Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Μαριλου μου, πολύχρονη να σε χαιρομαστε! ΕΙναι λίγο καμουφλαρισμένο το ονομάσ αου και σε ξεχασαμε! Οτι επιθυμεις κοριτσάρα μου!

Οντως προτιμώ σκηνη με δυο διαφορετικά δωματια κ οχι κολλητα. Με νοιαζει και με κοφτει ομως πολυ να μπορω να κλεινω ολες τις πορτες μονο με τις σιτες για να μπορουμε να παιρνουμε αερα.

Εχω μπανισει και γω 1-2 κόλεμαν. Εχουν σιτες παντου? Πως ειναι τις πολυ ζεστες μερες?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα τι κανετε?

Διαβάζω ετοιμαζεστε για διακοπες ε?

Μαριλενακι σε ξεχασαμε ...Χρονια πολλα πολυχρονη να εισαι κ οτι επιθυμεις!

Εγω προσπαθω να μαζεψω χειμωνιατικα κ να κατεβασω καλοκαιρινα γιατι με αυτη την ζεστη δεν μας περνει αλλο .... το πλυντηριο εχει παρει φωτια ....

Αχ κι εγώ άρχισα αυτή τη δουλειά το σκ και έπηξα...

Τα έχω αφήσει στη μέση προς το παρόν και περιμένω το επόμενο σκ...

Πόσο θα ήθελα πολλές ντουλάπες να μην χρειάζεται να το κάνω αυτό κάθε φορά...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ευχαριστώ κοριτσάκια για τις ευχές!

Κοιτάξτε τώρα για τη σκηνή και τη ζέστη, ορισμένα μεσημέρια που είχε πολύ ζέστη δύσκολα κοιμόσουν μέσα, αλλά έκανε πολύ ζέστη μιλάμε... και έτσι όπως είχαμε στήσει ο ήλιος χτύπαγε τα δωμάτια το μεσημέρι... γι'αυτό καλό είναι να βρεις ένα αρκετά σκιερό μέρος να στήσεις ή να στήσεις μεσημέρι και να δεις που δεν έχει ήλιο...

το βράδυ τώρα μια χαρά ύπνο κάναμε με κλειστή τελείως τη σκηνή και με σεντονάκι μερικά βράδια.

Καλησπέρα!

Λοιπόν, εγώ απ' ότι κατάλαβα δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τον αποφύγεις το διαβήτη, ο γιατρός τουλάχιστον έτσι μου είπε. Τουλάχιστον εγώ με τα γλυκά ποτέ δεν έκανα υπερβολές, το μόνο ίσως τα σάντουιτς που έτρωγα στη δουλειά και τώρα τελευταία ακόμα κι αυτό το πρόσεχα.

Εγώ δεν το πήρα χαμπάρι, η καμπύλη το έδειξε. Κάθε μήνα έκανα εξέταση ζαχάρου μαζί με τη γενική κι επειδή έβγαιναν πολύ καλές τιμές δεν είχε χρειαστεί καμπύλη. Στην τελευταία όμως βγήκαν ανεβασμένες οι τιμές και μου είπε να την κάνω κι εκεί φάνηκε. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες ένιωθα ώρες-ώρες χάλια, αλλά θεωρούσα ότι είναι επειδή είμαστε πια προς το τέλος. Είμαι μάλλον από τις καλές περιπτώσεις, επειδή εμφανίστηκε στο τέλος της εγκυμοσύνης και το μωρό δείχνει ανεπηρέαστο στους υπέρηχους (φυσιολογικό μέγεθος κλπ.) και ενώ αυτές οι τιμές κανονικά θέλουν ινσουλίνη, μάλλον θα τη γλιτώσω αν δούμε ότι η δίαιτα το κρατάει σε ψιλοαποδεκτά πλαίσια. Η δίαιτα περιλαμβάνει γέυματα μεγαλύτερα από αυτό που έχω συνηθίσει και δεν πεινάω, αλλά είναι πολύ μεγάλο παίδεμα γιατί τα φαγητά είναι βαρετά και πρέπει να τρώω συγκεκριμένες ώρες. Βασικά πρέπει να τρώω ή να σκέφτομαι τί θα φάω όλη την ώρα, έχω ξενερώσει απίστευτα..

