Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας, γειά σας!

Ευχαριστώ πάαααρα πολύ για τις ευχές σας όλες, με συγκινήσατε και όοοοοχι δεν είναι ορμονικό!;) Καλά Μυρτώ, η κάρτα τέλεια, μπορείς να μου στείλεις το jpg;;

Λοιπόν εμείς βγήκαμε αρκετά νωρίτερα, το Σάββατο δηλαδής γιατί ήμουν κι εγώ οκ γυναικολογικά και η μικρή δεν είχε καθόλου ίκτερο και άκουσον-άκουσον πρόλαβε και έχασε, αναπλήρωσε και ξεπέρασε το βάρος γέννησης!!! Δεν πρόλαβα όμως στιγμή να μπω να σας γράψω γιατί έχουμε στο σπίτι φιλοξενούμενους την αδερφή μου με τα 2 της και 2 τα δικά μου 4. Ήταν και τα γενέθλια της Σεμέλης την Κυριακή, άλλα τρεχάματα από κει, επισκέψεις, νονές κλπ. βγήκα ψιλο νοκ άουτ αλλά χαλάλι... Γενικά καμία σχέση με λοχεία, νεογέννητο και τέτοια, είμαστε συνέχεια μες στον κόσμο, προσπαθώ να την παλέψω με το θηλασμό, τις διαρροές κλπ. και δε βρίσκω ούτε λίγο χρόνο να κάτσω χωρίς σουτιέν να αεριστώ. Πάντως όλα καλά, η μικρή κοιμάται προς το παρόν άπειρες ώρες και θηλάζει πολύ ενδιάμεσα, το πρώτο βράδι έκανε κι ένα πεντάωρο κι ενθουσιάστηκα! Είναι βέβαια ακόμα που προσπαθεί κι αυτή να συνέλθει από τον τοκετό που δεν ήταν πολύ απλός, προσπαθούσε τελικά μερες να γεννηθεί η κακομοίρα, αλλά αυτά θα σας τα πω άλλη ώρα... Φαντάζομαι όταν αναρρώσει κι αυτή θα μας δείξει το αληθινό της πρόσωπο. ;);)

Αυτά, πάω μπας και προλάβω να κάνω ένα ντους και να αλλάξω γάζες πριν επιστρεψουν οι υπόλοιποι σίφουνες...

Α! Παραλίγο να ξεχάσω: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ!!! Να ναι πάντα κεφάτη και δυνατή!

Συγχαρητήρια επίσης στη Φίφη που μεγάλωσε πια!

Άντε Τζενάκι, σειρά σου τώρα!

Φιλιά σε όλες σας!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Δανάη μπράβο βρε κοριτσάκι όλα καλά! Και πολύ cool σας βρίσκω με νεογέννητο και τόσο κόσμο στο σπίτι...αχ εγώ πάλι στις αρχές ήθελα να μείνω μόνη να κοιμάαααμαααιιιι....

Και περιμένουμε να μας πεις για τον τοκετό και τα σχετικά...

Παλαντίνιο ποιόν ρωτάς; Εγώ μάλλον θα θηλάζω μέχρι να πάει φαντάρος..

Πάντως άρχισα να του δοκιμάζω μερικά γάλατα, αμυγδαλου, βρώμης, ρυζιού, μικτά....Του άρεσαν μπορώ να πω....

Α, καλό είναι που του αρέσουν. Εγώ της έδωσα αγελαδινό και κατσικίσιο αλλά δεν τα θέλει καθόλου. Τρώει όμως τυρί, και λίγο γιαούρτι.

Εγω μαλλον θα συνεχισω και μετα το φανταριστικο... Ουτε για αστειο δεν θελει να αποθηλασει... Ειναι σε ολα "μεγαλος" εκτος απο τον θηλασμο που ειναι "μωρο"! Ασε που γαλα μια χαρα πινει και αγελαδινο-κατσικισιο οποτε θελει, αλλα το μεμε ειναι άλλο πραμα!

Οσο για το κολυμπι, ουτε που ηθελε να μπει (σε μας πηγε τσαμπα το baby swimming) και βουτιες δε- που περισυ τις γουσταρε τρελλα ουτε να ακουσει!

Εχεις δωσει κατατακτηριες ή το ειχες αφησει, δεν θυμαμαι? Μπραβο καλα κανεις, τωρα θα εχει και πιο πολυ ενδιαφέρον φανταζομαι, ε?

