Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τζένη, είναι όπως το ποδήλατο...και κάτι άλλο που λέτε ότι δεν ξεχνιέται αλλά διατηρώ τις επιφυλάξεις μου.

Επίσης για την σειρά μην αγχώνεσαι. Θηλάζεις, ξεχέζεις, ξαναθηλάζεις, ξαναξεχέζεις, over and over again!!!!

Τα γαλακτοκομικά τα κόβεις αν δεις αίμα, αλλά αν θες τα κόβεις ούτως ή άλλως και γίνεσαι κορμάρα!

Κι εγώ πάνες και γραμμάρια δεν τα θυμάμαι ποτέ, αλλά θα ψάξω λιγάκι να βάλω ένα λινκ...

Γενικά όμως τα περισσότερα όλα τα γαλακτοτσιμπουράκια του καφέ, αφράτεψαν σε dt οπότε δεν νομίζω ότι θα σε απασχολήσει και πολύ το θέμα...(ε, εντάξει δεν είναι και πολύ επιστημονικό αυτό που λέω, είναι η πολύτιμη φορουμική εμπειρία, χεχε! )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουουουυ... σας έχω διαβάσει εντελώς διαγωνίως ίσα για να δω ότι όλες είστε οκ και δεν γέννησε καμία!

Χαλάσαμε την παράδοση των τριτέκνων... νταράν νταράν... κατα 90% κοριτσάκι περιμένουμε!

Στο σαμερ κάμπ όλα καλά, εξαντλητικά αλλά ωραία. Έχει όμως άγχος γιατί είναι απρόβλεπτα τα άτιμα, σήμερα π.χ είχε φύγει ο γιαννάκος που έχει υπερκινητικότητα και όχι μόνο (εντέλει αν δεν δεις όντως παιδι με υπερκινητικότητα μαζί με άλλο ένα κοριτσακι σιγανοπαπαδια και παίζανε πόλεμο. Όταν τα βρήκα πετάγαμε πέτρες και ξύλα και το κοριτσάκι είχε ένα τεράστιο τούβλο έτοιμο για εκσφεντόνιση!!!

Σας αφήνω γιατί πάμε κουνιες... φιλώ σας όμορφες

Αφροδιτούλι σήμερα έχει γενέθλια η Δανάη;

Χρόνια της Πολλάααααααα!!!!

Να τη χαίρεσαι, να είναι χαρούμενη κι ευτυχισμένη!!!!

Χρόνια Πολλά Δανάη!!!

Μπράβο για το κοριτσάκι που έρχεται!!!

Διαφημίσεις

Καλημερααα!! Ουφ τρεξιμο απο το πρωι τωρα μπηκα σπιτι.

Χρονια Πολλα Αφροδιτη, να την χαιρεστε! Τι εγινε με την τουρτα χτες της αρεσε?

Εγω πηγα στην γιατρο χτες ολα καλα μου ειπε , ο μπεμπης μια χαρα κ αν συνεχισουμε ετσι κ οι δυο θα παμε μεχρι τελος. Εκει γυρω στις 8 -10 γενναω ! Αντε 2 βδομαδουλες μεινανε!

Kalhmeraaaaaa !!! Τι κανετε ??

Χρονια πολλα στη Δανάη !!! Να ναι παντα γερή και ευτυχισμένη !!! Να την χαιρεστε Αφροδιτάκι μου ! Για λεγε που βρηκες καμπιγκ ? Ναι απο Περδικα ειμαι !!!

Λεγκωωωωωωωωωωω μουυυυυ !!!! Με το καλο να ερθει η σουσουραδίτσα !!!! Πολυ χάρηκα !!!!!

Μυρτουλι δεν θυμαμαι αν στο εγραψα αλλα εμεις τελικα τον γατο τον εχουμε με ψυχοφάρμακα (δεν τα παιρνει βεβαια) . Αστα , τρελη καταθλιψη λεει το γατι γιαυτο και μας εκανε αυτα που μας εκανε . Τωρα βεβαια εχει σταματησει αλλα δεν ξερω ποιο ειναι χειροτερο ...

