Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άντε να πάρεις ένα σέξι μαγιουδάκι και μην αγχώνεσαι. ;)

Θέλω κ εγώ να πάρω μαγιώ.... βγαίνουν κ σε μέγεθος μαμούθ??? ή να κοιτάξω για σκηνή καλύτερα κ να την φορέσω???:cool::cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντανσεμάκι περαστικά σας κ κουράγιο. Το οτι δεν είναι επιθετικό είναι πολύ σημαντικό. ξέρεις για το μωράκι μην νοιώθεις τύψεις θα του δώσετε μετά όση σημασία πρέπει... Εμένα συνεβη ακριβώς το ίδιο (καρκίνος) στον πατέρα μου όταν ήμουν έγκυος στη Λυδία αλλά δυστυχώς ήταν επιθετικό κ σε 2 εβδομάδες έφυγε... Κ εμένα η πολυπόθητη πρώτη εγκυμοσύνη που την περίμενα πως κ πώς δεν είχε καμμια σχέση με αυτό που ονειρευόμουνα κ το χειρότερο ήταν οτι ταλαιπωρηθηκε ο μπαμπάς κ τελικά τον χάσαμε...

Όλα δεν πάνε όπως τα θέλουμε δυστυχώς. Το σημαντικό είναι πως λογικά θα το ξεπεράσει η γυναίκα....

Τζεν, για το rooming in που μ' ενδιαφέρει κι εμένα για το Λητώ ρώτησα τη μαία και μου είπε ότι και πάλι μπορείς να το δώσεις το μωρό αν δεις ότι το χρειάζεσαι ή αν πλακώσει πολύς κόσμος στο δωμάτιο (τρικλινο). Απλά δεν το παίρνουν τις δεδομένες ώρες αν θέλεις και νιώθεις ότι μπορείς να το κρατήσεις. Εγώ θεωρώ από την προηγ. φορά στο Έλενα που την είχα συνέχεια ότι θα θέλω πάλι το ίδιο. Θα το δοκιμάσω πάντως απ' ότι φαίνεται πριν απο σένα, οπότε θα σου πω.

Για καρότσι κι εμείς έχουμε ένα τεράστιο τρίτροχο και πολύ άβολο από τη Σεμέλη, αλλά λέω να το κρατήσω τώρα για το καλοκαίρι και απο Σεπτέμβρη να τη βάλω τη μικρή σε καρότσι ομπρέλα που είναι ελαφρύ κι εύκολο να τελειώνουμε με τις γκουμούτσες.

Μακρυμάνικα είμαι σίγουρη ότι δε θα χρειαστούν, ένα-δυο βαμβακερά ζακετάκια είχα στη Σεμέλη όλο το καλοκαίρι, δε θυμάμαι καν να τα έβαλε ποτέ. Πάρτα μεγάλα αν θες να τα αξιοποιήσεις τουλάχιστον το φθινόπωρο.

Όσο για το σλινγκ, εγώ δεν τα κατάφερα, με είχε βολέψει όμως πολύ ο μάρσιπος της μπγιορν μέχρι 9-10 μηνών περίπου απο νεογέννητο για τις μετακινήσεις. Για το θηλασμό έτσι κι αλλιώς χύμα τη θήλαζα όπου ήμασταν και φαντάζομαι έτσι θα κάνω και τώρα. Μου φαίνεται τραγικό μες στη ζέστη να τη θηλάζω και να έχουμε και πανιά ανάμεσα μας...

Αυτά. Α! Λεγκω, μπράβο για τη δουλειά! ΤΑ ξινόμηλα που λέγαν οι κοπέλες για τη ναυτία τα δοκίμασες;;

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ντανσεμάκι περαστικά σας κ κουράγιο. Το οτι δεν είναι επιθετικό είναι πολύ σημαντικό. ξέρεις για το μωράκι μην νοιώθεις τύψεις θα του δώσετε μετά όση σημασία πρέπει...

Ναι μωρέ, ευχαριστώ. Απλά ξέρεις πως είναι τώρα με τις ορμόνες και την εξάντληση, είναι οι αντοχές μου μειωμένες και τα βλέπω όλα μαύρα. Εννοείται το σημαντικό είναι να γίνει καλά, που θα γίνει, απλά θα ήθελα να μπορέσω να είμαι πιο υποστηρικτική και όταν δεν τα καταφέρνω απογοητεύομαι.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Είχα φανταστει αυτόν τον τελευταίο καιρό ότι θα είμαστε οι 3 μας και θα κάνουμε ωραία πράγματα και μποντινγκ γενικότερα και αντί γι' αυτό έχει γ#@%θεί ο Δίας...

Σόρι που σας μαύρισα, και για το σεντόνι, ελπίζω απο εδώ και πέρα να μπαίνω με καλά νέα...

