Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εγώ να σας πω δεν το έχω κοιτάξει ιδιαίτερα, θυμάμαι ότι είχα χαμηλό σιδηρο και φεριτίνη αλλά τιμές δεν θυμάμαι. Στην εγκυμοσύνη του νικόλα είχε 31 στο τέλος αλλά για εγκυμοσύνη δεν νομίζω να είναι και τραγικό.

Το έλεγα και στην αφροδίτη βρήκαμε το ευαίσθητο σημείο του νικόλα... τα σαλιγκάρια, μιλάμε τρομοκρατείτε το άτομο, τον πιάνει ταχυπαλμία χαχαχαχα... Εντομεταξύ μέρα με τη μέρα αφηνιάζει περισσότερο που κάνει και ταχύρυθμα ο σόζω και γίνεται αμπαλαέο. Την προηγούμενη βδομάδα πήγε και μου έχωσε τα φρεσκοπλημένα ρούχα μέσα στη χέστρα. Όπου παει σέρνει και την καρέκλα της κουζίνας για να φτάνει τα πάντα. Ο θοδωρής απ'την άλλη έχει τις δικές του φαηνές, όπως χθες μπουγέλο με τον νικόλα μέσα στην κουζίνα. Ο απολογισμός τον τελευταίων τριών βδομάδων έχει ως εξής, μείον μία καρέκλα, μείον ένα ρολόι τοίχου, ένα ποτήρι νερού (τα υπόλοιπα τα έφαγε η μαρμάγκα), ένα ποτήρι κρασιού (τα υπόλοιπα παρέα στη μαρμάγκα μαζί με τα νεροπότηρα καθώς και δύο πιάτα) και το νέο τηλέφωνο που χαροπαλεύει... ευτυχώς που το πλυντήριο πιάτων δουλεύει και με σπασμένη πόρτα

Και σε όλα αυτά προσθέτουμε και την ηλετρική σκούπα αλλά εκεί δεν φταίγανε οι σπόροι... Το σάββατο πηγαίνει ο γιωργάκης και παίρνει σακούλες για τη σκούπα... έρχεται και με ρωτάει αν είδα το εξάρτημα που μπαίνει η σακούλα γιατί το είχε βγάλει όταν άλλαξε σακούλα... Μία που μου το λέει και μία που βλέπω καρεδάκια τον εαυτό μου να τα έχει πάρει κρανίο και να πετάω ότι άχρηστο έβρισκα... γιααααα μαντέψτε ανάμεσα στα άχρηστα και τι άλλο ήταν:mrgreen: Γιώργο μου, του λέω σαν σωστή σύζηγος και μητέρα, τα παιδια θα το πετάξανε!!! Αφού δύο μέρες έφαγε τον τόπο να βρει το εξάρτημα και τελικά παραιτήθηκα του ξέρασα την αλήθεια:tongue: Ελένη μου, μου λέει, ξέρεις τι με πληγώνει περισσότερο; Ότι δεν αναγνωρίζεις τα εξαρτήματα της σκούπας χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααα... Τόνια με το καλό η αυχενική κοριτσάκι μου γλυκό. Εγώ έκανα χθες (τελικά έχω ημέρα τελευταίας περιόδου 5/3 και πητ 10/12 νομίζω) Μια χαρά το ζουδάκι, κουνιόταν ακατάπαυστα και δεν μπορούσε να κάνει μετρήσεις με τίποτα... ααα και παίζει να χαλάω τη σειρά των τρίτεκνων του καφέ (σας έχω πει πόσο με σκιάζουν τα κοριτσάκια;)

Ο θοδωρίκος έχει πάθει σαλαλα με το σποράκι... συνέχεια έρχεται και μου ζητάει να δει το μωρό, σηκώνει την μπλούζα και του δίνει φιλια. Στις κουνιες έχουν χαϊδέψει την κοιλιά μου όοοοολοι οι φίλοι του, πολύ πλάκα.

Α μπράβο κι εγώ αυτό πίστευα ότι ελέγχουν το στίγμα στον προγεννετικό αλλά μας είπανε ότι δεν το ελέγχουν αν δεν το ζητήσεις. Ο γιώργος λέει ότι δεν έχει, εγώ λέω ότι δεν έχω αλλά και για τον σόζω και για το νικόλα οι γιατροί μας έχουν ρωτήσει αν υπάρχει στίγμα. Να σας πω αύριο που θα πάω για τις αίματος του προγεννετικού θα πω να μου κάνουν και για στίγμα για σίγουρα και θα στείλω και τον κολέτσο. Στο νικόλα δεν μπορούμε να κάνουμε για στίγμα ακόμα γιατί επειδή είναι πολύ κακες οι εξετάσεις του μπορεί να βγει ψευδές αποτέλεσμα.

