Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Οχι βρε γιουπιγια, δεν ημουνα, δυστυχως. Απεργουσε (και σημειωνω οτι καποιες απο τις δασκαλες ειναι στον ιδιωτικό τομέα) και το σχολειο των παιδιων και ειχα και τα δυο σπιτι μονη μου και δεν μπορουσα να κατεβω...

Για τις κραμπες να το πεις στον γιατρο σου και θα σου δωσει μαγνησιο μαλλον. Εμενα με ρωταγε συνεχεια αν εχω. Τρωγε κακαο, σοκολατες, αλλα πες'του το οπωσδηποτε!

Θενξ για τα καλά σας λογια για την τουρτα, και γω νιωθω περηφανη που τα καταφερα, καμαρωνε παρα πολυ η θκατούλα μου! Παντως να ξερετε δεν ειναι καθολου δυσκολη και αμα εχεις και ενα καλο κορνε (που δεν ειχα) θα γινοταν ακομα καλύτερη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρονια πολλα στην ξανθομαλουσα! Τατη να την χαιρεστε!!

Χτες το πρωι με επιασε κ εμενα κραμπα στην γαμπα κ περιττο να σας πω μεχρι το απογευμα ακομα αισθανομουνα λιγο πονο. Θυμομουν ομως απο την πρωτη εγκυμοσυνη που μου ειχε πει η γιατρος πως ειναι φυσιολογικο κ δεν αγχωθηκα. Της το ειπα κ χτες που πηγα κ με ειδε κ μου ειπε πως αν ειναι συχνες κ δεν υποχωρει ο πονος να παιρνω 2 μαγνησια.

Τα σπυρακια του Μητσου δεν ειναι σαν κουνουπι. Ειναι πολυ μικρα μικρα σαν δροτσιλες, οπως αυτα που βγαζουμε απο ιδρωτα ,ζεστη κλπ. Το περιεργο ομως ειναι πως η περιοχη γυρω απο το στομα ειναι κ κοκκινη κ σαν πως να το περιγραψω σαν καμμενο καπως σαν εξανθημα δεν ξερω πως ακριβως να το περιγραψω. Επισης ετσι γινονται κ τα μπουτακια του αλλα ομως μονο οταν ξινεται. Μακαρι να μην ειναι τροφικο κ να ειναι απο σκονη η τσιμπημα κλπ. Τωρα που εχι ανοιξει κ ο καιρος τα βγαζουν εξω στην αυλη που εχει χλωοταπητα κ αυτος γενικα κ σε παρκα παιδικες χαρες σπιτι ολο κατω σερνεται λες κ ειναι φιδι κ ισως απο αυτο απο απο κατι να ερεθιστηκε.

Ελενη ποσο σε ζηλευω που θα διακοπαρεις! Μπραβο για την Φιφη που αποθηλασε κ ωραια περιοδο να μην εισαι ολο το καλοκαιρι με το βζ εξω!

Χρόνια Πολλά στην Αννούλα μας! Άντε και το 3ο κατσικάκι! Ακολουθεί Ληδάκι!!!!

Τζενάκι μην ανησυχείς για το παλιόσπυρα!

Λοιπόν κόρες εγώ είμαι έτοιμη για το Άμστερνταμ! Λέμε τώρα γιατί έτσι που πάμε μέχρι Λαμία μας βλέπω... Έστω! Εϊμαι έτοιμη για το σκ της κρεπάλης. Κι επειδή δεν θα περιμένουμε τη Λέγκω να ξεγγενήσει να αποθηλάσει την τσούπρα της και μετά την επόμενη που θα γκαστρωθεί πρέπει το Φθινόπωρο να οργανωθούμε!

Βαριέμαι να δουλέψω κι έχουν πέσει όλα μαζί... Ο παλιομέρφυ!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Γεννήθηκε το Ντανσεμίδιο! Ωραία μέρα βρήκε, αξέχαστη...

Θλίψη και οργή εναλλάξ....

Ζούμε σε χούντα, πάει τελειωσε. Θα μου πεις τώρα το κατάλαβες; Ε, τώρα το κατάλαβα....Καληνύχτα....

Αυτό ακριβώς!:mad::(

Να μας ζήσει το καριτσάκι της Δανάης! Καλώς ήρθε!

Διαφημίσεις

Τέλειο Μυρτούλα!

Να είναι καλά το μικιό Ντανσεμίδιο!!! Να μας ζήσει και με το καλό στο σπίτι του!:)

Αννούλα τρελό κατσικάκι Χρόνια σου Πολλά!!!! Φελίνιο να τη χαίρεστε την ξανθιά μπουκλίτσα σας!

όσο για τα χθεσινά .... τι να πω κι εγώ είμαι πολύ πεσμένη ψυχολογικά...

