Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα!

Το νου σας ρεμαλια να μην βρεχει! Οχι και τιποτε αλλο γιατι η Σοφια εκτος απο το υπερπολύτεκνη, εκτος απο γκαστρωμενη που δεν πρεπει να κουραζεται, εχει και διαθεση να μας μαζωξει σπιτι της να το κάνουμε κρανιου τόπο.... Γι'αυτο σ'αγαπάω βρε σοφούκα, εισαι πολυ large!

Φιλω σας, παω να βριστώ με το σχολέιο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γι'αυτο σ'αγαπάω βρε σοφούκα, εισαι πολυ large!

:rolleyes::rolleyes: Ειδικά αυτή την εποχή είμαι XXL και η κοιλιά δεν είναι από την εγκυμοσύνη ακόμα!:rolleyes::rolleyes:

Για το σπίτι μην ανησυχείτε, είναι πάντα κρανίου τόπος, οπότε θα είμαστε στο στοιχείο μας!

Αφροδίτη έμπαινε με το σχολείο! Γερά με τσαμπουκά!

Καλημέρα σας, εγώ νυστάζω απίστευτα, δεν μπορώ να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά, ως εκ τούτου, πάω να ρίξω κανέναν υπνάκο!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημέρα κορίτσια... έτοιμες για αύριο;

Πωπω εδώ και αρκετές μέρες βλέπω αγχωτικά όνειρα...

Πάντως χθες καθήσαμε με τον γιωργάκο μου και φάγαμε junk food και είδαμε καμένο ταινιόνι... μπορεί να μην είχε πολύ ποιότητα η βραδιά αλλά περάσαμε πολύ όμορφα.

Καλημεραααα!

Αφροδιτη η αντιδραση του Αγγελου μου θυμιζει την πρωτη φορα που δοκιμασαμε σταθμο το Μητσο κ σταματησαμε αμεσως. Το ιδιο κ η συμπεριφορα της δασκαλας αν σου ειπε αυτα που καταλαβαινω. Αν δεις κ δεν θελει μην επιμενεις κ το παρει πολυ στραβα. Αφου ειναι ακομα εδω η Νελα κρατα την να βγει το καλοκαιρακι κ δοκμιμαζεται απο Σεπτεμβριο ξανα ισως κ σε αλλο σταθμο. Μπορει ο σταθμος να ειναι σουπερ αλλα να μην του εχουν κατσει καλα οι δασκαλες.

καλημερα girls!

Tι κανετε;

Εμεις καλα στον αγωνα!

Η Ηρω ειναι πολυ μπουμπου!Τρωει ολημερις!Το μαγουλο κοντευει να σκασει!Πηρε σε 30 μερες 2100!

Η Ελιζα αρχισε να προσαρμοζεται στην νεα κατασταση σιγα σιγα,δεν εχει κι αλλη επιλογη αλλωστε!

Ζηλευω σουπερ συναντηση!

Τζενακο εφτασες 26 εβδομαδες;;;Μπραβο!Τι ειναι το μωρο,το ειδατε;

Λεγκολιν τι κανουν τα καμαρια σου;

Διαφημίσεις

Γεια σου βρε Φρυνουλα!!! Μα 2100????? Για πες και ποσους πόντους πήρε?

Α, να σας ρωτησω εχει κανεις σας ακουσει για τους εξης δυο γυναικολόγους?

Μπίκος και Ζευγίτης?

Για μια φιλη μου ρωτω!

Καλα Φρυνη νομιζω η Ηρω εχει ξεπερασει καθε οριο πολυ τουρμπο λκεμε. Κ μενα ο Μητσος σε ενα μηνα ειχε παει απο 3240 5200 κ μας ειχε φανει αστα να πανε. Θα συνηθισουν μωρε τα πρωτα δεν εχουν κ αλλη επιλογη. Εμας κ το δευτερο αγορι ειναι ιδια συνταγη μην αλλαξουμε κ παθουμε τπτ! Δεν βαριεσαι γερα να ειναι κ το φυλο ειναι το λιγοτερο!

