Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα!

Καλα μην φανταστείς κι εγώ πριν λίγο το έμαθα... άσε που δεν σε βρίσκω λέμεεε...

Λοιπόν με πήρε μία φίλη νηπιαγωγός και μου πρότεινε να δουλεψω σε summer camp θα την βοηθάω στη δημιουργική απασχόληση με τα πιτσιρίκια... καλή φάση;

χα, και που θα ειναι αυτο? Σουπερ δουλίτσα!!! Για όλο το καλοκαιρι???

Σημερα ο Αγγελουκος εβαλε τα μπρατσακια στη τσαντα του (ηθελε να τα παρει μαζι), εβαλε τη τσαντα στον ώμο του και πηγε σιναμενος κουναμενος στο σχολικο! Χωρις κλαμματα! :rolleyes: Αντε να δουμε!

Νο μορ γαστρεντεριτιδα... Και γω ξερασα χτες το βραδυ... Αλλα τωρα ολα οκ :confused:. Οχι δεν ειμαι εγκυος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!

Λέγκω τι βλέπω? Με το καλόοοοο!!! Κουράγιο με τις αναγούλες, κοντεύει το 2 τρίμηνο. ;)

Αναστασία κι εσύ έγκυος? ή η αδερφή σου? Δεν κατάλαβα γιατί λέει περιμένετε το ανηψάκι?

Xτες βαφτίσαμε κι εμείς τον Απολλωνάκο. Καλά ήταν. Καλύτερα απ'ότι περίμενα, μια και του ζουζούνι μου δεν πάει σε κανέναν, αλλά εντάξει. Έκλαψε μετά τη δεύτερη βουτιά, αλλά έκλαψε πολύ. Μετά που τον πήρα τον έβαλα κατευθείαν στο στήθος, και τον θήλαζα ενώ η νονά και οι θείες τον έντυναν :lol:

Aθηνούλα καλοφώτιστος.

Βασούλι με το καλό κι η δική σας βουτιά!

καλημερα!

χλοη η νυφη μου ειναι εγγυος...ο αδερφος μου θα αποκτησει το πρωτο του παιδακι...ηταν πολυ ξαφνικο κι ολοι ειμαστε ενθουσιασμενοι!να φανταστεις τωρα τον ιουλιο θα παντρευτουν.........

να σας ζησει και εσας ο Απολλωνακος!καλοφωτιστος!

λεγκω ωραια δουλιτσα! θα χαρεις παιδια!

αφροδιτη καλημερα!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Χλοίτσα, να τον χαιρετσε τον Απόλλωνα, καλοφωτιστο το κουκλι σας!

Καλημερα Ανασταζι....

Αχ αρχιζει να με πιανει λιγο καλοκαιρι... Συνηδειτοποιησα βέβαια οτι το τριημερο θα παμε για μπανια και γω δεν εχω μαγιο... και δεν θελω ουτε να με σκεφτομαι να δοκιμαζω μαγιο, ποσο μαλλον να βγω στον κοσμο....

Αλι αλι και τρισαλι, αν εξαιρέσεις τη δηλητηρίαση που είχα πάθει παλια και ξέρναγα χολή, ποτέ δεν είχα ζοριστεί τόσο πολύ με εμετούς. Εχθες μόνο μια μπανάνα κράτησε το στομάχι μου κι αυτό όχι σιγουρα γιατί παίζει να την εβγαλα μαζί με τα κρακιεράκια το βράδυ.

Ο νικόλας δεύτερο βράδυ με ολονυχτία και εγώ έχω να παραδώσω δουλεια... χθες!

Χλόη να χαίρεστε το μουράτο ονοματάκι σας και τον σοβαρό τυπάκο μας.

Η δουλεια δεν είναι για όλο το καλοκαίρι αλλά για 1-2 βδομάδες δυστυχώς αλλά απ'το ολότελα.

Εγώ θέλω το σκ να φουσκώσω την πισινούλα να πλατσουρίσουν λίγο τα μικρά και γιατί όχι κι εμείς μαζί.

Καλημέρα!

Πήγα χθες με τον Αλέκο στη γιορτή του ανηψιού μου στο Αρσάκειο! Εκεί να δείτε σχολική γιορτή! Το Άξιον Εστί, αφιέρωμα στον Ελύτη!

Υπερπαραγωγή! Πολύ ωραία ήταν όλα τα παιδάκια τέλεια! Είναι τρομερό τί μπορούν να κάνουν! Εγώ μιξόκλαιγα συνέχεια!

Κατά τα άλλα, βαριέμαι, νυστάζω και δεν θέλω να δουλέψωωωωω!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα !τι κανετε βρε μανουλες ?

