Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

οχι, οχι δεν υποννοειται πουθενα!!! Αλλά μια ανωμαλία την εχεις, να κάνεις την πεταλούδα πάνω του? μα πανω του? χαθηκε ενα στρωμα ενα χαλάκι, κάτι?

Να μας ζήσει το ντανσεμακι μας!!! Αντε με το καλό Τζενούλα μας τώρα και οι αλλες!!!!

Ελεν, τι εννοεις να παρεις μαζι για τα παιδια? παιχνιδια για την θαλασσα κανα αγαπημενο της παιχνιδάκι, τα βασικά απαραιτητα φαρμακειου (κανα θερμομετρο, ντεπον, αρνικα

κανα αντικουνοπικο , αντιηλιακο, καπελα κλπ

σνακ γαι το ταξιδι, ζακετάκια, μια αλλαξια μακρυμανικα, καμια κουβερτουλα της

στις πολλες ζεστες οταν ηταν μωρο βεβαια η Ειρηνη πολυ με βολεψαν τα σπρευ νερου(εβιαν τυπου) για παραλια-αυτοκινητο

σαμπουαν αφρολουτρο αν εχει καποιο δικο της

παντα παιρνω ενα φακο μικρουλη

οδοντοβουρτσες-οδοντοκρεμα

φωτογραφικες φορτιστες κλπ

εμμμμμμμμμμμμμμμμμμ ΟΚ θα με πληρωσεις στο τελος,ε?????????

πανες μωρομαντηλα, μπρατσακια , τσεροτο

κανα ντετολ μαντηλι να περασεις πομολα, τηλεφωνα κλπ

το ποτηρακι-παγουρακι για το νερο

ΒΟΗΘΗΣΑ?????????

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρουχα, βρακια, καλτσες, παπουτσια, σαγιοναρες, καμια σαλιαρα αν φοραει οταν τρωει, πετσετες, χτενα, κανα ταπερακι μικρο για φρουτα να παιρνεις μαζει στη θαλασσα,κανα πολυμπαγκ, πυτζαμες....

Και μην ξεχασεις να ποτίσεις πριν φυγετε, να βγαλεςι τα σκουπιδια, να κλεισεις φωτα παραθυρα, βρυσες και,,,,να παρεις τα εισητηρια αλλα και τα παιδια!

χαχαχαχα

Σεριφο θα πατε ειπαμε? Νομίζω εχει καλό μέλι!

(καταλαβαινεις που το παω περιμενω κερασμα χοχοχο)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεννήθηκε το Ντανσεμίδιο! Ωραία μέρα βρήκε, αξέχαστη...

Θλίψη και οργή εναλλάξ....

Ζούμε σε χούντα, πάει τελειωσε. Θα μου πεις τώρα το κατάλαβες; Ε, τώρα το κατάλαβα....Καληνύχτα....

Καλώς ήρθε το μικρό ντανσεμίδιο!!! Έτσι να χαρούμε και λίγο!:D

Αθηνά, το βίντεο συγκλονιστικό!

Α, και για να μην λέμε σαχλες, πείτε μου βρε, όχι πείτε μου σε ποια φράση μου που περιλάμβανε την πεταλούδα υπονοήθηκε ότι θα έκανα και σεξ! Αφού αυτό ο Μικ μου τοχε ξεκόψει, δεν κάνω σεξ με κητοειδή μου χε πει από τον 7ο!!!! Εγώ η έρμη απλά ηθελα να με βοηθήσει να κάνω την στάση, thats it!

Άστ'αυτά Φελίνι! :lol:

Δανάη να σου ζήσει η κουκλίτσα σου!

Καληνύχτα και φιλιά σε όλες!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Κάλημέρα!

Τα νευρα μουουουουου..... το στομαχι μου........το κεφάλι μου..... θα κρατησω μονο τα θετικα οτι ηταν πολυς κοσμος....

Αλλαζω κλιμα! Γιατι καλέ η Τατιάνα ηθελε να κανει πεταλουδα απρίλι μήνα, ε? Τατιανα δε σε σωζει τιποτα...

Βαριεμαι να στειλω πμ, βαζω τα της τουρτας εδω https://picasaweb.google.com/fortrashart/4THDANAH?authkey=Gv1sRgCPvN5fvU-LjJ-gE

Συγγνωμη τι ειναι η αρνικα?

