Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε Δαναη , τελειωσες σχεδον! Μακαρι το ΣΚ να εχουμε ευχαριστα! Κ η δικια μου μου ειπε οτι λογω πρωτης καισαρικης δεν πρπ να το τραβηξουμε μετα την ΠΗΤ, τωρα αν μου το λεει ετσι τι να πω.

Μυρτω για στολη χιονατης ειχε πει η Ντου ειχε δει στο Ριβερ Γουεστ στον Κηφισο διπλα στο ΙΚΕΑ αλλα δεν θυμαμαι αν ειπε σε ποιο μαγαζι την ειχε δει.

Εμας τωρα ο Μητσος περιμενει να του φερει ο αδερφος του μηχανη. Οτι ξεφοιρτωθηξα καμποσα μηχανοκινητα κ τα πηγα στο χωριο αντε απο την αρχη παλι.. Θα δουμε δεν εχουμε αποφασισει ακομα τι θα του φερει γιατι κ αυτη η μηχανη ειναι πανακριβη ρε γμτ 130 ευρω η φθηνοτερη χωρις τα μεταφορικα κ δεν ειμαστε για τετοια τωρα.

Σημερα ειχε ερθει η μανα μου για λιγο κ εκανε κατι που δεν το εχει ξανακανει ΠΟΤΕ ομως ουτε σε εμας. Πηγε κ πηρε το πορτοφολι απο της τσαντα της κ της ζητησε λεφτα! Του δινει η μαμα μου κ του λεει να πας στο Μουστακα με τον μπαμπα κ την μαμα να παρεις ενα παιχνιδι κ της λεει οχι γιαγια δεν τα θελω τα λεφτα για να παρω δικο μου παιχνιδι τα θελω για να παρω ενα παιχνιδακι δωρο για το μωρακι μου που θα ερθει σε λιγες μερες! Μειναμε ολοι με ανοιχτο το στομα. Μακαρι να το παρει καλα κ να μην εχουμε μεγαλες γκρινιες κ ζηλιες, οχι οτι θα τις γλιτωσουμε αλλα να μην ειναι σε πολυ μεγαλο βαθμο. Χτες τακτοποιουσε κ τα ρουχα απο το "μωρακι του" στα συρταρια, καταλαβαινετε αποστηρωση ε???

Δανάη μεγάλη αρχίζουμε όλες μαζί ρέικι για να γεννήσεις από μόνη σου! Αν όχι, δεν πειράζει, όλα να πανε καλά!!!

Ναι παρακαλώ πολύ, στείλτε ο,τι μπορείτε! Όχι τίποτ' άλλο, αλλά μου δήλωσε ότι αν πάμε με πρόκληση θέλει να την κάνει στο Ιασώ και δεν θέλω με τι-πο-τα...

Καλά, για φάγωμα ο Μήτσος μιλάμε! Κι είναι τέλειο που ξεκινάει με τόσο καλή διάθεση το παιδάκι, μπράβο...

Όσο για πόσες πάνες και γραμμάρια κλπ. εγώ δεν μέτρησα ποτέ τίποτα τέτοιο. Δεν ξέρω, μπορεί να είμαι υπερβολικά χαλαρή και να μην πρέπει, αλλά νομίζω ότι ένα παιδί που τρώει καλά το βλέπεις και το καταλαβαίνεις. Τη Σεμελίτσα τη ζύγισαν όταν βγήκε από το νοσοκομείο (2100) και μετά από 1,5 - 2 μήνες μια μανάβισσα στις διακοπές! Σ΄όλο το ενδιάμεσο διάστημα όμως την εβλεπα κι ήμουν πολύ σίγουρη ότι τρωει καλά. Άσε που δε νομίζω ότι θα μπορούσα να θυμάμαι αριθμό από πάνες, εδώ μπέρδευα το πότε και για πόση ώρα έτρωγε. Τώρα βέβαια, μ' αυτήν εδώ μπορεί να την ακούσω πολύ διαφορετικά, ποιός ξέρει...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Καλά, μόλις μου έστειλε μήνυμα ο καλός μου που του έστειλε μήνυμα η κουμπάρα ότι σήμερα είχαμε επέτειο γάμου. Μα να μην το θυμάται ποτέ κανείς μας ρε παιδί μου, ούτε την πρώτη χρονιά δεν το θυμηθήκαμε από μόνοι μας! Όου γουέλ, τουλάχιστον δεν ξεχνάμε την άλλη, την καλή την επέτειο.