Κάπως έτσι και η Σοφία, αλλά αφού έκοψε τον βραδινό και το έξω δεν παραπονιέμαι. Είχα μπει με το 10%, σαν κατατακτήριες κάτι, αλλά μετά την γέννα το παράτησα. Ειναι ενδιαφέρον πραγματικά. Το χειμώνα θα έχω και διδασκαλίες!

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourta-noutela.html, να παρεις ετοιμο παντεσπανι αμα βαριεσαι να το κανεις, οποτε ειναι πανευκολη. Ειναι πολυ νοστιμη!

πωωωωωωωω μου τρέχουν τα σάλια.

μα, νουτέλα;;;;!!!!!!! σλουρπ

Ντάνσεμ πολύ κουλ μάμα σε βρίσκω, μπράβο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπραβο βρε ντανσεμάκι, τελεια, πολυ καλύτερα με κοσμο! Απλα προσπαθησε αν ξεκλεψεις καμια ωριτσα, πεσε και κοιμησου και λιγο!

Και ενα τραγουδακι

Σέρνομαι... Νυστάζω!

καλημερα!

πινω καφεδακι να συνελθω γιατι σερνομαι... παρολο που ξυπναω πλεον 1-2 φορες μονο μου βγαινει πολυ κουραση το πρωι...

δαναη μπροβο που τα καταφερνετε ετσι τοσο καλα! περιμενουμε το χρονικο της γεννας σου!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερααααα!!!

Μπραβο βρε Δαναη! Πολυ σουπερ σε βρισκω με νεογεννητο , δευτερο παιδι κ ολα αυτα που κανεις! Καλο κουραγιο κ μακαρι να συνεχισει να ειναι ενα ευκολο κ ηρεμο μωρακι!

Οι υπολοιπες τι κανετε?

Ουουου καλημερααα κεφάτες και αισιόδοξες μικρές μου τυρόπιτες (και δεν θέλω αντιρρήσεις)

Δανάη, τέλεια καλα εε; Κι εγώ θέλω κόσμο όταν γεννάω για να την παλέψω αλλά αφού τους έχεις στο σπίτι εκμεταλλεύσου τους και λίγο να ρίξεις καναν υπνάκο όπως λέει και το αφροδιτάκι. Η Σεμ τι λέει για την σπορίνα;

Ο νικόλας σήμερα πήγε πανηγυρίζοντας στον παιδικό, βέβαια είχε αναλάβει να τον πορώσει ο γιωργάκης... στου μανώλη την ταβέρνα και μπαμ μπουμ οι κουμπουριές και άλλα τέτοια πήγε χορεύοντας στο σχολικό.

Με το θοδωρή τι θα κάνω που ζουλεύει τον μικρό και κάτι ότι βλακεία κάνει ο νικ αλλα ενισχυμένη; Είναι έτσι κι αλλιώς ο σόζω απροβλεπτος... π.χ βλέπει μια σκατούλα στο δρόμο, τί κάνει; την πατάει βεβαίως βεβαίως. Κάνεις το λάθος να ανοίξεις το ταπερ με το κορν φλάουρ, μέχρι να βάλεις θα έχει πάει να το πάρει και θα το αναποδογυρίσει για να δει τι έχει μέσα γιατί αν κοιτάξει μονο μπορεί και να ξεγελαστεί και να έχουμε κρύψει μέσα τα ναρκωτικά (ο τζόνι ντεπ στο τζαμ στριτ 21). Και σε όλα αυτά αλληλοκαλύπτονται και αλληλοσυμπληρώνονται με τον νικολάκη. Αναρωτιέμαι με την μικρή τι θα γίνεται...

Επίσης σοκάρομαι πόσο διαφορετικοί είναι... ο σόζω είναι με τα αθλήματα (μπορεί πέντε ώρες συνεχόμενα να κάνει ποδήλατο, στο resistance απ'τις 6-11,30 έκανε ποδήλατο, του βγάλανε και τη μία ρόδα και ματωμένο αλλά πανευτυχή τον γυρίσαμε σπίτι)... ο νικόλας έχει κάνει το σπίτι δημόσιο αναγνωστήριο είναι συνέχεια με ένα βιβλίο στο χέρι και απαιτει να καθήσεις οκλαδον για να κάστει πάνω σου και να του το διαβάζεις.

