Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Μαρακι γενεθλιαζεις???? Πολύχρονη καλή μας ντουντουκα, να σε χαιρομαστε!!!

Ουφ ζορικη αυτη η βδομαδα και ειναι μονο Πέμπτη!!! Και δεν θελετε να ξερετε τι γινεται στο σπιτι μου... Ουτε εγω θελω δλδ... Αντε μπας και κανω καμια φασινοδουλεια το απόγευμα σημερα.

Καλημερα καλημερα!

Μαρακι χρονια πολλα πολυχρονη να εισαι κ συντομα με δευτερο μπεμπε σου ευχομαι!

Αφροδιτακι εμεις να ειμαστε καλα κ λιγο σκονη παραπανω δεν πειραει ισα ισα αποκταμε κ αντισώματα :) !! Εγω προσωπικα προτιμω να περναω πιο πολυ χρονο με το παιδι -ειδικα οταν δουλευω- και ας ειναι κ ασκουπιστα παρα να ειναι το σπιτι στην εντελεια κ να μην βλεπω το παιδι μου. Τα βασικα που λενε , οσα βλεπει η πεθερα - μην σου πω η στραβη πεθερα!! χα χα χα :)

Σε λιγο εχω να παω ΙΚΑ μπας κ γραψω κανα φάρμακο γιατι έχω μαζεψει μια τσαντα κ ειναι κριμα τοσα λεφτα.

Διαφημίσεις

Καλε ποια σκονη? Σιγα μη ξεσκονισω, αφου ολη την ωρα ανοιχτα εχουμε... Απλα πρεπει να μαζεψω τα παιχνιδια που ειναι μεχρι και μεσα στις κατσαρολες, οι οποιες ειναι απλυτες μεσα στον νεροχυτη, τα απλυτα ρουχα και παπουτσια που ειναι παντου πεταμενα κ ολα τα τα συνεπαγωμενα απο 3 οχταχρονα, 2 τετραχρονα και 2 διχρονα που αλωνιζαν χτες στο σπιτι μου (και την περισσοτερη ωρα χωρις να ειμαι εκει). ΕΠιπλεον κοιμηθηκε η μανα μου κ ο αδερφος μου σπιτι, οποτε βαλε μαζεμα καναπεδων κτλ... Σκουπα εχω μια βδομαδα να βαλω μιας και κάηκε και περιμενω καινουρια απο Δευτέρα! Δεν θελω σπιτι στη τριχα, απλα λιγο χωρο να πατήσω ψαχνω η ερμη...

Ντουντουκάκι, χρόνια πολλά! Να πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες σου για φέτος! (του χρονου θα κάνεις καινούριες ευχές, μη μένουμε στα ίδια!!! )

Λενιώ, και εγώ το θυμήθηκα, είναι ένα μήνα μετά τα δικά σου, χαχα, έκλεψες!

καλημερα κοριτσια!

χρονια πολλα Μαρια! να τα εκατοστησεις!

και με ενα δευτερο σπορακι σου ευχομαι σιγα σιγα...

σοφουκα καθε φορα που βλεπω το τικερ σου με το ειναι πολλα τα παιδια αρη... απ την μια χαμογελαω και απ την αλλη βαριανασενω... πως τα καταφερνεις???? με τα τρια εγω παντως εχω τρελαθει....ισως παιζει ρολο που ειναι και στην ιδια ηλικια και τα τρια...δεν ξερω...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...