Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλά πως γίνεται να μην ξερεις για το στίγμα, στις προγεννητικές καθε εγκυμοσυνης το ελεγχουν, λογικά δεν θα εχεις ρε Λεγκ...

Επειδη το εψαχνα προσφατα για τον ανιψιο μου, φυτικοι σιδηροι χωρις πολλα προσθετα ειναι το floradix και το feroglobin alla εχουν μελι μεσα, δες αν μπορεις να δινεις και αυτους, αν και ειναι πολυ τσιμπημενοι σε τιμη, μονο απο ιντερνετ συμφερει...

Εγω τρεχω με τις βαπτισεις, το Σαββατο τον ετοιμαζω για τη βουτια του και ακομα δεν καταληξαμε στο ονομα χαχαχχχχαχαχα σαν την cat θα το κανω στο αυτοκινητο πριν την Εκκλησια....χαχαχαχχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλά πως γίνεται να μην ξερεις για το στίγμα, στις προγεννητικές καθε εγκυμοσυνης το ελεγχουν, λογικά δεν θα εχεις ρε Λεγκ...

Επειδη το εψαχνα προσφατα για τον ανιψιο μου, φυτικοι σιδηροι χωρις πολλα προσθετα ειναι το floradix και το feroglobin alla εχουν μελι μεσα, δες αν μπορεις να δινεις και αυτους, αν και ειναι πολυ τσιμπημενοι σε τιμη, μονο απο ιντερνετ συμφερει...

Εγω τρεχω με τις βαπτισεις, το Σαββατο τον ετοιμαζω για τη βουτια του και ακομα δεν καταληξαμε στο ονομα χαχαχχχχαχαχα σαν την cat θα το κανω στο αυτοκινητο πριν την Εκκλησια....χαχαχαχχαχαχαχαχα

χαχα ωραια εισαι αθηνα! υπαρχουν καποια επικρατεστερα?

tqj2p3.png vvtJp3.png

γεια σας!! δεν ξερω αν με θυμαστε! εμφανιζομουν κατα καιρους με διαφροες αποριες!! "περασα να πω ενα γεια" κ να σας πω περηφανα οτι συνεχιζουμε να θηλαζουμε αποκλειστικα κ ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο! ο μικρος 3,5 μηνων πλεον απο 2200 κ 45εκ που γεννηθηκε ειναι τωρα πια 6 κιλα κ καπου 60εκ.

σας ευχαριστω για την βοηθεια κ την υποστηριξη!!!

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

ααααααααααααα, μιας κ βρεθηκα απο εδω να κανω αλλη μια ερωτηση;; (Οχι που δε θα εκανα!!:oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol:). οταν βγαζω γαλα με το θηλαστρο τις μερες που πρεπει να παω για δουλεια, αλλες φορες το χρωμα του γαλακτος ειναι πιο ασπρο κ αλλες φορες καπως υποκιτρινο. γιατι γινεται αυτο;; σημαινει κατι για την συσταση του γαλακτος;;

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

Λέγκω, πως γίνεται να μην ξέρετε για το στίγμα. Στις εγκυμοσύνες σου σίγουρα το έψαξες. Και αδιευκρίνιστο να βγήκε θα ψάξατε του μπαμπά για να αποκλείσετe παιδί με μεσογειακή αναιμία.

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Έρχεται κομήτης, φυλαχτείτε!!!!!

Τί κάνετε βρε κορίτσια????Ένα βιαστικό καλησπέρα μπήκα να πω, μου έχετε λείψει....χρόνια πολλά να ευχηθώ πολύ καθυστερημένα σε όσους γιόρταζαν το διάστημα αυτό, καλή εγκυμοσύνη, Λεγκόπουλο, μαζί θα γεννάμε,διανύω τη 12η εβδομάδα κ έχω ΠΗΤ 18-12. Είδα κ τη ζαχαροσυζήτηση, κ μένα τσιμπημένο είναι, 90 πριν και 140 μετά τη λήψη, την Παρασκευή ξαναπάω για καμπύλη κ πώς το σιχαίνομαι αυτό το διάλυμα............................κατά τα άλλα, η εγκυμοσύνη σχετικά καλά, μέχρι προχτές είχα ανακατωσούρες κ στομαχόπονο, από χτες είμαι κάπως καλύτερα.Τη Δευτέρα έχω κ αυχενική οπότε μάλλον θα δούμε κ φύλο.Σας είπα ότι μάλλον θα πάω για φυσιολογικό??φοβάμαι,το ομολογώ...θα δούμε πώς θα πάει...άλλαξα γιατρό, αυτή έχει κάνει περίπου 40 vbac, τολμάει....