Αυτά. Όχι, δεν αποκλείει ο διαβήτης τον φυσιολογικό τοκετό, απλά επειδή δεν σ' αφηνουν να συμπληρώσεις τις 40 εβδομάδες και σε πάνε λίγο πιο πριν με πρόκληση, εκ των πραγμάτων οι πιθανότητες καισαρικής ανεβαίνουν γιατί μπορεί να μην είσαι εξίσου ώριμη με το αν ξεκινούσε ο τοκετός από μόνος του.

Νομίζω τα απάντησα όλα με το σεντονάκι μου.

Αλλά να πω και για τη σκηνή που το προτιμώ πολύ σα θέμα;; Εμείς έχουμε μια με 2 χωριστά δωμάτια της κάμπους. Η ποιότητά της είναι άθλια σε σχέση με τις ξένες αλλά ήταν και η τιμή αντίστοιχα της πλάκας και μια χαρά μας έχει βολέψει. Αν είσαι κατασκηνωτής καλοκαιρινός πραγματικά δεν χρειάζεσαι τόοοοσο ακριβές σκηνές, κι εμείς τουλάχιστον τα χειμερινά σε ποτάμια κλπ με σκηνή τα έχουμε κόψει χρόνια. Αυτή είναι δροσερή, εχει παντού σίτες κι έχει 2 δωμάτια 2 ατόμων και στη μέση ένα μακρόστενο για άλλον έναν ή για πράγματα. Είναι απίστευτα άνετη, το μόνο της μειονέκτημα σαν σχέδιο είναι ότι είναι πραγματικά μεγάλη και ειδικά όταν κάνουμε ελεύθερο βγάζουμε μάτι απο μακριά!! ;);)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Η δίαιτα περιλαμβάνει γέυματα μεγαλύτερα από αυτό που έχω συνηθίσει και δεν πεινάω, αλλά είναι πολύ μεγάλο παίδεμα γιατί τα φαγητά είναι βαρετά και πρέπει να τρώω συγκεκριμένες ώρες. Βασικά πρέπει να τρώω ή να σκέφτομαι τί θα φάω όλη την ώρα, έχω ξενερώσει απίστευτα..

...

Αλλά να πω και για τη σκηνή που το προτιμώ πολύ σα θέμα;; Εμείς έχουμε μια με 2 χωριστά δωμάτια της κάμπους. Η ποιότητά της είναι άθλια σε σχέση με τις ξένες αλλά ήταν και η τιμή αντίστοιχα της πλάκας και μια χαρά μας έχει βολέψει. Αν είσαι κατασκηνωτής καλοκαιρινός πραγματικά δεν χρειάζεσαι τόοοοσο ακριβές σκηνές, κι εμείς τουλάχιστον τα χειμερινά σε ποτάμια κλπ με σκηνή τα έχουμε κόψει χρόνια. Αυτή είναι δροσερή, εχει παντού σίτες κι έχει 2 δωμάτια 2 ατόμων και στη μέση ένα μακρόστενο για άλλον έναν ή για πράγματα. Είναι απίστευτα άνετη, το μόνο της μειονέκτημα σαν σχέδιο είναι ότι είναι πραγματικά μεγάλη και ειδικά όταν κάνουμε ελεύθερο βγάζουμε μάτι απο μακριά!! ;);)

χα, άσε Δανάη και γω που δεν εχω διαβητη ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με την κωλοδιαιτα... Δεν πειναω, ειναι πλουσια, αλλα ολη την ωρα σκεφτομαι τι θα φαω, τι θα ετοιμασω τι θα ψωνισω.... ουφ.... Ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχει αποτελεσματα η διατροφή σου!

