Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ρε το Βασούλι, πάλι νοσοκομεία..... :(

Περαστικά!!!!

Λεέεεγκω,μήπως να έβαζες κανένα τικεράκι, θα σε βοηθήσει στην διαδικασία συνειδητοποίησης της ενδιαφέρουσας κατάστασης σου! Αν δεν την έχεις συνειδητοποιησει ακόμα μετά από τη σημερινή σφαγή!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουπς τώρα το διάβασα... περαστικά βασούλη μου!!! Ευτυχώς που γίνατε καλά και βγήκατε... σαρώστε τις κουνιες και τα πάρκα να πάρετε το αίμα σας πίσω :)

Όντως πρέπει να βάλω τικεράκι γιατί έχω χάσει την μπάλα σε τι βδομάδα

Πέρασα πρώτα απο το σαλόνι για να αφήσω την τσάντα μου όπου ήταν ένα παλικαράκι και με κοίταζε καλά καλά... κοίτα να δεις σκέφτομαι ζωγραφιά κανονική είμαι με την άσπρη μου παντελόνα... βέβαια όταν μπήκα στο μπάνιο κατάλαβα το γιατι με κοίταζε ο άνθρωπος, είχε ανοίξει το χέρι και έτρεχε άπειρο αίμα, η άσπρη παντελόνα έγινε κόκκινη, ο διάδρομος γέμισε αιματα, μια ομορφια σας λέω, πολύ πράμα όχι αστεια... αφού με ρωτησε ένας γνωστός ποιον έσφαξα:rolleyes: Αυτά για ανταμοιβη έφαγα δύο παγωτάκια και είμαι κομπλε!

Tρελλαίνομαι για τις σουρεάλ περιγραφές σου! Σμουτς!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Περαστικά στον μπέμπη της Βασούλας μας!

Αχ βρε Λέγκω μου τρελή περιπέτεια είχες σήμερα....

Μυρτώ ρώτησα τώρα τον Ιάσονα τι φόραγε η Λήδα σήμερα, χαμογέλασε και μου λέει "μια φουστάνα!" Ο Πασχάλης δε είναι φίλος του Ιάσονα. ψωμομένο παιδί, αν με καταλαβαίνιεις...:);)

Κι επειδή τα πλήθη σφαδάζονται να μη σας κρατάω άλλο σε αγωνία κορίτσια, να η αφίσα του event: http://soggies.blogspot.com/

και για να το "έχετε πιο ξεκάθαρα" στο μυαλό σας, αυτός που έχει γράψει τα τραγούδια, πρώην μέλος των Υπογείων, είναι αυτός που είχε γράψει παλιά τη Νατάσσα και τον Ύμνο 414

το τραγουδάει κιόλας

https://www.youtube.com/watch?v=YmsMdS3-xZ4

πολυδιάστατος και μισότρελος... καταλαβαίνετε....:-P

Διαφημίσεις

Μυρτώ ρώτησα τώρα τον Ιάσονα τι φόραγε η Λήδα σήμερα, χαμογέλασε και μου λέει "μια φουστάνα!" Ο Πασχάλης δε είναι φίλος του Ιάσονα. ψωμομένο παιδί, αν με καταλαβαίνιεις...:);)

Όχι, δεν σε καταλαβαίνω! Παναγία μου, με ποιόν αληταρά έμπλεξε το κορίτσι μου;;;; Πάω να την πάρω τώρα, θα διεξάγω έρευνα!!!!

Άχετο,

μέχρι το βράδυ στο groupon έχει με 5 ευρώ έκπτωση 50% σε εισιτήρια πλοίων (και γρήγορα) σε ένα εισιτήριο one way!

Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σπεύστε!

Οκ, αν μεχρι το βράδυ έχω βαρέσει μπιέλα δε με χαλάει ένα εισητηριάκι ONE WAY για Αστυπάλαια!!!! Στην Αστυπάλαια αδερφές μου, στην Αστυπάλαια!!!!

