Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Δεν ξερω αν ειμαι πολυ χαρουμενη που περασα σουπερ ή πολυ στεναχωρημένη που γυρισα... Μαλλον το Δευτερο!

Για μια ακομη φορα θα πω οτι το μερος ειναι υπεροχο, φανταστική θαλασσα, τοσο απλο, τοσο απέρριτο κ τοσο γραφικό.... Για το Κυπαρρισι μιλαω, που αν και ο δρομος ειναι ζορι, θα ηθελα πολυ να εχω ενα σπιτακι εκει περα... Ασε που συνεχως ειχα στο μυαλό μου οτι θα σκασει μυτη η μυρτουλα, η λέγκω, η τατιάνα... Πρεπει να ξαναπάμε οπωσδήποτε! και οχι αυγουστο! Βεβαια οι 6,5 ωρες επιστροφη με τοση αυπνια που επαιξε πόνεσαν πολύ!

Παλλαντινιο που εισαι εσυ? Καλα το Σοφάκι?

Αχ τι ωραία! Κι εμείς πήγαμε χαλκιδική το Σάββατο, κάναμε μπάνιο, πολύ ωραία! Η Σοφία με τα γυαλιά και το μακαρόνι, κυριλέ, ας ειναι καλά το baby swimming:-P

Ησυχία από μας, ακόμα δεν πήγαμε παιδικό, εγώ ασχολούμαι κάπως με το παιδαγωγικό, περασα 2 μαθηματα τώρα.

Εσείς αποθηλάσατε;

Παλαντίνιο ποιόν ρωτάς; Εγώ μάλλον θα θηλάζω μέχρι να πάει φαντάρος..

Πάντως άρχισα να του δοκιμάζω μερικά γάλατα, αμυγδαλου, βρώμης, ρυζιού, μικτά....Του άρεσαν μπορώ να πω....

Αφροδίτη που είναι αυτο το μέρος το Κυπαρίσσι?

Και εμείς λέμε αυτό το ΣΚ που έρχεται να την κάνουμε (να το μακρύνουμε και λιγάκι) και να πάμε σε ένα τέλειο μέρος ήσυχο και κρύσταλλο παραλία και καταπληκτική ταβέρνα που είχαμε πάει πριν 2 χρόνια...για να δούμε...

Διαφημίσεις

Αφροδίτη που είναι αυτο το μέρος το Κυπαρίσσι?

Και εμείς λέμε αυτό το ΣΚ που έρχεται να την κάνουμε (να το μακρύνουμε και λιγάκι) και να πάμε σε ένα τέλειο μέρος ήσυχο και κρύσταλλο παραλία και καταπληκτική ταβέρνα που είχαμε πάει πριν 2 χρόνια...για να δούμε...

Για πες που ειναι αυτο το μερος που λες? Το κυπαρρισι ειναι στη λακωνια, βλεπει Μυρτωο, αναμεσα απο λεωνιδιο και μονεμβασια να φανταστεις. Ντουντουκα, ο ξενοδοχειο ειναι αυτο

http://www.guestinn.com/gr/acc_photos.php?id=84

Το μονο αρνητικο στο κυπαρρισι ειναι ο ζορικος δρομος και οτι δεν πας ευκολα εκδρομες σε γυρω μέρη. Πας και μενεις εκει (αν αυτο ειναι αρνητικο για καποιους)

Παλαντίνιο ποιόν ρωτάς; Εγώ μάλλον θα θηλάζω μέχρι να πάει φαντάρος..

Πάντως άρχισα να του δοκιμάζω μερικά γάλατα, αμυγδαλου, βρώμης, ρυζιού, μικτά....Του άρεσαν μπορώ να πω....

Εγω μαλλον θα συνεχισω και μετα το φανταριστικο... Ουτε για αστειο δεν θελει να αποθηλασει... Ειναι σε ολα "μεγαλος" εκτος απο τον θηλασμο που ειναι "μωρο"! Ασε που γαλα μια χαρα πινει και αγελαδινο-κατσικισιο οποτε θελει, αλλα το μεμε ειναι άλλο πραμα!