Καλημερα, τι καλη δηλαδη τροπος του λεγειν απο συνηθεια το λεμε πλεον.

Ντανσεμακι να σου ζησει η κορακλα να την χαιρεσαι!

Αφρο τουρτα μα τι τουρτα ειναι αυτη!!! Η αρνικα νομιζω ειναι αυτη η αλοιφη που βαζουνε για χτυοηματα κουτουλιες γαι να μην γινεται μελανια. Αλλα δεν παιρνω κ ορκο.

Εγω πηγα χτες το βραδυ για ΝΣΤ ΙΑΣΩ κ δεν ηξερα ρε γμτ τελικα αν γεννησε η Δαναη εκει ουτε ειχα κανα τηλ να την παρω να περναγα να την δω!

Ολα καλα με το μπεμπη μεχρι στιγμης αλλα ειχαμε τρεξιματα με Μητσακο. Ηρθε απο το σχολειο με κοκκινιλες γυρω απο το στομα που μεχρι το βραδυ φουντωσανε κ γεμισε παντου σπυρακια σαν δροτσιλες εντολα πολυ κ κοκκινα. Αλλεργια απο οτι καταλαβε κ ο γιατρος που μιλησαμε τηλεφωνικα κ μου ειπε να δωσω αταραξ. Λογικα ειναι απο φαγητο αλλα μου φαινεται λιγο περιεργο αν κ ξερω οτι ετσι ξαφνικα εμφανιζονται οι αλλεργιες, επειδη δεν εφαγε κατι καινουριο. Το μονο που δεν ξερω τι ειχε μεσα ειναι η τουρτα στο σχολειο απο παιδικο παρτυ γεννεθλιων. Ισως ειχε καποιο ξηρο καρπο η κατι που τον πειραξε. Αλλιως τι το κριθαρακι με την γαλοπουλα κ η μπανανα που εφαγε τι να πω. Παντος υποχωρησε με το αταραξ αλλα στο προσωπο ακομα δεν εχει φυγει. Τωρα δεν ξερω τι να κανω , πρεπει να παμε για αλλεργικο τεστ κ αν ναι που ποτε. Εχω πελαγωσει ρε γμτ κ εχω φοβηθει επισης.Ο γιατρος ειπε πως πολλες φορες βγαινει κ αιφνιδιο εξανθημα απο ιωση αλλα ο Μητσακος δεν εχει τιποτα ρε γμτ αυτες τις μερες. Αυτα αρκετα σας επρηξα.

Γιουπι αντε σειρα μας τωρα! Λες κ εσυ να εισαι 8/8?

Kalhmera !

Νομιζω σημερα γιορτάζει η ξανθομαλλουσα ομορφιά ! Να την χαιρεστε Φελινιο , γερή και ευτυχισμένη παντα !!!

Να ζήσει και το νεο μωράκι !!! Καλως μας ήρθε μικρουλι !!!

Με το καλο και οι υπολοιπες εγκυουλες !!!

Αφροδιτη ειδα το βιντεακι αλλα δεν εβαλα ηχο για να μην κολλησει η φακη ... Συγνωμη εσυ εκανες αυτη την υπέροχη τουρτα ???? Μας δουλευεις λε φιλενάδα??

Εμεις καλα , μια καιγομαστε μια παγώνουμε με τον σκατοκαιρο , η χαρά της ιωσης και της γαστρεντερίτιδας . Ολα τα παιδακια που ξερουμε κατι εχουν τσιμπισει . Ηταν και η φακη για μια μερα αρρωστη με πυρετο και εμμετο αλλα ευτυχως το ξεπέρασε γρηγορα.

Καλημέρα.....

Δυστυχώς Αφροδίτη δεν ήταν πολύς ο κόσμος, εννοώ για το τι διακυβευόταν. Αν ήταν περισσότερος ίσως θα ήταν και δυσκολότερο να διαλυθεί. Πάντως ήταν φανερό ότι η εντολή ήταν να εκκενωθεί η πλατεία με οποιοδήποτε κόστος. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε.....

Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.........................

Θα σκάσω. Για χίλιους δυο λόγους......

Όμως ένα μεγάαααααααααλο χαμόγελο θα πάει αφιερωμένο στο παιδί της γαλάζιας λίμνης που μεγάλωσε και απέκτησε κι αδερφάκι γαλάζιας λίμνης και εξακολουθεί να είναι ανέμελο και ευτυχισμένο! Χρόνια πολλά Αννούλα!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Λοιπόν τα πράγματα που ρώτησα ήταν επειδή θα πάμε κάμπινγκ...

