Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αααα δεν σας είπα μεγαλοπόδαρες!

Βρήκα ένα αμερικάνικο σάιτ και παρήγγειλα παπούτσια! ο θεός βοηθός! Αν θα έρθουν, πότε θα έρθουν και τί σόι θα είναι...

100 Ευρώ 2 ζευγάρια και τα μεταφορικά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααα... Αχ κορίτσια έχω αγχωθεί... Θα κάνουμε τα χαρτιά για τον δημόσιο παιδικο αλλά δεν ξέρω αν θα μας πάρουν γιατί έχουμε ένα μπλέξιμε με το γαμωτεβε και γιατί έχουν μειώσει πολύ τις θέσεις και με πήρανε απ'τον παιδικο του θοδωρίκου γιατί τελειώνουν οι θέσεις. Πωπω βλέπω να μην τον παίρουν στο δημόσιο και να μην έχει ούτε θέσεις στον παλιο παιδικο... Και τι θα πηγαίνει ο νικόλας και δεν θα πηγαίνει ο θοδωρής; Ή θα τα σκαματήσω και τα δύο; Οικονομικό αλλά πότε θα δουλεύω που αυτό το πρωινό τετράωρο μπορεί να μην μου φτάνει αλλά γλυτώνω τα υπερβολικά ξενύχτια... Τώρα τι σας λέω και σας απλά αγχώθηκα...

Τζένη μου από εδώ το είχα πάρει http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29873 Βέβαια τον έχουν ακριβύνει απ'οτι βλέπω... να σου πω την αλήθεια είναι πόσο τον χρησιμοποιείς. Εγώ επειδή δεν χρησιμοποιούσα ήδη απ'τον θοδωρή καθόλου σχεδόν το καρότσι και κυκλοφορούσα συνέχεια έκανα κατευθείαν αποσβαση. Αν όμως θεωρείς ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσεις και τόσο πολύ καλύτερα να πάρεις τον μει ται που κάνει γύρω στα 60 νομίζω.

Οι ναυτίες ηρθαν για να μείνουν αλλά με ένα κλικ καλυτέρευσης στο μέτωπο των ζαλάδων. Το ξενύχτισα και χθες στην πρόβα, γύρισα στις δύο και άντε να συγκεντρωθώ να δουλέψω.

Εντάξει κανονίστηκε ευτυχώς γιατί με είχαν πιάσει όλες οι ορμόνες τις απελπισίας... νομίζω τελικα ότι αυτό μου τη δίνει περισσότερο στην εγκυμοσύνη ότι δεν μπορώ να με διαχειριστώ, ευσυγκινησία, νεύρα, απελπισία, κατάθλιψη, όλα ένα τουρλουμπούκι... άσε που στην εγκυμοσύνη με πιάνει κυρίως η απόλυτη φρίκη με την οικονομική μας κατάσταση ενώ πριν και μετά το ορθολογικοποιώ και είμαι πιο ψύχραιμη, μάλλον είναι κομμάτι του αισθήματος της φωλιας τι να πω...:rolleyes:

Αθηνά μοιάζουν πολύ τα μπουμπούκια σου... και στη συνέχεια μοιάζουν σε σένα (μην το πεις στο βαγγέλη)... τρελή χέτη το άτομο και η ρηνούλα σπέρνει μιλάμε είναι κουκλα... κι εσύ βεβαίως βεβαίως!

Διαφημίσεις

Αυτό με την ορθολογικοποίηση πως το κάνεις για πες, γιατί εγώ που έχω και τις ορμόνες στη θέση τους (λέμε τώρα....) δυσκολεύομαι!

Σκέφτομαι την χειρότερη περίπτωση που είναι να απολύσουν τον γιώργο :D

Έλεν κι εμείς θα τους πούμε ότι τέλος Ιουλίου θα τους δώσουμε τα λεφτά όταν μάθουμε για τα αποτελέσματα από τον παιδικό.