Eύχομαι όλα να πάνε καλά με την κοπέλα! Σας πέσανε όλα μαζί γμτ!

Τα δικά σου είναι πολύ ευχάριστα, το μωράκι θα γεννηθεί όταν θα είναι έτοιμο και θα κάνετε και μπόντινγκ και απ' όλα! Με το καλό!

1) Το ΙΑΣΩ επιτρεπει λενε rooming in, εγω ξερετε θα γεννησω με καισαρικη, τι λετε να το τολμησω? Το εχει δοκιμασει καμια εκει , πως παιζει γενικα. Βασικα φοβαμαι επειδη τις 2 πρωτες μερες δεν θα ειναι κ πολυ ευκολο να σηκωνομαι για τα βραδυα που δεν θα εχω κανεναν για βοηθεια πως θα τα καταφερω να σηκωνομαι κλπ.

2) Οταν ημουν εγκυος στο Μητσο απο τον 6ο μηνα το στηθος μου ετρεχε γαλα, τωρα γιοκ. Αυτο σημαινει κατι η δεν εχει σημασια?

Για το 3 συμφωνώ κι εγώ με τις προλαλήσασσες!

Για το 1, ρώτα στο ΙΑΣΩ αν μπορείς να το δίνεις στην αίθουσα νεογνών για κάποιες ώρες ή για όλο το βράδυ και να σου το φέρνουνε, όπως όταν ζητάς αποκλειστικό θηλασμό χωρίς να το έχεις στο δωμάτιο, όταν πεινάει. Θα πρέπει να γίνεται, έχω διαβάσει εδώ ότι πολλές κοπέλες τα δίνουνε τις ώρες του επισκεπτηρίου ή την πρώτη νύχτα πχ. Επίσης, γίνεται και το εξής: Μιας και θα το χρυσοπληρώσεις, όποτε θα πρέπει να πάρεις το μωρό για να το θηλάσεις αν δεν μπορείς να σηκωθείς (που παίζει και να μπορείς, έχω δει πάρα πολλές μετά από καισαρική να πετάνε), θα χτυπάς το κουδουνάκι επίμονα και θα ζητάς να σου το δώσουν οι μαίες εκεί!

Για το 2, δεν έχει καμμία σημασία, στις περισσότερες εγκύους δεν τρέχει τίποτα.

Με το καλό κι εσύ! Άντε να παίρνει σειρά η επόμενη φουρνιά!:P

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Δανάη μου πως να μην τα βλέπεις μαύρα αφού μαμήθηκε το σύμπαν. Τουλάχιστον να ξεμπερδεύει η κοπέλα και θα χαλαρώσετε όλοι μετά γιατί δεν είναι και λίγο δικός σου νέος άνθρωπος να παιρνάει τέτοιο γολγοθά. Τις καλύτερες ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση και ένα υπερτεραστιο φιλι για την πάρτη σου μικρή μου ταλαίπωρη μπαμπούσκα (που δεν σε είδα καθόλου με την κοιλούμπα!)

Τζενάκο εγώ απο καρότσι είχα πάρει ένα φτηνιάρικο της chicco που ξαπλώνει εντελώς και είναι ελαφρή σαν μακλάρεν και μας βόλεψε πολύ. Αλλά εγώ χρησιμοποίησα κυρίως μάρσιπο... Μάρσιπο εγώ και στα δύο παιδια έχω λιώσει απ'την αρχή μέχρι τώρα τον ecofamily που είναι ότι πιο βολικό έχω δοκιμάσει. Στον νικόλα η Αφροδιτούλα μου έδωσε το σληνγκ της και τον χρησιμοποίησα το πρώτο τρίμηνο αλλά μετά πάλι της ecofamily και τα μυαλα στα κάγκελα. Ααα είχα πάρει και ένα παουντς αλλά τα έκανα μπουρδελο με τις μετρήσεις και μπορεί να το χρησιμοποιήσει μόνο ένα πολύ αδύνατο πλασματάκι. Βρε Δανάη λες να σου κάνει εσένα;;;

Μακρυμάνικα κι εγώ δεν νομίζω να χρειαστεις... Για το ένα σου απαντήσανε καλύτερα τα κορίτσια που γνωρίζουν.

Το απόγευμα θα πάω να πάρω μία σακούλα ξινόμηλα!!!

_RZwRuXZtX4&feature=related

Να βάλω ένα εντελώς χαζοχαρούμενο τραγούδι που όμως χορεύουν πολύ τα μικρά σκασμένα μου!

Όπως καταλαβαίνεται δουλεύω με ρυθμούς χελώνας, ευτυχως που τα παιδακια μου κοιμηθήκανε

Δαναη... απιστευτο ταιμινγκ, απο την αλλη καλυτερα τωρα πριν γεννησεις...