Τα καμπινγκά με καίνε... Τεσπα νομίζω ότι τα έχω υπό έλεγχο...

Μπορώ με μεγάλη χαρά να σας ανακοινώσω ότι η Φίφη μάλλον αποθήλασε!

Αισίως!

Φιλάκια από το καμμένο, κατεστραμμένο, βομβαρδισμένο Σύνταγμα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέραααααααα!!

Γαλατίτσα χτύπα κι άλλο θα τ' αντέξω (??) :tongue:

Η άρνικα είναι θαυματουργή κρεμούλα που δεν αφήνει τις μελανιές κ τα καρούμπαλα να ανασάνουν!! Μπορείτε κ να ζητήσετε λαδάκι στα φαρμακεία με τα ομοιο!!

επίσης θαυματουργή για τα τσιμπήματα είναι η ουρτικα αλλά δυστυχώς θέλει ψυγείο αρα δεν βολευει για καμπινγκ...Το τσερότο τι είναι???

Αμαν αυτες οι αλλεργίες... σε τι δηλαδή θα πρωτοκάνετε τεστ? κ άντε κ κάνατε, αν βγει αρνητικό δεν είναι απαραίτητα ασφαλές το αρνητικό αποτελεσμα... εμάς στο γάλα ποτέ δεν έχει βγει θετικό, μονο ta Ig της βγαίνουν περίεργα....

Μακάρι να γεννούσα 8/8 κ πριν την ΠΗΤ οπότε λογικά γλιτώνω πρόκληση κ κοντα στην ΠΗτ οπότε το γατι νο 2 θα έχει πάρει τα πάνω του.

Τζιτζένη εσύ έχεις κράμπες το βράδυ στα πόδια? Εγώ ξυπνάω με κράμπες κ δεν έχω ρωτήσει κ τον ντοκ τι είναι.....

Ο κοσμος ήταν πολύς για τον ύπνο που έχουμε σαν λαος αλλά λίγος για αυτό που παιζόταν... Το ΠΑΜΕ έκανε μεγαλειώδη συγκέντρωση αλλά για μια ακόμα φορά με το που τέλειωσε η πορεία τους μάζεψαν τα κουβαδάκια τους κ΄εξαφανίστηκαν. Αν ήταν κ αυτοί εκεί τα πράγματα πιστευω θα ήταν διαφορετικά.

Αφροδιτούλα.... το γεννάρη έκλεισες δουλειά σαν ζαχαροπλάστης για την τουρτα μας!!!

Γιατί έχεις πονοκέφαλο? Ησουνα κ εσυ στο συνταγμα? για πες...

Κ ένα πολύ γλυκό καλοσόρισμα για το ντανσεμίδιο!!

Καλως ήρθες καινούριο ανθρωπάκι! να είσαι χαρούμενο, γερό κ ευτυχισμένο πουλάκι μου!!Σμουτς σμουτς!!

Ωχ αυτό σημαίνει πως πλησιάζει κ η δική μας ώρα ε? Βαστατε Τουρκοι τα άρματα.................

ΥΓ το λεγκουλιν είναι καλα??

Καλημέρα!

Να ζήσει το μικρό ντανσεμάκι!!!

Χρόνια πολλά και στην Αννούλα, αλλά και σε Ιάσονα και Δανάη (Άφρο σούπερ η τούρτα!!!!)

Μπράβο και στη Φίφη που αποθήλασε!

Λοιπόν, Ελένη για κάμπινγκ (ότι θυμάμαι από τα παλιάααααα τα χρόνια)

-σκηνή -ελέγχουμε ότι έχει μέσα όλα τααπαραίτητα (σκοινιά,πασαλάκια κλπ)

-στρωματάκια

-σληπινγκ μπαγκ

-κάτι σε μαξιλαράκι (εγώ υποφέρω αλλιώς)

-ψάθα (τη στρωνουμε μπροστά στην εισοδο για να πατάμε πριν μπούμε)

-μικρό σκουπάκι (για να καθαρίζουμε την ψάθα)

-σκοινι για άπλωμα

-μανταλάκια

-αντικουνουπικά

-(αν προκειται να φτιάχνετε καμιά σαλάτα) λεκάνη, μαχαιροπίρουνα,αλάτι, λάδι, ρίγανη

-AVA + σφουγγαράκι

-απορρυπαντικό ρούχων (λίγο)

-φακό

Αυτά θυμάμαι αυτή τη στιγμή. Για ΣΚ πάτε ή θα μείνετε?

