Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια πολλά κ στην Αννούλα, τώρα το είδα.

Είχα πάει στο σύνταγμα σήμερις...

Ψιλοαπογοητευτικά ήταν... βαριέμαι να το αναλύσω... δεν ήταν μόνο θέμα τού αριθμού των ατόμων, ήταν κ πώς να το πω... ασε... αν το ξαναδιαπιστώσω το λέω άλλη φορά....

Παντως ή Λ ήταν το μοναδικό παιδί, δεν υπήρχαν ουτε καν μεγαλύτερα παιδια. Για γκαστρωμένες δεν το συζητώ... πουθενά στον ορίζοντα... ήταν μόνο άτομα που συνηθίζεις να βλέπεις σε πορείες βρε παιδάκι μου...

Είχε πάντως κάτι ωραίες κατασκεύές, είχαν απλώσει σε σκοινι απομειναρια από τον χτεσινό πόλεμο (δακρυγόνα κτλ) κ είχαν μια ταμπέλα από κάτω που έγραφε ΜΠΑΤΣΟΚ με τον γνωστο πρασινο ήλιο!!!

Πήγα κ στο γιατρό. Καλά μας βρήκε. Οι συσπάσεις είπε δεν μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα.. Τωρα τι ήθελε να πει ο ποιητής... δεν ξευρω.

Όταν του είπα για τις κράμπες μου είπε (εμμέσως) οτι με πιάνουν επειδή φέρνω λίγο στο θωρηκτό Ποτέμκιν. Κουβέντα για κάλια, μαγνήσια, μπανάνες κτλ...

Το ντουντούνι μαζί μας όλες αυτές τις ώρες κ δεν κατουρήθηκε!!ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ!!

Παρόλο που στο σάκο που είχε ο συζ είχε το καθίκι της δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσουμε.... Σκέφτομαι να μας έκαναν τα οργανα της τάξεως έλεγχο στο σάκο κ αντί για πέτρες κ μολοτωφ αντίκριζαν το καθίκι της Λυδίας....

Μυρτώ η κάρτα ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Θέλω να σαπίσω στην τβ με πατατάκια κ δεν έχει τίποτα, μόνο κάτι με βρυκόλακες..........

κ για να μην συγχίζομαι μόνο εγώ δείτε κάτι αν δεν το έχετε δει ήδη αφού παίζει πολυ............

http://news247.gr/ellada/eidiseis/aganaktismemoi-ellada/anaitia_xrhsh_vias_kai_xhmikwn.1129926.html

Άσε γιουπάκι τα έχουμε δει και αυτά και άλλα πολλά και έχουμε απηυδήσει...δεν ξέρω, πολύ μαύρα τα πράγματα...

Εσύ πρόσεξε το σπόρι σου όμως και κόψε τώρα τις πολλές πλατείες γιατί τα ζώα δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο! Να προσέχεις!

Χρόνια πολλά στην Αννούλα που ξέχασα να πω πριν! Να τα εκατοστήσει!

Καλημερα, καλημερα!

Πρωτη μερα με το σχολικο κ ο Μητσακος κυριος. Ετοιμαστηκε κ γρηγορα αφου να φανταστειτε ξυπνησε 8:30 κ 8:50 ηταν μεσα στο σχολικο. Ακους Μυρτω ???, σε σκεφτομουνα μολις τον εβαζα στο σχολικο! Κ τον ρωτησα το πρωι αν θελει να παει και πανηγυριζε ναι ναι θελω! Μηπως ειναι κανα αστειακι της Παρασκευης ? δεν ξερω τι να πω , πολυ καλο για να ειναι αληθινο!!!

καλημέρα!

Ποιος φώναξε το Μέρφυ??? Η Φίφη έχει τρελαθεί στο βήχα...

Προσπαθώ να αλλάξω εισιτήρια τώρα να τα κάνω για Σάββατο ή Κυριακή...

Και ο Αλέκος είναι με 2 μάτια τούμπανο και τσίμπλες! Μικρό το κακό αυτό αλλά με βήχα στο κάμπινγκ της Σερίφου???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

εΛΑ ΒΡΕ ΕΛΕΝΗ... Τι γκαντεμια...

Κανα ομοιοπαθητικο της εδωσες? Ξερος βηχας? Αμα πινει νερο βελτιωνεται? ή αμα βγει εξω στον αερα καθόλου? Κανενα αερολιν εστω?

Και ο Αγγελος εχει βηχα και ετοιμασα το κιτ να παρω μαζι μου... Ουτε στο Κυπαρρισι λεει να αρρωστησεις, ουτε φαρμακειο δεν εχει...

Ναι, ναι γεννησε το ντασμενακι μια φωνακλου 2800 και κατι, με καισαρικη τελικα, ειναι ολοι τους μια χαρα!

Να μας ζησει λοιπον η μικρη μας νεα αφιξη να μας κανει να χαρουμε και να γελασουμε πολλες φορες, και μας και κυριως την οικογενεια της!

Nα μας ζήσει το κουκλάκι!!! Πολύχρονο και ευτυχισμένο!!!

Χρόνια πολλά και στην Αννούλα για χτες που δεν μπήκα!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Λενιω αν ειναι μονο βηχας δεν ειναι κ τοσο κακο ( λεω εγω τωρα , μηπως ειμαι ασπλαχνη μανα οεο?). Ξερεις ποσες φορες εχω παει χωριο με Μητσο με μυξα-βηχα? Κ τα ματια του Αλεκου τι ειναι παλι κ τουτο αλλεργικο η τον τσιμπησε τπτ? Παντος ειναι κριμα να χαλασετε τις διακοπες πηγαινε τα στο γιατρο να σου δωσει κ επισημα το οκ κ φυγετε αλλιως μετα αν σου πει κατι διαφορετικο 1-2 μερες πχ προσοχη να τα αλλαξεις μετα τα εισητηρια . Μην με βαρατε ....

Διαφημίσεις

Εντάξει, θα φύγουμε την Κυριακή το πρωί....

Τα άλλαξα! Το μόνο που με νοιάζει είναι που θα είμαστε στη σκηνή που σημαίνει λίγο περισσότερη ταλαιπωρία αν και νομίζω ότι η θάλασσα και ο καθαρός αέρας θα της κάνει καλό... όχι όμως και ο ήλιος...

Επίσης βολεύεται και ο Χαβιέ μιας και θα έφευγε με την ψυχή στο στόμα οπότε όλα καλά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ε καλα ο πολυ ηλιος ποτε δεν κανει καλο αλλα η θαλασσα θα την κανει περδικι!!! Καλα να περασετε Λενακι κ κανε κ καμια βουτια για μενα την γκαστρωμενη που θα ψηνομαι στην Αθηνα. Πρωτοφανες αρχες Ιουλιου κ ειμαι με κανενα μπανιο, εγω που αρχιζα οταν εμενα στο χωριο απο 1η Μαιου. Τουλαχιστον να λεω να μπορεσω να κανω εκει μετα τα μεσα Αυγουστου που θα εχω σαραντισει. Ελπιζω να με αφησει τι στο καλο! Κ να μην με αφησει θα κανω απο μονη μου !!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...