Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Αφροδίτη μου τι να πω συλληπητήρια και δύναμη σ'αυτούς τους ανθρώπους και ευχομαι να γίνει καλά τουλάχιστον η γυναίκα. Έχω φίλη που στα 17 έχασε με αυτόν ακριβως τον τρόπο και λόγο και τους δύο γονείς της, φυγανε με διαφορά μιας βδομάδας...

Για τα προηγούμενα ζητάω ειλικρινα συγνώμη, αλήθεια δεν ήθελα να σας ανησυχήσω μικρές μου αγαπησιάρες τυρόπιτες...

ένα μεγάλο πρωινό πρωινό φιλι

:) γουρ γουρ

Πήραμε πριν λίγο τις εξετάσεις του νικόλα. Ευτυχώς υπάρχουν και κάποια που είναι μεσα στα όρια γιατί τα περισσότερα είναι ή πάνω ή κάτω απ'τα όρια. Βέβαια το καλό είναι ότι η κρίση μπορεί να οφειλόταν εκεί.

χελλου κοριτσια!!!!

ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά!!!!

χτες γυρίσαμε από Βιέννη, είχαμε φύγει στα γεννέθλιά μου..ήταν πάρα πολύ όμορφα, το χρειαζόμουν αυτό το διάλλειμμα από τη δουλειά. Το Μαρινάκι το καταευχαριστήθηκε, μπούκωσε σνίτσελ και σάχερ τόρτε αλλά τις έκαψε τις θερμίδες στο περπάτημα :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα. Τι καλημερα δλδ, μεσημεριασε... και δω στις εξοχας αρχισε και να μπουμπουνίζει...

Μπραβο Μαρακι που πηγατε στη Βιεννη! ΕΙναι οντως ωραια και με πολυ καλο φαγητο, του γουστου μου τουλαχιστον!

Μαριλου τι χορωδιακα ειναι αυτα που ετοιμαζετε? Που θα παιξετε? Ωραια φαση ακουγεται!

Λεγκ, για πες τι θα σου πει ο ντοκτορ αμα τις δει.

Οι εξετάσεις είναι οκ απλά έχει σιδηροπενία και ανακαλύψαμε ότι δεν ξέρουμε οι μλκ αν έχουμε στίγμα και πρέπει να ψαχτούμε αμεσα. Για το νάτριο το παρακολουθουμε. Περιμένω να μιλήσω με τον νευρολόγο για να δούμε πως και αν συνδέονται αυτά με την κρίση.

Έφυγα πανικόβλητη για κουνιες...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...