χαθηκα γιατι ο μπεμπης πλεον δεν στεκεται πουθενα, αλωνιζει σε ολο το σπιτι και ολη μερα τρεχω απο πισω του στην κυριολεξια ,ουτε να μαγειρεψω δεν προλαβαινω

τρεχω και με τη βαφτιση ,που μας πηγε πισω με την αρρωστια

οσο για το ονομα εκει που ειμασταν να διακλεξουμε αναμεσα σε 3 ασχετα ,τελικα μετα απο πολυυυυ σκεψη ειπαμε να δωσουμε της γιαγιας ,για να χαρει και αυτη λιγακι ,Σταματης λοιπον ο μπεμπης ,βεβαια ειμαι στα προθυρα να κοτσαρω και ενα δευτερο διπλα

αυτα τα δικα μας ,οι γκαστρουλες τι κανουν ?τζενη οπου να ναι γεννας ε?

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Βασούλα καταλήξατε; Στεφανία και Σταμάτης, ταιριάζουν κιόλας! Μόνο που αν πάνε στην Ισπανία θα τα φωνάζουν Εστεφανία και Εσταμάτη (καλά ντε, είπα να πω κι εγώ τη μ%^$^α μου!)

Φιλάκια!!!

Βασούλα καταλήξατε; Στεφανία και Σταμάτης, ταιριάζουν κιόλας! Μόνο που αν πάνε στην Ισπανία θα τα φωνάζουν Εστεφανία και Εσταμάτη (καλά ντε, είπα να πω κι εγώ τη μ%^$^α μου!)

Αυτό για να εκτιμήσετε το δικό μου αξιολάτρευτο χιούμορ :tongue:

Λοιπόν φτιάχνω μια τεράστια γκουμουτσα τοστ και είμαι αποφασισμένη πρώτα να το απολαύσω και μετά ας το ξεράσω... τέρμα πια στην καταπίεση της ναυτίας! Και θα πιω και σόδα... για να πάω μια ώρα αρχίτερα:rolleyes:

Λέγκω σε διαβάζω και θυμάμαι τα χάλια μου! Υπομονή! Μπορεί να είναι καμιά ίωση λες?

Μυρτώ εμένα στην Ισπανία θα με λένε Εουχένια σωστά? Αχ όταν μου το είπε ένας Ισπανός το λάτρεψα το πως ακούγεται! --> ψωνάρα!

Διαφημίσεις

Καλημερααα!

Τι κανουμε σημερα? Ολες με σχολικες γιορτες κ μπανακια βλεπω ασχολειστε! Κ εμεις θα φυγουμε 3ημερο αλλα κατι για βοριαδες ακουσα κ εμας μας πιανει πολυ επειδη ειμαστε απο την πλευρα του Αιγαιου. Οχι οτι καιγομαι με την κοιλουμπα να κανω μπανιο αλλα λεμε τωρα , για το Μητσο περισσοτερο. Βασικα να παω κ στην αρμοδια να με δει την Πεμπτη να μου δωσει το οκ να φυγω αν ειναι ολα καλα κ βλεπουμε! Μου ειχε πει πριν 3 βδομαδες πως θα μπορω να φυγω αλλα να δουμε παλι!

Ειδες Λεγκ σε τι παιδικο σταθμο στελνω το γιο μου? Μιλαμε για πολυ επιπεδο!

Χλοη με γεια κ εσεις το ονοματακι!

Βασω με το καλο κ εσεις για την βαφτιση του Σταματη! Πολυ ωραιο ονομα ειναι! Αν καποια στιγμη βρεις λιγο χρονο κανε μου μια κληση να σε παρω!

Λοιπον σας εχω 2 ερωτησεις κρισεως η μαλλον 3 καλυτερα, θελω τα φωτα σας απεγνωσμενα!

1) Το ΙΑΣΩ επιτρεπει λενε rooming in, εγω ξερετε θα γεννησω με καισαρικη, τι λετε να το τολμησω? Το εχει δοκιμασει καμια εκει , πως παιζει γενικα. Βασικα φοβαμαι επειδη τις 2 πρωτες μερες δεν θα ειναι κ πολυ ευκολο να σηκωνομαι για τα βραδυα που δεν θα εχω κανεναν για βοηθεια πως θα τα καταφερω να σηκωνομαι κλπ.

2) Οταν ημουν εγκυος στο Μητσο απο τον 6ο μηνα το στηθος μου ετρεχε γαλα, τωρα γιοκ. Αυτο σημαινει κατι η δεν εχει σημασια?

