Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Βρε βρε βρε!!! Σαν τα χιόνια!!! Όλος ο καλός ο κόσμος εδώ και μερικές με κίντερ έκπληξη! Μπράβο κορίτσια με το καλό όλες οι εγκυμοσύνες του καφέ μας!;)

Βλέπω έπεσα και στο θέμα... σήμερα πήρα τις απαντήσεις από το επαναληπτικό για το σίδηρο κι είναι ακόμη πιο χαμηλό από τις προηγούμενες :rolleyes: 3,6 η φεριτίνη και 6,85 ο σίδηρος.... είχα σταματήσει τον σίδηρο εδώ και 2,5 περίπου μήνες αλλά δεν είχα κάνει εξέταση. Τώρα ξανάρχισα πάλι...

Λέγκω δεν είναι ανάγκη να είναι νωθρό το παιδί, βασικά χάνει σιγά-σιγά την όρεξή του, κάνει μαύρους κύκλους και το χρώμα του είναι ωχρό. Ο Ιάσονας θυμάμαι ήταν νεύρο σκέτο όταν είχε το πρόβλημα. Δεν τον έκανες καλά με τίποτα. Όταν οι τιμές ήρθαν στα φυσιολογικά μη σου πω πως ηρέμησε λιγάκι...

Πολύ χάρηκα για το φύλλο του μωρού! εγώ το είχα προβλέψει....;) (αλλά κάτσε να δούμε κιόλας...)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελένη μου, μου λέει, ξέρεις τι με πληγώνει περισσότερο; Ότι δεν αναγνωρίζεις τα εξαρτήματα της σκούπας χαχαχαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol: Δεν υπάρχει ο Τζωρτζ!

Λέγκω και εσύ κοριτσάκι δηλαδή? Αχ θα πήξουμε στο ροζ! Και δεν το μπορώ καθόλου...θα το ντύνω αγορίστικα το δικό μου...:P

Μη λες μεγάλες κουβέντες παιδί μου, κι εγώ έτσι έλεγα για την Ευτυχία και τώρα τρέχω και της αγοράζω κοκκαλάκια, βραχιολάκια και φυσικά όλα σε αποχρώσεις του ροζουλί! Ένα σίχαμα σου λέω!:lol::lol:

Κατα τα άλλα για το στιγμα πρέπει να κλείσετε ραντεβού στο παραρτημα του Λαϊκου στην οδό Σεβαστουπόλεως. Τα λοιπά δεν είναι τόσο αξιόπιστα. .....

Μόνο που πρέπει να πείτε πως είστε σε εγκυμοσύνη για να σας κλείσουν άμεσα ραντεβου.

Καλώστηνε και με το καλό!:D

Αυτά ισχύουν για το στίγμα! Εκεί γίνεται η εξέταση η καλή!:wink:

Μάλιστα σε μια πορεία κοίταξε τα μάτ όταν περνούσαμε δίπλα τους κ είπε : Κοιτάξτε κι άλλα στρουμφάκια (έτσι της είχαμε πει πως τους λένε)!!!!:lol::lol:

Μας κοίταξαν άγρια αλλά ως εκεί!!!

Φιλάκια πολλά!!!

:lol::lol::lol::lol: Έχω πέσει κάτω!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Πω πω λαός σήμερα, μπράβο!!

Λοιπόν, για το στίγμα πάντως εμάς μας είχανε πει στο παίδων να κοιτάξουμε τη Σεμέλη γιατί μάλλον έχει, πράγμα εντελώς ηλίθιο γιατί δεν έχουμε τσεκαρισμένα ούτε εγώ ούτε ο μπαμπάς της. Ρώτησα και τη μκροβιολόγο αν παίζει ένα παιδί να έχει στίγμα από μόνο του και ντρεπόταν να μου απαντήσει, έλεγε κάτι "υπο συνθήκες" και κάτι τέτοια. Μέχρι που μου έκοψε και της λέω να σας πω το παιδί είναι σίγουρα δικό μου και δικό του, δε χρειάζεται να τα μασάτε. Και μου λέει α, οκ, τότε όχι δεν υπάρχει καμία περίπτωση!!!:P:p:p Τες παν, πάντως τότε μου είπε κιόλας ότι το στίγμα δεν φαίνεται εύκολα σε μικρά παιδάκια είναι λέει παραπλανητικά τα αποτελέσματα γιατί το αίμα τους ακόμα "οργανώνεται", έτσι το είχε πει.

