Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ανασταζί,

κι εγώ το σκεφτόμουν αυτό! Εγώ τρέχω και δεν φτάνω... Με την ψυχή στο στόμα κάθε μέρα... Θα ήθελα να έχει 48 ώρες η ημέρα...

και θέλω και 3ο παιδί τρομάρα μου...

Και δεν είναι να αφήνεις και δουλειές τέτοιες εποχές!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά Ντουντούκα! Φέτος να σου έρθουν όλα όπως ακριβώς τα θες και λίιιιγο καλύτερα, έτσι για την έκπληξη!!

Αναστασί, σε ήθελα. Περιμένει η ξαδερφούλα μου διδυμάκια και προσπαθεί λίγο να ενημερωθεί για το θηλασμό τους όταν έρθει η ώρα. Έχει καιρό ακόμα, αλλά επειδή είναι ξάπλα ήδη μήνες τώρα το σκέφτεται. Έχεις εσύ τίποτα τιπς, να προτείνεις κανένα πιο εξειδικευμένο βιβλίο, σάιτ, ή ο,τιδήποτε θα μπορούσε να της δώσει μια ιδέα για τα πρακτικά του πράγματος;;

δανσεμ, δεν είχε κάνει καμπύλη ζαχάρου νωρίτερα? Εμένα πάντα το πρωινό μου ζάχαρο είναι 70 και η καμπύλη μου δεν ήταν καλή. Συνήθως το ζάχαρο στην εγκυμοσύνη ανεβαίνει μετά το φαγητό, όχι νηστική.

Ρόζι, την απλή ζαχάρου μου έκανε κάθε μήνα όχι καμπύλη, αλλά με έβαζε να είμαι φαγωμένη καλά (πρωινό ξενοδοχειακό φουλ έξτρα μαρμελάδες και δε συμμαζεύεται εκείνη τη μέρα), δεν έκανα σάκχαρο νηστείας γιατί δεν είναι ενδεικτικό. Από αυτό πάντως φάνηκε αμέσως η διαφορά. Στην ουσία είναι μια μινι καμπύλη και αν δεν έβγαινα απο τα φυσιολογικά, θα την γλίτωνα κι εντελώς την μεγάλη.

Άφρο και λοιπές κατασκηνώτριες η σκηνή μάλλον είναι αυτή: http://www.on-holidays.gr/full_product.php?prod_id=Kingston%20III. Λέω μάλλον γιατί την έχουμε 3 χρόνια, δε θυμάμαι το όνομα του μοντέλου. Πάντως σ΄αυτές τις διαστάσεις και μ΄αυτή τη διαρρύθμιση.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Αναστασί, σε ήθελα. Περιμένει η ξαδερφούλα μου διδυμάκια και προσπαθεί λίγο να ενημερωθεί για το θηλασμό τους όταν έρθει η ώρα. Έχει καιρό ακόμα, αλλά επειδή είναι ξάπλα ήδη μήνες τώρα το σκέφτεται. Έχεις εσύ τίποτα τιπς, να προτείνεις κανένα πιο εξειδικευμένο βιβλίο, σάιτ, ή ο,τιδήποτε θα μπορούσε να της δώσει μια ιδέα για τα πρακτικά του πράγματος;;

ντανσεμακι με το καλο να τα υποδεχτει η ξαδερφουλα σου...

οσο αναφορα τον θηλασμο ισχυει οτι και για ενα μωρο απλα επι 2...

δες εδω καποιες στασεις για ταυτοχρονο θηλασμο...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=39776

θα εχει βοηθεια ή οχι?

το μονο θεμα που ισως μπορει να εχει (ειτε θηλαζει ειτε οχι) οταν θα πεινανε μαζι... αυτο βεβαια δεν συμβαινει συχνα...αλλα συμβαινει... αν θα εχει βοηθεια τοτε το δευτερο ατομο θα απασχολει καπως το λιγοτερο ανυπομονο... αλλιως θα βρει αλλους τροπους... πχ. πιπιλα ή κουνημα στο ριλαξ... εγω εκανα το δευτερο αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι τελικα θα εδινα πιπιλα για τον υπνο και για τις ωρες της γκρινιας...

επισης να προσπαθησει να θηλασει αποκλειστικα και να μην μπλεξει με συμπληρωματα και αποστειρωσεις και επισης αντλησεις γιατι ειναι πολυ πιο κουραστικο... επισης αν δεν θηλασει αποκλειστικα στην κλινικη τις 3 πρωτες μερες να μην την παρει απο κατω... γυρνωντας στο σπιτι να βαλει τα δυνατα της και τα μωρα θα την βρουν την ακρη...εγω ας πουμε ημουν τοσο κουρασμενη απο την καισαρικη που το βραδυ δεν τα κρατουσα μαζι μου για να κοιμηθω... οταν γυρισαμε σπιτι ξεκινησαμε τους εντατικους θηλασμους και μια χαρα προσαρμοστηκαμε...

