Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

βασούλα Χρόνια Πολλά!!!!!

Και με καλές νύχτες με πολύ ύπνο!

Κι εμείς λιώσαμε στον ύπνο. Μαμά με τέκνς ξύπνησε στις 10.10! Επιτυχία και τρομερή ευτυχία να κοιμάσαι με τα 2 παιδιά! όσο άβολα και αν είναι!

Ελίζα ωραία νέα! Και ναι υπάρχει ελπίδα! Θέλω να βγω, να πιω και να ξεσαλώσω... Και μόνη μου να είναι χωρίς το Χαβιέ δεν με νοιάζει! Οπότε κανονίστε, ξεγεννήστε και ετοιμαστείτε!

Ανεβασμένες όλες σήμερα, μου αρέσει!!!!!!! Έχω ένα οντιο κονφερενς στις 12 αλλά μετά θα σας τιμήσω!

Φιλιά ομορφούλες, γκαστρούλες, αγελαδίτσες και λοιπές φιλενάδες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

felinious.jpg

Καταρχάς φιλάκια πολλά και πολλά συγχαρητήρια στην λεκτώρισσα!!!!Μπράβο φιλενάδα,είμαστε περήφανες!!!

Ω κυρια καθηγητου, συγχαρητηρια!!!

Όχι καλέ, μπερδεύεσαι! Εγώ είμαι κυρία καθηγητού, και ο Μικέλε κύριος καθηγητρίας! (απ, το έγραψε και Ντου, αμάν πια βρε Ντου!!!)

Ο γιατρος μας πάντα υπερβάλει εαυτον σε αυτες τις περιπτωσεις!!!

κ εμενα δυσκολα ήταν στην αρχή...

Αααααα, αυτά δε μου τα'χετε πει!!! Λέτε να μείνω παρθένα για το παιδί μου;;;; Συμφορά μου!!! Και τι δεν του'χω τάξει του σούπερμαν για μετά τη γέννα !!!

φεύγω 5 παρά τέταρτο, 5.10 είμαι σπίτι, θηλάζουμε, η μάμυ την έχει ντύσει για έξω, παίρνουμε 2 ρυζογκοφρέτες και το νερό μας και ξεκινάμε στις 5.30. 6 παρά 10 είμαστε στην αίθουσα και παίζουμε με το πιάνο :D

Εντάξει, προσκυνώ κι εγώ σε κάτι τέτοια, εγώ 6 παρά 10 θα ήμουν στην καλύτερη στο αυτοκίνητο και θα έβριζα!!!!

Και τώρα πάω ένα ΙΚΕΑ, να στανιάρω, θέλετε τίποτα;;;

Ουουουου, θέλω πάρα πολλά, γιατί δε με πήρες κι εμένα, ε;;;;;

Μυρτω αν κλεισεις μαια να σου πω ποια να αποφυγεις;)

Βασικά γιουπάκι, αυτό είναι το θέμα μου,να βρω μια καλή μαία. Ξέρεις αν μπορείς να έχεις τη μαία που θέλεις στη γέννα; Στο Αλεξάνδρα γινόταν, την ειδοποιηούσες όπως το γιατρό....

Καλημέρα, καλημέρα!!

Πρώτον: Είμαι ενας ευτυχισμένος άνθρωπος. ΠΗΓΑ ΘΕΑΤΡΟ!!!!:D:D και για φαγητό μετά!

Μπραβο Ελιζάκι, εις ανώτερα!!! (βλ. Boom-boom, half note και λοιπά άπιαστα όνειρα!!!). Είδες τίποτα καλό;

anastasie αληθεια πως πανε με το θηλασμο οι μικρες???απο βαρος?? τα καταφερνετε ακομα τελεια????απο κουραση εσυ????

μια χαρα παει ο θηλασμος....και οι μικρες ειναι τα καλυτερα κοριτσια!φτου-φτου μη τις ματιασω....

Κορίτσια λιώσαμε στον ύπνο σήμερα, η Άννα ξύπνησε βέβαια 4.30 κάθισε μία ώρα ξύπνια (με τον μπαμπά της ευτυχώς!) και μετά ήρθε και ξαναξεράθηκε δίπλα μου όπου άνοιξα το μάτι 8.20 και παραλίγο να χάσουμε το σχολικό που περνάει 8.40...

μπραβο στην αννουλα!και μπραβο και στον μπαμπα που καθησε μαζι της την μια ωρα....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

Τζενουλα ευχαριστω, γιατι απεργειτε?απολαυσε τον μητσακο σου σημερα !

την ιδια απορια εχω κι εγω....

βασω χρονια πολλα!να τα εκατοστησεις!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημερααα!!!

Σπιτι σημερα , απεργουμε ! Περιμενουμε να ξυπνησει ο ταρζαν να παμε να αγορασουμνε καινουριομ δεντρο! Αλλα που να ξυπνησει 3 παρα κοιμηθηκε χτες αφου μας εβαλε πρωτα εμας για υπνο!

Βασουλα χρονια πολλα!!! Πολυχρονη κ ευτυχισμενη !

Και καλά ρε Τζενάκι γιατί δεν το εκμεταλλευτήκατε κι εσείς να ρίξετε πρωινούς ύπνους?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!

σημερα κοιμηθηκα ολο το βραδυ στον καναπε θηλαζοντας:rolleyes::rolleyes:(σε καθιστη σταση:(:()η μεση μου .........................:(:(

Α! ο Χασ όταν είχα παει να με εξετασει στο σαραντισμο μου είπε μονος του οτι θα ποναω λόγω ξηρότητας κ μου συστησε να χρησιμοποιουμε λαδακι!!

