Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Α, Δαναη, κουραγιο κοπέλα μου και περαστικα στην κοπελα. Οσο για το πως φανταζοσουν την δευτερη εγκυμοσυνη σου, γουελκαμ του δε κλαμπ. Ολες μας σιγουρα την φανταζομασταν πολυ καλυτερα απο οτι μας ηρθε... Θυμαμαι τη Μυρτω να να παραπονιεται λιγο πριν γεννησει και γω κ η Τατιανα απο πανω της να κουναμε το κεφαλι γιατι και μας σκατα μας ειχε παει... Θα εχετε χρονο για μποντιγκιγκ μετα, και τοτε θα ειναι και πιο ουσιαστικό! Φιλακια πολλα και πολλα ταπ ταπ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα η Δαναη δεν θηλαζει, δεν ξερει να θηλασει πια! Οταν ηταν πιο μικρη (κ ειχε πρωτο ερθει ο Αγγελος σπιτι) μου ειχε ξαναζητησει κ κατα καιρους (μια φορα το εξαμηνο χοντρικα) μου ζητουσε και της ελεγα φαε. Εβαζε το βζ στο στομα της με σαλιωνε καλα καλα χαζογελαγε κ εφευγε. Χτες ηταν η τριτη φορα που μου ζητησε σε τρεις μερες. Γενικα εχει ασχημη συμπεριφορα τις τελευταιες μέρες. Ειναι και 4 χρονων γαιδάρα πια κ νιωθω πολυ αβολα. Της εξηγηασα οτι δεν μου αρεσει, της μιλησα και για τις "προσωπικες ζωνες" κουβεντιασαμε λιγο και για την ζηλεια που νιωθει και προσπαθησα να εστιασω στο οτι χαιρομαι που την βλεπω να μεγαλωνει. Ξερω και γω μεσα στα νευρα μου ηταν το καλυτερο που μου ηρθε να κανω. Ισως επρεπε να της πω οτι ειναι το μωράκι μου???

Εσένα ποσο καιρο εχει που σταματησε να θηλαζει?

Γιατί δεν κρατάς τη θέση για το Θοδωρή, σου ζητάνε χρήματα; Εγώ τη δήλωσα τη Λήδα παρόλο που θα κάνω αίτηση και στο δημόσιο προνήπιο.

και με τα λεφτά που ζητάνε για την κράτηση τι θα κάνεις; θα τα δώσεις τον Ιούλιο; γιατί απ'ότι καταλαβαίνω και στα δημόσια προνήπια δεν θα απαντήσουν άμεσα...

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Ζεστη σημερα ε?

Τελικα πρπ να ειμαι πολυ τυχερη γιατι ο σταθμος που παμε τον Μητσο δεν μας εχει παρουσιασει τπτ περιεργο. Προχτες μου ελεγε μια φιλη πως για την γιορτη την καλοκαιρινη τους ζητησανε να επιβαρυνθουν οι γονεις να αγορασουν για κοριτσακια ασπρο φορεμα με φουρο - που δεν θα φορεσει ποτε ξανα το παιδακι- με ασπρες μπαλαρινες ..... Το ιδιο εγινε κ τα Χριστουγεννα κ σε ολες τις γιορτες. Τι να πω ρε κοριτσια ειναι κ τι συστημα εχει καθε σταθμος. Εμεις εκει που παμε απο εγκαταστασεις ειναι τιποτα δεν εχει κατι εντυπωσιακο τα βασικα κ μονο κ μια αυλη. Αλλα οι δασκαλες ειναι τοσο καλες κ αυτος περναει καλα κ δεν με απασχολει τιποτα αλλο-που ο Μητσακος που ηταν υπερκακομαθημενος με την γιαγια κ υπερζωηρωτατος κ παλι προσδαρμοστηκε με την μια ... Για το θεμα της γιορτης ρωτησα κ μου ειπανε στο τμημα του να τα παμε με τα ρουχα τους γιατι ειναι ακομα μικρα κ φοβουνται μηπως λογω του οτι θα ερθει κ κοσμος γονεις κλπ δυσανασχετησουν -φοβηθουν κ δεν θελουν να τα ζοριζει κ η στολη. Σε μαμα που ειμασταν μαζι παντος που εχει μεγαλυτερο παιδακι τους δωσανε κατι ρουχαλακια για εκεινη την μερα κ οταν ρωτησε αν πρπ να πληρωσει κατι ειπανε οχι αυτα ειναι του σχολειου. Κ εδω που τα λεμε ρε κοριτσια φοδρες κ μακο μπλουζακια βαζουνε ποσο να κοστιζουνε ελεος.

Υπομονη με τις αναγουλες βρε κοριτσια τι να πω μακαρι να περασουν γρηγορα!

Γιουπι καλο ταξιδι κ κοιτα να περασετε τελεια! Μην ανησυχεις οτι κ να αισθανθεις θα εισαι σε επικοινωνια με το γιατρο σου κ ολα καλα θα πανε! Για να δουμε εμενα σημερα τι θα μου πει, μακαρι να ειναι καλα ο μπομπιρας να φυγουμε κ εμεις αυριο!!