DPYUp2.png EYukp3.png

Βαριεμαι να στειλω πμ, βαζω τα της τουρτας εδω https://picasaweb.google.com/fortrashart/4THDANAH?authkey=Gv1sRgCPvN5fvU-LjJ-gE

Συγγνωμη τι ειναι η αρνικα?

εχω μενει με το σαγονι κατω, πως την εφτιαξες λε??????// τι ωραία!!!!!!!!!!!

καμαρι η Δαναη ,ε? (ουτε εγω εχω ηχο,,,)

Τζιτζένη εσύ έχεις κράμπες το βράδυ στα πόδια? Εγώ ξυπνάω με κράμπες κ δεν έχω ρωτήσει κ τον ντοκ τι είναι.....

Ο

φυσιολογικο και σπαστικό είναι! Παρε κανα μαγνησιο αν επιτρεπει ο ντοκ, βοηθαει ή απλως πλακωσου στις μπανανες!

Χρόνια πολλά πολλά στην Αννούλααααααααααααααα λαχταριστά λαχταρισ΄τα φιλάκια παντου να τις δώσεις Φελινι!!!

Αχ μωρε μεγαλωσαν τα κατσικακια,,,,

Μυρτω, το ιδιο αισθανομουν κι εγώ χθες, ΧΟΥΝΤΑ , πρωτη φορα το ενιωσα, εκεί που μπιναν μεσα στο ιατρειο και πουθ γενικά ενω τοσο καιρο αφηναν τη διαδηλωση, τωρα την καταπνιξαν με φασιστικο τροπο,,,,

ποσο λυπαμαι και εχω ενα πλακωμα στο στηθος απο χθες,,,,

Τζενουλα, τα σπυρια που γεμισε στο σωμα ειναι σαν κουνουπιου?

η πολυ πολυ μικρα? Αν ειναι σαν κουνουπιου, ειανι κνιδωση και μπορει να συμβει απο τροφη, εως...και αγχος! Αλλα γενικα αν δεν συμβαινει συχνα δεν ειναι τιποτα και μεχρα τα 4 το παθαινουν μετα τιποτις....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τατιανα, να χαιρεσαι την ξανθιά σου ελληνοϊταλίδα κουκλαρα, πολυχρονη και πολυ ευτυχισμένη να ειναι και να σας χαροποιει και σας! Ενα τερααααστιο φιλι στην κοπελάρα μας!

Καλημέρα.....

Δυστυχώς Αφροδίτη δεν ήταν πολύς ο κόσμος, εννοώ για το τι διακυβευόταν. Αν ήταν περισσότερος ίσως θα ήταν και δυσκολότερο να διαλυθεί. Πάντως ήταν φανερό ότι η εντολή ήταν να εκκενωθεί η πλατεία με οποιοδήποτε κόστος. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε.....

Ναι, δυστυχως, ουτε καν προσπαθουσαν να το κανουν πιο διακριτικα το βρωντοφωναζαν κιολας...

Κοιτα, ειδα κοσμο που δεν αντιδρουσαν να κανουν βηματακια, και αυτο ειναι που κρατάω... εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας...

Τζενακι, μπορει να ειναι απο κατι που εβαλε στο στομα του, κατι βρωμικο ισως, οχι υποχρεωτικά φαγητο. Τεστ να κανει σε τι? αμα δεν υποψιαζεσαι κατι δεν εχει νόημα.

Εχω συγκλονιστει με την Φιφη και εχω πρασινισει.... Θελω και μεις να αποθηλάσουμεεεε! Μπραβο σας Λενίτο, τα καταφερατε τελεια!

Κατσαφιτο, παρε κανα γιογιο μαζι (δεν ξερεις τι θα συναντησεις) ποτηρακια-πιατακια-κουταλακια πλαστικά, φακους σιγουρα και με τον καιρο, παρε και καμια κουβερτουλα, σεντονια, πετσετες, μανταλάκια κανα σχοινι, σαπουνι, σαμπουαν, σφουγγαρι, αβα, χαρτικά, κανα λουκετο αν κλειδωνεις.... χμ δεν θυμαμαι τι αλλο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...