Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα

Κι εμείς στο μέτωπο του πυρετού είμαστε από προχθές. Χθες όλη την ημέρα είχε 38.5-39.5 και σήμερα είναι με δέκατα και πολύ εξαντλημένος.

Καλή επιτυχία Αφρο στην τούρτα κι εγώ σε αυτή τη φάση είμαι, κάνω δοκιμές για την τούρτα του στο σχολείο.

Όσο για την Πέρδικα είναι όντως πολύ όμορφο μέρος, με πολύ πράσινο και φοβερές παραλίες γύρω-γύρω. Και πολύ ωραίο μέρος για εξορμήσεις, εκεί κοντά είναι οι πηγές του Αχέροντα και το Νεκρομαντείο.

Μόνο μη σε πιάσει καμιά βροχή γιατί εκεί ξεχνάει μετά να βγει ήλιος...

Α! για το Θέατρο του Ήλιου που λέμε είναι όντως φοβερό θέαμα! Θυμάμαι στα νιάτα μου, όταν είχα τελειώσει τη δραματική, είχα παρακολουθήσει ένα σεμινάριο με δύο άτομα που είχαν έρθει από τη Γαλλία. Είχα περάσει τέλεια!

Kαλησπέρα!

chris83 καλώς ήρθες!:D

Το καφέ ξεκίνησε από θηλάζουσες, νυν, πρώην και μελλοντικές αλλά ουσιαστικά είναι επί παντός επιστητού!

Όσες φτιάχνετε τούρτες χαρά στο κουράγιο σας! Εγώ στηρίζω τους ζαχαροπλάστες, τι κλεφτες θα γίνουν;:rolleyes::rolleyes:

Τελικά συναντηθήκατε σήμερα ή όχι;

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Ουουουου... εγώ δεν συναντήθηκα με καμία αφού δεν απάντησε κανεις ούτε σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα (σοφουκα)... αλλά το σκ φουσκώσαμε την πισίνα μας πήγαμε σε πάρτυ και χορέψαμε μικροί και μεγαλοι, κάναμε πικ νικ στο δάσος και χτυπήσαμε και την κάρτα μας στις κουνιες για να μην ξεχνιόμαστε! Απολογισμός περίφημος...

Μα ρε κορίτσια τις ωραίες προτάσεις μη μας τις λέτε μετά αλλα πριν μπας και δούμε κι εμείς κάτι ωραίο, αν και οι τιμές είναι λίγο απαγορευτικές που τις είδα... μυρτώ, βρούτε, εσύ ποτε πήγες;;;

Εγώ ξεκίνησα δουλίτσα... οι πρώτη μέρα ήταν τρομαχτική γιατί είναι πολλά παιδια, πολύ διαφορετικές ηλικίες 5-15, αχανές χώρος και τα χάνεις και έχουν και κάποια τουπέ λόγω περιοχης φαντάζομαι. Η δεύτερη όμως μέρα πήγε πολύ καλύτερα και νομίζω ότι κάθε μέρα θα είναι καλύτερα... βέβαια λόγω του ότι απ'τις 9 ξανακάθομαι στις 2,30 σε καρέκλα και σταματάω να χοροπηδάω, η μέση μου έχει πάει περιπατο. Χαιρομαι όμως πολύ που δουλεύω εκτός σπιτιου τι να λέμε... Δανάη στα λημέρια σου δουλεύω.

Περαστικά στα φλεγόμενα παιδάκια και ένα υπεραστικό φιλί στη λαμπρινούλα.

Chris καλως ήρθες...

Πωπω μας φερανε ένα απίστευτο καρπουζι και το έχω τσακίσει... πρέπει να κάνω μπάνιο και να ποτίσω και νυστάζωωωωω

Φιλώ σας...

Διαφημίσεις

Ουουουου... εγώ δεν συναντήθηκα με καμία αφού δεν απάντησε κανεις ούτε σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα (σοφουκα)...

Ποιός; Πού; Πότε; Μ' έπαιρνες τηλ. και δεν το άκουσα;;;:roll:

Πρόσεχε, Λεγκόπουλο, φυλάξου λιγάκι, μην τα δίνεις όλα στα χοροπηδητά! (((())))

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Πρόσεχε, Λεγκόπουλο, φυλάξου λιγάκι, μην τα δίνεις όλα στα χοροπηδητά! (((())))

Ελενάκι και εγώ αυτό ήθελα να σου πω! Και απορώ, πως αντέχεις? που βρίσκεις τόση ενέργεια? Μπράβο κορτισάρα μου!Αλήθεια οι αναγούλες περάσανε?

Το ΣΚ σας ήταν τέλειο! Εμείς παίξαμε πολύ κούνιες της γειτονιάς γιατί μέχρι χτες ήμουν μόνη με τον μικρό αλλά σήμερα είχαμε παρέα στο μπαλκόνι.

Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα!

Το απόγευμα σε πήρα βρε μπας και πήγαινες κουνιες καισαριανη να κατηφορήσουμε... λες να πήρα λάθος; ικανή με έχω...

Ααα στον καραγκιόζη ήταν σουπερ! Ελπίζω να ξαναγίνει...

Που και που έχω αναγούλες μέσα στη μέρα αλλά σε καμία περίπτωση το χαλί εκείνης της βδομάδας να μην μπορώ να πιω ούτε να φάω τίποτα και να ξερνάω συνέχεια. Πλέον τρώω τον αμπακο... ξαναπήρα τα δύο κιλάκια και αλλα τέσσερα. Μέσα στο νερό πάλι την έχω την εικοσάδα. Πάντως το χειρότερο με τις αναγούλες απ'την μικρή μου εμπειρία ήταν η απίστευτη δίψα.