Αθηνα αν σκεφτεσαι να πουλησεις τον εργκο να τον αγορασω εγω μην τον δωσεις στο εμπαι.

Σας ευχαριστω ολες για την βοηθεια με καροτσι κ μαρσιπο κλπ. Ειπαμε να παρουμε αλλο καροτσι γιατι πραγματικα αυτο που εχουμε δεν σερνετε κοριτσια ηταν η χειροτερη αγορα που ειχαμε κανει στο Μητσακο για να δουμε που θα καταληξουμε ..

Κ εγω παντος την δευτερη εγκυμοσυνη δεν την ευχαριστηθηκα καθολου! Περα απο το θεμα με τον τραχηλο που ετυχε κ με ειχε σχεδον 3 μηνες σπιτι, δεν προλαβαινω να κατσω λεπτο , ολο κ κατι συμβαινει αστα να πανε ειναι! Αφου χτες συνειδητοποιησα οτι σε λιγες μερες γενναω κ επαθα σοκ. Σαν χτες ηταν που καταλαβα οτι ειμαι εγκυος κ τωρα τελειωνει , ενω στο Μητσο η αναμονη δεν παλευοταν με τιποτα!

Κάναμε και εμείς αίτηση στα 3 δημόσια νηπιαγωγεία της γειτονιάς μας, κι ο Θεός βοηθός! Σε εμάς γίνεται κλήρωση για τις θέσεις των προνήπιων. Υποτίθεται τώρα, γιατί ο Δήμαρχός μας έχει πολλά παιδιά απ'ότι φαίνεται..

Πάντως δε χολοσκάω... ας βγουν τα αποτελέσματα όποτε θέλουν..κρα θα κάνουν φέτος τα ιδιωτικά σχολεία να δουν κόσμο.

Γιατί όμως λέτε για τέλη Ιούλη? Σεπτέμβρη είπαν ότι βγαίνουν τα αποτελέσματα (τώρα αν εννοούσαν αρχές, μέσα η τέλη, θα σας γελάσω).

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Δεν νομίζω ότι έχω καμιά ελπίδα για το δημόσιο, παρόλο που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας ( μπηχτή για την κουμπαρούλα μου! Κουμπάρα πίσω από κάθε μεγαλογιατρό-δικηγόρο-αρχιτέκτονα βρίσκονται άλλοι εκατό που αγωνιούν να τα φέρουν βόλτα! Τα ξέρεις βέβαια αλλά δεν μπορώ και να μην το πω! ). Άλλωστε, άντε και με πήραν, εγώ τη Λήδα που θα την αφήνω το Σεπτέμβρη;

Καλημέρα!

Να αρχίσω από τους παιδικούς. Στον δικό μας (ιδιωτικός) που είναι πολύ μικρός και συμπαθητικός και πληρώνουμε λίγα (290 -το λιγότερο που έχω ακούσει-διαβάσει) και δεν πληρώνουμε ΤΙΠΟΤΑ εξτρα για υλικά και μια χαρά χειροτεχνίες κάνουνε. Το μόνο έξτρα που πληρώνουμε είναι τα θεατράκια που βλέπουν.

Συνεχίζω με τα της τουαλέτας. Ερώτηση, όσες χρησιμοποιείτε στεφάνι για τη λεκάνη πότε αρχίζουν να μπορούν να ανεβοκατεβαίνουν μόνα τους και με τι σκαλοπατάκι? Επίσης δεν είναι πολύ άβολο που η τρύπα είναι τόσο μέσα που δεν μπορούν να λυγίσουν τα ποδαράκια και να πατήσουν κανονικά? Επίσης είναι αρκετά σταθερό το στεφάνι για να μην μετακινείται την ώρα που κάθονται? Εμένα και τα 2παιδιά στη λεκάνη προτιμούν να τα κάνουν αλλά με τα στεφάνια προκοπή δεν είδα. Ο Κωστής από τότε που ψήλωσε αρκετά κάθεται μόνος του χωρίς στεφάνι μετα πόδια να κρέμονται -και είναι ευτυχής με αυτό. Τη Σοφία την κρατάω -πάλι χωρίς στεφάνι. Αν της βάλω σκαμνάκι (από το ικεα το πιο ψηλό,με το χαμηλό δεν φτάνει) μπορεί να σταθείμόνη της αλλά δεν την εμπιστεύομαι στο κάτσε σήκω.

Τέλος περί διαχείρησης κρίσεων. Γιούπι μια χαρά μου φαίνεται ο τρόπος που το χειρίστηκες.Κάτι ανάλογο προσπαθώ κι εγώ τελευταία -αλλά εγώ απομακρύνω τη Σοφία από την παρέα γιατί δεν μπορώ να παρατάω και τον Κωστή όταν αυτή τσιρίζει- και είναι το μόνο που κάααπως έχει αρχίσει να πιάνει τόπο.Την προειδοπειω 1-2 και μέτά την πάω στο άλλο δωμάτιο και την αφήνω μόνη της. Συνήθως προσπαθεί να έρθει πίσω μου εξακολουθώντας το ουρλιαχτό οπότε την ξαναβουτάω και πίσω και της λέω "μπορείς να έρθεις όταν σταματήσεις". Και ω του θαύματος σε dt καταπίνει το ουρλιαχτό μου λέει "Σταμάτησα" οποτε την παίρνω αγκαλίτσα της λέω "μπράβο" και συνεχίζουμε το παιχνίδι.

