Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοπελιές!

Πρώτα από όλα πολλά-πολλά συγχαρητήρια στη Φελίνι μας! Άντε και εις ανώτερα κοριτσάκι! Είδες που σου έφερε γούρι ο μπέμπης ακόμα δε γεννήθηκε! Πού να γεννηθεί κιόλας...

Εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου! Πήγα στο Ιασώ για doppler και ενώ μου ειπε ότι είναι όλα καλά και το μπεμπέ σχεδόν 2 κιλά, μου έκανε την καρδιά περίβολο καθώς έχει ισχιακή προβολή! Μπουχουχού! Και ο Γιώργος νομίζω γύρισε κάπου στην 30η εβδομάδα, αλλά μέχρι τη φάση που είμαι τώρα είχε σίγουρα πάρει το σωστό δρόμο από ότι βλέπω και στο αντίστοιχο doppler! Βέβαια ο doc (όχι ο δικός μου ο υπερηχάκιας) μου είπε ότι έχω ακόμα περιθώριο σχεδόν 1 μήνα (μπορεί και παραπάνω αλλά μετά δυσκολεύουν τα πράγματα) όμως εμένα με έχει πάρει από κάτω.:( Αϋριο που έχω γιόγκα θα μιλήσω με τη μαία μου να μου δώσει και πάλι κάτι ασκησούλες μήπως και βοηθήσουμε την κατάσταση! Ουφ!!!!!!! Εσάς πότε γύρισαν τα μπεμπέ?

mGKop3.png60Jvp3.png

Ευχαριστώ καλές μου για τις ευχές..............

Εμένα γύρισε μετά το β επιπέδου αλλά πριν το ντόπλερ μαρινάκι, αλλά νομίζω έχεις καιρό ακόμα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Α, όσον αφορά την περίοδο εμένα μου ήρθε στον χρόνο...

Μετά την γέννα ο Χασ με στένεψε τόσο καλά που μουκανε παρθενορραφή (σε συνδυασμό με την αμηνόρροια) και για ένα εξάμηνο παίζαμε τις κουμπάρες με τον Μικ (πως άντεξε αυτός ο άνθρωπος, ακόμα δεν ξέρω...) Στο 6μηνο πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και πήγα να ανοίξουν οι πύλες και είδαμε φως... Ω ναι!

Αλλά και πάλι η κατάσταση επανήλθε σε κανονικά επίπεδα όταν ήρθε η περίοδος πριν είναι λίγο στεγνά τα πράγματα...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

felinidoc συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε με το καλο και το μικρουλι σου να ερθει να σε θαυμαζει.....;):D:D

παιδια να σας συνταγογραφησω εγω ομοιοπαθητικο δεν παιζει λεμε!:tongue: ντιες τι ντρεπεσαι καλε; αλιμονο να ντρεπομαστε για τετοια πραγματα....!παντως επαιρνα το υπερικουμ, ετσι λεγεται.εσυ λεγκω τι το θες;τον ξεκανες τον ανθρωπο:tongue:

εγω πατησα στη φελια κ δεν ειδα πουθενα οινφρακσιον, τι ν τουτο;;;

....θα το σκεφτω.....;);););)τι να του πω???δεν παω και τακτικα.....:rolleyes::rolleyes:

anyway, κατω απο το avatar της felias DaF....

marina28

νομιζω οτι εχεις ακομα περιθωριο , μην αγχωνεσαι......

εμενα με το μπηκα στο 3ο τριμηνο γυρισε η μικρη!!! .....και τι καταλαβα καισαρικη μου εκανε τελικα......:twisted::twisted::twisted:

παντως οι ασκησουλες και εγω νομιζω θα βοηθησουν.....

πηρα το mei tai (το σωστο) , και το καναμε και προβα, πηγαμε supermarket και jumbo βολτα;)

ολα τελεια ειναι σε σχεση με το μαρσιππο του εμποριου, το μονο που με ξενερωνει λιγο(μεχρι να το συνηθισω,μαλλον) ειναι το δεσε-λυσε ενω το αλλο ειχε κλιπακια.(το μονο του μειονεκτημα σε σχεση με το συμβατικο μαρσιππο).

κατα τα αλλα super!!!!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Μαρινακι εμενα γυρισε παρα πολυ αργα ,δεν θυμαμαι ακριβως 38- 39 βδομαδα, ο υπερηχακιας στην 31 βδομαδα ,στο ντοπλερ με ειχε απογοητευσει αλλα ο γυναικλογος μου ελεγε οτι εχει δει που γυρνανε και στην προτελευταια μερα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Μετά την γέννα ο Χασ με στένεψε τόσο καλά που μουκανε παρθενορραφή (σε συνδυασμό με την αμηνόρροια) και για ένα εξάμηνο παίζαμε τις κουμπάρες με τον Μικ (πως άντεξε αυτός ο άνθρωπος, ακόμα δεν ξέρω...) Στο 6μηνο πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και πήγα να ανοίξουν οι πύλες και είδαμε φως... Ω ναι!

Αλλά και πάλι η κατάσταση επανήλθε σε κανονικά επίπεδα όταν ήρθε η περίοδος πριν είναι λίγο στεγνά τα πράγματα...

