Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Και να σας πω και κάτι άλλο. Μας ζητήσανε 400 ευρά για τα υλικά του έτους για τα προνήπια... Δεν έιναι πολλά λεφτά? Ή εμένα μου φαίνονται?

:shock::?

Είναι δυνατόν? Μια περιουσία για υλικά στο δημόσιο σχολείο? :mad:

Καλά που τα λέτε από τώρα για να τα χωνέψω μέχρι να έρθει η ώρα μας...αν είναι δυνατόν!

Ελένη, σίγουρα βρε εσύ θα καταργηθείτε? Μήπως θα συνενωθείτε με κάτι άλλο? Μα όλα διαλύονται??:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζεν, τα 400 δεν τα θέλουν στο δημόσιο στον ιδιωτικό τα θέλουν...

Δεν είναι σίγουρο τίποτα... Μια ωραία ημέρα θα το μάθουμε στα σίγουρα...

Ελπίζω αν είναι στις διακοπές να μας το πουν σύντομα για να μην γυρίσω...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λενιω σε ευχαριστω πολυ πολυ! Οπως σε βολευει εσενα εγω τωρα δεν δουλευω κ μπορω να ερθω οπου θες!

Κοριτσια για το θεμα του παιδικου πηγαμε κ εμεις χτες να ρωτησουμε κ θα παμε μαλλον απο Δευτερα να κανουμε αιτηση. Εκτος του οτι χρειαζονατ χαρτουρες κ γιατροι κ εγω δεν νομιζω να εχουμε κ πολλες πιθανοτητες να μας παρουμε κ λογω εκκαθαριστικου κ λογου του οτι δεν εχουμε μεσον.Εδω οι περισσοτερες μαμαδες οπως ειπε κ η Ελεν καθονται αλλα τα παιδακια τους μια χαρα τα εχουν παρει στο δημοσιο ενω αλλες που δοπυλευουν τα σκανε στην κυριολεξια. Ειναι κ το θεμα του ωραριου οτι κλεινει νωρις κ ποια μαμα εχει σχολασει 3 για να παρει το παιδι μεχρι της 4 παρα. Χτες μου ελεγε μια γειτονισα στην πλατεια ρωτησε την δασκαλα του παιδικου ( δημοσιο ξαναλεω) για να γραψει το γιο της κ της ειπε οτι απο φετος το ελαχιστο ποσο μηνιαιως θα ειναι 150 ευρω! Μου βγηκαν τα ματια εξω οταν το ακουσα!

Κ εμεις την αιτηση θα την κανουμε σε περιπτωσηγ που ο συζηξ μεινει ανεργος- παιζει εντονα. Αν πανε ολα καλα θα συνεχισουμε εκει που ειμαστε μιας κ τα μισα λεφτα τα δινει η δουλεια μου κ μας ερχετε 140 το μηνα.

Επισης ειπανε πως οι θεσεις ειναι πολυ λιγες φετος θα συμπτιξουν λεει τμηματα κ τρεχαγυρευοπουλος. Κ ρωταω κ εγω η δολια μανα απο την στιγμη που το νηπιο οχι προνηπιο ειναι υποχρεωτικη εκπαιδευση αν δεν βρεθουν θεσεις τι θα κανεις οεο?

Ελεν κ σε εμας ακουγεται εντονα να φυγουν ολοκληρα τμηματα outsource. Κοινως την βαψαμε

400 Ευρω ?????? Τι θα παρουν για ονομα του Θευ αυτη την εποχη!

Και να σας πω και κάτι άλλο. Μας ζητήσανε 400 ευρά για τα υλικά του έτους για τα προνήπια... Δεν έιναι πολλά λεφτά? Ή εμένα μου φαίνονται?