οτι αλλο θες ρωτα με... οτι αποριες εχει...εδω ειμαι...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Ωχχχ Αφροδιτακι ..... σε καταλαβαινω απολυτα!Εγω μαεψω δεν μαζεψω 5 λεπτα με το Μτσο ειναι αρκετα. Του φτανουν να ξανακανει το σπιτι βομβαρδισμενο τοπιο. Τις προαλλες μαζεψαμε τα πολλα πολλα κ ογκωδη παιχνιδια που δεν τα επαιζε εδω κ καιρο κ τουλαχιστον εχει μειωθει λιγο ο ογκος. Αλλα τι να το κανεις αυτος βρισκει να πεταξει ... Σας ειπα πως πηρα πλυντηριο πιατων πριν καμια 10ρια μερες κ σωθηκα!! Μεγαλη ευκολια φιλεναδες απορω τοσο καιρο πως το ειχα αμελησει ετσι!

Εγω τωρα γυρισα απο γιατρους! Απο μια σακουλα φαρμακα - μαγνησια-σιδηρο-ασβεστιο κ ουτροτζεσταν καταφερα κ εγραψα 3 μαγνησια κ ενα σιδγρο. Τρομερη επιτυχια φιλεναδες. Τι 250 ευρω που εχω δωσει μεχρι τωρα τι 20 .... Οπως καταλαβαινετε πετυχα παλι το γνωστο καλο γιατρο που δεν ηθελε τις προαλλες να μου γραψει την αδεια κ δεν πιστευε τον μηνα που ημουνα...... Μετα μαζεψα οσο κουραγιο ειχα κ πηγα σε οφθαλμιατρο γιατρο του ΟΠΑΔ επειδη το ΙΚΑ ειχε ραντεβου σε 2.5 μηνες κ εμενα ο Μητσος μου εχει σπασει τα γυαλια στο πλαι ηδη κ ειπα ειναι ευκαιρια τωρα να τα αλλαξω που εχω χρονο. Δεν μπορω να πω εξυοηρετικοτατος ο κυριος μια χαρα σχολαστικος αλλα το 2ωρακι στην αναμονη το εφαγα... Οπου κ παλι δεν εκανα τιποτα, βασικα μου προτινε να μην αλλαξω γυαλια γιατι λογω ορμονων εγκυμοσυνης η μετρηση τωρα δεν ηταν αξιοπιστη ανεβοκατεβαινει λεει η μυωπια στην εγκυμοσυνη κ λοχεια κ κριμα να δινω λεφτα για γυαλια κ φακους που δεν θα εχουν κ σωστους βαθμους κ ετσι ανανεωσαμε το ραντεβου μας για το Σεπτεμβριο μαζι με τα σχολεια...

Με αυτα κ με εκεινα εχει παει η ωρα σχεδον 2 κ ολη μερα ασχολουμε με γιατρους.

Παω τωρα να ψησω στο γκριλ καμια τσιπουριτσα να φαμε γιατι θα ερθει ο συζυγος κ φαι γιοκ ... ωχχ εχω να καθαρισω κ κατι πατζαρια .....

Δαναη, σουπερ ειναι η σκηνουλα και πολυ μινιον! μπορεις να εχεις σιτες κλειστες στα μεσα δωματια? Δλδ τα διαχωριστικα των δωματιων ειναι και με σιτες ή μονο με πανια? Πατωμα εχει ενιαιο? Σορι για το πρηξιμο, θα προσπαθησω να τη δω απο κοντα

Διαφημίσεις

Ανασταζί,

κι εγώ το σκεφτόμουν αυτό! Εγώ τρέχω και δεν φτάνω... Με την ψυχή στο στόμα κάθε μέρα... Θα ήθελα να έχει 48 ώρες η ημέρα...

και θέλω και 3ο παιδί τρομάρα μου...

Και δεν είναι να αφήνεις και δουλειές τέτοιες εποχές!

ελεν εσυ εχεις και την δουλεια κι αυτο ειναι που σε κουραζει...