στενα δε λες τιποτα......................:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

dld τι εκανε ςρε κοριτσακι, δεν καταλαβα...

οσο για την αποχη... εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα απογορευτικο λογω χαμηλου πλακουντα κ στη δευτερη λογω χαζων φοβιων οποτε απο αποχη αλλο τιποτα!

α, κ μενα ο μπεμπης νονιζω γυσισε πολυ αργα, μαρινα ουτε να το σκεφτεσαι αυτο, οταν μπεις στο μηνα σου περπατα κ ολα θα πανε καλα!

Δσ, καλες βολτες!

Τάτι μου συγχαρητήριαααααααααααααααααααααααααααα!!!

Μαρινάκι, δεν πας και καμια βόλτα στο Ευτοκία μπας και το γυρίσουν; Λεπτομέριες το Νταφάκι... Εγώ πάντως αυτό σκεφτόμουν να κάνω αν δεν είχε γυρίσει.

Εγω σούρνομαι ακόμα (πονάκια, ατονία, στομάχι) ή καμια ίωση με τριγυρνάει ή είναι το κλασσικό κλακάζ της εγκυμοσύνης που κάνω ανα τακτα χρονικά διαστήματα... Πάω να πεθάνω στο κρεββατάκι μου μόνη σαν το λεμόοοοοοοοοονι:tongue:

Στο 6μηνο πήρα την κατάσταση στα χέρια μου και πήγα να ανοίξουν οι πύλες και είδαμε φως... Ω ναι!

:confused::confused::confused: Ξέρνατα όλα γιατί θέλω να οριζοντιωθώ και δεν θέλω απορίες να πεδεύουν το υπέροχο μυαλουδάκι μου ολη νύχτα:cool:

RUNVAuMX1Z0&feature=related

Επεξεργάστηκαν by Λέγκω

Διαφημίσεις

ωωωωω τραγουδαρα!!!:D

παιδια ουφ δεν ειμαι, εκανα το εναπομειναν τεστ κ ολα καλα. καμια ανωμαλια οπως ειπα. και δεν θελω να μπουμε στη διαδικασια για τον πολυ απλο λογο(εκατσα κ το φιλοσοφησα) θελω να ευχαριστηθω το ερατωλουκουμο μου!να αφοσιωθω στο μεγαλωμα της, να τη θηλασω οσο περισσοτερο γινεται (ελπιζω 2 χρονια) κ να εχει την αποκλειστικοτητα μου!!!επομενο σπορι μετα το 2011 παρακαλω!!:rolleyes:

μαρινα μην ανησυχεις διαβασα μια φορα στο φορουμ για μια κοπελα που μπηκε για καισαρικη λογω ισχιακης , της εκανε ενα τελευταιο υπερηχο και το μωρο ειχα καταφερει να γυρισει!εννοειται γεννησε φυσιολογικοτατα!:D να περπατας ΠΟΛΥ και να λικνιζεις τη λεκανη σαν να χορευεις χορο της κοιλιας (δεν κανω πλακα) να δινεις χωρο στο μωρο, να μην αγχωνεσαι καθολου κ να του μιλας για να γυρισει!

ντιες ε, τι να του πεις, "γιατρε ποναω!":tongue: ο δικος μου μου ειπε οτι το συναντα συνεχεια σε γυναικες και μηνες μετα τον τοκετο (αφου θηλαζουν κιολας...) ειναι δλδ πολυ συνηθισμενο.

λεγκω πιες κανενα χαμεμηλο με μελακι βρε παιδι!!!!

Τώρα είδα το θέμα της κουβέντας - νομίζω τα περισσότερα μωρά προς το τέλος την κάνουνε την τούμπα...

Όσο για το άλλο, εγώ στην εγκυμοσύνη την είχα δει Λουκρητία Βοργία το λιγότερο, η καλύτερή του του καλού μου! Μετά όμως, πέτρινα χρόνια. :-( Και μάλιστα για πολύ-πολύ καιρό...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Να 'στε καλά ρε κοριτσάκια μου δίνετε θάρρος γιατί ΄με έχει πάρει η κάτω βόλτα! Είναι και οι παλιοορμόνες αλλά και το γεγονός ότι φοβάμαι απίστευτα την καισαρική και κάθε επέμβαση....΄Πάντως θα ξεκινήσω με τις ασκήσεις κι αν δω ότι δεν έχουμε αποτέλεσμα (με βλέπω να πηγαίνω ανά εβδομάδα στο γιατρό για υπέρηχο) θα πάω και στην Ευτοκία! ΑΛήθεια πρέπει να γεννήσεις μαζί τους για να προσπαθήσουν να γυρίσουν το νινί?

Εγώ περίοδο είχα μία φορά στους 6 μήνες, μία στους 9 και τσουυυυυυπ η μπουμπού! Και όχι τίποτα άλλο αλλά δεν κάναμε και πολλά-πολλά, πού να προλάβουμε άλλωστε!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΑΛήθεια πρέπει να γεννήσεις μαζί τους για να προσπαθήσουν να γυρίσουν το νινί?

Δε φαντάζομαι. Τέλος πάντων θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση κάτι τέτοιο είναι εντελώς αντίθετο με τους στόχους τους...

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...