:shock::shock::shock::shock: Σ' εμάς (ιδιωτικός παιδικός) πάνε γύρω στα 180 ευρώ τα υλικά και στο δημόσιο νηπιαγωγείο παλιότερα έβγαινε το κόστος κανένα 100 ευρω (σου δίνανε λίστα και τα ψώνιζες μόνος σου) αλλά τα τελευταία χρόνια μειώνουν αυτά που ζητάνε και έρχεται γύρω στα 70 ή και λιγότερα, ανάλογα με το σχολείο. Υπερβολικά πολλά λεφτά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Επισης ειπανε πως οι θεσεις ειναι πολυ λιγες φετος θα συμπτιξουν λεει τμηματα κ τρεχαγυρευοπουλος. Κ ρωταω κ εγω η δολια μανα απο την στιγμη που το νηπιο οχι προνηπιο ειναι υποχρεωτικη εκπαιδευση αν δεν βρεθουν θεσεις τι θα κανεις οεο?

Τζένη, στο νηπιαγωγείο παίρνουν υποχρεωτικά όλα τα παιδιά που ανήκουν σε κάθε νηπιαγωγείο, οι θέσεις των προνηπίων που δεν είναι υποχρεωτικό εξαρτώνται λοιπόν από το πόσα νήπια θα έχουν. Αν καλυφθούν όλες οι θέσεις από νήπια παίζει να μην πάρουν καθόλου προνήπια! Γι' αυτό απαντάνε Σεπτέμβρη, υποτίθεται γίνεται καταμέτρηση και τότε ξέρουν πόσες θέσεις έχουν περισσέψει για προνήπια. (Αν και πιστεύω θα μπορούσαν να κάνουν την καταμέτρηση την τελευταία μέρα πχ που δέχονται αιτήσεις και να απαντήσουν πριν κλείσουν τα σχολεία αλλά...)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

εμείς βλέπετε μένουμε στα Βριλήσσια...

Πώς το λέει η παροιμία τα μεταξωτά βρακιά??

Οπότε νά σου η 400άρα! Είναι αντίστοιχο με τα δίδακτρα...

Καμιά φορά λέω ντροπή μου που σκέφτομαι τέτοια, για τα παιδιά είναι αλλά εώς ένα σημείο....

Δηλαδή στα 2 παιδιά θα δώσουμε 400 + 350 για υλικά???

Βρε Τζένη μου γιατί να μην σαν πάρουνε λόγω εκκαθαριστικού; Θα με τρελάνεις; Τα άλλα που είπες τα καταλαβαίνω...

Εγώ στο κοινόβιο μπορώ να είμαι απ'αυτούς που δουλεύουν γιατί μετά από 3,5 χρόνια το μητρικό μου ενστικτο συνεχίζει και κοιμάται, άσε που δεν τα πάω καλα με τα οικοκυρικά:tongue:...

Λενάκο, με τη δεύτερη δουλεια τι παίζει; Δεν μπορείς να κρατήσεις αυτή;

Ερώτηση προς ευγενεία και όποια άλλη γνωρίζει... τα χάπια πως τα παίρνεις με τους εμετούς; Το βραχιολάκι βοηθάει ή κλάην; Πάντως έχασα τα πρώτα 1-2 κιλα απ'τα πέντε κιλάκια που είχα πάρει.

Το Τατιανάκι μας που είναι;

Δανάη δώσε παρόν λέμε... εσύ κι η Τζένη θα δίνεται πλέον καθημερινή αναφορα, άσε που θα σου στείλω τηλέφωνο για να γίνει η ενημέρωση όταν θα κάνει την γκραντιόζο έξοδο η όμορφη!

Ωρε μάνα μου πάρλαααααααα..

Δε σας προλαβαίνω.

Το κοινόβιο το σκέφτομαι σοβαρά με κάτι γνωστούς που ταιριάζουμε... πλάκα - πλάκα λύνει πολλά προβλήματα...

