Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λέγκω στο camping στην Σέριφο είχα πάει και εγώ πριν από χχχχ χρόνια στα νιάτα μου και ήταν οκ αν και πήχτρα και με πολύ άερα...όλη η σκηνή είχε καλυφτεί με χώμα και φυσικά είμασταν ασφυχτικά κοντά με τους γείτονες...ήταν τέλη Ιουλίου μάλλον για αυτό...πάντως δεν μου άφησε καλή εντύπωση και σίγουρα με παιδί δεν θα ξαναπήγαινα...τώρα που γέρασα θέλω ηρεμία και να ακούω τα κύματα της θάλασσας και όχι τα καγκουράκια που θα κάνουν πάρτυ... (ναι έχω γεράσει!)

αυτό το site έχει κριτικές για πολλά και μου φαίνεται πολύ χρήσιμο http://www.e-camping.gr/portal/el/

οι ανακατωσούρες καλά κρατούν, είμαι -4 κιλά! :D (τις βαρέθηκαααααα για αυτό κάνω καλοκαιρινά όνειρα!)

όλα καλά θα πάνε με το παλικαράκι σου και είμαι σίγουρη ότι απλά έκανε αυτήν την κρίση για να σας δοκιμάσει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Leγκούλι....ευχομαι να μην ξανακάνει ποτε ποτε ποτε κρίση!!!! φιλια πολλα να του δωσεις!

Οσο για μαρτυρικα....μολις προστεθηκε ακομα ενα to do! xaxaxaxax

Μυρτω πες απο που πηρες υλικα, εγω θα κανω το αγαπημενο μου απλο ασπρο φιλντισενιο σταυρουδακι και καμια ψαγμενη παραμανιτσα, δεν προλαβαινω για αλλο...

οσο για μπομπο, πηρα κατι φαναρακια σε καλη τιμή και ισως βαλω φυσικο σχοινι και αστερίες και για παιδικές κατι ομορφα ξυλινα ημερολογιάκια.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχ διακοπουλες! Κ τι δεν θα εδινα εστω κ για ενα ΣΚ.

Που λες Λεγκοπουλο χλωμο το βλεπω γιατι γενναω τελος Ιουνιου αντε πρωτες μερες Ιουλιου. Δεν θα φυγεις κ αμεσως.Δεν πρπ να δει κ ο γιατρος το μωρο κ εμενα εκει στο μηνα? Παει πηγαμε αυγουστο φευγα.....Κ εκτος αυτου θυμαμαι το προγραμμα Μητσου τους πρωτους μηνες κ απελπιζομαι προκαταβολικα ....

Εμάς μας κάθησε καλά στη Σεριφο γιατί δεν είχε καθόλου αέρα και ήταν τυχαία άλλες τρεις οικογένειες με πιτσιρίκια που απ'τις δύο ξέραμε τους μπαμπάδες (όταν δεν είχαμε παιδια) και περάσαμε μαμω. Και είναι και πεντακάθαρο κάμπινγκ αν και σε αυτό έχω ένα θεματάκι γιατί τον κόσμο που καθαρίζει τον έχουν σε συνθήκες σκλαβιας και μου γύρισε λίγο το μάτι ανάποδα. Επίσης αυτό που με χάλασε ήταν ότι η κουζίνα για να μαγειρέψεις ήταν σχεδόν ανυπαρκτη. Ούτε μάτια είχε, τα ψυγεία υπολειτουργούσαν. Φοβερή κουζίνα έχει στο κάμπινγκ στη Σύρο.

Για Τήνο έχω ακουσει φοβερά λόγια για ένα κάμπινγκ που έχει και χυμα ζωάκια μέσα και τηρουνται στρατιωτικά οι ώρες κοινής ησυχίας.

Διαφημίσεις

Αθηνουλα δεν καταλαβα, βαφτιζεις εσυ αλλουνου παιδακι η βαφτιζεται τον μπεμπη? Παιζει το σεναριο βεβαια να μου πεις κ τα δυο ..... ε με δυο παιδια κ χωρις βοηθειες τα πραγματα ειναι δυσκολα ....

Κ εκτος αυτου θυμαμαι το προγραμμα Μητσου τους πρωτους μηνες κ απελπιζομαι προκαταβολικα ....

Μην το σκέφτεσαι καθόλου στο δεύτερο είναι χειρότερα χαχαχα Πλάκα κάνω. Πάντως το καλό με το καλοκαιράκι (αν και είναι ένα μεγάααααλο κεφάλαιο η ζέστη) είναι ότι από το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ θα μπορείτε να είστε τσαρκούλες στα πάρκα και στις πλατείες. Και να σου πω το καλύτερο που έχει να κάνεις είναι να πας όσο μπορείς περισσότερο στο χωριό γιατί και τον αέρα σου θα πάρεις και θα έχεις βοήθεια... εεε και ένα τετραημεράκι μπορεί να το ξεκλέψετε για πουθενά αλλού:D

tzenoyla kai ta 2 χαχαχαχα με μια εβδ διαφορα....

μην το σκεφτεσαι καλυτερα καλυτερα καλοκαιρι, δεν βλεπεις τι τραβαω??? 4 φορε΄ς αρρωστησε ο ερμος απο μικρός στα βασανα!

γεννα εσυ με το καλό θα βουταμε τον μητσους εμείς να αραζεις με το μπεμπί!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο στο Νικόλα για τις εξετάσεις του, μακάρι να ήταν ουάν-νάιτ-σταντ η κρίση και να μην την ξαναδεί ποτέ!!