Όχι, δεν σε καταλαβαίνω! Παναγία μου, με ποιόν αληταρά έμπλεξε το κορίτσι μου;;;; Πάω να την πάρω τώρα, θα διεξάγω έρευνα!!!!

δεν θα βρεις κανένα στοιχείο, ο Πασχάλης φεύγει νωρίς από το σχολείο...:rolleyes:

Πήγα στο ικέα. Γουρούνιασα αφού τώρα έχουν και λουκουμάδες με μέλι κ με νουτέλα. Ψώνισα καποια πράγματα κ ελπίζω να μην το μετανιώσω.. Για στρώμα θα κοιτάξω αλλού... η μικρή είχε γίνει κινητή διαφήμιση για τα παιδικά δωμάτια κ παιχνίδια, μάλιστα μας ρώτησαν αν την έχει βάλει το ικέα για να προωθεί προϊόντα...

Είμαι πτώμα....

Καληνύχτααααααααααα..........

Αυριο θα ξαναπάω στο σύνταγμα... ρε λες να γεννήσω εκει αυτή τη φορά κ να σπάσω την παράδοση????

Διαφημίσεις

Πήγα στο ικέα. Γουρούνιασα αφού τώρα έχουν και λουκουμάδες με μέλι κ με νουτέλα.

Αααα δεν τα είδα αυτά προχτές που πήγα!!! Την έπεσα στα χοτ ντογκ εγώ που παλιά ούτε να τα δω δεν ήθελα...αχ λουκουμάδες...μιαμ μιαμ...

γιουπι ποιο πηρατε? και εμείς όταν έρθει η ώρα από εκεί μάλλον θα πάρουμε αλλά ο μικρός μου προς το παρόν δεν αφήνει το κρεβάτι του :rolleyes:

Αααα δεν τα είδα αυτά προχτές που πήγα!!! Την έπεσα στα χοτ ντογκ εγώ που παλιά ούτε να τα δω δεν ήθελα...αχ λουκουμάδες...μιαμ μιαμ...

γιουπι ποιο πηρατε? και εμείς όταν έρθει η ώρα από εκεί μάλλον θα πάρουμε αλλά ο μικρός μου προς το παρόν δεν αφήνει το κρεβάτι του :rolleyes:

.. Δεν κοιμαμαι τώρα πια τα βράδυαααααααααα..

Αρχισαν τα όργανα... χτες τελικά κοιμήθηκα στις 2 κ το πρωί ξυπνησα στις 6 κ με το ζόρι πρόλαβα τα τσισάκια να μη μου φύγουν...

τι κρεβάτι πήρα ε??

Λοιπόν... ήθελα ένα κρεβάτι που να μπορώ να το κάνω αργότερα κουκέτα.. κοίταξα σε διάφορους πανακριβους πχ haba, βασιλειάδη τη σειρά exel;iximo (που είχε την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής) αλλά ένα μονό κρεβάτι που να μετατρέπεται αργότερα σε κουκέτα δεν πηγαινε κάτω από 400 ευρώ + το στρώμα καμμιά 400άρα σχεδόν 1000!!!

Είχα καταλήξει σχεδόν στο βασιλειάδη αλλά πριν 1 εβδομάδα πήγα σε μια συνάδελφο που έχει δίδυμα κ είχε την κουκέτα του ικέα που την παρουσιάζουν σαν κρεβατι - σοφίτα περισσότερο αλλά την είχε από την άσπρη πλευρά κ όχι από τη μπλε που τη συνδυάζουν με τον μπλε ουρανό-τεντα.

Έκανε 140 ευρώ κ τώρα θα την έχω από την πλευρά που είναι χαμηλό κρεβάτι κ όταν με το καλό χρειαστεί κ στις δύο σπορίτσες τότε θα το αναποδογυρίσω και η Λ θα κοιμάται στο ψηλό κρεβάτι.