Σας αφήνω, πάω να μπανιαριστώ κ να τσολιαστώ...φιλά σε όλες!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

ααααααααααααα, μιας κ βρεθηκα απο εδω να κανω αλλη μια ερωτηση;; (Οχι που δε θα εκανα!!:oops::oops::oops::lol::lol::lol::lol:). οταν βγαζω γαλα με το θηλαστρο τις μερες που πρεπει να παω για δουλεια, αλλες φορες το χρωμα του γαλακτος ειναι πιο ασπρο κ αλλες φορες καπως υποκιτρινο. γιατι γινεται αυτο;; σημαινει κατι για την συσταση του γαλακτος;;

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!Μariadi, μη στενοχωριέσαι, η σύσταση του γάλακτος αλλάζει ανάλογα με το τι τρώμε εμείς...Συνέχισε αυτό που κάνεις και μη φοβάσαι τίποτα!Να σου ζήσει κιόλας, κάπου κοντά γεννήσαμε!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Έρχεται κομήτης, φυλαχτείτε!!!!!

Τί κάνετε βρε κορίτσια????Ένα βιαστικό καλησπέρα μπήκα να πω, μου έχετε λείψει....χρόνια πολλά να ευχηθώ πολύ καθυστερημένα σε όσους γιόρταζαν το διάστημα αυτό, καλή εγκυμοσύνη, Λεγκόπουλο, μαζί θα γεννάμε,διανύω τη 12η εβδομάδα κ έχω ΠΗΤ 18-12. Είδα κ τη ζαχαροσυζήτηση, κ μένα τσιμπημένο είναι, 90 πριν και 140 μετά τη λήψη, την Παρασκευή ξαναπάω για καμπύλη κ πώς το σιχαίνομαι αυτό το διάλυμα............................κατά τα άλλα, η εγκυμοσύνη σχετικά καλά, μέχρι προχτές είχα ανακατωσούρες κ στομαχόπονο, από χτες είμαι κάπως καλύτερα.Τη Δευτέρα έχω κ αυχενική οπότε μάλλον θα δούμε κ φύλο.Σας είπα ότι μάλλον θα πάω για φυσιολογικό??φοβάμαι,το ομολογώ...θα δούμε πώς θα πάει...άλλαξα γιατρό, αυτή έχει κάνει περίπου 40 vbac, τολμάει....

Σας αφήνω, πάω να μπανιαριστώ κ να τσολιαστώ...φιλά σε όλες!!!

Mε το καλό!Καλά αποτελέσματα στην αυχενική!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Kαλησπέρα! Μariadi και fangri, μη χάνεστε!

Μariadi, ισχύουν αυτά που σου έγραψε η φανγκρί! Μη δίνεις σημασία στο χρώμα!

Λεγκοπουλάκι μου, πολύ χαίρομαι που σε διαβάζω πάλι!

Ayla, μετακομίζεις μαθαίνω! Μια χαρά, πέτρα που κυλά δεν χορταριάζει!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Προφανως Λεγκω ο γιατρος ελεγξε μονο εσενα για στιγμα ειδε οτι δεν εχεις κ γιαυτο δεν το εψαξε παραπέρα. Δεν εβαλε τον γιωργο να κανει εξέταση,ε? Αν ομως ο γιωργος εχει στιγμα, ειναι πιθανο να εχει κ ο Νικολας. Αντε παλι τρυπημα το μαναράκι μου... Παρε με τηλ οταν μπορεσεις, ε?

Τονια, μπραβο που πατε καλα. Μην αγχωνεσε για τη VBAC, αμα δει η γιατρος οτι κατι ζοριζει θα πραξει τα πρεποντα και θα πανε ολα σουπερ! Καλε η αυχενικη ειναι πολύ νωρις, δεν ειναι εγκυρο το φυλο. Ο Αγγελος στην αυχενικλή ηταν κοριτσακι, οπως και ο ανηψιος μου μεχρι κ την β επιπέδου!

Τζεν, τις ευχές σου να τις στοχοποιεις σε παρακαλώ και να εισαι και πολυ προσεκτική οταν στοχευεις :-)

Αθηνααααα, καλο τρεξιμο! Να περασετε σουπερ!

Καλημερα καλημερα! Τι κανετε?

Λεγκ εχουμε κανα νεο απο ντοκ για Νικολακι? Για το στιγμα εσυ δεν εχεις λογικα γιατι αν ειχες θα στο ειχαν πει στις εγκυμοσυνες. Κ τωρα αν εχεις κανει ηδη τις πρωτες εξετασεις δες ειναι μεσα στις βασικες. Η δικια μου μου ειχε πει πως μονο αν εχω εγω θα παει κ ο τασος για εξετασεις. Κ στην φιλη μου που ειναι κ αυτη εγκυουλα τα ιδια. Συνυθως λενε αν εχε ενας γονιος περναει κ στο παιδι.Οποτε πρπ μαλλον ο Γιωργακος να ξανει μια εξεταση αιματος. Απο γιατρους κ γνωστους λενε οτι το πιο εγκυρο/αρμοδιο νοσοκομειο για αυτη την εξεταση ειναι το Λαικο αλλα για να βρεις ραντεβου περιμενεις κ περιμενεις. Η κοπελα που εγραψα πριν 2 μηνες περιμενε...