Πέρα από το οικονομικό δε θα ανησυχούμε για τους κωλοπαιδικούς.... κάποιες θα δουλεύουμε, κάποιες θα νοικοκυρεύουμε κάποιες θα κρατάμε τα παιδιά των άλλων που συνεισφέρουν αλλού...Εγώ αναλαμβάνω μαγειρική κ εξωτερικάς εργασίας... αν δεν κλείσουν κ τη δικιά μου υπηρεσία θα φέρνω κ το κατιτίς μου για να μην ψωμολυσσάμε...

Κατα τα άλλα δεν πήγαμε στο Χαρούλη αφού λυπήθηκα να πληρώσω τα εισητήρια κ να είναι η Λυδία αρρωστη κ να τα χάσουμε κ στην είσοδο τα λεφτά ήταν τα διπλάσια... κλαψ.... Τουλάχιστον το παιδί ήταν καλά κ δεν ξαναέκανε εμετο...

Σήμερις πήγα για κάτι δουλειές , εξετάσεις αίματος κτλ στο κέντρο κ έσκασα... όταν γύρισα στο σπίτι η μικρή ήταν έξαλλη κ μου έκανε κ δυο κρίσης οργής ξεγυρισμένες... οι απεναντι θα νομιζαν οτι τη σφάζω, τη δέρνω κτλ... έχω διαβάσει 1000 φορές τι κάνουμε σε διάφορες περιπτώσεις συμπεριφοράς των παιδιών αλλά τώρα ούρλιαζε, κλώτσαγε, πεταγε τόσο πολύ που δεν ήξερα τι να κάνω... Τελικά της είπα οτι δεν είμαι υποχρεωμένη να ανέχομαι τέτοιες συμπεριφορές κ οτι θα πάω στο δωματιό μου κ όταν ηρεμήσει θα πάω κοντά της... Μαλακία έκανα????

Ο λόγος της κρίσης? Οτι πάτησε μέσα στο γιο γιο με τα τσίσα (κατα λάθος) αφού τα καμαρώνει κ δεν θέλει να τα αδειάζουμε και την πήγα για να της πλύνω τα πόδια. αυτή χτυπιόταν οτι δεν πάτησε μέσα κ να μην της πλύνω τα πόδια..... ΓΚΡΡΡΡΡΡΡ....

Το απόγευμα έχω ντοπλερ κ ντόκτορ Χάουζ. Ελπίζω η λίλιπουτ να έχει το κεφάλι κάτω... Το έχω μεγάλο αγχος γιατί τον λόξυγγά της τον καταλαβαίνω ψηλά στο στομάχι κ όχι χαμηλά στην κοιλιά όπως καταλάβαινα της Λ.

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Βρε Τζένη μου γιατί να μην σαν πάρουνε λόγω εκκαθαριστικού; Θα με τρελάνεις; Τα άλλα που είπες τα καταλαβαίνω...

Εγώ στο κοινόβιο μπορώ να είμαι απ'αυτούς που δουλεύουν γιατί μετά από 3,5 χρόνια το μητρικό μου ενστικτο συνεχίζει και κοιμάται, άσε που δεν τα πάω καλα με τα οικοκυρικά:tongue:...

Λενάκο, με τη δεύτερη δουλεια τι παίζει; Δεν μπορείς να κρατήσεις αυτή;

Ερώτηση προς ευγενεία και όποια άλλη γνωρίζει... τα χάπια πως τα παίρνεις με τους εμετούς; Το βραχιολάκι βοηθάει ή κλάην; Πάντως έχασα τα πρώτα 1-2 κιλα απ'τα πέντε κιλάκια που είχα πάρει.

Το Τατιανάκι μας που είναι;

Δανάη δώσε παρόν λέμε... εσύ κι η Τζένη θα δίνεται πλέον καθημερινή αναφορα, άσε που θα σου στείλω τηλέφωνο για να γίνει η ενημέρωση όταν θα κάνει την γκραντιόζο έξοδο η όμορφη!