Επίσης για την αναιμία όταν η μικρή ήταν στα χειρότερά της σκαρφάλωνε και χοροπήδαγε όλη την ώρα και είχα ρωτήσει τον παιδίατρο για ατονίες κλπ. και μου είπε ότι δεν παίζει να το δεις αυτό σε παιδάκι ειδικά σ' αυτές τις ηλικίες. Το μόνο που καμιά φορά παίζει είναι να δυσκολεύονται να ξυπνήσουν ΑΑΑΑΝ κοιμηθούν ή να είναι κακοκεφα στο ξύπνημα επειδή νιώθουν κομμάτια.

Αυτά. Θα ήθελα πάαααρα πολύ να σας γκρινιάξω, αυτές τις μέρες πραγματικά μας πάνε όλα χάλια και είμαι πολύ πιεσμένη, ευτυχώς ότι έχει σχέση με το μωρό είναι καλό, αλλά κατα τ΄άλλα πολύ άσχημα τα πράγματα.

Σας φιλώ κι ελπίζω να είστε όλες καλύτερα.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Εντάξει η ατάκα της Λυδίας δεν υπάρχει:tongue:

Αθηνά ωραιότατα ονόματα και τα δύο!

Πάντως ο θοδωρής έχει ταλέντο (για τον νικόλα δεν λέω τίποτα γιατί είναι στην έτσι κι αλλιως ταλαντούχα ηλικία) να με κάνει έξαλη. Όλη την ώρα τσακωνόμαστε... Μου πλυμμηρίσανε την κουζίνα και στο τσακ πρόλαβα το μούλωμα του νυπτήρα:rolleyes: Είναι απρόβλεπτα τα σκασμένα και τους κάθονται τα πιο απίθανα... π.χ σκέφτεται ότι θέλει να πλύνει το παράθυρο της κουζίνας αυτό που δεν φτάνει με τίποτα, ούτε καν με καρέκλα... τι κάνει λοιπόν; παίρνει ένα τάπερ νερό ανεβαίνει στην καρέκλα και το πετάει στο παράθυρο για να πλυθεί μόνο του... ε και μετά σου λέει δεν πλένω και τον νικόλα; ρίχνει και ένα λούσιμο στο νικόλα που εκείνη την ώρα επίσης ανεβασμένος στην καρέκλα έχει πάρει το σφουγγάρι τον πιάτων και σαπουνίζεται, αφού έχει πετάξει στα σκουπίδια ότι δεν του αρέσει όπως πιρούνια, κουτάλια, ποτήρια, μπρίκια, νάνια... Εμείς κάθε που ανοίγουμε να πετάξουμε κάτι πρώτα βγάζουμε πράγματα έξω και μετά πετάμε τα σκουπίδια.

Ρώτησα και τη μκροβιολόγο αν παίζει ένα παιδί να έχει στίγμα από μόνο του και ντρεπόταν να μου απαντήσει, έλεγε κάτι "υπο συνθήκες" και κάτι τέτοια. Μέχρι που μου έκοψε και της λέω να σας πω το παιδί είναι σίγουρα δικό μου και δικό του, δε χρειάζεται να τα μασάτε. Και μου λέει α, οκ, τότε όχι δεν υπάρχει καμία περίπτωση!!!:P:p:p

Φίλε το ίδιο ακριβώς είχε γίνει και με τους γιατρούς στο παίδων και με τον παιδιατρο χαχαχαχα... ότι υπάρχει μια σπάνια περίπτωση να συμβαίνει αυτό και τέτοια, θεοί; ο γιώργος ήθελε να κάνει πλάκα στον παιδιατρο μας σε σχέση μ'αυτό...

