Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μαρίνα και εγώ είχα παει στη ευτοκία για να με βοηθήσουν να γυρισουμε το μωρο και ηταν π0αρα πολύ καλές...η κυρία Δημοπούλου εξαιρετική...εμείς τελικά δεν τα καταφέραμε να γυρίσει δυστυχώς (για αυτό και η καισαρική) αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι δεν γίνεται. ;)

Τατι συγχαρητήρια!! Δηλαδή αυτό σημαίνει οτι θα φύγεις απο το νοσοκομείο και θα διδάσκεις σε πανεπιστήμιο ή στο δικό σας επάγγελμα είναι αλλιώς τα πράγματα? Για πες μας γιατι ήθελα να σε εχω στο 2ο οταν και αν! :roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε φαντάζομαι. Τέλος πάντων θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση κάτι τέτοιο είναι εντελώς αντίθετο με τους στόχους τους...

και φυσικα οχι δεν χρειαζεται να γεννησεις μαζι τους (ξεχανα να το πω πριν αυτο) απλα πληρωνεις την επισκεψη και την προσπαθεια νομιζω περιπου 30 ευρω.

και φυσικα οχι δεν χρειαζεται να γεννησεις μαζι τους (ξεχανα να το πω πριν αυτο) απλα πληρωνεις την επισκεψη και την προσπαθεια νομιζω περιπου 30 ευρω.

Ευχαριστώ Τζενάκι για τις πληροφορίες! Απογοητεύτηκα βέβαια λίγο που δε γύρισε τελικά το δικό σου! Ελπίζω αύριο να τα βλέπω πιο αισιόδοξα τα πράγματα! Σε ποιά εβδομάδα είχες πάει θυμάσαι?

mGKop3.png60Jvp3.png

ντου, εσεις ποιες ωρες πατε στον νακα κ αν θυμασαι τι ωρες εχει γενικα?

Δεν βλεπω να μου στελνετε μνμ με τα τηλεφωνά σας...

Έχει Τετάρτη και Πέμπτη, στις 6 και στις 7 και τις δύο μέρες. Εγώ πάω Τετάρτη στις 6 (είναι μια καλή ευκαιρία να φύγω στο 8ωρό μου από τη δουλειά :) )

Τάτη μου συγχαρητήρια!!!!!!!! Ο Μικ είναι κύριος καθηγήτριας, χιχιχιχ!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ Τζενάκι για τις πληροφορίες! Απογοητεύτηκα βέβαια λίγο που δε γύρισε τελικά το δικό σου! Ελπίζω αύριο να τα βλέπω πιο αισιόδοξα τα πράγματα! Σε ποιά εβδομάδα είχες πάει θυμάσαι?

Kαι εγώ ειχα απογοητευτεί πολύ γιατι δεν ειχα καν σκεφτει αυτην την περίπτωση...είχα παει μαλλον 37η, στο τελευταιο όριο που θα μπορούσα να παω...αλλά όσο πιο νωρίς μάλλον τόσο καλύτερα...

το τι κλάμα ειχα φάει δεν λέγεται αλλα τελικά το πήρα απόφαση οτι θα παω με καισαρική και σκέφτηκα οτι πανω από όλα η υγεία του μωρού ότι από πλευράς μου εκανα οτι ηταν δυνατό οπότε και αυτό με ηρέμησε και το πήρα απόφαση.

Λοιπόν, Λεγκω μου για να κοιμηθείς το βράδυ, επέστρεψα στον χασιάκο και έκανε λίγο πλαστική στην περιοχή έτσι ώστε να είναι εφικτή η επαφή... γιατί αλλιώς η Άννα δεν θα είχε αδερφούλη τώρα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ναι μωρέ, με είδα κι εμένα που είχε γυρίσει η μικρή, πάλι την έφαγα την καισαρική. Κάναμε και μαθήματα ανώδυνου, ήμασταν σίγουροι ότι θα γεννήσω φυσιολογικά, τρελλή απογοήτευση μιλάμε.

Τελικά πρέπει απλά να έχει κανείς στο νου του ότι αν γίνουν τα πράγματα όπως τα υπολογίζει έχει καλώς, αν όχι...ε, δεν είναι και το τέλος του κόσμου...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Βλέπω απαρτία σήμερα!

Σεξουλιάρα μου σου έστειλα πμ.

Τάτι!!!!!!!! κονγκρατουλασιονς!!!!!!!!!

Κυρία καθηγήτρια! Τέλεια! Και εις ανώτερα!

Λεγκόπουλο περαστικά! κάθε 2μηνο κάτι παθαίνεις! Ξεκουρασου λέμε!

Πήγαμε στο μωλ, πήραμε βιβλία, κυνήγησα τον Αλέκο ο οποίος αλαλιαζε συνεπαρμένος από τα δέντρα και τα φωτάκι "Τι ωραία που 'ναι εδώ!!!!!!!"

και φάγαμε στο hooters. Μην πάτε ποτέ! ολοκληρο μπέργκερ και δεν το άγγιξα....

Βρε ντουντούκι, δεν με βολεύει η Κηφισιά. Καλά εσύ πώς προλαβαίνεις να γυρνάς από τη δουλειά να την παίρνεις και πάλι πάνω?

