Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Με το καλο Δαναη! Ολα να πανε σουπερ κ οποτε μπορεσεις ενημερωσε μας!

Καλημερααα.

Παντος αυτη την "ταπα" πρωτη φορα την ακουω κ ειμαι κ μανα η ασχετη. Βρε τι μαθαινει κανεις οσο ζει.

Εχω κ εγω γιατρο σημερα να με δει πως παω κ να προγραμματισουμε τα της γεννας. Για να δουμε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλήτες...αλήτες...

δείτε τι κάνουν στο live sto internet... αλήτες...

είμαι πολύ ταραγμενη...

εκτος του ξύλου εκτός των ντου εν ψυχρω μέσα στον κόσμο για να τους διαλύσουν ρίχνουν τόνους δακρυγόνα... θα τους σκασουν...

με πηρε κ το αμορε από το συνταγμα κ μου λεει τα χειρότερα.....

ε βέβαια τα τσολια ψηφίζουν αυτή τη στιγμή....

γεια χαρά κοριτσάκια, μπήκα έτσι βιαστικά ως συνήθως να πω ένα γεια..........και βλέπω ότι ετοιμαζόμαστε για τοκετούς, οπότε να ευχηθώ στο ντανσεμακι να πάνε όλα καλά!!!!!!προχτες ειχα κ γω ντοκτόρ, είδαμε φύλο.....θα πήξω στα σώβρακα λέμε...ναι,ναι πάλι για ταλιμπάν πάμε.δεν κρύβω ότι λαχταρούσα κοριτσάκι, αλλά νταξ, το πέμπτο θα είναι κορίτσι!!!!!!σας φιλώ.....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Κανα νεο απο Δαναη μηπως εχουμε?

Εγω μολις γυρισα απο γιατρο. Ωχ ωχ ωχ . Εχω χεστει πανω μου περιττο να σας πω. Την αλλη Πεμπτη 7/7 εκτος απροοπτου γενναω! Κοριτσια φοβαμαιιιιι!!! Τι θα κανωωωω???

me to kalo to αγορακι Τόνια!

Τζενουλα μη φοβάσαι βρεεεεεεε ολα καλα θα πανε, και ωραία γενέθλια θα έχει!!!!!!!!!!!! (5/5, 6/6,...)εχει πάραδοση το καφέ

Γιουπακι μην τα βλεπεις και συγχιζεσαι στηνβ κατασταση σου...αυτο το ειδατε? αξιζει να το δειτε

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα! Εγώ δε βλέπω τίποτα γιατί συγχίζομαι.

Τζενάκι γιατί φοβάσαι καλέ? 7/7 πολύ τυχερός αριθμός! Με το καλό! :)

Tόνια μια χαρά είναι τα αγοράκια! Με το καλό ο μπέμπαρος!

Η Νεφέλη είναι στο χωριό των playmobil με το μπαμπά της, κι εγώ μόνη με το δικό μου ταλιμπανάκι. Βαριέμαι. Θέλω και να μαγειρέψω αλλά δε μ'αφήνει ο ζουζουνος.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλα μιλάμε αυτη δεν είναι Βουλή, το στρουμφοχωριό είναι... μετά από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου ήταν όλο γελάκια κ πηγαδάκια... στην κοσμάρα τους. Κ αυτοί δεν είναι βουλευτές, τα στρουμφάκια είναι... μα είναι δυνατόν ο Αθανασιάδης να τολμάει να περνάει μέσα από τον κόσμο μετά τη θετική ψήφο που έδωσε???Νομίζω οτι είναι τελείιιιιιιιιως στον κόσμο τους.......

Βρε γαλατούλα μου αρέσει που μου λες να μη συγχίζομαι κ μου βάζεις το βίντεο-φωτιά:-P!!!!!

Τζένη τέλεια ημερομηνία βρε!!! Με το καλό!!Λέτε εγώ που έχω ΠΗΤ 10/8 να γεννησω 8/8 για να διατηρήσω την παράδοση???

Ο γιούπης γύρισε πριν λίγο από το σύνταγμα κ μου είπε απίστευτα πράγματα και πράγματα που δεν προκειται φυσικά να ακουστουν στον κόσμο.... Δακρυγόνα με κανονάκι μεσα στον κόσμο, κρότου-λάμψης μέσα στον κόσμο κ να κόβονται κομμάτια από το κρεας (πως αλλιώς να το πω???) των διαδηλωτών, δακρυγόνα μέσα αλλά μέσα στα ιατρεία, επιθέσεις ώστε ο όχλος να ποδοπατειται επειδή δεν είχε διεξόδους κ άλλα πολύ ωραία..... Το οτι έκοψε ο αστυνομικός το δάχτυλο με την ίδια του τη βόμβα έγινε θέμα, όταν κόβονται κομμάτια από τον κόσμο τότε δεν μας πειράζει.... Αίσχος....

Τεσπα σας έπρηξα... Παω να μπανιαριστώ....

Κανένα νέο από Ντανσεμ???

Ναι, ναι γεννησε το ντασμενακι μια φωνακλου 2800 και κατι, με καισαρικη τελικα, ειναι ολοι τους μια χαρα!

Να μας ζησει λοιπον η μικρη μας νεα αφιξη να μας κανει να χαρουμε και να γελασουμε πολλες φορες, και μας και κυριως την οικογενεια της!

Διαφημίσεις

Να μας ζήσει λοιπόν η ντανσεμούλα η ντανεμό!

Έτσι να χαιρόμαστε! Όλη μέρα σήμερα μέσα στην όλη κατάσταση σκεφτόμουν την άφιξή της και χαμογελούσα λίγο!

Κατά τα άλλα απλά επιβεβαιώνεται ότι είμαστε ζώα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Η Φίφη βήχει και ελπίζω να μην πάμε στη Σέριφο με ψωμαρρώστιες...

Για πείτε τί πρέπει να έχω μαζί γιατί ο Χαβιέ δουλεύει μέχρι αργά όλη τη βδομάδα για να προλάβει και θα φτιάξω εγώ τα πράγματα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλώς ήρθε το μικρό ντανσεμίδιο!!! Έτσι να χαρούμε και λίγο!:D

Αθηνά, το βίντεο συγκλονιστικό!

Α, και για να μην λέμε σαχλες, πείτε μου βρε, όχι πείτε μου σε ποια φράση μου που περιλάμβανε την πεταλούδα υπονοήθηκε ότι θα έκανα και σεξ! Αφού αυτό ο Μικ μου τοχε ξεκόψει, δεν κάνω σεξ με κητοειδή μου χε πει από τον 7ο!!!! Εγώ η έρμη απλά ηθελα να με βοηθήσει να κάνω την στάση, thats it!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...