Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα τσούπρες... Τι καλημέρα δηλαδή, καλό μεσημέρι μας έπιασε...

Απεργία σήμερα αλλά τρέχω και δεν φτάνω...

Έκανα αίτηση στα προνήπια... Και είδα πολλές μαμάδες από το σταθμό του Αλέκου...

Τζιτζεν, πήγα και από την αδερφή μου πήρα το σλινγκ, και είμαστε έτοιμοι! Οπότε μένει να συναντηθούμε... Για ψηθείτε μήπως το επόμενο σκ συναντηθούμε όλες... Γιατί είναι το μόνο που μένει που θα είμαστε εδώ...

Για τουαλέτα δεν έχω το στεφανάκι έχω αυτό που πιάνεται από κάτω από το κάθισμα της τουαλέτας... Οπότε δεν κουνάει..

Με τη Φίφη τί θα κάνω που θέλει τσίσια και κακά στις κούνιες??? Συνέχεια όμως???

Σας αφήνω μήπως και κάνω καμιά δουλειά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριλού, κάτι πρόστυχο θέλεις να μας προτείνεις, ε;;; Για γίνε πιο συγκεκριμένη!

καλά δεν κρύβεται και τίποτα το τολμηρό πίσω από τις λέξεις... το προφανές Μυρτώ μου... θερινό σινεμαδάκι, δροσερό αεράκι, μυρωδιές από αγιόκλημα, καλοί φίλοι, καμιά μπυρίτσα .... αυτά ....

Απλά έριξα δύο προτάσεις από θερινούς στο κέντρο

ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΝΑΤΕ!!!!

Εδώ είμαι, εδώ είμαι!

Δεν γέννησα, απλά έτρεχα γιατί ήταν οι τελευταίες μου μέρες στη δουλειά μεταξύ άλλων.. Μεγάλη ανακούφιση, την τέλειωσα χθες την εκπομπούλα κι ελπίζω πλέον σε καλύτερες μέρες. Δεσμεύομαι για πιο συχνές ενημερώσεις φρομ νάου ον... Πήγα και στο γιατρό, όλα καλά, είναι λέει σφιχτός όμως ο τράχηλος και η συνταγή είναι αχαλίνωτο σεξ. Πήγα να του πω γιατρέ αυτό σε χάπι το έχετε;;;

Στο πιο σοβαρό κεφάλαιο έχουμε ευτυχώς κάποια καλά νέα, βγήκαν αποτελέσματα από αξονικές κλπ. και φαίνεται ότι η επέμβαση τα καθάρισε όλα. Τώρα περιμένουμε να μάθουμε σε 2 βδομάδες τη θεραπεία για από εδώ και πέρα. Επίσης ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες για τη συμπαράσταση και τις συμβουλές, πραγματικά βοηθάει πολύ... (εμότικον που μοιράζει φιλάκια αλά Μαρία Αλιφέρη)

Αλλάζω θέμα γιατί έχω και ορμονικά: Για την τουαλέτα που λέτε, θυμάμαι ότι με τα στεφάνια η Σεμέλη είχε πέσει μέσα 2-3 φορες και είχε κατατρομάξει η κακομοίρα. Εμάς μας είχε βολέψει αυτό το πράγμα που έχει μαζί και σκαλοπατάκια και κάθισμα, ήταν άνετο και σταθερό και ακουμπούσαν και τα ποδαράκια της μια χαρά παρόλο που ήταν πολύ-πολύ κοντούλα τότε.

Ααα είχα πάρει και ένα παουντς αλλά τα έκανα μπουρδελο με τις μετρήσεις και μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνο ένα πολύ αδύνατο πλασματάκι. Βρε Δανάη λες να σου κάνει εσένα;;;

Δε νομίζω ότι θα μου κάνει αφού δεν κάνει σε σένα, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω, μια και με σλινγκ δε με βλέπω..

Άφρο, εμένα μια χαρά μου φάνηκε ότι της τα είπες της Δανάης. Κράτα γερά!

Επίσης, για τους παιδικούς κι εγώ λίγο βερεσέ τ' ακούω αυτά τα να κλείσετε θέση κλπ. απ' τους ιδιωτικούς. Εδώ κάνουνε κρα για κόσμο, υπάρχει καμία περίπτωση να διώξουν πελάτη το Σεπτέμβρη;; Αύριο πάω κι εγώ να γράψω τη Σεμέλη στο νηπιαγωγείο - δε μου 'χει κάνει και πολύ καλή εντύπωση και το 'χω λιγο άγχος, για να δούμε...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλήηηηηημμμμμμμμ!!

Καλά ε, είμαι ευτυχισμένη: Πήγα στην τράπεζα και μου έδωσαν προτεραιότητα (ο ταμίας φυσικά)! Δεν το πιστεύω!!Τόσο καιρό στα λεωφορεία, μετρό, σούπερ κτλ 2-3 φορές να μου έδωσαν προτεραιότητα.... άσε που με σπρώχνουν όταν αδειάζει καμμιά θέση να προλάβουν αυτοί!!!Το ντι εν έι το ελληνικό το ένδοξο που καμαρώνουν διάφοροι!!! Είχα μπει σε ένα πολύ στενό μαγαζάκι χτες να πάρω μια κρέπα ΄(:mrgreen:) κ ήθελε ντε κ καλά να μπει μια θεόχοντρη ενώ εγώ έβγαινα... μιλάμε εσπρωχνε κ έσπρωχνε για να χωρέσει κ με είχε κάνει κιμά.. Μισό λεπτο της λέω, τι μισό λεπτό μου λέει ειρώνικά... ε μισό λεπτό να βγω της λέω βλέπεις η δική μου η κοιλιά δεν είναι διακοσμητική σαν τη δική σου, είναι χρηστική πρεπει να την προσέχω (μάλλον δεν κατάλαβε).

Αφροντάιτη η μικρή αποθήλασε αρχές Φεβρουαρίου λίγο άγαρμπα κ απότομα δυστυχώς αφού δεν το άντεχα αυτό που γινόταν... είχα κ τόσες ανακατοσούρες που με πλησιαζε το βράδυ να θηλάσει πριν τον ύπνο της κ μου μύριζε μέχρι κ το παιδί :( κ δεν την άντεχα:(.

Μετά από καμμιά 20 αριά μέρες που δεν είχε θηλάσει μου λεει στο άσχετο εκει που την έβαζα για ύπνο -Θέλω κ της μαμάς (έπινε βρώμης). Πήρε κ την αγαπημένη της θέση αλλά όταν έφτασε στο επίμαχο σημείο απλά έγλειψε (σαν να είχε ξεχάσει τι έπρεπε να κάνει :confused:) και με τά είπε δυνατά ΟΧΙ. κ έτσι τελείωσε οριστικά αυτή η ιστορία. Τώρα που της λεω για τα μωρά που πίνουν γάλα από το στηθος φαίνεται σαν να μη θυμάται τίποτα γιατί αυτή μου λέει οτι πίνουν από μπιμπερό :confused::confused:....

Ντανσεμίδιο μπράβο σε βλέπω ανεβασμένη!!

Αχ μη λέτε για θερινό!Είχα κανονίσει για να έρθει η μάδερ αυτή την εβδομάδα αλλά έβγαλε έρπη :shock: στο πιγούνι κ καλό είναι να προσέχουμε να μην κολλήσει τη μικρή ανεμοβλογιά......

Ελπίζω να της έχει περάσει όταν θα είμαι λεχώνα για να μπορεί να έρθει για λίγο!!!!

Σιντονι!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημέρα!

Αφροδιτακι στο ΙΑΣΩ γενναω ! Πηγα χτες γιατρο ολα καλα κ οι δυο κ απο οτι φαινεται θα τις παρω ολες τις μερες σχεδον αν κ καισαρικη. Αν συνεχισω ετσι εκει 8-12 Ιουλιου γενναμε!

Οσο για τουαλετα κ εμας μας στην λεκανη κ ποτε το βαζει ποτε οχι το στεφανι αλλα δεν πηρα ποτε καρεκλακι βοηθητικο μια χαρα σκαρφαλονει κ οταν τελειονει με φοναζει τον σκουπιζω αλλα το καανακι το παταει μονος του! Παντος το τζαμπο μια χαρα εχει κ παμθηνα στηριγματακια!

Κ εμεις στον παιδικο 280 δινουμε κ αν θες κ σχολικο ειναι αλλα 20 ευρω χωρις τιποτα παραπανω εξτρα! Επισης εγω αυτα για περιορισμενες θεσεις σε ιδιωτικα δεν τα πιστευω απλα το λενε για να σε πεισουν να κλεισεις θεση . Σιγα μην αφησουνε λεφτα, σου λενε 10 παιδια ανβα τμημα κ βαζουν 15-17 ! Ειδικα φετος που ολοι πανε βουρ για δημοσιο με αυτη την ανεργια κ κριση κρα θα κανουν για πελατες!