Φιλώ σας πάω να μελετήσω και να ξαπλάρω...

Το 'κανα σωστά;;;

Chris καλώς ήρθες!!

Στην Πέρδικα έχει όντως καταπληκτικές παραλίες και εκδρομές γενικότερα, το μόνο αρνητικό που θυμάμαι από την περιοχή είναι ότι στα Σίβοτα ήταν πανάκριβα, αλλά αυτό βέβαια ήταν πριν 6-7 χρόνια, μπορεί και να βάλανε μυαλό από τότε..

Ρε συ Λεγκ, σε διαβάζω και κουράζομαι λέμε. Τί έννοείς στα μέρη μου; Σε κατασκήνωση δεν είπες; Που είσαι δηλαδής;;

Εγω έκανα και το νέστινγκ μου, έφτιαξα το παιδικό δωμάτιο, έπλυνα ρούχα κλπ. Μόνο που δεν παίρνω απόφαση να μαζέψω πράγματα για το μαιευτήριο; Βρε λες να είμαι σε άρνηση;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα παιδακια!

Δυσκολη μερα σημερα, απεργει η ΓΕΝΟΠ (δυστυχως εγω δεν ειμαι) οποτε στις αιχμες (βλεπε 12 με 3) και 8.30 με 10 το βράδυ δεν μπαινουμε σε ασανσερ και δεν αφηνουμε δουλεις που χρειάζονται ρευμα για κεινες τις ωρες. Ε, και κανα φακο-κεράκι ας το εχουμε διαθέσιμο!

Εγω πηγα πικιωνη χτες, σκατα τα εκανα με την συνεννόηση με τη Λεγκ και δεν την ειδα :-( , ειδα Λενιτο και κοιλουμπιτσα Τζενίτσα ομως και με άρεσε. Κατα τα αλλα σπιτι σαπισαμε το ΣΚ! Δεν ηταν κακο ομως ειναι απαραιτητο και το σπιτιασμα!

Α, αυτη και την επομενη βδομαδα θα ειμαι και γω μοναχουλα, το στεφανι μου θα ειναι απογευματινος οποτε καλα πακετα...

Διαφημίσεις

Kαλημέρα! Εδώ το βεντούζωμα καλά κρατεί! Είμαι και άνευ γαλακτοκομικών 1,5 μήνα περίπου!! Καλά πάμε πάντως!

Λέγκω, τι θηρίο είσαι!!!!

Αφροδίτη, κουράγιο για την βδομάδα!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Δανάη παιδι μου ακόμα εδώ είσαι;:tongue: Παπάγου στο τένις κλαμπ είναι το κάμπ. Τα περισσότερα πιτσιρίκια είναι αστέρια, τσογλανάκια όσο χρειάζεται... δύο δεν παλεύονται γιατί είναι όλο υφάκι. Η μία στο να φέρουμε πρόχειρα ρουχα για τις κατασκευές απάντησε εχω μόνο μάρκες δεν έχω πρόχειρα ρούχα και σήμερα όταν της ζήτησα να μαζέψει τα σκουπίδια που είχε κάνει με το φαί όπως όλα τα υπόλοιπα παιδια μου είπε θα τα μαζέψει η υπηρεσία... της είπα ότι μάλλον την ξέχασε σπίτι γιατί δεν τη βλέπω και μέχρι να την φέρει να τα μαζέψει.

Ροζάκο έκανε αλλεργία ο σκατούλης;

Τζενάκο καλό ξεμπέρδεμα!

Δανάη παιδι μου ακόμα εδώ είσαι; Παπάγου στο τένις κλαμπ είναι το κάμπ. Τα περισσότερα πιτσιρίκια είναι αστέρια, τσογλανάκια όσο χρειάζεται... δύο δεν παλεύονται γιατί είναι όλο υφάκι. Η μία στο να φέρουμε πρόχειρα ρουχα για τις κατασκευές απάντησε εχω μόνο μάρκες δεν έχω πρόχειρα ρούχα και σήμερα όταν της ζήτησα να μαζέψει τα σκουπίδια που είχε κάνει με το φαί όπως όλα τα υπόλοιπα παιδια μου είπε θα τα μαζέψει η υπηρεσία... της είπα ότι μάλλον την ξέχασε σπίτι γιατί δεν τη βλέπω και μέχρι να την φέρει να τα μαζέψει.

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ...

Δεν ήξερα ότι έχει τέτοιο πράγμα εδώ γύρω. Μένουν δηλ. μέσα τα παιδιά, ή έρχονται κάθε μέρα για δραστηριότητες; Ω ρε μάνα μου να κάνει καμιά τέτοια φίλη στο σχολείο η δικιά μου, θα την κλειδώσω μέσα μου φαίνεται!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Αποκλείεται να κάνουν τέτοιες φίλες τα κορίτσια μας στο δημόσιο σχολείο, γιατί πολύ απλά οι άλλες θα πηγαίνουν στο ιδιωτικό :)

Κάνουν και τέννις τα παιδάκια που πάνε στο camp?? στη σχολή που κάνω εγώ τέννις, έχουν κι εκεί camp για το καλοκαίρι και τους μαθαίνουν και τέννις.. έχει βέβαια κι άλλες δραστηριότητες και παιχνίδια.

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...