Τα εχω ζησει ολα αυτα που περιγραφεςι προσφατα με την κουμπαρα μου, πραγματικά το πιο σημαντικο ειανι η ψυχολογια της, που ακομα και τελεια να ειναι θα εχει σκαμπανεβασματα συνεχως και εκεί ειναι που θα ειστε διπλα της αν την στηριξετε!

Να αλλαξω λιγο το μουντ

να και μερικές φωτό ανακατεμενες απο τη βαπτιση που ημουν νονα, τη δική μας και την πρώτη κοινωνία

θα δείτε

τους νονους του, την Ειρηνη, το βαριεστημενο υφος του πριν την εκκλησια χαχαχαχα

https://picasaweb.google.com/athina.z/2011PhotosVideos?authkey=Gv1sRgCNnA59qKv8SmrwE#5615486181958390642

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αθηνούλα, να τον χαίρεστε! Καλέ, πόσο μοιάζουν τα πιτσιρίκια σου μεταξύ τους! Ααααχ, χρόνια πολλά και σε σένα, ξέχασα να στα πω!!!Να χαίρεσαι την οικογένεια σου αλλά και τον εαυτό σου σκέτο! Μουτς!

Δανάη, κουράγιο ρε συ, σοκαριστικό όλο αυτό που περνατε, χθες όλη μέρα το σκεφτόμουν.....

Ε, που είστε, ξυπνήστε!!!!

Αυτό είναι το τραγουδάκι του papercut που πήγαμε και ακούσαμε το Σάββατο με τον σούπερμαν...Έχει φάει κόλλημα αλλά και εμένα μου αρέσει...

7_4cGfPoF3A&feature=related

Καλημερα!

Πωπω τι να πω βρε Δαναη , ευχομαι να ησυχασετε κ ολα να πανε καλα απο εδω κ στο εξης για σενα κ την οικογενεια σου! Ολα μαζεμενα ερχονται τελικα ρε γμτ. Εμενα πριν λιγο μου τηλ ο αντρας μου κ μοθ ειπε πως πεθανε η γυναικα ενος συναδελφου του νεωτατη. Μπηκε για επεμβαση γυναικολογικα κ στην ναρκωση ..... αυτα ειναι τα χειροτερα ρε γμτ

Ελενη αν δεν το χρειαζεσαι το σλινγκ γιατι οχι μην δωσω κ ενα σωρο λεφτα για 2-3 μηνες.

Λεγκ αν μπορεις πες μου απο που το πηρες το εκοφαμιλυ να το εχω υποψιν μου γιατι αυτο θα χρειαστει σιγουρα απο 2-3 μηνων κ μετα κ για πολυ καιρο.

Εγω εχω αρχισει κ κουραζομαι πολυ, εχω ενα σωρο δουλειες καθε μερα κ τα εχω παιξει λιγο. Οτι κανω πρπ να το κανω μεχρι τομεσημερι απογευμα γιατι μετα με Μητσδο εδω δεν παιζει να κανω τπτ κ απο τις 6 -6:30 μεχρι τις 10 κατεβαινουμε κατω στην πλατεια , μετα μεχρι να κανουμε μπανιο, φαγητο παει πηγε 12 !

Απο χτες εχω κατεβασει τα μπεμπονιστικα κ πλενω κ μου φαινετε σαν χτες που τα ετοιμαζα για να γεννηθει ο Μητσος! Μονο που στον Μητσο χιονιζε θυμαμαι κ τωρα εχει καυσωνα!

Καλημέρα! Τι κάνετε, βρε, ψυχές?

Δανάη, περαστικά στην κουνιάδα και σε όλους που αρρωστήσατε!!!!! Και μετά το βουνό συνήθως έρχεται η κοιλάδα, οπότε από εδώ και πέρα ολα να σας πάνε δεξιά!! Με το

καλό!

Λέγκω, ξερνοβολάς μαθαίνω... κουράγιο! Και στα άλλα 2 έτσι ήσουν?

Εμείς καλά. Πλακώσαν και οι ζέστες...ίσως πάμε θάλασσα σήμερα...ο μικρός περνάει μια μόνιμη βεντουζίαση και ιδρωκοπάμε παρέα...τα μεγάλα τα δικά τους..

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Τζενάκι, θα το πάρω από την αδερφή μου που το είχα ξεχάσει κάποια στιγμή και θα το αφήσω στην Άφρο για να το πάρεις μια και είστε κοντά. Εκτός και αν γίνει αφορμή να συναντηθούμε!

Αύριο απεργία και έχω κανονίσει να κάνω χίλιες δουλειές! Θα πάω και στο φυσιοθεραπευτή για το πόδι μου γιατί εφώ και 1,5 χρόνο δεν με έχει αφήσει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...