Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Χμμμ νομίζω ότι θα με ξεχέσουνε μ'αυτή την υπογραφή που έχω... παραειναι μεγάλη εε;

858;;;;;;;; Εγώ ρε μωρό στη μέντια στρωμ είχα δει ότι είχε γύρω στα 280... μάπα είναι αυτά; Έχουμε ένα φίλο που δουλεύει εκεί και θέλουμε να τον ρωτήσουμε. Ελπίζω το καλοκαίρι να τσιμπήσουμε το ένα τουλάχιστον γιατί αυτό που έχει ο σόζω είναι τραγικό φαντάσου το είχαμε πάρει μαζί με κρεββάτι εκατο ευρώ. Το καλοκαίρι βραζεις πάνω του, δεν θέλω να ξέρω απο τι υλικό έιναι φτιαχμένο αυτό το πράμα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέγκω το πρώτο τρίμηνο τελειώνει στις 14 βδομάδες! Έχεις λιγάκι ακόμη!

Εγώ αυτές τις μέρες αρχίζω και συνέρχομαι λιγάκι...στον Στεφανο ήμουν χάλια μέχρι τον 5ο...

Γιούπι σε ρώτησα ποιο πήρες γιατι ειδα πολλές κουκέτες στην ικέα και δεν κατάλαβα που διαφέρουν...από αυτά που έγραψες φυσικά δεν κατάλαβα γρι πως είναι...δεν το δείχνεις online?

Καλά τι τιμές ειναι αυτές για το στρώμα??? ΣΟΚ!

Γιατί τα στρώματα για τις κούνιες 70χ140 είναι στα 100 ευρώ και τα άλλα ξεφεύγουν τόσο πολύ?:shock:

http://onlinecatalogue.ikea.com/2011/ikea_catalogue/GR/

έτσι το παρουσιάζει στον φετινό κατάλογο. Δείχνει κ πιο ωραίες εναλλακτικές σε περασμένους καταλόγους...

Μην μιλάς για γουρουνιά Λέγκω γιατί μόλις εξαφάνισα μια μπολαρα παγωτό χειροποιητο τρομάρα μου. στη λευκή βάση που εφτιαξα συμπληρωσα σταγόνες μαυρης σοκολάτας και καρύδα!!!

Εκτός από το μπωλ γέμισα και αυτές τις θηκούλες για ξυλάκι παγωτό του Ικεα (μη μου ζητήσεις πάλι φώτο Τζεν :tongue:) για να περιορίζομαι υποτίθεται στο ένα ξυλάκι. Ε όχι λοιπόν εγώ έφαγα κ ένα ξυλάκι κ όταν είδα πως δεν είχα καταλάβει τίποτα γέμισα κ μια μπολάρα......

Ούφ! βρήκα μια ιντερνετική συζήτηση κάτι αμερικάνων για το κρεβάτι κ έλεγαν πως το στρώμα δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 12,... εκατοστά... ευτυχώς που το είδα!!

σας αφηνω ελπίζω να παω να την πέσω!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ... Λέγκω προς τι το μπλε χρώμα στο νέο τικεράκι?? Ευσεβείς πόθοι????

Εντιτ:

Τωρα είδα οτι σε βγάζει στην αρχική σελίδα. Πήγαινε πάτησε παιδικό Ικεα και δες αυτό που λεει κρεβατι kura

Διαφημίσεις

ΚΟυκου!!!! Μια φωνη απο τα παλια...!!!

Τι κανετε κοριτσακια!

Λεγκω τι ειδα ; με το καλο κοριτσακι...

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω, μπηκα να σας δωσω ενα φιλι και να πω οτι αυριο θα μαζευτουμε οι γνωστες-αγνωστες στο σπιτι μου στο Μαρουσι,κατα τις 12:00 οποια θελει να ερθει μπορει να μου στειλει πμ για να στειλω τη διευθυνση!

