Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Να βάλουν στον πατο τους το μεσοπρόθεσμο!!!!

Καλησπέρες όμορφες... Μου στοιχίζει ότι δεν μπορώ να κατέβω αλλά χαλάλι της μπεμπονίτας.

Δανάη που σαι;

Τατάκι μου που βόσκεις και σε χω χάσει;

Κατσαφά, θα φύγεις πάλι διακοπές άτιμο θηλυκό και μάλιστα σέριφο; πωπω έχω γίνει πράσινη απ'τη ζουλια μου!

Εμείς καλά απλά έχουμε κουραστεί λίγο γιατί μέσα σε όλα ο νικολάκος ζορίζεται τελευταία πάρα πολύ το βράδυ και ο ίδιος έχει κουραστεί πολύ και δεν ξέρουμε πως να τον βοηθήσουμε μπας και βοηθηθούμε και μεις...

Η Γιούπι που είναι; μετά την τζένη είναι η επόμενη γκαστρουλα σωστά;

φιλω σας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας -γεια σας -γεια σας !!τι κανουμε ?μπηκα να σας χαιρετησω ,αυριο την κανουμε για διακοπες στο χωριο και γυρναμε μαλλον αρχες σεπτεμβρη

ελπιζω να ξεκουραστω γιατι ο ιουνιος μας γ#$$@ ,ειχα την βαφτιση ,εψαχνα για σπιτι ,μαζευα χαρτια για τον παιδικο ,εσκασαν τα εισαγωγικα σεμιναρια ,ειμαστε 2 μερες χωρις ασανσερ (και ειμαι στον 6!!) ,το κερασακι στη τουρτα κολλησα ενα κολοσυναχι και με εστειλε τελειως ...αλλα τωρα διακοπες :D

Ευχομαι στις γκαστρουλες μας να πανε ολα καλα και με το καλο να γεννησουν τα νεα μελη του καφε

Χρονια πολλα στα κατσικακια που γιορταζαν και θα γιορτασουν σε λιγες μερες

καλο καλοκαιρι σε ολες !!!ματς μουτς

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Χαλόοοοοοοοοοο!!

Γύρισα χτες με τη βραδυνή πτήση, πολυυυυυυυ ωραία περάσαμε....!!

Αχ βαχ!!

Από οτι είδα η Δανάη δεν γέννησε κ όλες είστε καλα (??)

Τα πήρα με τη συγκεντρωση σήμερα... πολύ νέκρα..... το απόγευμα όμως λέμε να ξαναπάμε... Ρε μπας κ πρέπει να συμαζευτώ λίγο μην τύχει τίποτα γκαστρωμένη γυναίκα κ πιτσιρίκι μαζί μου???

Τα καφέ σε κολωνάκι, ζόναρς κτλ φίσκα..πολύς ύπνος έχει πέσει στον κόσμο....... κ τα τσόλια αλωνίζουν... σόρυ για τις βρισιες αλλά....

κ στην κέρκυρα ο κόσμος στην κοσμάρα του, αν εξαιρέσεις μερικούς πολιτικοποιημένους όλοι κοιμούνται κ αναμασάνε τη μαζική κουλτούρα της τιβι...Αντε σας αφήνω γιατί τρεχω κ δεν φτάνω...

Α, η Λέγκω εντάξει με τους εμετούς??? Κάπου πήρε το μάτι μου για τσουπρίτσα... γιούπιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Καλησπέρα πέρα για πέρα!

Σήμερα έχω όλη μέρα συσπάσεις και κάτι βλέννες από τις 5 το πρωί. Ο γιατρός είπε ότι είναι η "τάπα" του τράχηλου πράγμα καλό σε γενικές γραμμές. Παρόλα αυτά εκεί που είναι ο τράχηλος δεν παίζει να ξεκινήσει από μόνο του τίποτα, οπότε το ραντεβού ισχύει για αύριο πρωί. Επιστράτευσα μια φίλη για τη Σεμέλη γιατί το σχολείο της θα είναι κλειστό και ο μπειμπισίτερ διαβάζει γιατί δίνει για πτυχίο την Πέμπτη. Την περιμένω σε λίγο για να κοιμηθεί εδώ και να φύγουμε άνετοι το πρωί.

Τη στάση πεταλούδα την είχα δει αλλά δεν ήξερα ότι μιλάμε για κάτι τόσο αθώο. Η Μυρτώ φταίει δηλαδή, την παρουσίασε πολύ πρόστυχα... ;) Δυστυχώς μου είναι άχρηστη, αφού η κακομοίρα η μικρή έχει εμπεδωθεί τόσον καιρό, αλλά δεν βρίσκει την έξοδο.

Βάσω καλές διακοπές! Να γυρίσετε μαυρισμένοι και ανανεωμένοι!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Δανάη πολύ καλό σημάδια που έφυγε η "τάπα"!! Την πεταλούδα να την κάνεις, και τώρα, αλλά και την ώρα του τοκετού, και όλη την ώρα. Δηλαδή, και τηλεόραση να βλέπεις, να κάθεσαι έτσι. Και όταν κοιμάσει, να βάζεις ένα μαξιλάρι κάτω απ'το ένα γόνατο, κι ένα κάτω απ'το άλλο, και να κοιμάσαι έτσι αν μπορείς (μ'ένα μαξιλάρι στην πλάτη). Η πεταλούδα είναι πολύ καλή. Λέγεται και στάση της γέννας.