απο λαδι αλλο τιποτα........αν βαζαμε ελαιολαδο θα φτιαχναμε τοσες σαλατες ωστε να ταισουμε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοολο το parents.gr;);)

....δε βοηθαει και πολυ οπως καταλαβαινετε.....τελος παντων...

v@sso χρονια πολλα και ευτυχησμενα!!!!!!!!!:D

ρε κοριτσια ερωτηση κρισεως: η φαβα η κοκκινη ειναι ιδιο πραγμα με τη φακη την κοκκινη???:shock::shock:

γιατι παιρνω για τη μικρη φακες, και το βιολογικαδικο που παω δεν εχει τωρα και μου ειπε πως ειναι τα ιδια......στο σακουλακι φαινονται ακριβως τα ιδια..

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Τι άρχισαν οι πόνοι?:lol: και την είδες Γιούπι;)

AXAXAAAXAXXAAXXA ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!

φαντάζομαι την Τάτη να στέλνει τον Μικ στην Ιταλία για ορίτζιναλ προσούτο :D:D:D:D

χτες ο σύζυγος θεώρησε καλό να μου ανεβάσει την διάθεση για τρελίτσες, λέγοντάς μου ότι δεν θα στείλει τη μαρίνα στο σχολείο που θέλω στη Φιλοθέη, γιατί θα κάνει μια ώρα να πάει και μια να γυρίσει, και πως θα διαβάζει τα μαθήματά της (?!?#@?$?@?@#?#$ στον παιδικό?#$@?%?@%@?)... βρε μήπως πίστευε ότι κανοντάς με τούρμπο, δοκιμάσουμε και καμιά άλλη στάση??? δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς....

Τζενάκι και Λέγκω γουάι απεργείτε??? πρώτη φορά ακούω για απεργία στον ιδιωτικό τομέα, βασικά υποψιάζομαι γιατί... για να δούμε τι θα γίνει..

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

ρε κοριτσια ερωτηση κρισεως: η φαβα η κοκκινη ειναι ιδιο πραγμα με τη φακη την κοκκινη???:shock::shock:

είναι, αν όχι αδελφάκια, τότε πρωτοξάδερφα..μια χαρά όσπριο κι η φάβα, δοκίμασέ την!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! (ολίγον περασμένα βέβαια αλλά τι να πεις)

Καταρχάς ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην κυρία Καθηγητού!!! άντε και λέκτορας τώρα!

Επίσης Χρόνια Πολλά στη γλυκιά Βασούλα και σε όσες και όσα παιδάκια είχαν γενέθλια αυτές τις μέρες!!!

Επειδή δεν μπορώ να διαβάσω σελίδες πίσω μπορείτε να μου πείτε γιατί η Αφροδίτη περιμένει πιμια; θα γίνει κάτι; μην το χάσω ρε κορίτσια, βοηθάτε!!:rolleyes::D

και τέλος, νομίζω πως η αγαπητή Ντι Ες είχε βάλει κάποια στιγμή έναν σύνδεσμο με παπουτσάκια PUMA. Πούντο; (που λέει και ο Ιάσονας):)

Ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου ,μολις μπηκα στην κρισιμη ηλικια των !! 35!!

μονο να μεινει μεταξυ μας αυτο ετσι? γιατι αν μεινω εγκυος δεν θα κανω αμνιοπαρακεντηση (ακου τι σκεφτομαι σημερα ...αλλα ειναι το πρωτο που μοπυ ρθε στο μυαλο)

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βασούλι, έχεις γεννέθλια;;; Χρόνια πολλά! Πάντα να σκέφτεσαι ότι υπάρχουν και οι πιο γριές στο καφέ για να αισθάνεσαι καλύτερα!!!!

Α προπό! Θυμήθηκα την Ελένη που έλεγε ότι στα 40 είναι η καλύτερη ηλικία και μπορείς να χωρίσεις να παντρευτείς άλλον και να κάνεις και τρίτο παιδί!!!! Λες και τα σαράντα απέχουν μια αιωνιότητα!!!! Εντάξει έχουμε και τα ανήλικα, αλλά εγώ φιλενάδα να τα κάνω όλα αυτά μέχρι τα 40 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, δεν προλαβαίνω χριστιανή μου!!!!

Α προπό! Θυμήθηκα την Ελένη που έλεγε ότι στα 40 είναι η καλύτερη ηλικία και μπορείς να χωρίσεις να παντρευτείς άλλον και να κάνεις και τρίτο παιδί!!!! Λες και τα σαράντα απέχουν μια αιωνιότητα!!!! Εντάξει έχουμε και τα ανήλικα, αλλά εγώ φιλενάδα να τα κάνω όλα αυτά μέχρι τα 40 ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ, δεν προλαβαίνω χριστιανή μου!!!

No worries my dear! εσύ θα περάσεις απλά στο σεξουλιάρικο στάδιο... όπως η κουμπάρα σου (η οποία βιάστηκε βέβαια, αλλά τι να κάνεις...)

Μαριλενάκι, το κινητό της Άφρους, έσπασε, μη ρωτάς πώς, και θέλει πιμι τα τηλέφωνά μας.

Γιατί όλοι οι αφεντικοί είναι μ#%#%ες???? Εεεεε? Είναι στ'αλήθεια ή μας φαίνονται εμάς???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...