Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Εμενα μου αρεσε πολυ η διαρυθμιση, αν εβρισκα σε αυτη τη διαρυθμιση και σε αυτο το μεγεθος και σε καλυτερη ποιοτητα, δε θα με χάλαγε! Αλλα βαριεμαι να ψαξω κ αλλο... Τα ενδιαμεσα διαχωριστικα ειναι σαν κουρτινες και μπορεις να αφαιρεσεις το ενα ή και τα δυο, ε? Δε θα χρειαζεται δλδ αν ξυπνησει ο Αγγελος μεσα στη νυχτα και θελησω να παω να βγω απο τη μια πορτα κ να μπω απο την αλλη,ε?

Τα ενδιάμεσα είναι κανονικές "πόρτες". Κλείνουν δηλ. τελείως με φερμουάρ. Δεν αφαιρούνται, αλλά αν έχεις ανοιχτά τα φερμουάρ απλά πέφτουν σαν κουρτίνες ή μπορείς και να τα δέσεις στα πλάγια για να κρατιούνται ανοιχτά. Όχι βρε, πηγαινοέρχεσαι κανονικά μέσα στη σκηνή αν τα έχεις ανοιχτά.

Κι επίσης είναι ψηλή. Στο μεσαίο χώρο στέκεσαι κανονικά, εμείς τουλάχιστον που είμαστε οικογενειακώς μικρούληδες.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλά είναι η Λέγκω μας! (προφανώς) μου έστειλε μνμ να κατεβαίναμε Σύνταγμα την Τετάρτη, οπότε ντοντ πανικ!

Τελικά κατεβήκατε?

Θα πάει καμιά σας αύριο στο σύνταγμα που είναι και πανευρωπαϊκή? Εμείς λέμε να πάμε οικογενειακώς. Ελπίζω να τα καταφέρουμε.

καλά είναι η Λέγκω μας! (προφανώς) μου έστειλε μνμ να κατεβαίναμε Σύνταγμα την Τετάρτη, οπότε ντοντ πανικ!

Επιτέλους! Προφανώς έχει κατασκηνώσει στο Σύνταγμα!:D Έπρεπε να το είχαμε φανταστεί!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλησπέρα...

Κάνουομε και εμείς συγκεντρώσεις στο Ρέθυμνο αλλά είναι ψιλοψόφια τα πράματα. Δε μπορούμε να συντονιστουμε με τπτ.

Κατα τα άλλα έκανα τις εξετάσεις και θα βγουν λεει σε 2 μηνες τα αποτελέσματα! Πάμε καλά;

ΥΓ: Παίζει να αλλάξω σπίτι...μάλλον μου την έχει δώσει πολύ ε;

age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Χθες πήγαμε οκογενειακώς στο Σύνταγμα, είχε πάρα πολύ κόσμο, πάρα πολλά παιδιά, αλλά ήταν λίγο δύσκολο πρότζεκτ με το καρότσι!

Τελικά ξαναπήγα αφού κοιμήθηκαν. Είχε πολύ περισσότερο παλμό από την πρώτη μέρα που είχα πάει και έχει οργανωθεί, έκατσα για λίγο στη συνέλευση, με συγκίνησε όλο αυτό που γίνεται, δεν έχω ιδέα που θα οδηγήσει αλλά όλος αυτός ο κόσμος στους δρόμους είναι μια καλή αρχή....Μιλάμε για γιαγιάδες, μαμάδες παιδιά, ανάπηρους στα καροτσάκια τους, απ'όλα είχε ο μπαχτσές.....

Πάντως, πολύ κουραστικά τα ΣΚ, βρε παιδί μου! :)

Καλημέρα και καλή βδομάδα!

Χθες πήγαμε οκογενειακώς στο Σύνταγμα, είχε πάρα πολύ κόσμο, πάρα πολλά παιδιά, αλλά ήταν λίγο δύσκολο πρότζεκτ με το καρότσι!

Τελικά ξαναπήγα αφού κοιμήθηκαν. Είχε πολύ περισσότερο παλμό από την πρώτη μέρα που είχα πάει και έχει οργανωθεί, έκατσα για λίγο στη συνέλευση, με συγκίνησε όλο αυτό που γίνεται, δεν έχω ιδέα που θα οδηγήσει αλλά όλος αυτός ο κόσμος στους δρόμους είναι μια καλή αρχή....Μιλάμε για γιαγιάδες, μαμάδες παιδιά, ανάπηρους στα καροτσάκια τους, απ'όλα είχε ο μπαχτσές.....

Πάντως, πολύ κουραστικά τα ΣΚ, βρε παιδί μου! :)

Πήγαμε και εμείς οικογενειακώς στις 9 το βράδυ αλλά όντως με το καρότσι δύσκολα ελισσόμασταν...πάντως ήταν πάρα πολύ ωραίο το κλίμα και ο μικρός μου ξετρελάθηκε. Θα πάμε και την άλλη Κυριακή. Είναι ένα αντίδοτο κατά της απελπισίας των ημερών!

Μυρτώ είσαι πολύ τυχερή που είσαι κοντά και μπόρεσες να ξαναπάς το βράδυ!

Εμένα πάντως, τώρα που φαίνεται και η κοιλίτσα όλοι με κοιτούσαν περίεργα...:)

Καλημέρα!

Εμείς τελικά δεν μπορέσαμε να πάμε χθες γιατί κάνουμε εξαντλητικές πρόβες για ένα μουσικό χάπενινγκ που θα γίνει το Σάββατο που μας έρχεται.

Ένας φίλος και παλιό μέλος των υπογειων έχει γράψει στίχους τους οποίους θα υποστηρίξουμε όλοι οι φίλοι χορωδιακά. Θα έχει πολύ γέλιο...:D

Καλημερα!

Ηθελα να σας γκρινιαξω, ενιωσα πολυ εξαντληση χτες, μου βγηκε σε νευρα με τα παιδια, πολλες δουλειες 24 ωρες το 24ωρο τρεξιμο και με εχει πιασει οτι ολα πρεπει να περασουν απο τα χερια μου και γω δεν μπορω να ανταπεξελθω. Εχω κ πονοκεφαλο καμποσες μερες τωρα κ νιωθω απελπιστικη αδυναμια. Κ ερχομαι στο γραφειο για να βρω τη συναδελφο μου στα χαλια της μιας κ μολις ειχε μαθει για ενα αυτοκινητιστικό με τα πεθερικά της, σε λιγο μαθαμε οτι ο πεθερος της "εφυγε" 56 χρονων κ η πεθερα της διασωληνομενη σε δυσκολη κατασταση. Κ ολα αυτα γιατι καποιος οδηγουσε στο αντιθετο ρευμα στους υπεροχους κρητικους δρομους...Σκατα! Της Φωτεινης, Ροζμαρυ, οι γονεις του Γιαννη...:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...