Αν μπορείς, κάνε και βαθιά καθίσματα. Πήγαινε και μια βολτίτσα με τα πόδια κάπου μακριά, σιγά σιγά σήμερα, και μέχρι αύριο θα σ'έχουν πιάσει κανονικοί πόνοι. Πάντως μια χαρά πας, αφού έχεις και συσπάσεις, μπορεί να μη χρειαστεί η πρόκληση. Επίσης, να οραματίζεσαι το μωράκι να γεννιέται, να βλέπεις τον εαυτό σου να σπρώχνει και το μωράκι να κατεβαίνει, και να βγαίνει σιγά σιγά. Όλο αυτό να το οραματίζεσαι μέσα σε λευκό φως.

Με το καλό κοριτσάκι, και μ'έναν πόνο. Να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο υπέρωχο μωράκι!!

Καλησπέρα κορίτσια :)

Bασούλι καλές διακοπές!

Τι θα κάνω με το παιδί μου που ανεβαίνει πάνω στα τραπέζια και περπατάει???

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Με το καλό κοριτσάκι, και μ'έναν πόνο. Να φέρεις στον κόσμο ένα υγιέστατο υπέρωχο μωράκι!!

Με το καλό κοριτσάκι!!!!:D:D:D:D

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τα χρόνια πολλά! Να χαιρόμαστε τα κατσικάκια μας!!!!!

Η τούρτα-"υπερπαραγωγή" :rolleyes: πήγε σχολείο. Εδώ σβήσαμε κεράκια σε μια σεμνή και ήσυχη γιορτή :lol::-P

Αααααα, δε θα με βγάλετε εσείς τρελή! Δείτε τη είχε προτείνει ενάμιση χρόνο πριν η τρελογιατρίνα στον άμοιρο Μικ!!!!

felinidoc

image.php?u=12334&dateline=1263572855

icon1.gif

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο dooo viewpost.gif

τον ΑΠΡΙΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :-D:grin::-D:grin::-D:grin:

Αιγόκερο θέλετε;; Ξανασκεφτείτε το, η καθημερινή τριβή με έναν τέτοιο με έχει κάνει να θέλω να τον πετάξω από το παράθυροοοοοο

Είπα στον Μικ για πεταλούδα πάνω του και μου είπε...

....

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Κατα τα άλλα.....Δανάη η σκέψη μας μαζί σου αύριο! Όλα να πάνε καλά και να καταφτάσει το νέο ντανσεμίδιο ήρεμα και χαμογελαστά!!!!Φιλιά, κύματα συμπαράστασης και λοιπά και λοιπά! :)

Δανάη άμα έφυγε η τάπα, γενάς στις επόμενες 2-3 μέρες το πολύ! Αν έχεις και συσπάσεις, γεννάς πολύ πιο γρήγορα! Μόλις έρθει η φίλη σου πήγαινε μια βόλτα με τον άντρα σου μακρινή, με ανηφοροκατηφόρες, χτύπα και κανένα σουβλάκι. Στο σύνταγμα μην ξαναπάς, έχει πολλά δακρυγόνα στην ατμόσφαιρα! Κάνε και τα βαθιά καθίσματα που λέει η Χλόη ή ρίξτο στην καθαριότητα (νεστινγκ). Λογικά, ο οργανισμός σου είναι έτοιμος και ακόμα κι αν πας με πρόκληση είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει πολύ μικρή δόση, οπότε έχεις πολλές πιθανότητες για ΦΤ! Άντε, με το καλό και μ' έναν πόνο!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Είπα στον Μικ για πεταλούδα πάνω του και μου είπε...

....

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αχαχαχα! Τα γραπτά μένουν!:-P:razz::-P Μυρτώ της χάλασες την εικόνα της σοβαρής και αξιοπρεπούς τώρα, αλλά δεν πειράζει, δικαιολογείται γιατί οι ορμόνες της εκείνη την εποχή ήταν αναβράζουσες!:tongue::tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Με το καλό το ντανσεμάκι νέας κοπής!!!!

Όλα θα πάνε πολύ καλά αφού είσαι πολύ κοντά στον τοκετό κ δεν βιάζεται καμμιά κατάσταση!! Σε σκεφτόμαστε!!

Τελικά είχα κάτι πόνους από κάτω :confused: κ δεν πήγαμε στο Σύνταγμα κ από ότι βλέπω τώρα καλύτερα αφού παίζεται ξανά το γνωστό εργάκι......

Βάσω καλές διακοπές (ξέχασα πριν να ευχηθώ)

Να το χαίρεστε το ζουζούνι Μαρλε!!

....Ρε παίδες στο ψυγείο έχω πολλά αυγά, λαχανικά (κολοκυθακια, μελιτζάνες, πιπεριές, ντομάτες, πατατες), τυρί που έφερα από τη Ρούλα μου (εκ του πεθερούλα)και κατα τα άλλα ξεραϊλα αφού δεν κάναμε σούπερ... σκεφτόμουνα για ομελέτα φούρνου για αυριο αλλά δεν έχω κάνει ποτέ... έχετε να προτείνετε τίποτις????

Δανάη με το καλό αυριο!!!! Περιμένουμε νέα οταν με το καλό γυρίσετε σπιτάκι σας!

Γιουπάκι ολα αυτα εκτός των αυγών κανουν ενα ωραιότατο λαδερο φουρνου, μπριαμ κατι τετοιο?

Βασούλα καλές διακοπες!

Φελίνιο αλό(απλα χαρηκα που ξαναμπηκες)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κόρες φεύγω για το μαιευτήριο. Σας ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση των τελευταίων ημερών. Θα σας ενημερώσω μόλις μπορώ και σας φιλώ σταυρωτα. Ζματς.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...