Τζετζενιο εγω ποδηλατο δεν ξερω αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις με τον θηλασμο . Μην σε ανησυχουν τετοια θεματα , ολες στεντ μπαι θα ειμαστε !!! Με το καλοοοο !!!

Αφρούλι μου να χαίρεσαι τη Δανάη σου!!! πολύχρονη!!!!!

θυμάμαι τη πρώτη μας συνάντηση λίγο πριν χρονίσει και σκέφτομαι ότι πλάκα-πλάκα πέρασαν 3 χρόνια!!

Λεγκουλάκι μου πρέπει κι εσύ να έχεις ένα κλώνο, μία βοηθό και συνοδοιπόρισσα!!! :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στη Δανάη, να τη χαίρεσαι Αφροδίτη!

Λέγκω, μπορεί να σπας την παράδοση των τριτέκνων αλλά μένεις πιστή στην παράδοση που θέλει αυτή τη φουρνιά μωρών κορίτσια! Θα πήξουμε στα κοριτσίστικα το φθινόπωρο!!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημέρα!

Ευχαριστώ παιδάκια μου για τις ευχες, και σεις να χαιροσταστε τα βλασταριακια σας και οτι κ όσους σας περιβάλλουν. 4 χρονια περασαν αλλα ουτε που θυμαμαι πως ηταν πριν...

Η τουρτα μαλλον καλη ηταν, μου ειπε η Δαναη οτι την εφαγαν... και εφαγε και αυτη τη μιση απο οτι μου ειπε αρα σιγουρα δεν ηταν χαλια!

Η μεγαλη η Δαναη που ειναι???

Ρευμα εχετε εσεις? Δυσκολα τα πραματα σημερα παιδια και αυριο αναμενεται και καυσωνας, προσευχηθειτε να κρατησει το αεράκι για να μην μπουν τα ερκοντισιον. Μακρια απο ασανσερ ξαναλέω και το βραδυ ας εχετε κανα φακο προχειρο. Ευτυχως αργει να νυχτωσει!

Μυρτουλι, στις 12,30 σου 'ρχεται (μαλλον σου κοβεται)! Σοφια και λεγκω κατα τις 2 για σας!

Διαφημίσεις

Αφροδίτη να χαίρεσαι την Δανάη σου! Πολύχρονη!

Λέγκω με το καλό το κοριτσάκι σου! Καλά τελικά φέτος είναι η χρονιά των κοριτσιών. Όταν γεννούσα τον Στέφανο 19 στις 20 στο Έλενα είχαμε αγόρι!

XRONIA POLLA POLLA STI DANAH!!!!!! NA EINAI PANTA XAROYMENI KAI TSAXPINA!

Exo provlima me to computer kai tora eimai se ena netbook pou den exei ellinika. Piga giatro, ola ok, tin triti pame gia proklisi an den ginei kati noritera.

Filia!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Μπαίνω στα κλεφτά, γιατί δεν έγραψα χρόνια πολλά για τη Δανάη, το μεγαλύτερο κατσικάκι μας, απ' τις πρώτες πρώτες φιλενάδες της κόρης μου! Αφροδιτούλι, θυμάσαι την πρώτη επίσκεψη που σας είχα κάνει, που ψιλοπαίξανε οι θυγατέρες μας και είχαμε συγκινηθεί;;;; (επίσης είχανε φάει σουβλάκια, σςςςςςςς.....).Να την χαίρεστε και να την καμαρώνετε!!!

Δανάη μεγάλη αρχίζουμε όλες μαζί ρέικι για να γεννήσεις από μόνη σου! Αν όχι, δεν πειράζει, όλα να πανε καλά!!!

Φιλάκια κοριτσούδια...

Υ.Γ. Έχω φάει τον τόπο, στολή Χιονάτης δεν έχω βρει και τα γεννέθλια της Λήδας πλησιάζουν επικίνδυνα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...