Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοπελούδες μου

Πολύ χάρηκα την Σαββατιάτικη συνάντησή μας!!! Είχα τόσο καιρό να δω τις περισσότερες, γνώρισα επιτέλους με την αμαρεττο-εκπληξη:-) Η Λαμπρινούλα ήταν η ψυχή της παρέας λίγο αδιάβαστη στον πητερ παν αλλά την επόμενη φορά θα είναι πιο καλά προετοιμασμένη (κρίμα ρε Λαμπρινάκο που δεν έρχεσαι πιο συχνα, κάθε φορά δεν σε χορταίνουμε). Και τη θοδώρα είχα να δω άπειρο καιρό και την Μαιρη, και την Αγγελικούλα. Την Σοφούλα και την Μαριώ τις είχα δει πιο πρόσφατα... Τι φατσόνια ήταν όλα τα μικρά δεν λέγεται... Η φακή απίστευτη τσίτα όλο κακάριζε και τσατσαριζόταν με την ευτυχούλα (άλλο τρελό άτομο), απίστευτο ταπεραμέντο και οι δύο όχι αστεια. Η Αλεξάνδρα (πωπω την θυμάμαι τόσο μικρούλα) μεγάλωσε πολύ και μάκρυνε και το μαλάκι, μαγείρευε με το γλυκήτατο Μαρινάκι που έφτιαξε μια τέλεια ζωγραφια και έγραψε και το όνομα της. Η Ιωαννούλα πολύ ήσυχη και αγαπησιάρα, την ερωτεύτηκα! Ο έκτορας ΑΣΤΕΡΙ και πολύ τρυφερός και υπομονετικός με τους μικρούς καταληψίες (τον λάτρεψε ο σόζω και ο νικόλας λάτρεψε το τζάκι). Γνώρισα και τον Απόλλωνα με τις τέλειες μαύρες καλτσούλες και την γεματη μελανιες φατσούλα αλλά τον είχαν πιάσει οι ντροπές. Το νεφελάκι έγινε κοτζαμ δεσποινίδα. Το μεγάλο αμαρετόπαιδο πολύ πολύ κοινωνική και όμορφη κοριτσάρα και η μικρούλα μια πολύ όμορφη τσαλίτσα. (για τα πιτσιρικάκια που βλέπω συνέχεια δεν γράφω κάτι μια και τα καμαρώνω και κουκουβαγίζω συνέχεια) Ελπίζω να μην ξέχασα κανένα άλλο πλασματάκι...

Σοφάκι μου σε ευχαριστούμε παααααααααρα πολύ για την φιλοξενία και που σου ισοπεδώσαμε το τσαρδάκι σου. Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν γνώρισα τα άλλα δύο αστέρια σου. Έχεις υπέροχη οικογένεια!!!

Λαμπρινή ακόμα μου τρέχουν τα σάλια με την κρεατόπιτα! Δεν υπήρχε απλά αυτό το έδεσμα!

Εγώ απο χθες το βράδυ είμαι σερνομαι (κάτι με περιτριγυρίζει μάλλον) και είδα και εφιάλτη το βράδυ ότι έπεσε ο νικολάκος απο μπαλκόνι και τον πήρανε οι γιατροι και δεν με αφήνανε να τον δω...

Διαφημίσεις

xa, xa μετα απο τοσο φαι πως να συνλθουμε.... Μα ειναι δυνατο να μην τα δοκιμασεις ολα? Και εκει που ειχα τσακισει το τιραμισου της σοφιας, τσουπ σκαει μυτη ενα τσουρεκι τιγκα στη σοκολατα που κοντεψα να λιποθυμισω. Και δεν ειμαι η φανατικη της σοκολατας....

Λοιπον απο οτι φαινεται ειμαι η πρωτη... Προσωπικα περασα πολυ ωραια παρα που εχασα την εκπληξη! Η εκπληξη ηταν οντως απο τα βορεια, αλλα οχι η Φρυνη! Ηταν η Αμαρετο!!! Και φτου σου γμτ δεν την προλαβα... Προλαβα ομως τη Χλοη, τη Θεοδωρα, τη ντου και φυσικα την Λαμρινουλα. Καλα για τις λεγκομυρτολενιτο δεν σας λεω αυτες ειναι δεδομένες:tongue:

Τα παιδακια μεγαλωσαν και δεν ξερω για ποιο να πρωτοπω! Παιζανε μια χαρα μονα τους για πολλες ωρες, δεν ειχαμε πολλες διαμαχες ήταν αψογα! Η φακη, απιστευτη, αεικίνητη και οσο λιπος της λειπει το εχει σε δυναμη και τσαγανο. Καλα η ευτυχια κουκλαρα, αλλά ερωτευτηκα και τα τρια τα αγορια της Σοφιας που εβλεπα πρωτη φορα, ειναι κουκλια και αψογα, καταπληκτικα παιδια οπως ακριβως το περιμενα δλδ! Μπραβο βρε σοφουκα μου, εισαι και θα εισαι το σταθερο μας προτυπο! ΕΙδα και τον Απολλωνα της Χλοης , επισης πολυ κουκλι, νομιζα οτι θα συνατήσω βρεφος και ειδα παιδακι να περιφερεται ανεξαρτητο! Βρε πως περναει ο καιρος... Η Αλεξανδρα τι να πω, θα σφαχτει κοσμος στην ποδιά της.... Και οι υπολοιπες δεσποινιδουλες πια που παιζανε ωσαν κυριες, Νεφελη, Μαρινα, Λήδα, Δαναη... Αντε παιδια, τωρα που ανοιγει ο καιρος να μαζευομαστε πιο συχνα, ειναι πολυ ωραια φαση αυτες οι συναντησεις. Και ολο να εχουμε απο καμια εκπληξη, απο τις μη αθηναιες... Να βρισκομαστε εξω ομως γιατι την σοφουκα την λυπηθηκα οταν ειδα πως της καναμε το σπιτι... Σοφακι ενταξει, επανήλθατε?

Καλε, καλημερα δεν ειπα! Καλημερα!

Εγω με μπουκωμα λες και μπαζωσανε το ρινικό μου, ο αντρας μου καλυτερα μετα τη χτεσινη γαστρεντεριτιδα που σημερα περασε στον αγγελο που ευτυχως ειχε μονο μια φορα εμετο κ μια φορα διαρροια μεχρι στιγμης μαζι με τα ποταμια μυξας. Η Δαναη αν εξαιρεσεις κατι βραδυνες κρισεις βηχα ειναι καλα! Καλυτερα να τα περασουμε τωρα να ειμαστε ενταξει το πασχα τουλαχιστον...

Χα, λεγκουίν μαζι γραφαμε... Καλε ηταν και η Αντζελα? Ουτε αυτη την πρόλαβα, τι κριμας...

Α, μην ανησυχεις, εμεις σε κολλησαμε... Ο Σακης το βραδυ που γυρισαμε ηταν χαλια με τη γαστρεντεριτιδα κ γω απο χτες το απογευμα μπουκωμενη... καθοσουν κ διπλα μου χρυσο μου... Περαστικα κοριτσαρα, οσο για τα όνειρα, φαση ειναι θα περασουν...

Καλα ναι η κρεατοπιτα.... τι γευσεις σε μια μπουκια....

Aχ πολύ χαίρομαι που περάσατε τόσο τέλεια και φυσικά έσκασα που δεν τα κατάφερα να έρθουμε, ας όψεται αυτή η σκυτάλη που με τυραννάει...

Είδα όμως φωτογραφίες και είστε όλες κουκλιά και περιμένω πως και πως να βρεθούμε σε κανένα πάρκο όταν ανοίξει ο καιρός...

Πωπω χάλια κι ο Σάκης εε; Αφροδιτάκο αν παίζει γαστρεντερίτιδα καθήστε να κολήσετε τώρα όλοι για να είστε καλά την Πέμπτη που θα φύγετε!

Επίσης αποθέωσα και ένα ρευστό κέικ που υπήρχε σε ένα μικρό ταψακι... κολαση μιλάμε!!!

Διαφημίσεις

Aχ πολύ χαίρομαι που περάσατε τόσο τέλεια και φυσικά έσκασα που δεν τα κατάφερα να έρθουμε, ας όψεται αυτή η σκυτάλη που με τυραννάει...

Είδα όμως φωτογραφίες και είστε όλες κουκλιά και περιμένω πως και πως να βρεθούμε σε κανένα πάρκο όταν ανοίξει ο καιρός...

ευτυχως που υπάρχουν τα κουτσουμπολια και μαθαινουμε οτι εχεις παρει τη σκυταλη!!! Δλδ προχτες το έμαθα... Μπραβο βρε Τζενακι, συγχαρητήρια, με το καλο να ερθει το μωρακι σου και να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη. Εχεις θεματακια τωρα?

Και γω θελω φωτος....

Αν είχα το κουράγιο να είμαι πιο συχνά στον υπολογιστή θα το είχα πει πιο πριν...αλλά με πάει χάλια όπως και στην πρώτη με εμετους, ναυτιες, ζαλάδες κλπ...και μου την έχει δώσει λιγάκι...είχα και μια μικρή αποκόλληση στην αρχή λόγω σηκώματος του μικρού...πίκρα γενικά αλλά οκ έχω χάσει 2 κιλάκια!:D

τζενννννννννννννν συγχαρητηρια κοριτσάκι!! Και υπομονη!!!!

Να σου πω...πριν σε πιασει το πρεγκο μπρειν, μου θυμιζεις το ονομα της γιατρου της παιδοενδοκρινολογου? δεν το θυμαμαι εχω χασει την καρτ ακαι θελω να κλεισω ραντεβου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...