Πολλα πολλα φιλακια

Καλησπέρα κοριτσάρες... όσες συναντηθήκατε να περάσατε υπέροχα.

Αθηνάκο μου να χαίρεστε το νέο ονοματάκι του όμορφου!!! Τελικά το όνομα αυτού;;;;

Εγώ είμαι με τρελές ανακατωσούρες και ζαλάδες και προσπαθώ να δουλέψω μεχρι το απόγευμα. Εμείς το απογευμα έχουμε την παράσταση του θοδωρίκου μου και δεν θα μπορέσουμε να κατεβούμε σύνταγμα αλλά ελπίζω να είναι η μεγαλύτερη διαμαρτυρία που έχει γίνει ποτε!:cool:

z8txhtB2e5M

Που εισαι βρε Θοδωρα !!! Σε χασαμε ! Η Αλεξανδρα τι κανει?

Αθηνα μεγεια το ονοματακι του μπεμπακου! Αντε ξεμπερδεψες να ησυχασεις λιγο!

Λεγκω καλη επιτυχια στην παρασταση του Σοζωρικου:) κ εσυ υπομονη σχεδον εφυγε το πρωτο τριμηνο θα φυγουν κ οι ανακατοσουρες!

Γειά σαςςςςςςςςς.......

Πολύ δύσκολο σκ πολύ δύσκολο! κ το νεστινγκ (νωρίς δεν είναι για νεστινγκ??) το κανει δυσκολότερο.

Φτιάξαμε το κρεβατι της Λ. κ κοιμάται εκει τωρα το πουλάκι μου!! Ελπίζω να το αγαπήσει κ να μην θελει να ανεβοκατεβαίνει κ να μας κάνει τη ζωή δύσκολη. Οι πρώτες εντυπώσεις πάντως ήταν καλές κ κοιμήθηκε ευκολα χωρίς απόπειρα διαφυγης:tongue:.

Κ οι δικές μου εντυπώσεις από το κρεβάτι καλές κ το συνιστώ κ οικονομικό κ το φτιάχνεις κ μουράτο κ πολυμορφικό:P

Σας αφήνω πάω να ετοιμαστώ για το σύνταγμα κ μόλις ξυπνήσει η μικρά να σπεύσουμε μαζί κ με αμόρε κ με την κοιλιά μου που έχει πεταχτεί επικίνδυνα:cool:

ΑΑΑΑΑΑ ... Τζεν εσένα δεν σου αρέσει ο Χαρούλης?? Την Τρίτη τραγουδάει στο Γκάζι με 10 ευρώ εισ. στην προπώληση κ 20 στην είσοδο. Θέλω πολύ να πάω....!! κ μάλλον θα πάρω πάλι κοιλιά, καρότσι κ αμόρε κ θα πάω!!!!!

Διαφημίσεις

Legouli στανταρ θα κλαψεις στην παρασταση του Σοζω, με τις ορμονες να παιζουν επικινδυνα παιχνιδια!!!! Καλα να περάσετε!

Κοριτσάρες παει κι αυτο , ευχαριστ΄ωγια τις ευχες, το όνομα αυτού...Αλέξανδρος!!!!!!!!

Περάσαμε ειδυλλιακά διπλα στη θαλασσα λιγα ατομα περι τα 35 και το ευχαριστηθηκαμε.

Ο μπόμπος πλάνταξε ολιγον, ε μια και δεν εχει κλαψει 9 μηνες εδωσε ρεστα, αλλα και προ μυστηριου ειχε ενα βαριεστημενο-σοβαρο υφος αλλο πραγμα! την ψιλιαστηκε...νομιζω δεν θα εχω ουτε μια φωτο που να γελαει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ολα αψογα, μουρικα τα ρουχαλακια του, τρελος γοης, συντομα και φωτο.