Το νάτριο δεν σχετίζεται με την επιληψία πρέπει να είναι κάτω από 124 και εμάς ναι μεν είναι κάτω απ'το όριο αλλά είναι 136 αρα είμαστε καλά. Τα υπόλοιπα που ήταν εκτός ορίων ήταν λόγω σιδηροπενικης αναιμίας, άλλα μάλλον κάποιας ίωσης που πέρναγε και δεν φαινότανε και ένας δείχτης λόγω ζωηράδας:tongue:. Αλλά όπως καταλαβαίνεται έπαθα μικρα εγκεφαλικά όταν είδα τις εξετάσεις γιατί σχεδόν όλα ήταν ή πάνω ή κάτω απ'τα όρια.

Να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό; Η σιδηροπενική αναιμία δεν φέρνει ατονία και νωθρότητα; Δηλαδής αμα ανέβει ο σίδηρος πόσο περισσότερο θα αφηνιάσει;

Όχι απαραίτητα, δεν φέρνει ατονία. Και ο Στέφανος είχε και πέρναμε σίδηρο και πολύ κρέας αλλά ήταν ντούρος!

Όσο για το στίγμα έχουμε και εμείς πρόσφατη εμπειρία γιατί η παιδοενδοκρινολόγος που τον παρακολουθεί είδε ότι έχει γενικά συνέχεια χαμηλό αιματοκρίτη χωρίς να έχει σιδηροπενική και είναι σίγουρη ότι έχει κάποια μορφή στίγματος. Μας είπε ότι υπάρχουν πολλά είδη στίγματος, όχι μόνο το γνωστό και ότι σίγουρα κάποιο από όλα θα έχουμε ή εγώ ή ο καλός μου. Τον έστειλα να κάνει εξετάσεις αλλά δεν του βρήκαν τίποτα. Μετά έμαθα ότι οι μόνες αξιόπιστες εξετάσεις για τα στίγματα γίνονται σε ένα κέντρο σε ένα δημόσιο νοσοκομείο (δεν θυμάμαι ποιο αλλά όχι το λαϊκό νομίζω). Επειδή όμως ο παιδίατρος μας δεν ανησυχεί δεν το ψάξαμε παραπέρα.

Λέγκω και εσύ κοριτσάκι δηλαδή? Αχ θα πήξουμε στο ροζ! Και δεν το μπορώ καθόλου...θα το ντύνω αγορίστικα το δικό μου...:P

Και μένα έχει φάει ένα κόλλημα με την κοιλιά μου, την χαιδεύει συνέχεια, την έχει κατσιάσει...και μου ζητάει συνέχεια να βγάλω το νινί έξω για να παίξουνε...:rolleyes::rolleyes:

κοριτσια ενας τροπος να ελενξετε για στιγμα ειναι οτι η αιμοσφαιρινη πρεπει να ειναι φυσιολογικα περιπου το 1/3 του αιματοκριτη... αν υπαρχει ψαλιδα αναμεσα σ αυτα τοτε ειναι ενδειξη για στιγμα...αυτο μου το ειχε πει μικροβιολογος...

επισης λενε οτι υπαρχει μια εξεταση η οποια δειχνει στα σιγουρα αν υπαρχει το στιγμα...(οχι η ηλεκτροφορηση μια αλλη που δεν θυμαμαι το ονομα της...) αλλα πρωτον δεν ξερω αν γινεται στο νοσοκομειο και δευτερον μου ειπαν οτι σε εξωτερικο εργαστηριο ειναι πανακριβη... αλλα δειχνει στα σιγουρα και ειναι για περιπτωσεις σαν εμας που ειμαστε οριακα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ναι, η ηλεκτροφορηση ειναι μια εξεταση, αλλα αν εχει οριακες τιμες (οπως εγω) πρεπει να κανεις ειδικη εξεταση που γινεται μονο σε ενα κεντρο μεσογειακης αναιμιας που κ γω θυμαμαι οτι ηταν στο λαικό. Εγω δεν την εκανα γιατι βγηκε αρνητικος ο αντρας μου, αλλα μαλλον θα πρεπει να την κανω να ξερουμε τι γινεται να ησυχασουμε. Θυμαμαι οτι κ το αγια σοφια ειχε αιματολογικο που μου ειχαν κανει την ηλεκτροφορηση (γιατι απο ιδιωτικο δεν την αξιολογουσαν), δε θυμαμαι ομως αν κανουν την εξεταση μετα την ηλεκτροφορηση....