Διαφημίσεις

Είναι απρόβλεπτα τα σκασμένα και τους κάθονται τα πιο απίθανα... π.χ σκέφτεται ότι θέλει να πλύνει το παράθυρο της κουζίνας αυτό που δεν φτάνει με τίποτα, ούτε καν με καρέκλα... τι κάνει λοιπόν; παίρνει ένα τάπερ νερό ανεβαίνει στην καρέκλα και το πετάει στο παράθυρο για να πλυθεί μόνο του... ε και μετά σου λέει δεν πλένω και τον νικόλα; ρίχνει και ένα λούσιμο στο νικόλα που εκείνη την ώρα επίσης ανεβασμένος στην καρέκλα έχει πάρει το σφουγγάρι τον πιάτων και σαπουνίζεται, αφού έχει πετάξει στα σκουπίδια ότι δεν του αρέσει όπως πιρούνια, κουτάλια, ποτήρια, μπρίκια, νάνια... Εμείς κάθε που ανοίγουμε να πετάξουμε κάτι πρώτα βγάζουμε πράγματα έξω και μετά πετάμε τα σκουπίδια.

ΠΩΣ αλλά ΠΩΣ την παλεύεις?????

Έχεις τέλεια εγκυμοσύνη? κάνεις γιόγκα?? ΠΩΩΩΩΩΣ???

Το ίδιο με έναν αιματολόγο είχε συμβεί με τη διπλανή της αδερφής μου στο μαιευτήριο..

Ήρθε ο έρμος να τσεκάρει τις ομάδες αίματος των γονιών γιατί δεν συμβάδιζαν με του νεογέννητου αλλά δεν είχαν κάνει λάθος (ο μπαμπάς είχε κάνει το λάθος που νόμιζε πως ήταν δικό του το παιδί) κ μετά δεν ήξερε τι δικαιολογία να πει για να μπαλώσει τη κουτσουκέλα της μαμάς ο καημένος ο γιατρός!!

Κάνεις που κάνεις την απιστία κυρία μου... δεν προσέχεις που δεν προσέχεις στις επαφές... φροντισε τουλάχιστον να έχεις τσεκάρει από πριν να έχει ίδια ομάδα αίματος το αίσθημα με το σύζυγο!!!

Πάω τώρα να μαζεψω τα ατυχήματα της κόρης μου από το πάτωμα γιατί κ όταν ακόμα καταφέρνει να κάνει τσίσα κ κακά στο γιογιό νοιώθει τόσο περήφανη κ τα περιφέρει σε όλο το σπίτι κ τα μισά τα χύνει στο πάτωμα...

Άντε να δούμε...

Γεια σας κ σε σας τσούπρες που με χαιρετήσατε πριν!!

Ωστε ψυχιατρο Αφροδίτη ε???? Ωραία....

Εντιτ:ξέρετε πώς να μικρύνω κι άλλο τα τικεράκια? υποτίθεται πως έχω το μικρό μέγεθος....

Εντάξει η ατάκα της Λυδίας δεν υπάρχει:tongue:

Αθηνά ωραιότατα ονόματα και τα δύο!

Πάντως ο θοδωρής έχει ταλέντο (για τον νικόλα δεν λέω τίποτα γιατί είναι στην έτσι κι αλλιως ταλαντούχα ηλικία) να με κάνει έξαλη. Όλη την ώρα τσακωνόμαστε... Μου πλυμμηρίσανε την κουζίνα και στο τσακ πρόλαβα το μούλωμα του νυπτήρα:rolleyes: Είναι απρόβλεπτα τα σκασμένα και τους κάθονται τα πιο απίθανα... π.χ σκέφτεται ότι θέλει να πλύνει το παράθυρο της κουζίνας αυτό που δεν φτάνει με τίποτα, ούτε καν με καρέκλα... τι κάνει λοιπόν; παίρνει ένα τάπερ νερό ανεβαίνει στην καρέκλα και το πετάει στο παράθυρο για να πλυθεί μόνο του... ε και μετά σου λέει δεν πλένω και τον νικόλα; ρίχνει και ένα λούσιμο στο νικόλα που εκείνη την ώρα επίσης ανεβασμένος στην καρέκλα έχει πάρει το σφουγγάρι τον πιάτων και σαπουνίζεται, αφού έχει πετάξει στα σκουπίδια ότι δεν του αρέσει όπως πιρούνια, κουτάλια, ποτήρια, μπρίκια, νάνια... Εμείς κάθε που ανοίγουμε να πετάξουμε κάτι πρώτα βγάζουμε πράγματα έξω και μετά πετάμε τα σκουπίδια.