Τωρα με το καλό της Βασουλας μας το Σαββατο , οι οποιο επισης δεν αποφασισαν ονομα μπουαχαχαχαχαχαχαχαχαχ δεν ειμαστε οι μονοι... (ο παπας εντωμεταξυ ελεγε μεχρι τελευται στιγμη οτι θα τον βαφτισει Γιάννη, και η ΕΙρηνη το εσωζε " ε, παπά...συνώμη! Αλεξαντος, Αλεξαντος!" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα νουμερα ολοι

eNeap2.pngTSzHp3.png

ΑΑΑΑΑΑ ... Τζεν εσένα δεν σου αρέσει ο Χαρούλης?? Την Τρίτη τραγουδάει στο Γκάζι με 10 ευρώ εισ. στην προπώληση κ 20 στην είσοδο. Θέλω πολύ να πάω....!! κ μάλλον θα πάρω πάλι κοιλιά, καρότσι κ αμόρε κ θα πάω!!!!!

Ναι μου αρέσει! Αχ το μαναράκι μου! Για μένα είναι πολύ δύσκολες οι νυχτερινές εξορμήσεις τόσο μακρυά από τα μέρη μου. Στο όρθιο είναι?

Θέλω πολύ να πάω και συναυλία πυξ λαξ τον Ιούλιο αλλά το σκέφτομαι αν θα αντέξω...

Εμείς τελικά δεν πήγαμε Σύνταγμα, είμασταν πολύ κομμάτια από την συνάντηση (στην οποία περάσαμε υπέροχα και χάρηκα πολύ όσες είδα και ελπίζω την επόμενη φορά να δω και τις υπόλοιπες)

Γιούπι, το λινκ που έδωσες είναι γενικά για όλον το καταλογο, δεν βγαινει σε σελίδα αλλά οκ πάνω κάτω υπέθεσα πιο λες...πάντως εκεί στην έκθεση έχει πολύ περισσότερες επιλογές...για αυτό ρώτησα.

Αθηνά να σας ζήσει ο Αλέξανδρος! Ωραίο όνομα!

καλημερα παιδες!

τι κανετε? εμεις πολυ καλα! καναμε χθες και το πρωτο μας μπανακι στην θαλασσα! ηταν σουπερ!

λεγκω πως πηγε η παρασταση?

αθηνα να σας ζησει ο νεοφωτιστος Αλεξανδρος! τελειο ονομα! να σου πω την αληθεια το Ιωαννης μαρεσει πιο πολυ στην θηλυκη του εκδοση...(αν δεν παινεψεις το σπιτι σου εε???χαχαχα....) χρονια πολλα και για τα γενεθλιακια σου! να τα εκατοστησεις!

χαμος χθες στο συνταγμα ε? μακαρι να ειμασταν και μεις εκει να ριχναμε καμια μουτζα γιατι απο εδω δεν ξερουμε προς τα που να στρεψουμε το βλεμμα μας.... :)

λεγκω παρεπιπτωντως τελεια η φωτο στο φεις με τον μικρο μπροστα στα ματ... και φυσικα και το σχολιο σου!!!!.... :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ναι μου αρέσει! Αχ το μαναράκι μου! Για μένα είναι πολύ δύσκολες οι νυχτερινές εξορμήσεις τόσο μακρυά από τα μέρη μου. Στο όρθιο είναι?

Γιούπι, το λινκ που έδωσες είναι γενικά για όλον το καταλογο, δεν βγαινει σε σελίδα αλλά οκ πάνω κάτω υπέθεσα πιο λες...πάντως εκεί στην έκθεση έχει πολύ περισσότερες επιλογές...για αυτό ρώτησα.

Αθηνά να σας ζήσει ο Αλέξανδρος! Ωραίο όνομα!

Καλημέρεεεεεςςςςςςςς..

Τι μακρυά από τα μερη σου? Κοντά στη Συκιώτου δεν μου είχες πει οτι μένεις??

