Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γιατί όλοι οι αφεντικοί είναι μ#%#%ες???? Εεεεε? Είναι στ'αλήθεια ή μας φαίνονται εμάς???

δεν μας φαινονται ειναι,

εχουν την εξουσια και οποιος εχει στα χερια του την εξουσια

δεν υπαρχει περιπτωση θα την εκμεταλλευτει

και μιλαω για καθε μορφης οχι μονο της εργασιακης

βλεπε γυρω σου σχεσεις ζευγαριων,οικογενειων ..παντου

Επεξεργάστηκαν by v@sso

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασουλίνα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και σύντομα με ένα ακόμα μπεμπέ στην κοιλίτσα σου!!!

Τζενάκι μαζικές απολύσεις ε? Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρα!!!Και γω σπίτι σήμερα πάλι,από αύριο κανονικά δουλειά.

Βασούλι μου,να τα εκατοστήσεις!!!!Πολύχρωμη κι εντοιχισμένη!!!!

Τοξοτάκι και συ,ε???Και γω μεθαύριο κλείνω τα...32..Αλλά δε με πτοεί τπτ,δεν είμαι δειλή,που λέει και μια αγαπημένη!!!!;);)

Ελιζάκι,μπράβο σας!!!!!!!Αντε,καλές στράτες τώρα!!!!!!!!Βγήκες κιόλας,πολύ ανανεωμένη ακούγεσαι.Και εις ανώτερα!!!!!!!

Ντιεσάκι,ζορίζεστε με τον ύπνο,ε???Υπομονή θα σου πω εγώ,όπως έλεγαν τα κοριτσάκια μας και σε μένα.Θα περάσει κάποια στιγμή,ο Κων/νος 8-9 μηνών άρχισε τα ξυπνήματα,τώρα έχει ψιλοστρώσει.Έχει βέβαια τα σκαμπανεβάσματά του,αλλά είναι αρκετά καλύτερα από πριν!!!!

Τζενάκι,άρχισαν τα όργανα και σε σας???Και η αδερφή μου που ήταν στην infote απολύθηκε πριν από 1 μήνα μετά από 10 περίπου χρόνια...άστα να πάνε,ελπίζω και εύχομαι να μην σας πάρει η μπάλα...

Πάω να δω την ψαροσουπίτσα μου!!!!Μιαμ!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by mamma-mia

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Βασούλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!Χαρούμενη κι ευτυχισμένη πάντα!

είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι τα ανήλικα πήραν κεφάλι στο καφέ μας αλλα οκ, μετά τη δήλωση της Βασως, ησύχασα κάπως. ούφ!

Μυρτώ είσαι θεά! Άκου δεν προλαβαίνεις! χιχιχιχιχιχχιι

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσούδες!!!!!

Σήμερα με πλάκωσε το στρώμα και έτρεχα να μαζέψω τα ασυμάζευτα :?

Και γω στο κλουμπ των γριών είμαι :tongue:... 33!!!!

Βασουλίνι... πολύχρονη και ευτυχισμένη

IxBZp3.png

κι έλεγα ποιος λείπει ποιος λείπει...

που είναι αυτά τα τσακίρικα πράσινα ματάκια της Άφρους? Ε? Ε? Ε?

Παρουσα!!!

Να σε πω κυρα ντουντου: εχει θεσεις λες τεταρτη να ερχομαστε κ μεις μαζι? Θα παρω τηλ να ρωτησω!

Βασουλα, χρονια πολλα και ευτυχισμενα γλυκια μου!!! Και του χρονου με δυο παιδακια!!!

τελικα σημερα που πηρα στον παιδικο και ρωτησα μου ειπαν οτι δεν υπηρξε επιβεβαιωμενο κρουσμα και εκλεισε γιατι ειχε πολλα αρρωστα παιδακια....τι να πιστεψεις τωρα????

εντωμεταξυ εδω και τρεις εβδομαδες εχουμε να αρρωστησουμε αλλα

καλε δε φταινε αυτοι, η εγκυκλιος αυτο το πραμα λεει, οτι αν 4 παιδια απο το ιδιο τμημα εχουν πυρετο, ασχετως αν εχουν επιβεβαιωμενα τη γριπη, πρεπει να κλεινει το τμημα.... αμ ειναι δυνατον χειμωνα, σε παιδικο σταθμο να μην εχουν 4 παιδια ταυτοχρονα πυρετο????

Α! ο Χασ όταν είχα παει να με εξετασει στο σαραντισμο μου είπε μονος του οτι θα ποναω λόγω ξηρότητας κ μου συστησε να χρησιμοποιουμε λαδακι!!

Αντε κ υστερα μου λέτε οτι δεν ειναι χοτ!!!:confused:

καλα, μιλαμε μετα απο αυτο κ γω απορω γιατι λενε οτι δεν ειναι χοτ... και κει λοιπον πανω στη στιγμη να πεις, "κατσε μωρο μου να πεταχτω στη κουζινα να φερω το ελαιολαδο".... Και μετα φωναχτα: "Να σου πω, τελειωσε το εξτρα παρθενο, να βαλω ηλιελαιο ή επειδη ειναι ραφινε θα μας πειραξει?" μα στην ιδεα κ μονο, φτιαχτηκα η γυναικα!

Θενξ για τα πιμια!

((((γιαγιακα μου))))

δε θυμαμαι τιποτις αλλο, θα επανελθω!

Διαφημίσεις

είναι, αν όχι αδελφάκια, τότε πρωτοξάδερφα..μια χαρά όσπριο κι η φάβα, δοκίμασέ την!!

thx!!!!