Για την σκηνη, δεν εχεις αδικο με τις φτηνες... χτες πηγαμε σε ενα μαγαζι να δουμε σκηνες κ ειχαμε κ τα παιδια μαζι... Αφου δεν τις γκρεμισανε όλες... Δεν υπαρχει περιπτωση να ζησει για δευτερη σεζον η σκηνη, οσο καλη ποιοτητα και να έχει.... Ασε που ειδα κ γω διαφορα μεγεθη κ με επιασε η καρδια μου... Γαϊδούρια ειναι.... Ποσο μηκος εχει η δική σου? Οταν λες εχει σιτες παντου, εχει και στις κεντρικες πορτες/πορτα? Εσένα Μαριλού?

Ρε κορίτσια δλδ εσεις τα περσινα τα καλοκαιρινα τα πλένετε? Εγω απλα τα αεριζω, σπανια να πλυνω κατι... Οχι οτι και αυτο δεν ειναι μανουρα.... Και γω τα μισα εχω βγαλει-βαλει....

Καλημέρα!

δανσεμ, δεν είχε κάνει καμπύλη ζαχάρου νωρίτερα? Εμένα πάντα το πρωινό μου ζάχαρο είναι 70 και η καμπύλη μου δεν ήταν καλή. Συνήθως το ζάχαρο στην εγκυμοσύνη ανεβαίνει μετά το φαγητό, όχι νηστική. Τέλος παντων, αφού το μωρό είναι φυσιολογικό όλα καλά!!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! Κάνε λίγο υπομονή! Η εβδομάδες θα περάσουν γρήγορα και μόλις γεννήσεις θα τρως ότι θες!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ωχ Ντάνσεμ πλησιάζεις επικίνδυνα εεε?

Άντε με το καλό να βγει και αυτή η κούκλα!

όσο για σκηνές όντως το μέγεθος πρέπει να είναι τεράστιο! Αλλά τί να κάνουμε! Άφρο σε ποιο μαγαζί πήγατε? Για το Σάββατο ισχύει αλλά ο Χαβιέ δεν θα είναι γιατί έχουν ένα συνέδριο στο Αττικόν. Εγώ λέω να πάω με τα παιδιά ούτως ή άλλως γιατί δεν έχω και πολλά περιθώρια χρόνου...

Έβλεπα κάτι όνειρα χθες βράδυ άλλο πράγμα! Και ήταν τόσο έντονα που συνεχίστηκαν τα ίδια και μετά που ξύπνησε η Φίφη....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα κοπελιες τι κανετε?

Η φρεσκογκαστρουλα μας που ειναι κ χαθηκε? Ολα καλα?

Εγω τελειωσα χτες με τα χειμωνιατικα εκανα τις ντουλαπες κ ξεμπερδεψα (τα δικα μας). Μονο να βαλω τα καλοκαιρινα του Μητσου θελω ακομα αλλα αυτο ειναι τιποτα πλυμενα ειναι ολα. Αφροδιτη εγω παντος δεν τα ξαναπλενω τα καλοκαιρινα αφου πλυμενα κ σιδερωμενα τα εχω μαζεψει. Κ τωρα αυτο εκανα επλυνα τα χειμωνιατικα σιδερωσα οτι ηθελε σιδερο κ μαζεμα. Απλα ηταν πολλα ρουχα που ειχα αμφιβολιες αν τα ειχαμε φορεσει η οχι μια φορα κ ετσι επλυνα ενα σκασμο. Ειναι κ τα μπουφαν, ζακετες κλπ που εχεις τωρα για πλυσιμο γι αυτο μαζευονται μωρε. Να μην πω για κουβερτες παπλωματα χαλια. Δραμα. Τα μεγαλα χαλια σαλονιου τα εδωσα για πλυσιμο τα αλλα καποια στιγμη θα βαλω τον τασο. Παπλωμα ακομα τιποτα η θα παει καθαριστηριο αλλιως μετα την γεννα...