Ντουντουκι η Μαρινα θα παει προνηπιο ε? Μου ειπε μια φιλη πως δεν χρειαζεται να πας σε ολους του σταθμους να κανεις αιτηση αρκει σε ενα κ ισχυει για ολους. Παιζει αυτο? πρωτη φορα το ακουω.

καλημέρα!

Ωραία νέα από τις γκαστρούλες μπράβο σας!

Τζεν μη σκέφτεσαι τέτοια! Μια χαρά μπάνιο θα κάνεις!

Λοιπόν για τα προνήπια κάνεις αίτηση στο Νηπιαγωγείο που ανήκεις. Και μόνο.Για τους παιδικούς κάνεις μια κεντρική και κάνει για όλους του Δήμου...

Αυτά έμαθα...

Άντε πάμε για μπάνια!!!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα... εγώ εδώ με το νικόλα μια και απο προχθες ψήνεται.

Να περάσετε τέλεια όσες φύγετε και όσες μείνετε... εγώ έχω αρχισει να πιστεύω ότι ούτε τις δύο βδομαδες του καλοκαιριου δεν θα πάμε πουθενά, στάνταρ κάτι θα γίνει ή δεν θα έχουμε δεκάρα... φιλώ σας πάω να κυνηγήσω το αλητάκι μου

Ντουντουκι η Μαρινα θα παει προνηπιο ε? Μου ειπε μια φιλη πως δεν χρειαζεται να πας σε ολους του σταθμους να κανεις αιτηση αρκει σε ενα κ ισχυει για ολους. Παιζει αυτο?

ούτε με σφαίρες :tongue: (αν ήταν έτσι, εγώ θα ήθελα να πάω σε ένα δημόσιο νηπιαγωγείο της Εκάλης.... :tongue::tongue::tongue: )

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Με τη Φίφη τί θα κάνω που θέλει τσίσια και κακά στις κούνιες??? Συνέχεια όμως???

Πάρε και το εκδρομικό καθίκι που κλείνει και μεταφέρεται.;)

http://www.cosycorner.gr/el/category/%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CF%84%CE%B1/potette-2-%CF%83%CE%B5-1-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%8C-%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%AC%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%B1/

Εμείς το έχουμε χρησιμοποιήσει πάααρα πολύ. Όσο για τις σακούλες δεν έβαλα ποτέ τις ειδικές. Απλή σακουλίτσα με ένα χαρτομαντηλάκι μέσα ή τελευταία βάζω σερβιετάκι :lol:

Λέτε να μην βουτήξω τώρα που είναι ακόμη κρύα η θάλασσα για τον φόβο συσπάσεων?:rolleyes:

Δοκιμάζεις και βλέπεις!

Εγώ πάντως έκανα μπάνιο 4 μήνων στον Κωστή στη Μυτηλήνη αρχές Ιουνιου. Ήταν τόσο παγωμένα που τις υπόλοιπες μέρες έβαζα μόνο τα πόδια μου.

DPYUp2.png EYukp3.png

Αφροδίτη, στο Λητώ θα γεννήσω εκτός απροόπτου.

Πήγα σήμερα να γράψω τη Σεμέλη στο νήπιο και φρίκαρα ρε σεις.. Τέτοια τσιρίδα η νηπιαγωγός, τρόμαξα μιλάμε. Κι εντωμεταξύ ήτανε και λίγα παιδάκια, λόγω τριημέρου προφανώς, δεν ήτανε ούτε 15. Και της λέω πόσα θα είναι στο τμήμα και μου λέει μίνιμουμ 25. Αν τσιρίζει έτσι σ' αυτά στα 25 τί κάνει, ούτε να το φαντάζομαι δεν θέλω...

Τες παν, καλό τριήμερο σε όλες!!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Για τους παιδικούς τους δημόσιους εδώ κάτω κάνεις αίτηση σε όποιον σε ενδιαφέρει. Στο προνήπιο πας στης γειτονιάς σου και αν είναι πλήρες σε στελνουν αυτόματα σε άλλο νήπιο που έχει θέσεις. Στο νηπιαγωγείο πας στη γειτονιά σου και είναι υποχρεωμένοι να σε πάρουν. Αυτά ξέρω.. λέτε να ισχύουν μόνο στην επαρχια?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...