Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τζενάκι το βλέπω για Κυριακή!

να κάνουμε καμία συνάντηση το απογευματάκι της Κυριακής???

Τί λέτε κόρες?

Ναι αμε , πολυ καλη ιδεα! Για να δουμε κ οι υπολοιπες τι λενε!

Καλημερα ειπα δεν ειπα!

Καλα αν ειν αι δυνατον βρε κοριτσια, πηγα σημερα πουρνο πουρνο να ψωνισω μπεμποφορμακια κ σε μαδερκερ κ ενα μαρασιλ αουτλετ που εχω κοντα μου δεν ειχε 0-3 ! Μου ειπαν περιμενουν παραλαβη σημερα το απογευμα οποτε Δευτερα να ειμαι κ σιγουρη ξανα παλι εξω. Ουφ κ ελπιζα πως θα ξεμπερδευα .....

Δαναη εσυ εισαι ετοιμη? Βαλιτσες ολα κομπλε?

Σημερα εχουμε κ γιορτη στον παιδικο, αυτη που αναβληθηκε την Τεταρτη λογω φοβου βροχης επειδη θα γινει εξω. Για να δουμε ο Μητσακος θα πει τπτ η θα ντραπει τον κοσμο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Κράτα γερά Άφρο και δωσ' της λίγες μερούλες να ηρεμήσει της συνονόματης μου. Σίγουρα πιέστηκε, κι επίσης εν όψει καλοκαιριού νομίζω είναι όλα τους με τα μυαλά στα κάγκελα αυτόν τον καιρό.

Δαναη εσυ εισαι ετοιμη? Βαλιτσες ολα κομπλε?

Ούτε καν σου λέω!! Απλά έχω δίπλα στην πόρτα το κιτ για τα βλαστοκύτταρα κι ελπίζω να θυμηθώ έστω αυτό.

Νταξ, τουλάχιστον πήγα το πρωί και σχεδόν ξεμπέρδεψα με τα δώρα και ψιλοξεκίνησα και με τα πλυντήρια. Ελπίζω μέχρι να μείνω απο βενζίνη κάτι θα έχει γίνει...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ωχχχ ενα κατεβατο εγραψα κ το εχασα το ζωον....

Τεσπα περιλυπτικα.

Αφρο οι παραστασεις ειναι συγκεκριμενων διαστασεων δεν εχεις επιλογη να αλλαξεις πχ χρωμα , μεγεθος κλπ. Οσο για την ζαχαροπαστα εγω προσωπικα την αποφευγω χαλαει τρην γευση της τουρτας/κεικ ειναι πολυ χαλια σε γευση κ το ιδιο εχω ακουσει απο πολλους. Στρωνει μεν καλα αλλα ... Οποτε εγω θα προτινα σαντιγυ η κανα γλασσο λευκης η μαυρης σοκολατας κ οχι ζαχαροπαστα.

Δαναη εσυ εχεις πολλες δουλειες βρε !!! Μην σε χωνουν μονο χωσε κ εσυ κανεναν!

Εγω που αγχωνομαι εχω κανει χωρο στην ντουλαπα κ στην συρταριερα , εχω καθαρισει το δωματιο -ενταξει ενα φρεσκαρισμα θα ξαναγινει- κ εχω πλυνει οτι ειχα απο Μητσο- φανελακια , σεντονακια, σελτεδακια κλπ. Τωρα μενουν φορμακια του μπεμπη κ οτι χρειαζομαι εγω για την βαλιτσα κ μετα πανες, σαμπουαν κλπ κ να πλυνω το καθισμα αυτοκινητου. Αλλα ολο κ κατι θυμαμαι καθε μερα κ αγχωνομαι , βασικα μεχρι τελος της αλλης βδομαδας θελω να εχω τελειωσει!