Νταφάκι, έχεις καιρό παιδί μου να κάνεις πολλά παιδιά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Kαι εγώ ειχα απογοητευτεί πολύ γιατι δεν ειχα καν σκεφτει αυτην την περίπτωση...είχα παει μαλλον 37η, στο τελευταιο όριο που θα μπορούσα να παω...αλλά όσο πιο νωρίς μάλλον τόσο καλύτερα...

το τι κλάμα ειχα φάει δεν λέγεται αλλα τελικά το πήρα απόφαση οτι θα παω με καισαρική και σκέφτηκα οτι πανω από όλα η υγεία του μωρού ότι από πλευράς μου εκανα οτι ηταν δυνατό οπότε και αυτό με ηρέμησε και το πήρα απόφαση.

Νταξ, τουλάχιστον είναι ένας καλός λόγος για καισαρική... Δεν νιώθεις ότι σε κοροιδεύουν...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

που να σας προλαβω?????

θυμαμαι ελάχιστα από αυτα που γραψατε...

1)ΦΕΛΙΝΙ ΜΠΡΑΒΟ!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!Το μυριζομουνα πως ειναι κατι τετοιο....!!!

Ο γιατρος μας πάντα υπερβάλει εαυτον σε αυτες τις περιπτωσεις!!!

κ εμενα δυσκολα ήταν στην αρχή...

κατα τα άλλα ειμαι ακομη χωρις περιοδο με μια υποτυπωδη πριν 2 μηνες οπότε φανταζεστε οτι δεν ειμαι κ για να πρωταγωνιστισω σε ταινια:cool:

2)περικαλώ να μου πειτε που βρισκονται οι παρωδιες θεματων θηλασμου για να επέμβω:cool:

3)το μωρο γυρισε μετα το β επιπέδου κ πριν το ντοπλερ...του μιλαγε ο πατερας του κ του έλεγε να γυρισει..λετε να το έπεισε???:cool:

Νομιζω πως έχεις ακομα περιθωριο μαρίνά...μηπως να πηγαινες συντομα στην ευτοκια??

παντως νομιζω στη 2η εγκυμοσύνη έχει περιθωριο να γυρισει κ αργοτερα...

εμενα μου είπε η μαμα μου οτι γυρισα στη γέννα..δεν ξερω αν ισχυει κ πως το έβλεπαν αυτο το 1821 που δεν υπήρχαν υπέρηχοι ακομα:cool:

4)αυριο έχω συναντηση με άλλες φορουμιτσες οπότε θα με χάσετε:cool:

καλησπερα!

βλεπω οργιασατε σημερα... μολις ειπα οτι δεν θα πολυμπαινω αρχισατε την συζητηση...... :lol:

τατι!συγχαρητηρια!!!!!αληθεια και εγω εχω την απορια... απο το νοσοκομειο σταματας ή δεν ειναι αναγκαιο?

παιδια η φελια εχει ινφραξιον για την υπογραφη της μαλλον.... ειναι πολυ μεγαλη...

και μενα μου ειχαν στειλει πμ παλιοτερα.....

ξηροτητα ειχα και εγω στον στρατο παλιοτερα... τωρα δεν ειναι τοσο εντονη αλλα.....χμ... με τρια μωρα τι να πρωτοπρολαβεις?????

επισης εχω να πω οτι προτιμω χιλιες φορες τους πονους του φυσιολογικου τοκετου παρα τον πονο μετα την καισαρικη......(βεβαια εμενα ειχε ανοιξει πολυ η μητρα λογω διδυμων και μετα την γεννα μου βαλαν κατι στον ορο που δημιουργουσε συσπασεις για να μαζεψει.....εκει να δειτε πονος....ουτε η επισκληριδιος δεν εκανε τπτ....)ασε που δεν μπορουσα να κοιμηθω και πλαγια το βραδυ και πιανοταν ολο μου το σωμα...

τεσπα...

Επεξεργάστηκαν by anastasie

tqj2p3.png vvtJp3.png

Kαλησπέρες κ από δω.

Τάτι, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!Εμ,συγγνώμη,κυρία καθηγήτρια ήθελα να πω!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:.Πώς τα καταφέρνεις όλα αυτά,παιδί μου????????Το έχει το επίθετο,βγάζει μεγάλες προσωπικότητες:D:D:D:D:D!!!!

Μαρινάκι,don't worry,έχεις χρόνο.Πάρε τους δρόμους και περπάτει!!!!!

Λέγκω,περαστικούλια.....Τσαγάκι με μελάκι,καλά τα λέει το Νταφίδιον,κανά πορτοκαλάκι και τα συναφή,εντριβές ο Γιωργάκης κ.ο.κ. :D:D:D!!!!

Όσο για το ''άλλο'' θέμα,εγώ κοντεύω να το ξεχάσω και δεν έχει να κάνει με θηλασμό,ξηρότητα κλπ....έρμαια της καθημερινότητας...

Σας φιλώ γλυκά και πάω και γω για οριζοντίωση,γιατί μετά την εκδρομή χάλασε ο ύπνος του μικρού και μας κρατάει σε σασπενς όλο το βράδυ..:(:(

Επεξεργάστηκαν by mamma-mia

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...