Παιδί μουυυυυυ... αφού για το λίνκ δεν μπορώ να δώσω την συγκεκριμένη σελίδα κ σου λέω πιο κάτω οδηγείες για να τα βρεις το κρεβατι...

Ναι τέλειο όνομα το αλέξανδρος είναι κ του μπαμπάμου αλλά στο θηλυκο δεν μου αρέσει ιδιαίτερα...

χαμος χθες στο συνταγμα ε? μακαρι να ειμασταν και μεις εκει να ριχναμε καμια μουτζα γιατι απο εδω δεν ξερουμε προς τα που να στρεψουμε το βλεμμα μας.... :)

Όντως χαμός γινόταν.Μωρέ ρίξε εσύ τη μούτζα κ μην ανησυχείς θα πιάσει τόπο....

Εμείσ να καταλάβεις πήγαμε περπατώντας από συγγρού φιξ αφού στο μετρό γινόταν το αδιαχώρητο!

Πολλά καροτσάκια - πολλά παιδάκια. Ο μπαμπάς μας είχε φτιάξει μια μπλούζιτσα με μήνυμα΄''χρωσταω κ εγώ??'' κ΄κάτι άλλα στη Λ. κ είχε γίνει μασκώτ!

Α! Λέγκω το πανό που ''εφτιαξε'' ο Νικόλας κ ποδοπάτησε η Λ ήταν το κεντρικό πανό που είχαν αναρτήσει μπροστά απο τη βουλή!Χαλαλι βρε τα κατεστραμένα ρούχα!

Κάποιοι εξυπνάκηδες μου άνοιξαν κ το σάκο που είχα στην πλάτη αλλά βρήκαν πάνες και σελτεδάκια...πρέπει να τους απογοήτευσα πολύ.. Μα καλά τι περίμεναν να έχω τα τιμαλφή στο σάκο τον παιδικό στην πλάτη μου σε πορεία???

Σε κάποια φάση μας πήραν τηλ κάποιοι φίλοι που είχαν καθίσει στη νίκης σε ένα πεζοδρόμιο απέναντι από τη στοα του υπουργείου Οικονομικών, ξερετε εκει που μαζευονται τα ματ... κ η Λ το βρήκε πολυ διασκεδαστικό να παίζει με τις ασπίδες τους κ τις επιγονατίδες τους.... Τα νευρα μου... κ να μην μαζεύεται... ευτυχώς είχε ξεχάσει τα ''στρουμφάκια'' κ δεν το πέταξε....

Κατα τα άλλα με το κρεβάτι είχαμε 2 κρούσματα:

Το ένα είναι οτι τη νύχτα έπεσε από κάτω παρά τα μαξιλάρια που τις είχα βάλει.. Προστατευτικό θα πάρω σήμερα. Κ το άλλο οτισ τις 8 άρχισε να κελαηδάει ''ωραία η κρεβαταρα μου..τώρα μπορώ μόνη μου να κατέβω κ να ανοίξω τα μπατζούρια.. ναι ναι!Θα ανοίξω τα μπατζούρια κ θα κατεβώ να παίξω'' κ φυσικά το έκανε (κατεβηκε δεν μπορεί ακόμα να ανοίξει τα πατζούρια) παρόλο που κοιμήθηκε στη μια χτες... Ευτυχώς την ξαναέβαλα κ μετά από πολλή πάρλα πρέπει να ξανακοιμήθηκε..όμως της έκλεισα την πόρτα κ δεν μου αρεσει αυτό καθόλου... Έτσι θα μας πάει τώρα όποτε θέλει θα αλωνίζει????

Καλημερα κ καλη βδομαδα!

Επισημα λοιπον ο μπομπος εγινε Αλεξανδρος! Πολυ ωραιο ονοματακι Αθηνα, απο τα αγαπημένα μου! Κ παλι να τον χαιρεστε!

Αχ θελω κ εγω Χαρουλη αλλα νομιζω ειναι λιγο επικινδυνο να παω τωρα .

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...