Μαμα μια ολα καλα θα πανε μια ανησυχεις. Εμας τωρα στο δευτερο μας ειχαν πει στην αυχενικη οτι ειναι αγορι αλλα δεν θελαμε να το πιστεψουμε λεγαμε ειναι νωρις. Ειχαμε μια ελπιδα να μας πει η γιατρος κοριτσακι αλλα τωρα δεν με νοιαζει καθολου ειλικρινα γερο παιδακι να ειναι πανω απο ολα κ το φυλο ειναι το τελευταιο.

Καλημεραααααα... Τόνια με το καλό η αυχενική κοριτσάκι μου γλυκό. Εγώ έκανα χθες (τελικά έχω ημέρα τελευταίας περιόδου 5/3 και πητ 10/12 νομίζω) Μια χαρά το ζουδάκι, κουνιόταν ακατάπαυστα και δεν μπορούσε να κάνει μετρήσεις με τίποτα... ααα και παίζει να χαλάω τη σειρά των τρίτεκνων του καφέ (σας έχω πει πόσο με σκιάζουν τα κοριτσάκια;)

Ο θοδωρίκος έχει πάθει σαλαλα με το σποράκι... συνέχεια έρχεται και μου ζητάει να δει το μωρό, σηκώνει την μπλούζα και του δίνει φιλια. Στις κουνιες έχουν χαϊδέψει την κοιλιά μου όοοοολοι οι φίλοι του, πολύ πλάκα.

Α μπράβο κι εγώ αυτό πίστευα ότι ελέγχουν το στίγμα στον προγεννετικό αλλά μας είπανε ότι δεν το ελέγχουν αν δεν το ζητήσεις. Ο γιώργος λέει ότι δεν έχει, εγώ λέω ότι δεν έχω αλλά και για τον σόζω και για το νικόλα οι γιατροί μας έχουν ρωτήσει αν υπάρχει στίγμα. Να σας πω αύριο που θα πάω για τις αίματος του προγεννετικού θα πω να μου κάνουν και για στίγμα για σίγουρα και θα στείλω και τον κολέτσο. Στο νικόλα δεν μπορούμε να κάνουμε για στίγμα ακόμα γιατί επειδή είναι πολύ κακες οι εξετάσεις του μπορεί να βγει ψευδές αποτέλεσμα.

Το νάτριο δεν σχετίζεται με την επιληψία πρέπει να είναι κάτω από 124 και εμάς ναι μεν είναι κάτω απ'το όριο αλλά είναι 136 αρα είμαστε καλά. Τα υπόλοιπα που ήταν εκτός ορίων ήταν λόγω σιδηροπενικης αναιμίας, άλλα μάλλον κάποιας ίωσης που πέρναγε και δεν φαινότανε και ένας δείχτης λόγω ζωηράδας:tongue:. Αλλά όπως καταλαβαίνεται έπαθα μικρα εγκεφαλικά όταν είδα τις εξετάσεις γιατί σχεδόν όλα ήταν ή πάνω ή κάτω απ'τα όρια.

Να ρωτήσω κάτι πολύ σημαντικό; Η σιδηροπενική αναιμία δεν φέρνει ατονία και νωθρότητα; Δηλαδής αμα ανέβει ο σίδηρος πόσο περισσότερο θα αφηνιάσει;

καλημερα

με εχει φαει η αυπνια... στις 6 ξυπνησαν σημερα... ουφ... πινω λιγο καφεδακι μπας και με τονωσει λιγο και παμε για φρουτοκρεμα...

τονια με το καλο το νεο σπορακι!

λεγκω παιζει να ναι κοριτσακι δηλαδη? σουπερ!

εγω οταν ειχα κανει εξετασεις στην εγκυμοσυνη για το στιγμα ειχαν βγει οριακα οι εξετασεις... τις επανελαβαν και ειπαν οτι δεν εχω... αλλα τωρα με τα παιδια ολοι λενε οτι μαλλον το εχω το στιγμα...

δες λιγο και τις εξετασεις αιματος σας.... κανα αιματοκριτη ποσο φυσιολογικος ειναι...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ρε συ Αναστασια και μενα τα ιδια με τις εξετασεις. Βεβαια εγω εχω καλο αιματοκρίτη αλλα η φεριτινη μου ειναι χαμηλα. Τα παιδια εχουν οριακο αιματοκριτη και χαλια φεριτινη. Βρε μπας και πρεπει να δουμε κανα πιο ειδικευμενο γιατρο?...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...