Διαφημίσεις

ΤΣΑ!!

Εφοδος από τα παλιά!!!!

Μπήκα να σας διαβάσω κ ειδα εντυπωσιακά νέα!!

Εγκυμοσύνες-εγκυμοσύνες με πιο εντυπωσιακες της Σοφούκας κ να ακολουθεί η Λέγκω!!

Συγχαρητηρια κ με το καλό σε όλες σας!!

Όπως βλέπετε κ εγώ έπιασα τη σκυταλη το Δεκεμβριο κ γεννάω αρχες Αυγούστου (κλαψ!!!)

Δεν ημουνα καθόλου στα καλά μου όταν το έμαθα αφού δεν ήθελα να γίνει τοσο κοντα με το πρώτο παιδάκι... στη συνέχεια έπρεπε να αποθηλάσω επειδή υπέφερα όταν θήλαζε η Λυδία κ ένοιωθα πολύ χάλια αφού της στερούσα το γάλα που δεν μπορούσε να πάρει από αλλού λόγω αλλεργίας....στη συνέχεια διώξαν το στεφάνι από τη δουλειά του κ έδεσε το γλυκό........

Τώρα είμαι καλύτερα αλλά δεν νοιώθω πολύ έτοιμη η παιδούλα (χα χα) κ φοβάμαι πως θα τα βγάλω περα αφού βοήθεια πέραν του στεφανιού δεν έχω......

Εσεις πως την βγάζετε με τα 2-3-4 παιδιά σας????

Κατα τα άλλα για το στιγμα πρέπει να κλείσετε ραντεβού στο παραρτημα του Λαϊκου στην οδό Σεβαστουπόλεως. Τα λοιπά δεν είναι τόσο αξιόπιστα. Θυμάμαι όταν είχα πάει να κάνω εγώ εξετάσεις (που έχω στιγμα δρεπανοκυτταρικής αναιμίας) είχε έρθει απελπισμένος ένας μπαμπάς νεογέννητου που γεννήθηκε με αναιμία κ οι εξετασεις που είχαν κάνει στους γονείς του παιδιού σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο δεν είχαν δείξει στίγμα .....

Μόνο που πρέπει να πείτε πως είστε σε εγκυμοσύνη για να σας κλείσουν άμεσα ραντεβου.

Αυτά. Δεν είδα καθόλου τη ds, τη φελίνι κ τη νταφ... Δεν γράφουν πια εδώ??

Δεν έχω πάει καθόλου στις συγκεντρώσεις κ λέω να πάω σήμερα. Το στεφάνι που πηγαίνει μου λέει πως είναι κίντς και γκαστρωμενης φρέντλι κ μπορούμε να πάμε άνετα όλοι μαζί. Η αλήθεια είναι πως η Λυδια έχει πάει σε αρκετές πορείες ως τώρα αλλά δεν ημουν εγώ εγκυος κ ένοιωθα πιο σίγουρη.... Μάλιστα σε μια πορεία κοίταξε τα μάτ όταν περνούσαμε δίπλα τους κ είπε : Κοιτάξτε κι άλλα στρουμφάκια (έτσι της είχαμε πει πως τους λένε)!!!!:lol::lol:

Μας κοίταξαν άγρια αλλά ως εκεί!!!

Φιλάκια πολλά!!!

Βρε καλως τη γιουπιγιάγια μας... χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω! Κι εγώ λέω να πάρω κοιλια και παιδια και να κατηφορίσω σήμερα το απόγευμα (πρέπει να κάνω όμως τις απαραίτητες διευθετήσεις με το μεγάλο μου μωρό) Άντε μπας και βρεθούμε.

Αν σε παρηγορεί ούτε κι εγώ αισθάνομαι έτοιμη και είμαι υπερβολικά πανικοβλημένη... Αλήθεια δουλεια βρήκε οσύντροφός σου; Εσύ δουλεύεις εε;

Τζεν τζέν!!

Οι ορμόνες επηρρέασαν την όραση!!!:cool:

Τιγκα στο ροζ είναι το τικεράκι παιδί μου!!