αχαχαχαχα παλιές καλές εποχές Λεγκωοικογενειας!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χάλοου γκέρλις!

Καλώς τις χαμένες! Συγχαρητήρια για τα καινούργια σποράκια! Άντε γιατί είχαμε μείνει στάσιμες για κάποια περίοδο!

Τόνια μου ευχαριστώ για το σμς κάνα δυο μέρες μετά θυμήθηκα ότι γιόρταζε και ο Κων/νος... Αλλά το ζώον πού να το σκεφτώ!

Λέγκω, ΄πού πας τα απογεύματα? ξεπορτίζεις μόνη σου? Και βάζεις τα παιδιά να κάνουν φασίνα???

Ντουντούκι καλώς ήρθατε με το καλό να πάτε και άλλα ταξίδια....Πλάκα πλάκα Βιέννη δεν έχουμε πάει.... Αλλά σίγουρα δεν είναι για περιόδους δίαιτας!

Λοιπόν τις τελευταίες μέρες βιώνω τί σημαίνει να κοιμάσαι όλη νύχτα!

Μεγαλεία! πάω στη δουλειά με όρεξη, και φεύγω χωρίς αλλά τεσπά!

Περνώντας από το Σύνταγμα κάθε μέρα με τις σκηνές είναι σαν διακοπές! Κι εμείς σπάμε το κεφάλι μας πού να πάμε ελεύθερο!

Ο Ολυμπιακός μπορεί και να κερδίσει εεε?

Σταματάω γιατί μπορώ να σας πω και άλλες μπαρούφες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τι κάνεις όταν είναι δύο του μηνός και το μηνιάτικο τελειώνει... αύριο;;;:rolleyes: Μ'αρέσει που θέλαμε να φύγουμε του αγιου πνεύματος... ούτε η βενζίνη για ελεύθερο δεν φτάνει

Λέγκω, πού πας τα απογεύματα? ξεπορτίζεις μόνη σου? Και βάζεις τα παιδιά να κάνουν φασίνα???
Μόλις γυρίσουν το μεσημέρι τα βάζω για φασίνα ενώ εγώ παίρνω την μεσημεριανή μου σιέστα και μετά τα στέλνω στα φανάρια για μεροκάματο κι εγώ πάω για καφέ:tongue: Τι λες παιδί μου; που να πηγαίνω χωρις τα παιδια; και ποιος ολυμπιακός;

Εχθές γνώρισα το όμορφο γιουπάκι με το μικρό και μεγάλο της μωρό και με την σέχι κοιλουμπίτσα. Η Λυδία αστέρι απίστευτο είχε γονατίσει τα καλαμπόκια (κι η μάνα της τον τεκερλή), άσε που ροδάνι η γλωσσίτσα ολο μπουρου μπουρου ήταν. Τα παιδια μου φτιάξανε πανό... μήπως ξέρετε πως βγαίνει το πλαστικό χρώμα απ'τα ρούχα;

Μαριλένα θα μας πεις καλέ για την χορωδια τίποτα περισσότερο ή θα μας αφήσεις με την περιέργεια;

Έφυγα για τις εξετάσεις αίματος... φιλώ σας όμορφες!!!

Καλημερα καλημερα! Τι κανετε?

Εστειλα το ταρζαν σχολειο κ ειπα να πω μια καλημερα! Σημερα καθεται κ συζυξ εχουν απεργια κ πορεια. Τους αρχισανε κ 4ημερους καθυε βδομαδα πολεον κ μια χαρα ...... Λεγκω ετσι οπως παμε στα φαναρια θα βγουμε ολοι .....

Για το στιγμα/αναιμια κλπ εγω παντος που εχω φεριττινη πολυ χαμηλη ειμαι σε μονιμη βαση εμο με μαυρους κυκλους οσο ξεκουραστη κ να ειμαι κ οσα χαπακια κ αν παρω. Τωρα που παιρνω πρωι βραδυ σιδηρο κ τρωω κ κρεας ( προσπαθω ενταξει ...) καθε μηνα ολο κ πεφτει ο αιματοκριτης, αιμοπεταλια κ φεριτινη οπως παει θα πλησιασει το μειον απειρο.