Δεν θα σε τρελανω καθολου φιλεναδα , ειναι γεγονος. Πρωτη πρωτεραιοτητα εχουν οι γονεις με χαμηλο εισοδημα τυπου ισα με το αφορολογητο γιατι σου λεει αν παιρνεις πχ τον μεγαλομισθο των 1000 ευρω εισαι ανετος κ μπορεις να πας κ σε ιδιωτικο.....

Κ εγω δηλωνω συμμετοχη για το κοινοβιο, θα κανω οτι δουλειες θελετε , θα μαγειρευω κιολας!

Ενοειτε οτι θα ενημερωθειτε εγκαιρως! Χα χα χα!

Γιούπι παρτης καθισματάκι τουαλέτας για να γλιτώσεις πατημασιές από ακαθαρσίες!

Τώρα αν θα θέλει να βάλει τα πόδια της στη λεκάνη δεν ξέρω τί θα γίνει...

Επίσης τα νεύρα μας είναι φυσιολογική αντίδραση! Καλά της τα είπες μια και πολλές φορές η αδιαφορία απλά μπορεί να τους εξοργίζει περισσότερο!

οι κοριτσίστικες κρίσεις πάντως απλά δεν παίζονται!

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια? Οι πιο προχωρημένες εγκυούλες φτάνουν στο τέλος βλέπω, με έναν πόνο κορίτσια!

Διαβάζω τη συζήτηση για τους παιδικούς και συμπάσχω! Έχω φορτώσει κι εγώ πολύ με το δικό μας σταθμό για πολλούς λόγους και δεν ξέρω πού θα καταλήξω γιατί ο συγκεκριμένος είναι συμβεβλημένος με τη δουλειά, ενώ δεν βρίσκω κάποιον άλλο κοντά μας που να παίρνει παιδάκια στην ηλικία της Μαριαλένας και δε λέει να τα στέλνω σε διαφορετικούς σταθμούς. Υπερβολικότατο Ελένη το 400αρι για υλικά! Εμένα ζητήσανε από 200 για το κάθε παιδί ενώ δεν έχουν αποφασίσει αν τη Μαριαλένα (είναι γεννημένη αρχές του '10)θα τη βάλουν στο βρεφικό τμήμα :shock::shock::shock: όπου θα έχουν παιδάκια -έστω και θεωρητικά-από 3 μηνών΄-2 ετών! Σε αυτή την περίπτωση τι ακριβώς τα θέλουν τα υλικά οέο? Προφανώς και δε θα είναι σε αυτό το τμήμα, γιατί αν επιμείνουν απλά δε θα τη στείλω, αλλά έχω φορτώσει λέμε! Επίσης, από μας ζητάνε να δουλεύουμε όλο και περισσότερα, αλλά για τα παιδιά μας δε φροντίζουν να υπάρχουν σχολεία και δάσκαλοι ώστε τις ώρες που είμαστε στη δουλειά να είναι και εκείνα σε ασφαλή χώρο. Αναρωτιέμαι γιατί να μην παίρνουμε τα παιδιά μας κατά τις 4 από το σχολείο τους διαβασμένα και έτοιμα για την άλλη μέρα και μέλημά μας να είναι να περάσουμε ποιοτικό και διασκεδαστικό χρόνο μαζί τους και όχι να φτάνουμε με την ψυχή στο στόμα και με το άγχος να ξεκινήσουμε διάβασμα με το παιδί που προφανώς του έχουμε λείψει όλη τη μέρα και περιμένει άλλα από μας? Έχω ξενερώσει απίστευτα που έμαθα ότι στα περισσότερα σχολεία ειδικά στην επαρχία μετά τη 1 τα παιδιά σε πολλές περιπτώσεις μένουν με την καθαρίστρια στην καλύτερη ή και μόνα τους στην αίθουσα στη χειρότερη μέχρι να πάνε οι γονείς! Ουφφφ τα είπα και ξεθύμανα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Λέγκω στις πολλές αναγούλες που δεν μπορούσα ούτε νερό να πιώ, το χάπι το κρατούσα εκείνες τις ελάχιστες στιγμές που έπινα 2 σταγόνες νερό για να μην αφυδατωθώ...αχ κουράγιο!