Διαφημίσεις

Πήγα να γράψω εξετάσεις στον γαμωγιατρό του τέβε, εξετάσεις απ'τον προγεννετικό που δεν μου είχε γράψει και για δεύτερη φορα αρνήθηκε να μου γράψει κάποιες γιατί λέει είναι περιττες και δεν θέλει να πληρώνει τσάμπα το ταμειο!!!!!!!!!!!!!! Θέλω να του φάω το λαρύγγι... γιατί ρε π@π@ρι δεν τα έχω πληρώσει αυτά τα λεφτά;;; δεν έχω πληρώσει εδώ και τρία χρόνια τα άπειρα στους γαμωγιατρούς και στα γαμωνοσοκομεία και τα ταμεία καλύπτουν σκατά; Π.χ κολπική εξέταση δεν χρειάζεται γιατί αν είχα κάτι θα είχα συμπτώματα... εγώ γιατί θυμάμαι πριν χρόνια όταν είχα θεματάκι δεν είχα ούτε μισό σύμπτωμα; Αι σιχτίρ...

Εντάξει ξεθύμανα... λίγο... πάω να τελειώσω το εξώφυλλο (θυμάστε εκείνο το λεύκωμα που έφτιαχνα και ποτέ δεν τυπώθηκε; θα τυπωθεί σε λίγα αντίτυπα... κάτι είναι κι αυτό)

Χμμμ μόνη μου μιλάω εε;

Καλημέρα!

Είμαι μέσα στα νεύρα γιατι η χαμένη έδωσε το δωμάτιο μας σε μια οικογένεια που θα μείνει πιο πολλές μέρες για να βγάλει πιο πολλά λεφτά! Και μας δίνει ένα χαζό, και της λέω όχι ευχαριστώ! Οπότε επειδή το είχαμε δέσει ότι θα πάμε κάπου το ΠΣΚ, ψάχνω για κάτι πολύ οικονομικό κοντά σχετικά (<3 ωρες), με καλή θάλασσα και σίτες! Καμιά ιδέα?

(((((( Λεγκοπουλάκι μουυυυ)))))))

Εδώ είμαι!

Και λίγα λες για τον γιατρό! Ουστ από κει που θέλει να κάνει οικονομία! Εκεί που πρέπει δεν κάνουνε, στην πλάτη μας βρίσκουνε|!

Και για να χαρείς λιγάκι, να σου ανακοινώσω ότι άνοιξε και σας περιμένει το Αιολία!

Ξεκίνησε την Κυριακή με δωρεάν είσοδο και αφιέρωμα στον Βέγγο! Τώρα παίζει την Καζαμπλάνκα νομίζω (θα παίξουνε ό,τι έχουν και δεν έχουν στο αρχείο τους μου φαίνεται με την κρίση που υπάρχει, μην περιμένεις να δεις και πολλές καινούριες) και με γενική είσοδο 5 ευρώ!

Άντε, να βάλει τίποτα της προκοπής, γιατί πολύ μου έχει έρθει επιθυμία να δω θερινό σινεμά πίνοντας καμιά μπυρίτσα κορόνα!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Εδώ καλέ με ρώταγε αν έχω κληρονομικότητα στο ζάχαρο γιατί δεν ηθελε να μου βάλει ούτε εξέταση ζαχάρου χαχαχα

Χάρηκα τρελά που ξανανοιξε το αιολία είναι υπέροχο σινεμαδάκι και δίπλα μας! Και με έψησε και η καζαμπλανκα αλλά πρέπει να πάω πρόβα γμτ...

Δλδ βρε Ελένη σου ειπε η γιατρος να κανεις αυτες τις εξετασεις ο ο ντικτορ του τεβε δεν στις εγραψε? Τι σόι πρωτοβουλια ειναι αυτη? Και προφανως για να σου ζητησει η γιατρος κολπικη εξεταση ειχε καποιο λογο.... Και επισης αν στις γραψει η γιατρος σου απο το ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομειο δεν μπορεις να τις κανεις και πρεπει να παρεις εγκριση απο το ΤΕΒΕ? Τι γραφειοκρτική μλκ...

Για πειτε βρε παιδια παιζει καμια θεταρικη παρασταση για παιδια? Μου ζητησε η Δαναη να παμε να δουμε θεατρο. Βρηκα μονο ενα κουκλοθεατρο που θα ηθελα να δουμε αλλα παιζει Τεταρτη 8,30 το βραδυ... Δυσκολη ωρα αμα εχει να σηκωθει το παιδι στις 6,30 την αλλη μερα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...