Αθηνουλα ωραια ειναι κ τα δυο ονοματα αλλα εσεις οπως αισθανεστε! Εμεις Νικολα θα τον βγαλουμε να γεννηθει με το καλο απο τον μπαμπα μου.

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Εδώ σεχυ κοιλουμπίτσα!!Τι λες μωρε τρελή??

Ναι χτες πήγαμε όπως καταλάβατε στο συνταγμα κ συναντήσαμε τη Λεγκωοικογένεια!!

Πώς γίνεται εγώ να την περιμένω ξανθια, σγουρομάλα, αφράτη και γύρω στα 40 και αυτή να είναι μελαχρινός πειρασμός, ισιο μαλλί, συλφίς κ 30ρα??

Μετα που χαθήκαμε για να ξεχ..σω τη Λ. κ η Λεγκωοικογένεια έφυγε, ήταν πολύ ωραία γιατί αφενός τσάκισα τον Τερκενλή (ακου τεκερλή...) κ αφετερου το παιδί μας πήρε αρχές αφού έμαθε να μουτζώνει τη Βουλή.

Οι γαμπροί της λέγκως ήταν κ οι δύο πολύ του γούστου μου... Κ ο Νικόλας τελείως καρτούν....... πολυυυυυυυυυ γλύκαςςςς....

Σας φιλώ, ξυπνησε κ ο ταρζάν.......

Ελπίζω να πάω σήμερα στο Ικέα (μιαμ μιαμ) να πάρω της λ. κρεβατι για να φευγει από την κούνια της αμεσα... Είχα πάει κ σε άλλα μαγαζιά αλλά ήταν πανακριβα... εχετε καμμιά πρόταση??

Εντιτ.. ονοματα ε?

Δεν ξέρω πως να τη βγαλω τη λιλιπουτ... αν ήταν αγόρι θα βαζαμε το μπαμπακα μου που πεθανε ξαφνικά ενώ ήμουν εγκυος στη Λ. τον έλεγαν Αλεξανδρο αλλά στο γυναικειο δεν μου αρέσει.........

Γιούχου!!!

Τι μαζική προσέλευση είναι αυτή, δεν πιστεύω τα μάτια μου!!!!

Πολύ χάρηκα που έμαθα νέα από τις εξαφανισθήσες κόρες και τα σποράκια τους!!!

Κάποια έδωσε μια πολύ γενικόλογη ευχή για νέες εγκυμοσύνες, την παρακαλώ να στοχεύσει συγκεκριμένα και να μην τρομοκρατεί τον κοσμάκη. Δεν πετάμε σκυτάλες στα κουτουρού!!!!

Δεν βλέπω τη Βάσω! Βάσω, αν μας βλέπεις εσύ, ξέχασα να σου απαντήσω ένα μύνημα μέσα στο τρέξιμο με τις μπουμπουνιέρες, αν ακόμα σε ενδιαφέρει να το ψάξω!

Δανάη κουράγιο για ότι κι αν είναι άσχημο, ένα διαδικτιακό ταπ-ταπ!!!

Κουμπαρα νο 2, τι εξετάσεις πας να κάνεις πάλι; Pap-A;

Τι άλλο να πούμε;

Να σας περιγράψω την πρωινή αμφίεση της Λήδας να γελάσετε; Έχει γεννέθλια λέει σήμερα, θα κλείσει τα είκοσι. Ως εκτούτου εμφανίστηκε στο σχολείο με άσπρο φουστάνι που ''γυρίζει'', από κάτω φούξια μακρυμάνικο πουκάμισο, ροζ καλσόν με φρουτάκια, λουλουδένια all star μποτάκια και φυσικά το ΣΤΕΜΜΑ της!

Επίσης ανακοίνωσε ότι έχει βρει τον πριγκηπα της στο σχολείο, τον λένε Πασχάλη (μα είναι όνομα αυτό για πρίγκηπα, πολύ ξενερουά! ) και βρήκε και για τη φίλη της.

Τι ΨΩΝΑΡΑ είναι η κόρη μου, θεέ μου!!!