Έχω πάρει ιδέες κ για το πως θα το κάνω πιο ωραίο από τον κατάλογο της HABA κ ελπίζω να μην το μετανιώσω γιατί ουσιαστικά πήρα όχι ό,τι μου άρεσε περισσότερο αλλά ό,τι μπορούσα να πάρω χωρίς να πιεστώ...

Σήμερα λέω να πάω να δω κ για στρώμα, κάτι πήρε το μάτι μου οτι έχει προσφορές το μίντια στρώμ.. θα δω.. πάντως έχω αγχωθει.. με πιεζει ο χρόνος για τις αλλαγες που θέλω να κανω (πάνα Λ. , κρεβάτι, οργάνωση για το σπόρι νο2 )...

Ουουου καλημέρα!

δεν θα βρεις κανένα στοιχείο, ο Πασχάλης φεύγει νωρίς από το σχολείο...:rolleyes:

χαχαχαχαχα έκανες και ρήμα!

Μπουχουχου θέλω κι εγώ λουκουμάδες και χοτ ντογκ...

Γιούπι η αλήθεια είναι ότι κι εγώ αυτό είχα σκοπό να κάνω, φοβερή ιδέα, αλλά χάρη στην τάτι μας χαρίσανε μια τεεεεεεεεελεια κουκέτα και είμαστε κομπλέ, αν καταφέρουμε με το δώρο του καλοκαιριου να πάρουμε το ένα τουλάχιστον στρώμα θα είμαστε ζουουυοπερ.

Πως γίνεται τρεις βδομάδες μετά το πασχα να μην έχω καθόλου δουλεια και τώρα να έρχονται όλα μαζί δεν το καταλαβαίνω (να έπαιρνα και κανα φράγκο λέει...) Δεν με χαλάει καθόλου βέβαια όμως ακόμα το βράδυ είμαι κομμάτια και δεν μπορώ να δουλέψω. Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχω συνέλθει αφού τελειωσε το πρώτο τρίμηνο; Λες επειδη είναι τρίτη εγκυμοσύνη να είμαι έτσι μέχρι το τέλος;:shock:

Εγώ θέλω να κατέβω σύνταγμα μια φορά και χωρις τα δύο πιτσιρίκια, είναι εξαντλητικό...

Μόνο εξαντλητικό?? σε θαύμασα προχθές....

Τι στρώμα λετε να πάρετε?? στα κόκοματ που με ενδιέφερε κοστίζει το φθηνότερο 560 ευρω...

για πες για πας για την κουκέτα σας....

Τελικά τα διακοσμητικά αν τα πα΄ρω από τη Χαμπα κοστίζουν γυρω στα 100 ευρώ... αν το ψάξω πιο πολύ με τίποτα υφάσματα μόνη μου μπορεί να γλιτώσω καμμια 40άρα.. αλλά δεν έχω κουράγιο κ χρόνο κ ταλέντο να το ψάξω.....

Κατα τα άλλα αφησα η γαϊδάρα τη μικρή να κοιμάται κ πεταχτηκα στο σουπερ που είναι στο δ΄'ιπλα στενό (λαλακία ε?) Τεσπα όταν γύριζα ήταν ένας τυπος στην είσοδο της πολυκατοικίας κ όταν με είδε να πλησιάζω κράτησε την πόρτα για να μπω ... από ευγένεια κ εγώ επιταχύνω (κ καλά) το βήμα για να μην περιμένει ο άνθρωπος κ τον βλέπω να κρατιέται με το ζόρι να μη γελάσει κ να μου λεει δεν πειράζει μη βιάζεστε κ τότε συνειδητοποιω ότι έτσι όπως επιτάχυνα πρώτα άρχισα να ταλαντώνομαι λόγω κοιλιάς δεξιά- αριστερα κ μετά να παίρνει λίγη ταχύτητα το΄σύστημα να ξεκινήσει προς τα μπρος!!!

Εγώ κ η Λέγκω νομίζω πως έχουμε εντυπωσιάσει τα πλήθη από χθες....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...