Τον πήραν στη ίδια δουλεια ξανά για κάποιο πρότζεκτ ως τον Οκτώβριο αλλά με εξευτελιστικούς όρους....

Δυστυχώς έπρεπε να πάει επειδή άλλα εισοδήματα δεν έχουμε κ πληρώνουμε κ ενοίκιο....

Ψάχνει πολύ των έχουν καλέσει κ σε 2 συνεντευξεις αλλά τίποτα....

Χάθηκα είναι αλήθεια κ δεν έμπαινα καν να διαβάσω αφού δούλευα ως την Παρασκευη κ το απόγευμα έτρεχα κ το βράδυ ξεραινόμουν...

Διαφημίσεις

Βρε καλως τη γιουπιγιάγια μας... χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω! Κι εγώ λέω να πάρω κοιλια και παιδια και να κατηφορίσω σήμερα το απόγευμα (πρέπει να κάνω όμως τις απαραίτητες διευθετήσεις με το μεγάλο μου μωρό) Άντε μπας και βρεθούμε.

Αν σε παρηγορεί ούτε κι εγώ αισθάνομαι έτοιμη και είμαι υπερβολικά πανικοβλημένη... Αλήθεια δουλεια βρήκε οσύντροφός σου; Εσύ δουλεύεις εε;

Λεγκουλίν θα σου στειλω με πμ το τηλέφωνο.

Δουλευω ναι, είμαι ένα από τα ''κοπρόσκυλα'' του Πάγκαλου κ εγώ τα τελευταία 3 χρόνια, πριν άνηκα στο υγειες και παραγωγικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας :rolleyes: αλλά επειδή έδωσα έναν ΑΣΕΠ κ μπήκα σε υπηρεσία που ήθελα πάρα πολύ ΄το άφησα το γνωστό εργοστάσιο που δούλευα....

Τελικά μάλλον μετανιώνω έτσι όπως είναι τα πράγματα...

Βρε τι καλα σημερα στο καφε μας, ολος ο καλος ο κοσμος!!!

ΤΣΑ!!

Τώρα είμαι καλύτερα αλλά δεν νοιώθω πολύ έτοιμη η παιδούλα (χα χα) κ φοβάμαι πως θα τα βγάλω περα αφού βοήθεια πέραν του στεφανιού δεν έχω......

Εσεις πως την βγάζετε με τα 2-3-4 παιδιά σας????

Ο ψυχιατρος καλή μου, ο ψυχιατρος ειναι η καλυτερη βοήθεια! Και αμα βλεπεις και τα χειροτερα νιωθεις και τυχερός! Αλλα επειδη εσυ εχεις εξοδα, μπαινε εδω και θα κανουμε οτι μπορουμε για την περιπτωσή σου!

Πονάει το κεφαλι μου....

Βρε καλως την γιουπι! Που χαθηκες εσυ βρε? Αντε με το καλο η μπυμπουκα σου! Εγω οπως βλεπεις γαμπρους εχω :) χα χα χα!!!

Λεγκω μακαρι να ειναι βρε κοριτσακι τελεια θα ειναι! Στα ωπα ωπα θα την εχουν οι αλλοι δυο! Παντος σιδηροπενια απο οτι ξερω δεν ειναι μονο το στιγμα. Εγω που εχω φεριττινη πατο εντελος ομως μου το εχουν αναφερει κ ετσι. Αλλα ρε συ αν ειχε στιγμα ο Νικ δεν θα ηταν συνεχως χλωμος κ ανορεκτος ? Δες καλου κακου τις αυριανες εξετασεις κ αν δεν στην εχει γραψει η αρμοδια ζητα την. Παντος εγω ξαναλεω απο οτι ξερω ειναι στις στανταρ εξετασεις οχι επιλογης αλλα ποτε δεν βγαζεις ακρη με τους γιατρους!

Γαλατουλα υπομονη 3 μερουλες μεινανε κ ξεμπερδευετε με τις βαφτισεις! Αληθεια βρε συ τιποτα ακομα απο ονομα?