Δαναη ολα καλα θα πανε με τον διαβητη μην σε περνει απο κατω! Τελειωσες σχεδον !

Αφροδιτακι εσυ πως πας με την διαιτα?

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα!

εκπεμπω σοσ! ποια ειχε παρει φθηνο ποδηλατο απο το ιντερνετ και απο ποιο σαιτ???

ειχα παρει απο το www.sportsdirect.com Αλλα εχει πολλα μεταφορικα συμφερει να παρεις και αλλα πραγματα πχ αθλητικα παπουτσια κλπ.

Καλημερα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

ειχα παρει απο το www.sportsdirect.com Αλλα εχει πολλα μεταφορικα συμφερει να παρεις και αλλα πραγματα πχ αθλητικα παπουτσια κλπ.

Καλημερα!

σε ευχαριστω αθηνουλα!

φετος δεν εχει καμια πολυ καλη προσφορα οποτε μαλλον θα παρουμε κατι απο εδω...

tqj2p3.png vvtJp3.png

όσο για σκηνές όντως το μέγεθος πρέπει να είναι τεράστιο! Αλλά τί να κάνουμε! Άφρο σε ποιο μαγαζί πήγατε? Για το Σάββατο ισχύει αλλά ο Χαβιέ δεν θα είναι γιατί έχουν ένα συνέδριο στο Αττικόν. Εγώ λέω να πάω με τα παιδιά ούτως ή άλλως γιατί δεν έχω και πολλά περιθώρια χρόνου...

Έβλεπα κάτι όνειρα χθες βράδυ άλλο πράγμα! Και ήταν τόσο έντονα που συνεχίστηκαν τα ίδια και μετά που ξύπνησε η Φίφη....

Nai, και αμα θες παμε και απογευμα, αυριο ή μεθαυριο να μας μεινει ελευθερο το σαββατο. Στον Δημητριαδη πηγαμε που ειναι κοντα μας. Ετσι για να παρουμε μια ιδεα για το μεγεθος. οι 6μετρες ειναι ΤΕΡΑΤΑ!!! Ασε που τα παιδια κοντεψαν να τις διαλύσουν σε χρονο ντε-τε κ με επιασε μια ανησυχια...

Αφροδιτακι εσυ πως πας με την διαιτα?

καλα μαλλον... εχασα στις 2 πρωτες εβδομαδες 3,5 κιλα οποτε τωρα μου εχει αυξησει το φαγητο γιατι θελει να σταθεροποιησει αυτη την απώλεια για αυτον τον μηνα. Και η αληθεια ειναι οτι εχω σκασει στο φαι τις τρεις τελευταιες μέρες!

Καλημέρα!

Κι εμένα να πάρετε μαζί στην εκδρομή για σκηνές!

Εγώ θα πάρω campus στην καλύτερη, no money-no hooney!!!Aλλιώς θα στριμωχτούμε και οι τέσσερις στην μικρή, και θα συσφίξουμε τις σχέσεις μας!

Βρε Αφροδιτούλι, οι σκηνές δεν είναι κανονικά στημμένες με τα πασαλάκια τους τα σκοινιά τους και τα ωραία τους, γιαυτό σου φαίνονται ότι διαλύουν αμέσως!

Τι άλλο;;;;;

ναι καλα... αμα παμε μαζι θα καταλαβεις τον ασπρο σιφουνα που βαφτισες.... Τα φερμουαρ, οι πορτες κ τα διαχωριστικά μια χαρα στημενα ειναι, ή μαλλον ήταν... Ασε που προσπαθω να φανταστω και τα σχεδον αορατα τεντωμενα σχοινάκια στο καμπινγκ.... Ωρε μανα μου θα παει το τσιρότο σύννεφο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...