Να σας περιγράψω την πρωινή αμφίεση της Λήδας να γελάσετε; Έχει γεννέθλια λέει σήμερα, θα κλείσει τα είκοσι. Ως εκτούτου εμφανίστηκε στο σχολείο με άσπρο φουστάνι που ''γυρίζει'', από κάτω φούξια μακρυμάνικο πουκάμισο, ροζ καλσόν με φρουτάκια, λουλουδένια all star μποτάκια και φυσικά το ΣΤΕΜΜΑ της!

Επίσης ανακοίνωσε ότι έχει βρει τον πριγκηπα της στο σχολείο, τον λένε Πασχάλη (μα είναι όνομα αυτό για πρίγκηπα, πολύ ξενερουά! ) και βρήκε και για τη φίλη της.

:lol::lol: Καταπληκτική! Και η Ευτυχία σ' αυτή την κατεύθυνση κινείται! Το κακό είναι ότι θέλει να συμβαδίζω κι εγώ:rolleyes::rolleyes:, μου κάνει κριτική που φοράω σπορτέξ και δεν φοράω φορέματα, με έβαλε προχθές και δοκίμασα ό,τι φόρεμα είχα στην ντουλάπα, λέτε να έπαθε μεγάλο τραύμα που δεν μου έκανε κανένα;:rolleyes:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Τα παιδια μου φτιάξανε πανό... μήπως ξέρετε πως βγαίνει το πλαστικό χρώμα απ'τα ρούχα;

δεν βγαινει:twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol:

Δεν βλέπω τη Βάσω! Βάσω, αν μας βλέπεις εσύ, ξέχασα να σου απαντήσω ένα μύνημα μέσα στο τρέξιμο με τις μπουμπουνιέρες, αν ακόμα σε ενδιαφέρει να το ψάξω!

δεν εχω λόγια για τη Λήδα :D:D:D:D:D τι πλάκα!!!!

Η βασούλα μας ειχε μια ψιλοπεριπετειουλα με τον μπεμπη ειχε 5 μερες πυερετο εφτασε μεχρι και 42 και τελικά πεταξε εξανθημα, το γνωστό αιφνίδιο... ταλαιπωρηθηκε ο ερμος ομως λίγο μιας και τον πηγαν νοσοκομειο για εξετασεις παρακεντησεις κλπ μλκ.

τωρα ειανι περιδικουλας και βολτάρει στην παιδική χαρά,

Ολα καλα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Τι άλλο να πούμε;

χαχαχα Μπράβο ρε πες μου κι αλλα να σκιαχτώ ακόμα περισσότερο!

Άτιμη γιουπιγιάγια πας πάλι να μασαμπουκιάσεις τα χοτντογκ εε;

Πήγα να κάνω τις εξετάσεις του προγεννετικού... Σηκώθηκα στις 6 να ναι καλα ο νικολάκης, μπανιαρίστηκα, στολίστηκα, έβαλα μια ολόασπρη παντελονα και έφυγα για κέντρο. Σε κάποια φάση στο λεωφορειο έχασα τον κόσμο και ευτυχώς πρόλαβα να σωριαστώ σε μια θέση που μόλις άδειασε, μου πήρε κάποια λεπτά να συνέλθω αλλά κομπλε. Πήγα στο διαγνωστικό για τις εξετάσεις και με περιέλαβε μια κοπελίτσα συμπαθέστατη αλλά μου ρήμαξε το χέρι... τέσπα τελειώσε μου έβαλε το αυτοκόλητο και πήγα να δώσω τα ούρα. Πέρασα πρώτα απο το σαλόνι για να αφήσω την τσάντα μου όπου ήταν ένα παλικαράκι και με κοίταζε καλά καλά... κοίτα να δεις σκέφτομαι ζωγραφιά κανονική είμαι με την άσπρη μου παντελόνα... βέβαια όταν μπήκα στο μπάνιο κατάλαβα το γιατι με κοίταζε ο άνθρωπος, είχε ανοίξει το χέρι και έτρεχε άπειρο αίμα, η άσπρη παντελόνα έγινε κόκκινη, ο διάδρομος γέμισε αιματα, μια ομορφια σας λέω, πολύ πράμα όχι αστεια... αφού με ρωτησε ένας γνωστός ποιον έσφαξα:rolleyes: Αυτά για ανταμοιβη έφαγα δύο παγωτάκια και είμαι κομπλε!

Σοφούκι πως πάει η σπορούλα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...