Επίσης νόμιζα ότι το είχα γράψει πιο πριν, δεν ξέρω τί έγινε, Λέγκω, συγχαρητήρια!!! Σούπερ να έχεις κι ένα κοριτσάκι και τυχερό κι αυτό με 2 μεγάλους αδερφούς, τέλεια!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ax nai, όλο ξεχνάω να το γράψω! Σουπερ τα νεά για το κοριτσάκι Λεγκ!!!!!! Με το καλό η τσουπρίτσααααααα

Δανάη εύχομαι να την γλιτώσεις τη προκληση, γενικά και εσυ και η Τζεν τυχερές ειστε που σας αφηνουν εστω εως και την Πητ... συνηθως μπαίνουν για καισαρική 2 εβδ νωρίτερα με διαφορες δικαιολογίες(στην περιπτωση που δοκιμαζεις vbac)

δεν ρωτάς και για να κανα ομοιοπαθητικό? Η Αριστη μια φίλη μου για να την πιασουν οι πονοι φυσιολογικά, εκτος του περπατηματος, την εβαζε να πινει και ριγανη(μπλιαχ) και κατι αλλα ομοιοπαθητικα σε συννενοηση με τον ομοιοπαθητικό της

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρααα!!!

Πωπω τι ζεστη ειναι αυτη σημέρα ! Με το κλιματιστικο ειμαστε!

Αθηνούλα εγω δεν παω για φυσιολογικο αλλα τουλαχιστον ναι παλι καλα θα με αφησει τουλαχιστον να παρω τις μερες κ ηταν κ πολυ ενθαρυντικη για το ρουμινγ ιν. Αυτη με επεισε να το δηλωσω μαζι με αποκλειστικο θηλασμο. Για να δουμε πως θα παει.Κ εγω αυτη την εντυπωση ειχα παντος πως ειναι στανταρ το δυο βδομαδες πριν αλλα μαλλον περισσοτερο οι γιατροι προγραμματιζουν τα ραντεβου τους...

Δαναη χρονια σας πολλα!!

Γιατι αν πατε με προκληση θα πατε ΙΑΣΩ? Στο Λητω δεν ειναι να γεννησεις? Τι διαφορα εχει ?

Kαλησπέρα!

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στη Δανάη, να τη χαίρεσαι Αφροδίτη!

Λέγκω, μπορεί να σπας την παράδοση των τριτέκνων αλλά μένεις πιστή στην παράδοση που θέλει αυτή τη φουρνιά μωρών κορίτσια! Θα πήξουμε στα κοριτσίστικα το φθινόπωρο!!

λατρεύω κοριτσάκιααααα!!! Λέγκω μου πολύ χάρηκα για τη ζουζουνίτσα!!

Aφροδίτη να χαίρεσαι την κουκλάρα σου! Χρόνια Πολλά Δανάη!!

Δανάη, αν θέλεις να σου στείλω ρέικι, στείλε μου με πμ επίθετο και ημερομηνία γέννησης ;)

Με το καλό να γεννήσεις όπως ονειρεύεσαι, ένα υπέροχο μωράκι!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Ευχαριστουμε για τις ευχες κοριτσακια και γω κ η Δαναη!

Καλέ τι παιδακι ο μητσακος, συγκινήθηκα! Μπραβο παντα τετοια!

Ντανσεμουλα αντε να ερθει το μωρακι με το καλο, να ειναι γερο και αμα ερθει κ φυσιολογικα δεν θα μας χαλασει!!!

μυρτουλι στα elc δεν εχει? αυτη που γινεται και σταχτοπουτα? ουτε να την παραγγειλεις?

Αν δεν βρειτε θα ψησω την δαναη να σας δανεισουμε την δικια μας, αλλα μαλλον θα κολυμπάει η Λήδα εκει μέσα.

φυσικά και θυμαμαι την συναντηση με τα σουβλακια... και τα μοχίτα.... αχχχ

Διαφημίσεις

Κορίτσια ένα έχω να πω:

ΤΟΥΡΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ. ΤΟΥΡΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ !!!!

Το ψαξε διεξοδικά, ρώτησε ξαναρώτησε και μεγαλούργησε!!! Το λαικό αίτημα είναι μια φωτογραφία!

Άντε Αφροδίτη βάλε φωτογραφία λέμε!!!!

Και θα σας βάλω κι εγώ αυτή που φτιάχνω....

Θα τη στείλεις στο σχολείο την τούρτα;

Εγώ πάντως σας το λέω από το τώρα για να έχετε την εικόνα: Το πολύ πολύ να φτιάξω μια τούρτα σαν αυτή που έφτιαξε η Τζούλιαν Μουρ στις Ώρες. Αυτήν ντε, που αφού την έφτιαξε αποφάσισε να εγκαταλείψει την οικογένεια της; Καλά, μην ανησυχείτε, εγώ δε θα το πάρω τόσο βαριά!

Δανάη, Δανάη, που είσαι; Επιασε καθόλου το ρέικι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...