Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερααα!!

Μωρε τι μας λεει η μεγαλειοτατη .... πωπω πως τα μαθαινουν ετσι τα παιδακια απο τοσο μικρα, κριμα ειναι ρε γμτ...

Ξεμπ[ερδεψα χτες κοριτσια με τα ψωνια , πηρα κ πιτζαμες για μενα κ σημερα πλυσιμο. Ξεπατωθηκα ομως ειναι η αληθεια 3 το μεσημερι γυρισα σπιτι. Ειναι τωρα να μπουν οι εκπτωσεις κ δεν φερνουν νεες παραλαβες οτι εχει ξεμεινει κ μου βγηκε ο πατος να βρω νουμερα. Πετυχα κ την χειροτερη μερα με την κολοζεστη ... Αλλα το απογευμα του δωσαμε κ καταλαβε με το Μητσακο, 11 παρα γυρισαμε απο την πλατεια κ αυτο με τα χιλια ζορια. Δεν μαζευοτανε με τιποτα το καημενο .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με γεια τα ρουχαλακια!!!! κριμα να μην τα εχω κρατησει κι εγώ τα εδωσα ολα στη βαφτιστήρα μου που εχει 3 μηνες διαφορα με τον μπούλη....

ωχ ξυπνησεεεεε

εμεις πηγαμε και ηρθαμε απο 5ημερο στα Χανια, η ΕΙρηνη ηταν παρανυφακι για το γαμο της νονάς της...υπεοχη πολη, ανθρωποι, φαγητο...... αααααααααχχχχχχχ

προσγειωσις!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλέ γιατι να προσγειωθεις? Κατσε εκει πανω καλά εισαι, ωραια φαινεται!!!

Καλημερα παιδακια! Νυσταζω νυσταζω και ξανανυσταζω! Μα γιατι εχει χαλασει και ο υπνος της Δαναης μου λέτε? Τουλαχιστον 2 φορες ξυπνάει καθε βράδυ... Και ποσες ο Αγγελος... παλιος καλός καιρος, πως εφτασα στη δουλεια χωρις να κοιμηθω στο τιμονι δεν ξερω...

Η πιτσιρίκα στης λέγκως μαλλον το παιζει μου φαινεται παρα ειναι ετσι μαθημένη... Νεοπλουτισμος στο μεγαλειο του! Δουλεμα που εχει να φαει το καημένο...

Εμενα παντος μου θυμισε πολυ την μανταμ Σουσου! Δεν ξερω γιατι αλλα ετσι μου εχει κολλησει!

Αφροδιτη εγω σημερα το πρωι που ξυπνησα σκεφτομουνα πως για λιγες μερες ακομα θα κοιμαμαι κ τι με περιμενει ξανα μετα κ καπως μου κατσε βαρυ... Η αυπνια δεν παλευεται με τπτ .

Καλημερα ειπα, δεν ειπα! Καλημερα καλημερα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα πολυαγαπημένες μου!

Πω, πω, τζακμποτ από αγχωτικά όνειρα χθες το βράδυ....Και τι δεν είδα....

Εσείς λέτε ότι θα το δουλεύουν το κοριτσάκι; Τι να πω, μάλλον είμαι σε κακή διάθεση γιατί μου φαίνεται ότι κάτι τέτοιες μαθαίνουν να πατάνε τους άλλους και είναι μια χαρά...

Ας βάλω ένα χαρωπό τραγουδάκι, σχετικό με όνειρα (τι να κάνω, αυτή την ταινία βλέπουμε μέρα παρά μέρα, δεν έχω άλλα ερεθίσματα! )

Qo-1mGmaa_w

Καλημέρα!

Αφροδίτη συμπάσχω! Τα τελευταία βράδια ο Στεφανάκος ξυπνάει συνέχεια είτε για νερό είτε και εγώ δεν ξέρω τι...ουφ λες να τον ενοχλεί η ζέστη? Είμαι ένα όρθιο πτώμα...

και χτες έκανα babysitting για πολλές ώρες σε 3 μικρά (το ένα ήταν το δικό μου, το άλλο 3,5 και το άλλο 9 μηνών) και τα είδα όλα! Τι πίκρα να έχεις ταυτόχρονα 3!!! Και δεν ήμουν και μόνη μου στο babysittingνα φανταστείτε!