Εγώ 4 μέρες καλά και 2 μέρες μετά χάλια, βαρέθηκα πια...

για τα υπόλοιπα που λέτε συμπάσχω σε όλα!

Tζενάκι, απανταω λιγο αργα αλλα τωρα βρηκα ευκαιρία.

Για καροτσι για μενα, οσο αβολο κι αν ειναι το καροτσι που εχετε, μην αγορασεςι αλλο, εκτος αν σκεφτεσαι για 3ο παιδι.... κουτσα στραβα 1-2 χρονια το θες κριμα να αγοραζεις αλλο. Εγω ειχα παρει και μια ομπρελα απο το Λητω 50 ευρω με μπαρα και κουκουλα απο πανω μια χαρα καλυτερο και απο το μεγαλο ηταν.

Το σλινγκ και εχω 2 ενα πιο δροσερο και ενα πιο χοντρο οποτε θες στα δανειζω, δεν το πολυ βολευτηκα στην αρχη μονο μεχρι 3 μηνων κι αυτο μονο για να κοιμηθει, μετα καπως εκανε τα ποδια του και οσο σωστα και να το εδενα νομιζα οτι θα φυγει απο κατω..

Ο μαρσιπος της Λεγκως ειανι παρα πολυ ανετος αλλά τελικά δεν τον χρειαστηκα παρα 3-4 φορες στον παιδιατρο που εχει πολλα σκαλια!

Τελικά ειμαστε καροτσατοι τυποι, εξαρταται απο τι βολευεσαι... εγω παντα στο καροτσι τον βαζω ειτε παω σουπερμαρκετ, ειτε παιδικη χαρα..

Η Ειρηνη παταει απο πισω(δεν χρειαστηκε δηλ να ειναι η ΕΙρηνη καροτσι κι το μικρό στο μαρσιπο...) και βεβαια δεν μπαινει κιολας πια στο καροτσι ουτως η αλλως η ΕΙρηνη....

Αν παντως θελεις να τον αγορασεις χτυπα τον απο το γερμανικο εμπει βρες καποιον μεταχειρισμενο που να λεει οτι εχει χρησιμοποιηθει λιγο και χτυπα τον ειανι συνηθως σαν καινουργιοι και τους παιρνεις και στη μιση τιμη.

(αφου σκεφτομαι να τον πουλησω στο εμπει κι εγω χαχαχαχαχαχαχαχ)

αυτιααααααα (γιουπακι)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα.

Γαλατούλα, κουκλι ο αλεξ, πολυ μουρη!!! Και ειναι καρμπον με τη Ρηνουλα οταν ηταν μικρη, η οποια ειναι κ πολυ κουκλα δεσποινίδα! Και συ κουκλάρα, εννοειται!

Αυτό με την ορθολογικοποίηση πως το κάνεις για πες, γιατί εγώ που έχω και τις ορμόνες στη θέση τους (λέμε τώρα....) δυσκολεύομαι!
εμενα ποτε δεν ειναι στη θεση τους.... μια περιοδος την αλλη ωαρηξια κ ξαναμανα περιοδος κ ολα αυτα με 2-3 μερες διαφορα το καθενα. Στα χαλια μου ειμαι πάλι... Πειρζει να μου δινουν 2 μερουλες το μηνα (το 24ημερο μαλλον) να κοιμαμαι σερι?