Καλημεραααααα... Τόνια με το καλό η αυχενική κοριτσάκι μου γλυκό. Εγώ έκανα χθες (τελικά έχω ημέρα τελευταίας περιόδου 5/3 και πητ 10/12 νομίζω) Μια χαρά το ζουδάκι, κουνιόταν ακατάπαυστα και δεν μπορούσε να κάνει μετρήσεις με τίποτα... ααα και παίζει να χαλάω τη σειρά των τρίτεκνων του καφέ (σας έχω πει πόσο με σκιάζουν τα κοριτσάκια;)

Ο θοδωρίκος έχει πάθει σαλαλα με το σποράκι... συνέχεια έρχεται και μου ζητάει να δει το μωρό, σηκώνει την μπλούζα και του δίνει φιλια. Στις κουνιες έχουν χαϊδέψει την κοιλιά μου όοοοολοι οι φίλοι του, πολύ πλάκα.

Α μπράβο κι εγώ αυτό πίστευα ότι ελέγχουν το στίγμα στον προγεννετικό αλλά μας είπανε ότι δεν το ελέγχουν αν δεν το ζητήσεις. Ο γιώργος λέει ότι δεν έχει, εγώ λέω ότι δεν έχω αλλά και για τον σόζω και για το νικόλα οι γιατροί μας έχουν ρωτήσει αν υπάρχει στίγμα. Να σας πω αύριο που θα πάω για τις αίματος του προγεννετικού θα πω να μου κάνουν και για στίγμα για σίγουρα και θα στείλω και τον κολέτσο. Στο νικόλα δεν μπορούμε να κάνουμε για στίγμα ακόμα γιατί επειδή είναι πολύ κακες οι εξετάσεις του μπορεί να βγει ψευδές αποτέλεσμα.

Το νάτριο δεν σχετίζεται με την επιληψία πρέπει να είναι κάτω από 124 και εμάς ναι μεν είναι κάτω απ'το όριο αλλά είναι 136 αρα είμαστε καλά. Τα υπόλοιπα που ήταν εκτός ορίων ήταν λόγω σιδηροπενικης αναιμίας, άλλα μάλλον κάποιας ίωσης που πέρναγε και δεν φαινότανε και ένας δείχτης λόγω ζωηράδας:tongue:. Αλλά όπως καταλαβαίνεται έπαθα μικρα εγκεφαλικά όταν είδα τις εξετάσεις γιατί σχεδόν όλα ήταν ή πάνω ή κάτω απ'τα όρια.

Να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό; Η σιδηροπενική αναιμία δεν φέρνει ατονία και νωθρότητα; Δηλαδής αμα ανέβει ο σίδηρος πόσο περισσότερο θα αφηνιάσει;

τζετζενιω ευχαριστώ αλλα ειμαι πολυ ανετη και χαλαρη καμια σχεση με της Ειρηνης, ολα ειανι κομπλε! Ανυπομονω...λοιπον τα επικρατεστερα εινΙ Αλεξανδρος ή Γιάννης

Το Αλεξανδρος ειναι απωθημενο του Βαγγου του αρεσει παρα πολυ, το Γιαννης ειναι απο τη μαμα μου η οποια εχει βοηθησει απιιιιιιιιιιιιστευτα με τα μομολα....

η μαμα λεει βγαλτο Αλεξ ειανι ωραίο να κανει ςκαι το χατηρι του Βαγγου...

μαλλον για Αλεξ παμε...δε βαριεσαι νωρις ειναι ακομα! χαχαχαχαχα

Λεγκω, η σιδηροπενια φερνει και υπερενταση...δυστυχως!!!!!

Για στο στιγμα εκτος του κεντρου μεσογειακης ανιαμιας στο λαικο, που ειανι το καλυτερα γιατι ελεγχουν μεγαλυτερο ποσοστο ανωμαλιων στα χρωμαωσωματα, υπαρχουν και ιδιωτικά κεντρα με κοστοσ περι τα 100 ευρα, αν καποιος εχει καλό ταμείο και καμια ιδιωτική απο τη δουλειά ειανι Οκ.

Εμενα η ΕΙρηνη εχει στιγμα λογικα, μετα τα 3-4 φαίνεται πιο σιγουρα, εχει και ο βαγγος.

Μαμαμια με το καλό

Για τις αυχενικές σας κορίτσια κρατηστε μικρό καλάθι, κι εμενα κοριτσάκι μου ειχαν πει....αλλα επαθα ενα σοκ στην β επιπεδου που ειδα φατσα καρτα τα...καλουδια του! Ειχα μεινει με τη σιγουρια....

και οταν ειπα "αγορι" στο τηλ στον βαγγο ακουσε "κόρη" τοσο μας ειχε επηρεασει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...