και τέλος, νομίζω πως η αγαπητή Ντι Ες είχε βάλει κάποια στιγμή έναν σύνδεσμο με παπουτσάκια PUMA. Πούντο; (που λέει και ο Ιάσονας):)

ηταν nike oxi puma.......http://store.nike.com/index.jsp?country=GR&lang_locale=en_GB&ref=http://www.nike.com&sitesrc=EMEALP&I=shop,girls#l=shop,pdp,ctr-inline/cid-300/pid-278381/pgid-237128

ds γιατί καθιστή καλέ;

γιατι 1ον ηλπιζα να την βαλω στο κρεβατι σχετικα συντομα οπως συνηθως,2ον στον καναπε δε γινεται ξαπλωτες και 3ον στο κρεβατι για να κοιμηθουμε μαζι διωχνουμε τον μπαμπα μας και παει στον καναπε αφου η μικρη θελει ολο παιχνιδια οταν ειμαστε ολοι μαζι.....;)

Ντιεσάκι,ζορίζεστε με τον ύπνο,ε???Υπομονή θα σου πω εγώ,όπως έλεγαν τα κοριτσάκια μας και σε μένα.Θα περάσει κάποια στιγμή,ο Κων/νος 8-9 μηνών άρχισε τα ξυπνήματα,τώρα έχει ψιλοστρώσει.Έχει βέβαια τα σκαμπανεβάσματά του,αλλά είναι αρκετά καλύτερα από πριν!!!!

δε ζοριζομαστε γενικα, θα ημουν αχαριστη αν ελεγα πως με δυσκολευει το θησαυρινι μου:), ειδικα με ολες τις μανουλες στο cafe που εξακολουθουν να περνανε πολυ πιο δυσκολες νυχτες απο εμας....απλα τυχαινει καποιες φορες και με ξεκανει τελειως....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

καλα, μιλαμε μετα απο αυτο κ γω απορω γιατι λενε οτι δεν ειναι χοτ... και κει λοιπον πανω στη στιγμη να πεις, "κατσε μωρο μου να πεταχτω στη κουζινα να φερω το ελαιολαδο".... Και μετα φωναχτα: "Να σου πω, τελειωσε το εξτρα παρθενο, να βαλω ηλιελαιο ή επειδη ειναι ραφινε θα μας πειραξει?" μα στην ιδεα κ μονο, φτιαχτηκα η γυναικα!

Εντάξει μπορεί να μας λογοκρίνουν το καφε αλλά πανηγυρίζω... Ι love Agriniooooooo:lol::lol::lol:

Βασουλίνι, χρόνια πολλά και ευτυχισμένα και σύντομα με μια υπέροχη σκυτάλη (στάκω το ελαιόλαδο και τρέχα... δεν χαζεύουμε λεμεεεε:cool:)

Ελιζα θέλω περπατόπιτα... άντε καλά δρομολόγια:D

Αλήθεια τι εργάκι είδες κάθαρμα; Τιποτα καλό; Γμτ κι εγώ θέλω πριν γεννήσω... για το Σφαγείο ψήνομαι... καμια άλλη;

Τζενάκι το πήρατε το δέντρο; Εγώ σκέφτομαι ότι αν δεν φτάσουν οι κάγκουρες μου σε εφηβεία καινούργιο δέντρο δεν παίρνω να μου το ξεκατηνιάσουν! Κι εμείς την καταευχαριστηθήκαμε την απεργία κάναμε κάποια ψώνια και ήπιαμε και καφεδάκι πρωινό... σουουουουουπερ!!!

Σταματήστε να πληγώνεται την γρια σέξι πρώην συμπεθέρα μου!!!:P Μυρτουλακι μουουουουουουουου

Καλησπέρα! Γριά ξε-γριά, εγώ όταν μεγαλώσω θα της μοιάσω!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=dkHvRCp3z5A&hl=en_US&fs=1&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=dkHvRCp3z5A&hl=en_US&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

[Κάπου στη μέση αρχίζει και γίνεται απίστευτο το βιντεάκι!]

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Είσαι γριά θεά!

γμτ, πάλι το "γριά" μένει :D:D:D:D

μυρτιλλο φαίνεσαι 33. τέλος. κατοχυρώθηκε.:P

Αφρο, πάρε τηλ. για να σου πουν σίγουρα..άλλες φορές μαζευόμαστε 6, άλλες 7, άλλες 8 παιδάκια.. ο αριθμός παίζει. Κάνε δοκιμαστικό την Τετάρτη που μας έρχεται (δε νομίζω στα δοκιμαστικά να ελέγχουν κεφάλια....).

Το σουμουσού το χτεσινοβραδυνό το πήρες?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Αφροδιτάκι μου χρυσό τι παίρνεις??? Κοίτα να τα πεις στους άντρες μας αυτά να μας κυνηγάνε εμάς τις ξενέρωτες.... Βρε το Σάκη ήξερε τι ψώνιζε! Μπράβο παιδιά μου!

Λεγκίδιο ωραία βολταρία κάνατε εε? Το ζεύγος της Αγ. Παρασκευής...

Το θέατρο δύσκολο για μένα προς το παρόν μια και είναι νωρίς... Η τσουλουφίτσα ρίχνει ξεγυρισμένους ύπνους όλη μέρα και το βράδυ ξενυχτάει...

Αλήθεια έχει να φάει από τις 1.30 να την ξυπνήσω στις 4 ώρες? Μα χάνω τα αυγά και τα πασχάλια με αυτό το κορίτσι... Άσε που την ξεχνάω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...