Κ η ερωτηση κρισεως για μαμαδες με >1 παιδια. Οταν ηρθε το 2ο, 3ο κλπ, τα ρουχα των παιδιων τα πλενατε μαζι η χωρια του νεογεννητου απο το αλλο? Εγω ελεγα μαζι να τα βαζω κ με κραξανε εδω οι γειτονισσες οτι θα εχουν μικροβια κλπ. Βασικα του Μητσου τα πλενω χωρια απο τα δικα μας γιατι μαζευονται απο μονα τους πολλα κ συμπληρωνει τουλαχιστον 2 πλυντηρια την βδομαδα. Αν ειναι να γεμισω το σπιτι καλαθια κ να εχουμε καθε ατομο κ χωριστα τα ρουχα να βαζω του Μητσου μαζι με τα δικα μας κ να αφησω τουτ μπεμπη μονο χωρια , τι λετε?

Τζενάκι,

εγώ τώρα τα πλένω των παιδιών μαζί... Στην αρχή έπλενα ξεχωριστά της Φίφης... Για πολύ λίγο όμως..

Τώρα πλένω τα παιδικά μαζί γιατί μαζεύονται... Αλλά πολλές φορές και μαζί με τα δικά μας.

Οπότε άρχισε να πλένεις ξεχωριστά του σπόρου και μετά απλά όλα μαζί. Νομίζω ότι είμαστε υπερβολικές με αυτά αλλά τεσπα.!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλε και γω όλα μαζι τα βαζω, δικα μας, των παιδιων, της κουζινας, τα πατσαβουρια, ολα! Αν ειναι πολυ βρωμικα καποια, βαζω και μια προπλυση ή αν εχω τπτ με βετεξ-πανια με απορρυπαντικα πανω τα ξεπλενω μια πρωτα. Στη Δαναη εβαζα κ γω ξεχωριστα πλυντηρια, στον αγγελο αν το εκανα το έκανα για λιγο...

Τζενη, η παρασταση δεν ειναι απο ζαχαρόπαστα??? Δεν εχω σκοπο να βαλω αλλη ζαχαροπαστα, αυτη με την παρασταση εχω στο μυαλό μου, οποτε απο πανω το κεικ-τουρτα θα καλυφτει με λιγο σαντιγυ κ την παρασταση κ γυρω γυρω σαντιγυ... ΛΕω βλακειες??? Αν ναι, διόρθωσέ με σε παρακαλώ, πριν κανω την πατατα και αντε τελευταια στιγμη να ψαχνεις τουρτες...

Διαφημίσεις

Γειά σας!!!

Προσπερνώ τις ζαχαρόπαστες γιατί πλησιάζουν και τα γεννέθλια της Λήδας και αγχώνομαι.

Αύριο φεύγουμε, πάμε στο χωριό του μπαμπά μου, οπότε δε θα είμαι την Κυριακή...

Το θέατρο του Ήλιου το είδα κι εγώ, εντάξει δεν έχω ξαναδει τέτοιο πράγμα!!!Και τι ωραίο το εύρημα με την ταινια του βωβού, τέλειο, τέλειο!!! Επίσης, επειδή ο καθένας με τον πόνο του, αυτοί οι ηθοποιοί πρέπει να πέρνουν βαρέα και ανθυγιεεινα!!! Τι κάνανε ρε οι άνθρωποι επί 4 ώρες, τι τρέξιμο, τι στήσιμο ξεστήσιμο, τι σκούπισμα...Οι δικοί μας να τα βλέπουν αυτά που τους λές να μετακινήσουν καμιά καρέκλα και αρχίζουν ''α, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, δε με βολέυει, πολύ δουλίτσα έχει το εργάκι''!!!!

Αυτά, πάω να ετοιμαστώ σας φιλώ στη μούρη!

Αφροδιτη λοιπον μην αγχωνεσαι με τις παραστασεις! Οι επιλογες οι ετοιμες που εχεις απο ζαχαροπλαστειο ειναι οι εξης:

1) Θυμασαι αυτη με την βαφλα του Μικυ που ειχα περσυ στο Μητσο ? Ε αυτη ειναι η μια. Στρωνεις την τουρτα με σαντιγυ κ κανα 2ωρο πριν κοτσαρεις κ πανω την βαφλα ειναι ενα μακροστενο η στρογκυλο η τετραγωνο πραγματακι - φαντασου σαν φυλο χαρτι χοντρο-με ζωγραφισμενη πανω μια παρασταση πχ μικυ, νεραιδες κλπ.