Αφροδίτη νομίζω ότι καλό είναι στην ηλικία της Δανάης που προσπάθησες να το συζητήσεις σοβαρά. Άλλωστε τίποτα δεν σε εμποδίζει να της πεις ότι είναι το μωράκι σου παρόλο που έχει μεγαλώσει τόσο ;)

(ώρε μάνα μου σεντόνι...αυτά παθαίνει οποιος δεν γράφει συχνα...θέλει να ταπει όοολα μετη μιά :) )

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Κ εγω παντος την δευτερη εγκυμοσυνη δεν την ευχαριστηθηκα καθολου! Περα απο το θεμα με τον τραχηλο που ετυχε κ με ειχε σχεδον 3 μηνες σπιτι, δεν προλαβαινω να κατσω λεπτο , ολο κ κατι συμβαινει αστα να πανε ειναι! Αφου χτες συνειδητοποιησα οτι σε λιγες μερες γενναω κ επαθα σοκ. Σαν χτες ηταν που καταλαβα οτι ειμαι εγκυος κ τωρα τελειωνει , ενω στο Μητσο η αναμονη δεν παλευοταν με τιποτα!

ετσι κι εγω ακριβως... και το ιδιο και μετα...στις αρχες δεν ευχαριστιεσαι τοσο το καινουργιο μπεμπε...

αντε υπομονη τζενιω τον εφαγες τον γαιδαρο!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ελιζα, καταρχην πες μου που ειανι ο παιδκος σας!!!!!

κατα δευτερον , το πιο ψηλο σκαμνακια το βρηκα στα τζαμπο ενα πολυ καλο κοκκινο πολυ σταθερο, πιο ψηλο και γερο απο του ΙΚΕΑ και με αυτο φτανει να ακουμπαει τα ποδια της.

εμενα πια παει μονη της.

για τις κρισεις κι εγω το ιδιο κανω, αλλα πλεον το "πηγαινε στο δωματιο σου να ηρεμησεις" της εχει γινει ψιλορουτινα και παει διεκπεραιωτικα, δεν την "ταρακουναει" πια χαχαχαχαχαχ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μαριλού, κάτι πρόστυχο θέλεις να μας προτείνεις, ε;;; Για γίνε πιο συγκεκριμένη!

Η Λήδα πάει μόνη της ΟΤΑΝ θέλει ή όταν απελπίζεται! Τα στεφανάκια δεν είναι και πολύ σταθερά πάντως....Τώρα που μιλήσατε για κρίσεις, φτου φτου φτου, ξέρω ότι θα το μετανιώσω που το είπα, αλλά έχουμε καιρό να πάθουμε! Μόνο το πρωί με τα ρούχα παθαίνω ΕΓΩ κρίση! Από αύριο θα με βάζω στο δωμάτιο μου να ηρεμώ γιατί είμαι πολύ στρίγγλα, ακούω τον εαυτό μου και δεν τον αναγνωρίζω!

Ο παιδικός μας είναι στο κέντρο, κοντά στη Λ. Αλεξάνδρας και εξυπηρετεί με το σχολικό και Γκύζη, Αμπελόκηπους, Κυψέλη. Δεν νομίζω ότι βολεύει καμιά σας αλλιώς θα το είχα πει από την αρχή.

Ο Κωστής τουαλέτα πάει ΠΑΝΤΑ μόνος του και όταν είναι για χε...κλείνει και την πόρτα και δεν θέλει να τον ενοχλούμε :lol: .Μόνο το καζανάκι δεν τον έχω πείσει να τραβάει. Η Σοφία όμως το τραβάει με πάθος

DPYUp2.png EYukp3.png

Γειά σας! Έχει μια εκνευριστική συννεφιά εδώ και πότε πότε ρίχνει και 2 ψιχάλες... σπαστικό!! Ιούνιος είναι αυτός? Χτες πήγαμε και θάλασσα, αλλά μόνο ο Γιάννης και ο σύζυγος βουτήξανε και παγώσανε!! Ο Γιάννης μπλάβισε ολόκληρος!χαχαχα

Αφροδίτη, τι γυμνάσια σου κάνει η νυφούλα μου????? Θυμάμαι πάντως όταν ήταν 4 ο Γιάννης που έλεγα ότι βλακείες μου λέγαν ότι τα παιδιά μετά τα 4 αλλάζουν... ακόμα περιμένω αυτή την αλλαγή! Το μόνο είναι ότι πλέον έξω στον κόσμο είναι κύριος... στο σπίτι όμως...όλο γλώσσα, αντιμίλημα,τσαντίλα, μουγκριτά, απαιτήσεις... μερικές φορές με κουράζει περισσότερο από τα μικρά. Τέλειο ζευγάρι θα κάνουν πάντως!!:rolleyes::lol::lol:

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...