Αφροδιτη εγω δεν εχω ιδεα για τους γιατρους που λες, αν πας στο θεμα εγκυμοσυνη ποιον γιατρο εχετε ισως βρεις κατι ..

Σημερα γεννησε κ μια φιλη μου δεν εχει 5 μερες που μπηκε στον 9ο κ ειχαν προγραμματισει με γιατρο για μετα το Πασχα αλλα ο μικρουλης ειχε αλλα σχεδια. Ολα καλα! Αντε να περνουμε σειρα ( οχι ακομα ειπαμε .....)!!!

Περιγραφή τελευταίας ώρας... όλα τα σιντι πεσμένα στο σαλόνι, τα σκεπάσματα στο πάτωμα του παιδικου και μια πάνα στη χέστρα... η ανακύκλωση στο πάτωμα της κουζίνας, μαζί με τάπερ, τα σκαμπο και τις καρέκλες που είναι αναποδογυρισμένα, ένα σακουλάκι τραχανά αδειασμένο. Χμμμ απ'οτι ακουω μόλις έπεσε και το τελευταίο οχυρό η θήκη με τα λαχανικά... Αυτά ο νικόλας γιατί ο θοδωρής ευτυχως κοιμάται. Τώρα έχει πάρει τη σκουπα και πηγαίνει τον τραχανά στο υπόλοιπο σπίτι... εγώ παραιτήθηκα δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας γιαυτο το σπίτι...

Φρυνάκο μου εντυπωσιάστικα απ'την υπερμπέμπα σου!!!!!!!!!!!!!!! Φιλάκι μεγάλο και πάω να μαζέψω τον κεφτέ με το σκουπόξυλο, να ξυπνήσω τον σόζω και να φύγω τρέχωντας για βόλτα πριν αποτελειώσει το σπίτι.. αδειαζει τα σκουπιδιαααααααααααααααααααααα

Νικόλας ο σαρώστρας!!!:lol::lol:

αχ έρημη μάνα! χαράς το κουράγιο σου!!! εγώ θα είχα βελάξει!

όχι βέβαια πως δεν βελάζω και τώρα με τα κατορθώματα του Ιάσονα, βέβαια δεν έχουμε φτάσει το δικό σας βεληνεκές αλλά το προσπαθούμε :rolleyes::lol:

Διαφημίσεις

Βροχές αύριο όλο το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Στοπ.

Μάζωξη στο σπίτι Σοφούκας. Στοπ.

Νυσταζω. Στοπ.

Καληνύχτα.Στοπ.

Καταπληκτικό το ανακοινωθέν!

Λοιπόν, τώρα φεύγω να πάω τον Έκτορα κολυμβητήριο, αλλά θα είμαι πίσω κατά τις 11.00. Αν καμία έρθει λίγο νωρίτερα και δεν είμαι σπίτι, να μη φύγει ε; να περιμένει!

Αν υπάρχει επίσης κάποια που θέλει να έρθει και δεν της έχω στείλει διεύθυνση, ας ζητήσει από Λέγκω, Ελένη, Αφροδίτη Ντου κλπ.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

εμείς τελικά δεν θα έρθουμε γιατί ο Ιάσονας μόλις έγινε καλά από ίωση και φοβάμαι μην κολλήσει κανένα παιδάκι-μωράκι μιας και η συνάντηση θα γίνει σε κλειστό χώρο... κρίμα :(:(:(:(:(

καλά να περάσετε!

Καλημέρα! Καλα να περασετε κοπελιες! Κριμα που δεν θα ερθουμε. Ο Μητσος ακομα ειναι με μυξα κ δεν το ρισκαρω να κολησει κ αλλα παιδακια! Δεν πειραζει αλλη φορα μονο που στεναχωριεμαι που δεν θα δουμε την Λαμπρινη κ την φακιτσα ρε γμτ!

κριμα τελικά δεν εβρεξε, ελπιζω να μηνε γινε χαμος στης σοφουκας!

Εγω αδιαθετησα γκρρρρρρρ και ειχα ζαλαδες τρομερες, δεν ηθελα να οδηγησω...

Πως τα περάσατε για πειτε λεπτομερειες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...