ασχετο ρε κοριτσια αλλα το κοριτσακι στην διαφημιση της protex διπλα στην μπαρα δεν μοιαζει πολυ με την Στεφανια μας?:rolleyes:

tqj2p3.png vvtJp3.png

μπορεις να εχεις σιτες κλειστες στα μεσα δωματια? Δλδ τα διαχωριστικα των δωματιων ειναι και με σιτες ή μονο με πανια? Πατωμα εχει ενιαιο? Σορι για το πρηξιμο, θα προσπαθησω να τη δω απο κοντα

Ρε συ, δε θυμάμαι καθόλου, παρόλο που πέρσι μείναμε κοντά ένα μήνα με τη σκηνή. Έχω την εντύπωση ότι τα χωρίσματα είναι μόνο πανι και οι σίτες γύρω-γύρω, αλλά δεν παίρνω κι όρκο. Πάντως είναι και δροσερή πολύ και οι χώροι της βολικοί. Σαν ντιζάιν δηλ. εγώ θεωρώ ότι είναι ό,τι πρέπει. Αλλά σας το ξαναλέω, αν συγκρίνετε τα υλικά (φερμουάρ, σίτες κλπ.) με τις άλλες μάρκες δεν έχει καμία σχέση, απλά εμείς προσπαθήσαμε να μπούμε σ' αυτό το τριπάκι της σύγκρισης και προς το παρόν έχει κρατήσει μια χαρά για χρήση παραλίας κλπ.

Αναστασία ευχαριστώ, της το προώθησα κιόλας το λινκ. Εσένα δηλ. σε βόλευε πιο πολύ να τις θηλάζεις χωριστά όταν ήταν μικρούλες;; Ρωτάω γιατί η δικιά μου που ήταν μία θήλαζε άπειρες ώρες, δυο μωρά με αυτους τους ρυθμούς δεν θα τα χώραγε 24ωρο. Είχα υποθέσει από μόνη μου λοιπόν ότι όσες θηλάζουν δίδυμα το κάνουν μόνο ταυτόχρονα. Βοήθεια η ξαδέρφη μου θα έχει σίγουρα, αλλά ξέρεις πως είναι η γενιά των πεθερομαμάδων μας, και γι' αυτό κι εκείνη προσπαθεί από τώρα να είναι προετοιμασμένη για να ξέρει και πως να την κουμαντάρει τη βοήθεια...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Ρε συ, δε θυμάμαι καθόλου, παρόλο που πέρσι μείναμε κοντά ένα μήνα με τη σκηνή. Έχω την εντύπωση ότι τα χωρίσματα είναι μόνο πανι και οι σίτες γύρω-γύρω, αλλά δεν παίρνω κι όρκο. Πάντως είναι και δροσερή πολύ και οι χώροι της βολικοί. Σαν ντιζάιν δηλ. εγώ θεωρώ ότι είναι ό,τι πρέπει. Αλλά σας το ξαναλέω, αν συγκρίνετε τα υλικά (φερμουάρ, σίτες κλπ.) με τις άλλες μάρκες δεν έχει καμία σχέση, απλά εμείς προσπαθήσαμε να μπούμε σ' αυτό το τριπάκι της σύγκρισης και προς το παρόν έχει κρατήσει μια χαρά για χρήση παραλίας κλπ.

Αναστασία ευχαριστώ, της το προώθησα κιόλας το λινκ. Εσένα δηλ. σε βόλευε πιο πολύ να τις θηλάζεις χωριστά όταν ήταν μικρούλες;; Ρωτάω γιατί η δικιά μου που ήταν μία θήλαζε άπειρες ώρες, δυο μωρά με αυτους τους ρυθμούς δεν θα τα χώραγε 24ωρο. Είχα υποθέσει από μόνη μου λοιπόν ότι όσες θηλάζουν δίδυμα το κάνουν μόνο ταυτόχρονα. Βοήθεια η ξαδέρφη μου θα έχει σίγουρα, αλλά ξέρεις πως είναι η γενιά των πεθερομαμάδων μας, και γι' αυτό κι εκείνη προσπαθεί από τώρα να είναι προετοιμασμένη για να ξέρει και πως να την κουμαντάρει τη βοήθεια...

σαφως το να θηλαζουν συγχρονως ειναι πολυ πιο βολικο... οταν ηταν πολυ μικρες τις θηλαζα αρκετες φορες συγχρονως με μαξιλαρι θηλασμου... μετα σε καποια φαση αρχισαν να γκρινιαζουν οταν τις εβαζα μαζι... ετσι το σταματησα... απο τοτε ομως που σταθεροποιησαν καλα το σωματακι τους αρχισα και παλι να τις θηλαζω συγχρονως... τωρα πλεον αν θηλαζει η μια ερχεται και η αλλη...:D εμενα παντως οι μικρες δεν θηλαζαν με τις ωρες...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλησπέρα!

Ντουΐτσα χρόνια σου πολλά!!!!

Για τη σκηνή τώρα: Αφροδιτάκι στο δωμάτιο που κοιμόμασταν είχε μια μεγάλη σίτα, μια χαρά αεριζόταν.

Πάντως η σκηνή που πήραμε τελικά δεν ήταν ακριβή σε σχέση με τις τιμές και την ποιότητα των σκηνών που βρίσκαμε εδώ. Την πήραμε 150? και έχει πολύ καλύτερους χώρους από πολλές σκηνές που είδαμε εδώ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημερα! Τι κανουμε σημερα? Παρασκευουλα τι καλα.