2) Ενα σακουλακι με παιχνιδακια που αν τα βαλεις πανω απο την τουρτα που εχεις καλυψει με σαντιγυ η γλασο εχεις ενα θεμα παλι της επιλογης σου.

3) Ζαχαρωτα που απλα τα βαζεις πανω απο την σαντιγυ.

Ετοιμη ζαχαροπαστα που ειναι ενα φυλο που απλωνεις σκεπαζεις την τουρτα κ διακοσμεις αναλογα δεν ξερω αν πουλανε. Νομιζω πως εχει μονο η Βεφα στα μαγαζια της αλλα δεν παιρνω κ ορκο.

Σου στελνω φωτο για να καταλαβεις.

Διαφημίσεις

Καλησπερααααααα περα για περα !!! Τι κανετε ???

Καλα τετοια μερα τετοια ωρα μονη μου θα μιλαω αλλα δεν πειραζει .

Πωπω περασε ο καιρος , ετοιμες οι πρωτες εγκυουλες για την έξοδο του νινιου?

Δαναη με το καλό και μην αγχωνεσαι !

Τζετζενιο ξεκινησες ετοιμασιες ? Αντε με το καλο ! Ο Μητσάκος τι κανει ?

Εχουμε και περιοδο φουλ γενεθλιων τωρα ε?

Αφροδιτάκι κανε αυτο το κεικ και βαλε απλα σαντιγή απο πάνω για να ακουμπησεις την παράσταση . Κεράκια μην ξεχάσεις και εισαι μια χαρά !!!

Μη μου πειτε οτι ειναι στην Αθηνα το Circus de soleil ? Αυτο δεν λετε Θεατρο του Ηλιου ? Καλα ειναι καταπληκτικοι !!! Δεν τους εχω δει ζωντανα (ερχονται στις 25-29/10 εδω) αλλα στην τηλεοραση και εχω ξετρελαθει . Ο ερωτας με μυησε , οταν καποτε μου ειχε πει "ελα να δεις ενα φοβερο τσιρκο" εγω κοροιδευα του στυλ σιγα μη δω τσιρκο . Θα θελα και γω να παμε αλλα σιγα μην αντεξει η φακη τοσες ωρες .

Τα δικα μας τα ιδια , εδω στην εξωτική Γερμανια μια βροχή μια ήλιο . Δεν περναει το καλοκαιρι εδω ...δυσκολα τα πράγματα !!!

νομιζεις οτι μιλας μονη σου...

Και δω μη φαντασεις παντως οτι εχει το κλασικο ελληνικο καλοκαιρι, τσουε σε πεταει και μια βροχουλα να μη ξεχνιεσαι... Και σημερα παρα λιγο παλι...

Εκανα ενα τεστ με το κεικ, προσωπικα δεν ειναι του γουστου μου. λασπωμενο βγηκε. ισως με τη σαντιγυ να καλυτερεψει δεν εχω καποια αλλη εναλλακτικη και δεν με παιρνει χρονικα για πειραματα. ασε που καταστερφω και τη διαιατα που δυστυχως δνε παει καλα...

η δαναη χτες βραδυ εκανε ενα 39αρι. Απο κει και περα δε με αφηνε ουτε θερμονετρο να της βαλω. Σημερα σερνεται, ωρες ωρες καιει αλλες στιγμες ειναι καλα.απο υπνο ομως τιποτα, εχει τσακωθει με τον υπνο αυτο το παιδι. Ξενυχτησε λογω πυρετου χτες, στις 7 εγερτηριο και ακομα τωρα ξυπνια χωρις να κλεισει ουτε δευτερολεπτο τα ματια της... και αρρωστη. τι να πω, εγω εχω γλαρωσει κ κοιμηθηκα κ καμια ωριτσα το μεσημερι...

Είναι που είμαστε παρτι ανιμαλς κι είμαστε όλες στα μπαρς σάββατο βράδι και θα ήσουν μόνη σου! ;)

Πέρδικα εννοούμε πάνω κοντά στα Σίβοτα;; Τί ωραία που είναι εκεί!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...