Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε ρε παλλαντίνιο που'σαι χάκερ..έμαθαν και τα ανήλικα τώρα από χακεριές :-P :-P

καλά καταπληκτικό είναι το σήμα καμπάνα!!! το τραγουδάω και μόνη μου στο μπάνιο:lol:

ΑΑΑ να τι ήθελα να πω!! η Χλόη αλλάζει ρούτερ,σκούτερ, γουάιερλες απαυτό και δε θα μπει για λίγο καιρό. Επίσης η Νεφέλη δεν την αφήνει ούτε να χαϊδέψει τον υπολογιστή :D:D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

τι ωραίο σύστημα αυτό των ινφράκτιονς...βλέπς ένα 1/0 και αναρωτιέσαι αν χρησιμοποιούν διαφορετικά μετρικά συστήματα. Πας να το μετρήσεις με τα δάκτυλα και δεν σου βγαίνει. Αίζχοζ!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Καλά εγώ δεν βλέπω τίποτα πειράζει!

Αα ωραία τα νέα της Χλόης γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ λίγο...

λοιπόν πήρα στο Νάκα στην Αγ. παρασκευή. Είναι κλεισμένα τα τμήματα αλλά εγώ άφησα τα στοιχεία μου μήπως αδειάσει θέση από το νέο έτος. Ακριβούτσικα είναι αλλά θα πάω για ένα δοκιμαστικό αν με πάρουν...

Ντουντούκι εσύ έκανες δοκιμαστικό? Αξίζει?

Κοιμούνται και τα 2! Καλά ο Αλέκος κάθε μεσημέρι για να πάει για ύπνο πρέπει να γίνει μάχη... Έχω αρχίσει κι εγώ το παραμύθι του Αγ. Βασίλη... ότι μας βλέπει κτλ κτλ κτλ... Ποπο ότι σιχαινόμουν...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

λοιπόν πήρα στο Νάκα στην Αγ. παρασκευή. Είναι κλεισμένα τα τμήματα αλλά εγώ άφησα τα στοιχεία μου μήπως αδειάσει θέση από το νέο έτος. Ακριβούτσικα είναι αλλά θα πάω για ένα δοκιμαστικό αν με πάρουν...

Ντουντούκι εσύ έκανες δοκιμαστικό? Αξίζει?

προφανώς και έκανα δοκιμαστικό!! δεν είναι τόόόόσο ακριβά (σε σχέση με το gymboree που έβγαινε 100 ευρώ το μήνα, τα 58 ευρώ είναι λίγο παραπάνω από τα μισά).

Έλα στη Κηφισιά!!! :P

Στην Αγία Παρασκευή πάει μια καλή μου φίλη τη μικρή της, αν σας πάρουν, να μου πεις να σου δώσω στοιχεία! Να της κάνουμε σουρπρίζ!

Όσο για το αν αξίζει....Βάσω πες στο Λενάκι πως την είδες τη Μαρίνα!!!!!!!!!!!

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Τρελή πάρλα παλι έτσι... και δεν θυμάμαι και τίποτα να σχολιάσω... :cool:

Οπότε θα σας πω τα δικά μου, λοιπόν μούμπλε μούμπλε όλα καλά πήγαν και μιλάτε πλεον με μία ακαδημαικό.... χεχεχε η οποία σιχάθηκε και το σύστημα των πανεπιστημίων πριν ακόμα μπει μέσα δλδ... αυτό ήταν το μυστήριο, ελύθη.

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και σας περιμένω να σας κεράσω, όποιος θέλει παρασκευή απόγευμα εκτός και αν έχω πάει μαιευτήριο.............:tongue::tongue::tongue:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

τατι συγχαρητηρια!!!!!!

γμτ ξεκινησαμε για το ωδειο αλλα ειχε τρομερη κινηση και ενα λεωφορειο που περασε ηταν φισκα ...ετσι γυρισαμε πισω απογοητευμενες :(

τωρα θα περιμενουμε το σαβ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

καλα για την μαρινα ειπαμε δεν εχω λογια!!

ΑΠ Ι Θ Α Ν Η!!την χαζευα !

(ειναι ο λογος αλλωστε που εσπευσα να τη γραψω κι εγω στο ωδειο!:lol:)

οι φωτγραφιες που της τραβηξα μιλανε απο μονες τυς

αλλα δεν μπορω να τις βαλω ,ντου δωσε μου μαιλ να σου τις στειλω

Επεξεργάστηκαν by v@sso

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

κριση ηταν τατιανα; (και περασε:tongue:) ΜΠΡΑΒΟ και εις ανωτερα!!!!!!:D:D αντα να βγει τωρα ο σπορος που περιμενευπομονετικα τη μανουλα!

κοριτσια τι σκυταλες , δεν θελω 2ο ακομα. εδω δεν τα βγαζουμε περα με την ερατω συν του οτι η δουλεια μου δυσκολευει αφανταστα τα πραγματα. αν ημουν στο δημοσιο ουτε που θα το σκεφτομουν...το πιθανοτερο ειναι αλλη μια ανωμαλια του κυκλου το ελπιζω το ευχομαι .......:?

παιδια να σας συνταγογραφησω εγω ομοιοπαθητικο δεν παιζει λεμε!:tongue: ντιες τι ντρεπεσαι καλε; αλιμονο να ντρεπομαστε για τετοια πραγματα....!παντως επαιρνα το υπερικουμ, ετσι λεγεται.εσυ λεγκω τι το θες;τον ξεκανες τον ανθρωπο:tongue:

εγω πατησα στη φελια κ δεν ειδα πουθενα οινφρακσιον, τι ν τουτο;;;

Ω κυρια καθηγητου, συγχαρητηρια!!! και εις ανωτερα και με το καλο να μας ερθει ο νεαρος μας που θα εβγει καμαρωτος καμαρωτος και περηφανος για τη μανουλα!!!!

Εμενα παλι περιοδος μου ηρθε 3 μηνες μετα τον τοκετο, 40+ μερες ειχα λοχεια οποτε γλιτωσα χοντρικα ενα κυκλο.... τσαμπα ο θηλασμος, αλλα να μη παραπονιεμαι, εγινα πολυ σεξουλιαρα τωρα που εχω καθε τοσο περιοδο:tongue::P...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...