3) Αγορες:Θελω να παρω καροτσι γιατι του Μητσου ηταν μαπα. Τι προτεινετε? Ηθελα κατι ελαφρυ κ βολικο κ σκεφτομουν για μακ λαρεν αλλα δεν ξερω μοντελα κλπ. Για πειτε εσεις που τα εχετε δοκιμασει .Επίσης την αλλη βδομαδα μαλλον θα παω να παραγγειλω μαρσιπο στη Στέλλα,τι ειναι καλυτερο ρινγκ η μει ται? Κ τελος , για φορμακια θα χρειαστω κ μακρυμανικα? Χαζο το ξερω αλλα ρωταω να ειμαι ετοιμη.

Το καταφερα το σεντονακι δεν λεω

Τζένη μιας και έχω χρόνο σου απαντάω στο 3 (τα 2 πρώτα δεν τα γνωρίζω, εγώ έκανα rooming in στο Έλενα με καισαρική αλλά είχα βοήθεια μέρα νύχτα τις πρώτες μέρες...διαφορετικά δνε ξέρω ίσως ήταν δύσκολα)

Από καρότσι και εμείς ήμασταν μεταξύ του maclaren και του inglesina zippy και τελικά διαλέξαμε το δεύτερο λόγω μικρότερου μεγέθους και ότι έχει την μπάρα μπροστά (το πρωτο δεν έχει) και δεν το μετανιώσαμε καθόλου, είναι η καλύτερη αγορά που κάναμε για το μωρό. Ένα άλλο κριτήριο ήταν ότι χωρούσε στο πόλο.

Χρησιμοποίησα και σλινγκ και μει ται στον Στεφανο. Το σλινγκ είναι πολύ βολικό για τις αρχές όταν είναι μικρό γιατί το βάζεις πιο εύκολα. Το μει τάι ειναι πολυ πιο ξεκούραστο όταν αρχίζει να παίρνει βάρος. Έχω αγοράσει μόνο μέι τάι και το σλινγκ το δανείζομαι πάντα από φίλες.

Γιατί να πάρεις μακρυμάνικα? Αν κάνει ψύχρα ρίχνεις από πάνω ένα σεντονάκι/κουβερτάκι.

καλήμμμμ....

Η μικρή ξύπνησε με εμετό (ρε λες να είναι εγκυος:tongue:) οπότε μάλλον άκυρος ο Χαρούλης αφού θα την πέρναμε μαζί δεδομένου οτι δεν υπάρχουν γιαγιάδες κοντά... Φτουυυυυυυυ... κ ελπίζω να μην κολλήσω κ εγώ ....

Τζένη κ εγώ στο 3 θα απαντήσω, τα άλλα δεν τα γνωρίζω.

Προσυπογράφω την Εουχένια:tongue:!!

Είμασταν κ εμεις αναμεσα στο μακ λαρεν αλλά ευτυχώς επιλέξαμε το ζίπυ. Φίλη που έχει το μακ κ το έχω ''οδηγήσει'' δεν εχει τόσο καλη ποιότητα κύλησης:cool: (πως τα λέω...)

Επίσης δεν έχει μπάρα μπροστά πραγμα πολύ αρνητικό αφού τα μικρά όλο απλωνουν τα ποδαράκια τους εκεί.

Δεν έχει καπ χόλντερ (που θα βάλει η δόλια ξενυχτησμένη μάνα το φρέντο της???:tongue:)

Κ το πιο σημαντικό το αφήνω για το τέλος: Έχω δει το φορτωμένο καρότσι της φίλης μου να ανατρέπεται πολλες φορές (ευτυχώς χωρίς το μωρό μέσα) ενώ το ζίπυ οσο γαϊδουροφορτωμένο κ να είναι δεν ανατρέπεται!!!!

Για τους μάρσιπους:

Εχω ένα σλινκ που είναι για πιο άμεση τοποθέτηση του παιδιού μέσα κ βέβαια για όταν είναι μωρό. Θηλάζεις πιο άνετα μέσα σε αυτό κ κοιμάται πιο άνετα το μωρό. Επίσης τώρα που είναι καλοκαίρι είναι πιο δροσερό αφού έχει΄ένα ύφασμα ενώ το μέι ται έχει δύο κ πιο χοντρά.

Βέβαια τα μει ται βολεύει παρα πολύ για όταν το παιδί βαραίνει.

Τα μακρυμάνικα δεν πιστευω πως χρειάζονται αλλά αν θες να είσαι προετοιμασμένη για όλα πάρε μια τριάδα(πάρε 3-6 μηνών καλύτερα στα μακρυμάνικα κ αν σου χρειαστούνε πιο πριν , ε, ας του είναι κ λίγο μεγάλα).

Αυτιάαααα!!!!!!!

Α! έχει έναν πολύ ωραίο η Λέγκω αλλά δεν ξέρω λεπτομέρεις... δεν είναι από τη Στέλλα όμως.