Εγώ θα πάω αύριο και στο νηπιαγωγείο να κάνω αίτηση για τα προνήπια... Μία μόνο αίτηση χρειάζεται και μαθαίνουν λέει αν έχουν θέσεις τέλος Σεπτεμβρίου...

Καλά εμάς δεν θα μας πάρουν στο δημόσιο αλλά έτσι για την τιμή των όπλων. Αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι ότι στις κούνιες έχει πολλές μαμάδες που δεν δουλεύουν (και δεν δούλευαν) και τα παιδιά τους τα έχουν πάρει στο δημόσιο... Μήπωε τελικά έχει περισσότερη σημασία το εκκαθαριστικό?

όχι ότι αυτών είναι χαμηλό αλλά όποιος δηλώνει στην εφορία δεν έχει στον ήλιο μοίρα...

Άντε γκρίνιαξα κι εγώ!

Διαφημίσεις

Καλά, αυτό το τέλος Σεπτεμβρίου δεν είναι γελοίο;;; Δηλαδή θα το πας ένα μήνα το παιδί στο ιδιωτικό και μετά θα το πάρεις και θα το πας στο δημόσιο; Εμένα μου φαίνεται πολύ άσχημο αυτό για το παιδί. Είμαι υπερβολική; Εγώ επειδή ήμουν πολύ ντροπαλή, μια μετακόμιση που κάναμε και άλλαξα σχολείο μου είχε κοστίσει πολύ. Μήπως σ'αυτήν την ηλικία δεν είναι τόσο τραγικό; Για πείτε....

Απαράδεκτο είναι να το μαθαίνεις τελευταία στιγμή! Και δηλαδή θα μαθαιτε τι μία μέρα ότι την άλλη ξεκινάνε στο τάδε σχολείο; Και το παιδάκι πότε θα το προετοιμάσεις;

Μωρε εισοδηματικά μας παίρνουν άνετα αλλά και οι θέσεις έχουν μειωθεί και είναι πολλά παιδάκια επανεγγραφή που έχουν προτεραιότητα και λογικό είναι, και τα χαρτιά του τεβε είναι ρδελομπου και τέλος παίζει βισμα που δεν υπάρχει περίπτωση καμια να βάλουμε προτιμώ να έχω και τα δύο παιδια σπίτι.

Χαχα όντως έχω διακοσμήσει τα πρώτα δύο δωμάτια του κοινόβιου... Ααα μυρτώ σου έχω και άλλη ορθολογικοποίηση, να μας κόψουν τα δανεικά:tongue: Και να μην προλάβουμε το επίδομα τριτεκνίας (που το βλέπω πολύ πιθανό)

Λοιπόν επειδή κι εγώ μάλλον θα έχω θέμα γύρω στο τέλος του χρόνου(δημοσιεύματα λένε ότι θα είμαστε κι εμείς σε αυτούς που θα καταργήσουν... Μη ρωτάτε ποιός θα κάνει τη δουλειά...) σας προσκαλώ το κοινόβιο να γίνει στο σπίτι μου μια και δεν πληρώνουμε ενοίκιο....

Θα στέλνουμε τους άντρες να δουλεύουν και θα κάνουμε εμείς όλα τα άλλα!

Τί να πω δεν ξέρω... Κατά τα άλλα δεν έχεις σχολείο να στείλεις τα παιδιά σου.

Και να σας πω και κάτι άλλο. Μας ζητήσανε 400 ευρά για τα υλικά του έτους για τα προνήπια... Δεν έιναι πολλά λεφτά? Ή εμένα μου φαίνονται?

Όντως είναι πολύ αργά να μάθεις τέλος Σεπτεμβρίου αν θα σε πάρουν.... Και όντως δεν είναι καλό για το παιδί. Και δεν ξέρω τί θα κάνω σε αυτήν την περίπτωση... Αλλά αυτά τα μικρά και ποταπά θέματα μόνο κάτι υπερβολικές μαμάδες σαν και εμάς απασχολούν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...