Καλά βρε Λέγκω εσύ με τόσα μικρά πως την παλεύεις? Σου έχω πει ότι είσαι το ίνδαλμα μου?:D

Βασσουλα....... Που τρεχεις? Μεινε λίγο!

Τι επαθες Μυρτουλι μου? Ταπ-ταπ και σματς-σμουτς!

Πηρα και γω το ταινιακι, αλλα η κορη μου δεν θελει να το δει, προτιμαει τη Φραουλιτσα, την ξενερωσιά μου μέσα.... Που θα παει, θα την πεισω!

Οσο για το κοριτσακι τι πω, δεν το ξερω, απλα προτιμαω να σκεφτομαι ετσι, μπας και επηρρεασω και τους γυρω μου, για να μην του γινει το χατηρι!!!

Καλημέρα!

Αφροδιτούλι που είσαι βρε ψυχή!!!!!!

Εγώ σήμερα είμαι στις μαύρες μου.

Ο πρίγκηπας με το που ξύπνησε σήμερα μου έχωσε μια κατραπακιά στο μάτι που μου πρήστηκε το βλέφαρο....:mad: και γιατί; επειδή είπα κάτι που δεν του άρεσε για τον φίλο του....:mad:

μιλάμε έχω κάτι νεύρα... για να μη το σκοτώσω δεν του μιλάω από το πρωί...

Λείπει κι Μ στην Κύπρο...

α δεν σας είπα... πήραμε δίπλωμα οδήγησης!!!!:D Ο Μάρκος δηλαδή:rolleyes:

Χα,χα,χα οι ελπίδες μας στη Λέγκω για να του κόψει τον τσαμπουκά! Παιδιά εγώ φρικάρω με τα πιτσιρίκια δυνάστες...Είναι ένα κοριτσάκι στις κούνιες, όμορφο αλλά θρασύτατο. Τη βλέπω και φρικάρω, πιστεύω ότι θα καταδυναστεύει της συμμαθήτριες και τις φίλες της. Ίσως το λέω επειδή μου συνέβαινε εμένα, μέχρι αρκετά μεγάλη ηλικία!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κι εγώ φρικάρω μ' αυτά τα παιδάκια, είχε η ανηψιά μου μια τέτοια στην 1η δημοτικού, μιλάμε είχε καταφέρει να δημιουργήσει ψυχολογικά στη μισή τάξη. Μέχρι βέβαια που στη δευτέρα ξετσουτσούρεψαν κι αυτές και την έγραψαν κανονικότατα. Το σκέφτομαι όμως, γιατί ναι μεν δημόσιο αλλά εδώ στην κωλοπεριοχή μας είναι όλοι γιατροί ή/και νεόπλουτοι. Κάθε μεσημέρι πάω να πάρω τη μικρή από τον παιδικό και είναι οι τζιπάρες σε παράταξη έξω από το δημοτικό...

Κατά τ' άλλα εγώ τα ίδια, έκανα ντόπλερ χθες και είναι όλα οκ. Αύριο θα πάω πάλι στον ντόκτορ να μου βάλει χέρι και να μου ξαναπει το ποίημα, ότι δηλ. ακόμα δε γεννάω. Εν τω μεταξύ οι συσπάσεις καλά κρατούν, μερικές πονάνε πάαααρα πολύ, αν δεν ήμουν έτσι ήδη τόσον πολύ καιρό θα ήμουν κάθε τρεις και λίγο στο μαιευτήριο. Στην ουσία όμως δεν συμβαίνει τίποτε διαφορετικό ή καινούριο, οπότε με βλέπω με πρόκληση ή καισαρική την άλλη βδομάδα.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Δαναή, κι εγώ έτσι σίγουρη ήμουν ότι θα πήγαινα για πρόκληση και τελικά, τσουπ, το αποφάσισε ο κύριος μια μέρα πριν την πητ....εγώ πόναγα γύρω στις τρεις μέρες πριν γεννήσω πάντως....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...