Αναστασια μολις ειδα το νεο σου τικερακι νομισα πως πας για το 4ο! Μετα σθνειδητοποιησα πως προκειται για ανηψακι! Με το καλο να ερθει το νεο μελος της οικογένειας!

Εμενα σημερα ο γιος μου μου εκανε παραγγελια για φαγητο παστιτσιο οποτε εχω μπ-ει απο νωρις στην κουζινα κ θελει κ τουρτα , ε ευκαιρια να κανω ενα τσιζ κεικ να μεγαλωσει ακομα περισσοτερο ο πισινος μας.

Χτες το βραδυ εφαγε μια σουπα ο μητσακος στην γωνια στο τραπεζακι στο σαλονι τρελαθηκα. Ειχε ποση ωρα εκλαιγε το καημενο σπαραξε η ψυχη μου. Σημερα το πρωι που ξυονησε ειδα μια τεραστια μελανια κ κατι σαν γρατσουνια πισω απο το αυτι παρασημο απο χτες αλλα ευτυχως μου ειπε δεν ποναει. Κ εκανα κ εγω χαζομαρα ρε γμτ επρεπε να του βαλω βουτυρο αλλα .....

Παντος το σημαδι στο ματι απο τον Γεναρη ακομα δεν εχει περασει κ μαλλον θα τιυ αφησει σημαδι ...

Βρε κοριτσια η Λεγκω που ειναι , ειναι καλα?

καλημερα!

τζενη θενκς! αν πηγαινα για το 4ο θα ειχα σαλταρει.... δεν παιζει με τιποτα ομως...

λεγκω λεγκω εισαι εδω?????

μηπως ειναι στην πλατεια συνταγματος?

περαστικα και στον μητσο...

κοριτσια ριξτε καμια ιδεα... το βραδυ αντι για γαλα τι θα μπορουσα να δινω στα μικρα να φανε πριν τον υπνο????

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλήμέρα

Εμενα μου αρεσε πολυ η διαρυθμιση, αν εβρισκα σε αυτη τη διαρυθμιση και σε αυτο το μεγεθος και σε καλυτερη ποιοτητα, δε θα με χάλαγε! Αλλα βαριεμαι να ψαξω κ αλλο... Τα ενδιαμεσα διαχωριστικα ειναι σαν κουρτινες και μπορεις να αφαιρεσεις το ενα ή και τα δυο, ε? Δε θα χρειαζεται δλδ αν ξυπνησει ο Αγγελος μεσα στη νυχτα και θελησω να παω να βγω απο τη μια πορτα κ να μπω απο την αλλη,ε?

Σας επρηξα με τις σκηνες... Ασε που το κανω τσαμπα μου φαινεται, ετσι οπως παει ο καιρος....

Ανασταζί εγώ το βράδυ τους δίνω φαί κανονικό.

Αρκετές φορές είναι το οικογενειακό μας τραπέζι.. Κυρίως τις καθημερινές...

Διαφορετικά τα γρήγορα είναι τοστ, χυλοπίτες, ομελέτα, σαλάτα με τυράκι και παξιμάδια...

Καλά ο καιρός τα έχει παίξει!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Αναστασια εγω απο 19 μηνων, μετα το νοσοκομειο βασικα, εχω ξεκινησει κ του δινω κ το βραδυ κανονικο φαγητο. Οτι εχω μαγειρεψει να φαμε εμεις τρωει κ αυτος απο λιγο μετα το χρονο. Βεβαια το βραδυνο του φαγητο ειναι αρκετα νωρις 8-9 γιατι κ στο σταθμο τρωει νωρις μεσημεριανο 12:30 κ ηδη απο τις 5 κ μετα πειναει κ ολο κ κατι θα φαει, φρουτα, πολυ σπανια κανα γιαουρτι,ρυζογαλο, 1-2 μπισκοτα κλπ.Αν εχω φαγητο που δεν ειναι για βραδυ πχ ρεβυθια/φασολια που ειναι βαρυ για βραδυ ουτε εγω δεν το τρωω τοτε κανω κανα τοστακι, τραχανα, χυλοπιτες,καμια αυτοσχεδια πιτσα με πιτα για σοθβλακι κετσαπ-τυρι-ζαμπον. Τωρα το καλοκαιρι εχεις νομιζω πιο πολλες επιλογες λογω των πολλων λαχανικων. Εγω πχ χτες που φαγαμε ψαρια το μεσημερι του εκανα να φαει το βραδυ ντοματες με αυγα - καγιανας νομιζω το λενε επισημα :) !! Ε κ μετα πινει κ γαλα πριν κοιμηθει κ τωρα με τα κερασια εχει εξτασιαστει κ τρωει κ αναμεσα σε φαγητο κ γαλα κ ενα πιατρο κερασια ζωη να εχει ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...