Μυρτώ το απόγευμα θα ανηφορίσεις;

Να χαιρόμαστε το νέο τοσοδούλι Ντανσεμίδιο!!! (Μυρτώ σπέρνει η κάρτα!) Να είναι ευτυχισμένη, χαρούμενη, καλότυχη και πάντα φωνακλού για να ρίχνει τα μπινελίκια εκεί που πρέπει.

Χρόνια πολλά στο τρελό ξανθό γκομενάκι του καφέ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλενάδα μου να την χαιρόμαστε την σουρλουλού σου.

Μυρτάκο αισθάνομαι τα ίδια ακριβώς και λίγο χειρότερα γιατί νοιώθω ότι είναι κολημένη στο σπίτι και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γαμω το κέρατο μου... Σήμερα στις έξι έχει μάζεμα πάλι στο Σύνταγμα http://www.dikaioma.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=467&Itemid=113

Λενίκο στείλτε μου καρτούλα απο Αμστερνταμ γιατί εμεις με τα οικονομικά μας Ελλαδίτσα και ξερό ψωμι για τα επόμενα χρονάκια.

Τζενάκο μου 7/7 έχει γεννέθλια ο πρώτος μου έρως, νυν κολλητάρι μου που είναι γαμώ τα παιδια. Όλα θα πάμε υπέροχα κοριτσάρα μου!

Γιουπι παιρνεις σιγα σιγα σειρα.

Φιλώ σας

Αχου! ξέχασα να δώσω τα συγχαρητήριά μου για την τούρτα που έφτιαξες Αφροδιτούλι!!! Μπράβο σου και γεια στα χέρια σου!!

Επίσης Τζενάκι μη φοβάσαι κοριτσάκι! όλα θα πάνε καλά, θα δεις! Λογικό είναι να σε πιάνει λίγο πανικός τώρα που βλέπεις να έρχεται, αλλά μόλις το πάρεις αγκαλίτσα θα δεις όλοι σου οι φόβοι (αυτοί που νιώθεις τώρα δηλαδή) θα σβηστούν!;)

Να σου ζήσει Dansemaki το κοριτσάκι σου!

Στην ξανθιά κουκλίτσα της γαλάζιας λίμνης πολλές ευχές κι από μένα!

Μπράβο στη Φίφη που αποθήλασε! Εύκολα αν καταλαβα καλά Ελένη ε?

Τζενάκι καρκινάκι θα βγει το μπουμπουκάκι σου κι ευαισθητούλη!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Μαρίνα, που είσαι εσύ παιδί μου;;;

Μαριλου, σπίτι και μπείμπισίτινγκ σήμερα.....Δυστυχώς....

Α, κι εγώ ήθελα να γεννήσω 7-7-07 αλλά η Λήδα γεννήθηκε εφτά ώρες αργότερα και μου το χάλασε!!! Ακόμα μπερδεύομαι όταν είναι αν πω την ημερομηνία γέννησης της!!!

Μαρίνα, που είσαι εσύ παιδί μου;;;

Μαριλου, σπίτι και μπείμπισίτινγκ σήμερα.....Δυστυχώς....

Α, κι εγώ ήθελα να γεννήσω 7-7-07 αλλά η Λήδα γεννήθηκε εφτά ώρες αργότερα και μου το χάλασε!!! Ακόμα μπερδεύομαι όταν είναι αν πω την ημερομηνία γέννησης της!!!

8/07 έχει γεννέθλια ο δικός μου πρώη έρως. :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

καλησπερα..

πολυ απογοητευμενη κι εγω με την ολη κατασταση...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΝΝΟΥΛΑ! ΤΑΤΙΑΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!

αφροδιτη τι τουρτα υπερπαραγωγη ηταν αυτη!!! αυτη στειλατε στο σχολειο και την αλλη την κρατησατε στο σπιτι??

εχεις λινκ απο την συνταγη?

μπραβο και στην φιφη που αποθηλασε...! εμεις ειμαστε στους δυο θηλασμους(μεσημερι-βραδυ) και αν ξυπνησει καμια την νυχτα...για να δουμε...

σημερα ειπα να τις ξεκινησω εκπαιδευση τουαλετας αλλα δεν τραβηξε το πραγμα...μαλλον θα το αναβαλουμε για λιγο...

αυτα!

φιλουρες!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Τζενάκο μου 7/7 έχει γεννέθλια ο πρώτος μου έρως, νυν κολλητάρι μου που είναι γαμώ τα παιδια. Όλα θα πάμε υπέροχα κοριτσάρα μου!

Γιουπι παιρνεις σιγα σιγα σειρα.

Φιλώ σας

χα, χα, χα το θυμάμαι αυτο που το συζητούσαμε, κι εμενα 7/7 ο πρωτος ερως, και ειμαστε πολυ πολυ καλοι φιλοι σημερα, μενει Κρητη και εχω παει κανα 2 φορές....

Μυρτω στο χάλασε το 7/7/07 αλλα με 7 (!!!!!) ωρες... ο συμβολισμός ακόμα υπάρχει δεν είανι τυχαίο κορίτσι....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...