Το κάμπινγκ στο Μαυροβούνι είχε ένα όνομα αρχαίο τύπου Κρόνος, Δίας, κάτι τέτοιο. Ήταν το πιο ακριανό και σίγουρα το πιο χύμα και παλιό απ' όλα, αυτό τσεκαρισμένο και απο φίλους που πάνε χρόνια στα γύρω χωριά. Το μεγαλύτερό του κομμάτι είναι για τροχόσπιτα και γενικά το αποφεύγαμε γιατί σε κάτι σημεία είναι γκρουπ από οικογένειες που το έχουνε κάνει λίγο γαλατικό χωριό, μέχρι και ψυγεία κανονικά είχανε!! Μετά έχει ένα χώρο απομωνομένο (εντελώς μπάτε σκύλοι αλέστε όμως) για σκηνές. Είναι το μόνο οργανωμένο κάμπινγκ στο οποίο έχω νιώσει οκ, ακριβώς γιατί βασικά είναι σαν ελεύθερο. Είχαμε στήσει σε μια τέλεια σκιά, δίπλα σ' ένα ρυάκι που μας κρατούσε παγωμένα γάλατα και μπύρες ;););) και η παραλία είναι πολύ ωραία. Εντάξει, τις μέρες του 15αύγουστου είε μπόλικο κόσμο, αλλά και πάλι όχι σαν τα νησιά. Οι τουαλέτες κλπ. χωρίς πολλά-πολλά, πάντα όμως πεντακάθαρες. Το μόνο που μας δυσκόλεψε ήταν ότι ήταν πολύ μακριά από τη σκηνή, αλλά άξιζε γιατί είχαμε την ησυχία μας έτσι.

Αυτά. Εμείς λέμε ότι θα πάμε διακοπές φέτος, λογαριάζουμε βέβαια χωρίς τον ξενοδόχο, θα δούμε. Με τη Σεμέλη δεν κάτσαμε ούτε να δει εμένα ο γιατρός ούτε τίποτα, ήταν λίγο καφρίλα εκ μέρους μας τ΄ομολογώ... Εγώ πάντως σε σπίτι με γονείς κλπ. δεν πατάω, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θέλω να βρούμε πρώτα τη σειρά μας χωρίς ανακατωσούρες.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Τζενάκι να γεννήσεις με το καλό και μια χαρά θα καταφέρετε να πάτε διακοπούλες! Το Γιώργο τον γέννησα 6/7, 20 μέρες μετά πήγαμε Γιάννενα και όταν ήταν 50 ημερών πήγαμε τις πρώτες μας διακοπούλες, κάπου μετά το Δεκαπενταύγουστο. Γυρίσαμε Πάργα, Πρέβεζα, Λευκάδα και ο μικρός ήταν κύριος! Άσε που εκεί ο μικρός μας έκανε και το καλύτερο δώρο και ξεκίνησε να κοιμάται σερί! Γι αυτό σου λέω, άντε να γεννήσεις με το καλό και ποιός σας πιάνει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μια χαρά διακοπές θα πας... Μην κάτσεις για γιατρούς, κανένας δεν θα είναι εδώ... Άσε που θα σας πιάσει κατάθλιψη... Πηγαίνετε όπου μπορέσετε!

Εγώ τρέχω, τρέχω, τρέχω!

Μα δεν κατάλαβα η Νεφέλη ζωγρ΄φισε τους τοίχους??? :shock::shock::shock:

Το Νεφελάκι??? Αδύνατον!

Και για να μην ξεχάσω να κουκουβαγιαστώ! Πήγα στη συνάντηση του παιδικού σήμερα! Μακάρι να ακούω τα ίδια και στα 16!

Πάω να ξεβρωμιστώ και να πέσω γιατί αύριο.......

Μπάι!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημερα!

Καλε κατσαφίτο, αυριο δεν φευγεις? ή την εκανες απο σήμερα? Καλη επιτυχια κοριτσκι, οπως και να εχει!

Τζενακι, ολα γινονται! Εμεις με την Δαναη πηγαμε τελος αυγουστου διακοπες, ειχε δεν ειχε γινει 2 μηνων. Καλα δεν πηγαμε στο ερημικο νησακι, αλλα ειχαμε περασει πολυ σουπερ. Και το παιδι μια χαρα, τοτε σταματησε και τους κολικους θυμαμαι... Ο Αγγελος στο κυπαρισσι ηταν πιο μεγαλος...

Και μενα μου πεσανε τα δοντια απο τις μπουμπουνιερες της κουμπαρούλας.... Οι καλυτερες που εχω δει εβερ!!!

Λεγκ, μολις σταματησει η βροχη κανονίζουμε ποτάκι!

Αυτά. Εμείς λέμε ότι θα πάμε διακοπές φέτος, λογαριάζουμε βέβαια χωρίς τον ξενοδόχο, θα δούμε. Με τη Σεμέλη δεν κάτσαμε ούτε να δει εμένα ο γιατρός ούτε τίποτα, ήταν λίγο καφρίλα εκ μέρους μας τ΄ομολογώ... Εγώ πάντως σε σπίτι με γονείς κλπ. δεν πατάω, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θέλω να βρούμε πρώτα τη σειρά μας χωρίς ανακατωσούρες.

Α γεια σου! Αυτο θελω κ εγω να αποφυγω οσο μπορω γι αυτο λεω να αργησω να παω. Θελω να βρουμε λιγο την σειρα μας πρωτα κ οχι να ακουω το κοντο κ το μακρυ του καθενος!

Καλημερα ειπα δεν ειπα! Καλημερααααα!

Μακαρι βρε κοριτσια τι να πω! Ας γεννησουμε με το καλο πρωτα κ ολα θα γινουν!

Ειδες Ελενη κυριος ο Αλεκος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...