Οσο για το κολυμπι, ουτε που ηθελε να μπει (σε μας πηγε τσαμπα το baby swimming) και βουτιες δε- που περισυ τις γουσταρε τρελλα ουτε να ακουσει!

Εχεις δωσει κατατακτηριες ή το ειχες αφησει, δεν θυμαμαι? Μπραβο καλα κανεις, τωρα θα εχει και πιο πολυ ενδιαφέρον φανταζομαι, ε?

Κααλε τι ακριβως προδωσατε, σας εχασα?

Πολύ ωραίο το μέρος Αφροδίτη...πόσο πήγε το δωμάτιο την βραδυά?

Εμείς λέμε για τον Κάλαμο Ευβοίας, κεντρική Εύβοια βλέπει Αιγαίο, κρύσταλλο θάλασσα, πολύ ήσυχο μέρος με λίγα να κάνεις αλλά χαλαρώνεις.

Καλημέρα!

Εμείς κάναμε τα μπανάκια μας στην εξωτική Ραφήνα!

Από τον Ιούνιο που έχουμε ξεκινήσει πρώτη φορά είχε σουπερ θάλασσα :)

Τον Κωστή τον βγάζω μπλε και τρεμάμενο και με το ζόρι -κολυμβητήριο αρνήθηκε να ξαναπάει μετά το 2ο μαθημα.

Η Σοφία μετά από 1 μήνα σθεναρής αντίστασης επιτέλους μπήκε και το απολαμβάνει αλλά κρυώνει και βγαίνει γρήγορα -φανατική baby-swimmer και τρελλή φαν των βουτιών στην πισίνα

Μυρτώ εγώ θα μείνω πιστή στον Μπακιρτζή ;)

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, ποιό καλό κορίτσι, θα μου στείλει συνταγή από την πιο εύκολη και εκπληκτικά νόστιμη τούρτα όλων των εποχών;;;;;;Ψάχνω στο ιντερνετ και απελπίζομαι. Δεν είμαι για ζαχαρόπαστες και τέτοια, αυτά θέλουν Phd, εγώ θέλω μια πολύ απλή το πολύ πολύ να διακοσμήσω με σαντιγύ ή να κάνω ένα γλάσο και μετά να διακοσμήσω, μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνάμεις μου!

Πολύ ωραίο το μέρος Αφροδίτη...πόσο πήγε το δωμάτιο την βραδυά?

Εμείς λέμε για τον Κάλαμο Ευβοίας, κεντρική Εύβοια βλέπει Αιγαίο, κρύσταλλο θάλασσα, πολύ ήσυχο μέρος με λίγα να κάνεις αλλά χαλαρώνεις.

δεν πλήρωσαμε εμεις, μας τα ειχαν πληρωμενα, νομιζω ομως οτι ηταν 55. ΣΤη Πορτα εγραφε 75, αλλα παντα χρεωνουν πολυ λιγοτερα.

ΣΤον Καλαμο πηγαμε περιδυ, πολυ σουπερ το μερος, μονο που δεν ειχαμε που να στρωσουμε τη πετσετα μας απο τους απειρους ελευθερους καμπιστες....

Λοιπόν, ποιό καλό κορίτσι, θα μου στείλει συνταγή από την πιο εύκολη και εκπληκτικά νόστιμη τούρτα όλων των εποχών;;;;;;Ψάχνω στο ιντερνετ και απελπίζομαι. Δεν είμαι για ζαχαρόπαστες και τέτοια, αυτά θέλουν Phd, εγώ θέλω μια πολύ απλή το πολύ πολύ να διακοσμήσω με σαντιγύ ή να κάνω ένα γλάσο και μετά να διακοσμήσω, μέχρι εκεί φτάνουν οι δυνάμεις μου!
http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourta-noutela.html, να παρεις ετοιμο παντεσπανι αμα βαριεσαι να το κανεις, οποτε ειναι πανευκολη. Ειναι πολυ νοστιμη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...