Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ναι την βλέπω και θυμάμαι το αλοίμονο που είχα τραβήξει να τον ντύσω...του χρόνου δεν ξέρω αν θα έχουμε την χαρά γιατί δεν θα έχω 40ντήσει...

Το ζουζούνι τι κάνει Τζενάκι μου;;;

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

a, gia ta ponemena sex, rofanvw de saw exei ertei akoma periodos, e? meta thn periodo stronei to prama. alla omoiopathitiko k gia ayto???? xa xaxa

μου ηρθε μια φορα πριν 2 μηνες και αλλη μια τωρα, δεν ξερω ποτε θα ξαναερθει αλλα η αληθεια ειναι πως ειδα μια μικρη βελτιωση,ομως τα πραγματα ακομα σκουρα ειναι απλα οχι καταμαυρα......:D;)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Αν ερθει η περιοδος μια δυο φορες μετα θα φτιαξουν πολυ τα πραγματα! Θα επανελθουν στα προ εγκυμοσυνης εποχης επιπεδα! Εμενα μου ηρθε στους 9 μηνες μετα την γεννα οποτε φανταζεσται ......

Διαφημίσεις

Αν ερθει η περιοδος μια δυο φορες μετα θα φτιαξουν πολυ τα πραγματα! Θα επανελθουν στα προ εγκυμοσυνης εποχης επιπεδα! Εμενα μου ηρθε στους 9 μηνες μετα την γεννα οποτε φανταζεσται ......

Εμένα ακόμα τίποτα από περίοδο, ούτε στάλα.:confused:

IxBZp3.png

ρε......εμενα μου ηρθε στους 6, στους 8 και τωρα παλι τιποτα.....ωορηξια νομιζω ειχα....βρε μπας και ειμαι εγκυος;:shock::?:eek::shock: χα, αστειακια.:rolleyes:

λες να εχουμε και αλλη εγκυουλα στο cafe???????:D:D:D:D:D:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Εμένα μου ρθε περίοδος γύρω στο χρόνο... σας έφαγα λάχανο έτσι. Δεν είναι τυχαιο ότι τώρα στην εγκυμοσύνη έχω βγάλει όλα τα σπασμένα για να έχουμε αποθέματα για μετά!!!

Μικρο ανήλικο νταφίδιο θέλω κι εγώ αυτό το ομοιοπαθητικό χάπι (μπας κι είναι μπλε;; ):cool:

Τι είναι τα infractions;;;

Διαφημίσεις

Εμένα μου ρθε περίοδος γύρω στο χρόνο... σας έφαγα λάχανο έτσι. Δεν είναι τυχαιο ότι τώρα στην εγκυμοσύνη έχω βγάλει όλα τα σπασμένα για να έχουμε αποθέματα για μετά!!!

Μικρο ανήλικο νταφίδιο θέλω κι εγώ αυτό το ομοιοπαθητικό χάπι (μπας κι είναι μπλε;; ):cool:

Τι είναι τα infractions;;;

Εκμεταλλεύεσαι τα νυχτερινά ξυπνήματα του Θοδωρή εεε?

Νταφίδιο, άντε να ξεμπερεδεύεις! Εξάλλου κάπου πρέπει να πάει και αυτή η σκυτάλη... Έχει κολλήσει στη Χλόη.

Πού είναι η Χλόη???

Έφτιαξα ρεβύθια με κρεατάκι και μόνο σε εμένα άρεσε... Ούτε ο Αλέκος ούτε η Ελένη... Βρε μπας και πρέπει να επναπροσδιορίσω τη μαγειρική μου?

Αν και νομίζω ότι μπαίνουμε στη φάση που λέει δε μ'αρέσει για φαγητό που δεν έχει καν δοκιμάσει...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Λέγκω infractions είναι οι ποινές που παίρνεις σε ένα φόρουμ όταν παραβαίνεις τους κανόνες

Όπα υπάρχουν και τέτοια? και στα πόσα σε διώχνουν? Και πού τα βλέπεις?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...