Φιλάκια!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Λέγω πολύ ωραία δουλείτσα, κρίμα που είναι για λίγο.

Αφροδιτάκι είσαι κούκλα βρε χαζούλι. Και με 2-3 κιλά παραπάνω ή λιγότερα πάλι κούκλα είσαι!! Άντε να πάρεις ένα σέξι μαγιουδάκι και μην αγχώνεσαι. ;)

Ωχ ξύπνησε! Και περίμενα οτι θα κοιμάται καλύτερα μετά τη βάφτιση :P

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Γεια σας κι απο μένα! Αθηνά να χαίρεστε τον Αλέξανδρο!

Σόρι που χάθηκα, δεν ήθελα να σας ανησυχήσω, απλά περάσαμε ένα από τα χειρότερα 10ήμερα έβερ και τώρα προσπαθούμε να συνέλθουμε οικογενειακώς.

Θα αρχίσω όμως από τα καλά, η καμπύλη μου η 2η ήταν πολύ καλή οπότε γλίτωσα στην πρόκληση (που ήτανε γι' αυτήν την εβδομάδα) και θα περιμένουμε όποτε θέλει η μπου μπού να έρθει απο μόνη της, απλά συνεχίζω μέχρι τη γέννα τη δίαιτα. Επίσης σήμερα και αύριο είναι οι 2 τελευταίες μου μέρες στη δουλειά. Τα κατάφερα να την τελειώσω λοιπόν την εκπομπούλα, πράγμα πολύ καλό.

Κι εδώ τελειώνουν τα καλά. Την προηγ. εβδομάδα βρήε ξαφνικά η αδερφή του Τ. έναν όγκο στο στήθος της και πριν προλάβουμε να το συνηδειτοποιήσουμε καν βρέθηκε χειρουργημένη με ολική μαστεκτομή και αφαίρεση λεμφαδένων. Τώρα μπαίνει στη γνωστή διαδικασία με χημειοθεραπείες κλπ. και βέβαια ένα τεράστιο σοκ, έγιναν όλα τόσο γρήγορα... Οι γιατροί μας διαβεβαιώνουν ότι είναι καλή περίπτωση, δεν είναι επιθετικό κλπ., αλλά περιμένουμε βέβαια τις ιστολογικές για σιγουριά. Το καλό είναι ότι από την επέμβαση αναρρώνει γρήγορα και θα βγει σήμερα και γενικά νιώθει καλά και είναι πολύ μαχητική και αισιόδοξη γυναίκα, πράγμα πολύ σημαντικό σ' αυτές τις καταστάσεις.

Μέσα σ' όλα αυτά πέρασα κι εγώ ένα 2ήμερο με πυρετό και εμετό και μόλις βγήκε η αδερφή του από το χειρουργείο έπεσε όλη τους η οικογένεια με τη γνωστή γαστρεντερίτιδα που τους λιάνισε. Η πεθερά μου έρχισε να ξερνάει μέσα στο νοσοκομείο και τη στείλανε, και δεν έμεινε κανείς όρθιος να μπορεί να είναι μαζί της. Πήγα εγώ λιγάκι, αλλά με βρίζανε οι νοσοκομες να φύγω κι εδώ που τα λέμε ούτε τη μανιβέλα του κρεβατιού δεν μπορούσα να σηκώσω και γενικώς μετά από λίγες ώρες τα έπαιξα και τις 2 φορές. Το δε σκ ήταν να πάρουμε εδώ τις κόρες της να ξεσκάσουν λίγο τα παιδάκια που ΄τανε κλεισμένα σ' ένα σπίτι με αρρωστους και τη μαμά τους νοσοκομείο και χτυπάει η δικιά μου μια ίωση με 39,7 ακατέβατο από την Παρασκευή μέχρι σήμερα που είναι τώρα κάπως καλύτερα (38)...

Αυτά. Ο καλός μου τα είχε παίξει ο κακομοίρης, εντωμεταξύ αυτές τις μέρες έπρεπε να είναι συνεχεια στη δουλειά και γυρνούσε μες στη μαύρη νύχτα κομμάτια και στενοχωρημένος όσο δεν πάει κι έβρισκε κι εμένα να του κλαίγομαι αντί να τον στηρίξω λίγο τον έρμο, χάλια. Αυτό το μωράκι ρε γμτ. που έρχεται σημασία δεν του έχουμε δώσει. Είχα φανταστει αυτόν τον τελευταίο καιρό ότι θα είμαστε οι 3 μας και θα κάνουμε ωραία πράγματα και μποντινγκ γενικότερα και αντί γι' αυτό έχει γ#@%θεί ο Δίας...

Σόρι που σας μαύρισα, και για το σεντόνι, ελπίζω απο εδώ και πέρα να μπαίνω με καλά νέα...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...