Α, για προνήπια, μην ελπίζετε κ πολυ, μαλλον δεν θα παρουνε, μιας και σιγα κ μην μεινουν αδειες θεσεις.... Και να μεινουν δλδ θα παρουν εκεινων που έχουν γνωστό ή δηλωνουν εισοδημα ανυπαρκτο, βλεπε ελευθερους επαγγελματιες. Βεβαια την εκτακτη εισφορα στους μισθωτους σκεφτονται να την χωσουν... Και μετα να τους απολυσουν κιολας γιατι ειναι βαρος για το κρατος...

Ελενη, τα υλικα ειτε ειναι στη Νικαια ειτε ειναι στην Ερυθραια κοστιζουν το ιδιο.... Αλλα το χειροτερο ειναι οτι με αυτα τα υλικα κανουν χειροτεχνιες οι δασκαλες και αφηνουν και τα παιδια μονα τους οση ωρα δουλευουν... Αντε στη καλύτερη να τα αφησουν να γραψουν πανω το ονομά τους.... νομιζω οτι αυτο το θεμα χρηζει κραξιματος...

Αποδειξη για τα υλικα θα σας δωσουν?

Επίσης θα αρχισω να ριχνω σφαλιαρες στη κορη μου, εχει γιανει πολυ σατοπαιδο, απλώνει χέρι, αντιμιλαει, δεν ακουει καθολου και συν της αλλης μου ζηταει συνεχεια να θηλασει!!! Έλεος!

Βρε συ λεγκουιν, ποσες μερες τωρα εχεις εμετους? Ειναι οντως απο την εγκυμοσυνη ή κολλησες καμια ιωσουλα? ΕΤσι στα ξαφνικα να αρχισαν ναυτιες, τωρα που η χοριακη σταθεροποιειται μου κανει εντυπωση. Απο οτι κ να ειναι, κουράγιο και περαστικα κοριτσακι.

Α, ο Αγγελος εχει ΠΑΛΙ διαροια... Γκκρρρρρ!

καλήηηημμμμμ!!!

Πήγαμε χτες στο γιατρό μαζί με το ντουντούνι (το θυμάστε το καλλιτεχνικό μας??) κ todo bien!!

Η λιλιπουτ έχει το κεφάλι κάτω κ σε ανάπτυξη είναι νορμάλ ...

Πήγαμε μετά κ στον Χάουζ κ μου έδωσε τη βεβαίωση για να ταξιδέψω με αεροπλάνο. Δε σας είπα φεύγουμε Δευτερα στις 5 το πρωι (μανούλα μου) για Κέρκυρα στο σπίτι του γιούπιου κ γυρίζουμε σε δυο εβδομάδες (τότε θα είμαι 34 εβδ.... Αγχώνομαι μπορώ να πω μήπως κ προκύψει κάτι κ η Κέρκυρα έχει τα χάλια της στο τομέα της περίθαλψης.. αφού σκεφτομαι να φύγουμε τρεχάλα για γιαννενα στη χειρότερη... Ουφ αγχώνομαι αλλά κ όλο το καλοκαίρι πως θα βγει αλλιώς κ ειδικά για τη μικρή..τι μας εφταιγε αυτή αν εμεις κάνανμε οικογενειακό προγραμματισμό???

Αφροντάιτι τι με λες παιδάκι μου??

Υπάρχει δηλαδη περίπτωση η Λ να θέλει ζιζί στη συνέχεια??

Τι κάνουμε ρε παίδες αν ζητήσει κ αυτή να θηλάσει? Σημειωσις: δεν θέλω καθόλου να αρχίσει ξανά.

ΥΓ:Γαλατούλα τελειες οι φωτο σου!!Ξέχασα να σχολιάσω χθες!Φτού σας σκόρδα!Τα βραχιόλια σας δε..... σκίζουν!!!

Ελένη ευχαριστώ για την εμψύχωση νόμιζα οτι είχα κάνει βλακεία με την κρίση. Κ καλή ιδέα το στεφανάκι για τη λεκάνη, θα το πάρω κ αυτό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...