Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

σκέφτηκα και άλλο: μπορούμε να τα κλειδώσουμε στο σπίτι και να στείλουμε μνμ στους άντρες "τα παιδιά είναι σπίτι. εγώ πάω για ποτο. μόλις μπορέσεις πήγαινε να ρίξεις καμιά ματιά γτ δεν τα πολυεμπιστεύομαι μόνα τους"

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημερα κοπελιες τι κανετε?

Εμεις περασαμε ενα σεξυ τριημερο με Μητσο να κανει μεν μονο μια φορα την μερα λιγο πυρετο αλλα να περναει φαση απιστευτης γκρινιας , απο τα τοπ της καριερας του!Οποτε απο νευρα καταλαβενεται ποσο καλα ειμαι. Σημερα ομως τον πηγα σταθμο εχει απο χτες τα ξημερωματα που εκανε δεκατα απυρετος , η μυξα εχει υποχωρησει κ ο βηχας ειναι ελαχιστος πλεον.

Για την συναντηση του Σαββατου θα εχουν περασει 3 μερες + που θα ειναι καλα θελω να πιστευω κ λεμε να ερθουμε τωρα αν δω οτι κατι εχει δεν το ρισκαρω να σας κολλησουμε.

Εγω εχω πολλα νευρα σε σημειο αηδιας, εχω βαρεθει τοσο καιρο σπιτι κ ανυπομονω να γυρισω μετα το Πασχα στο γραφειο να πω καμια κουβεντα με κανα ανθρωπο που να μην εχει να κανει με μωρα κ ολο το γενικο σετακι.

Επισης θελω να βαψω τα μαλλια μου με φυτικη βαφη τι λετε ? Σε αυτη την περιπτωση να ρωτησω η ασχετη θα αγορασω εγω την βαφη κ θα την παω στο κομμωτηριο η εχουν ολα τα κομμωτηρια κ απο αυτες τις βαφες? Ρομπα θα γινω παλι η ασχετη...

Καλημέρα!

Τζενακι να γινει τελειως καλα ο Μητσακος!

Οσο για την βαφη δεν ξερω, παρε ενα τηλεφωνάκι πριν πας,ε? Και αν ειναι φυτικη η βαφη (χρωμοσαμπουάν δλδ) και την πάρεις μόνη σου γιατι δε λες σε καμια φιλη σου να στα βαψει?

Γμτ γιατι χάλασε ο καιρος? Βρηκατε τελικα την εναλλακτική για το άμα βρεχει? Ελπίζω να ειναι ενταξει γιατι το πάρκο ψυχικου ειναι πολύ ωραίο!

Μα με το που ειπαμε για ποτακι απογευματινό χαλασε και ο καιρος? Μηπως ειμαστε γκαντέμηδες?

Καλημέρα!!!!!!!

Θα το χάσω το ποτάκι??? Μη μου λέτε τέτοια! Αχ βαχχχχ....

Τζένη πρέπει να ρωτήσεις στο κομμωτήριό σου αν έχουν τέτοιες βαφές και αν δέχονται να σου περάσουν τη δικιά σου... Δεν το κάνουν όλα τα κομμωτήρια...

Σήμερα πήγα με τη Φίφη στο σχολείο του Αλέκου και μπήκε κυρία, τον ακολούθησε, έβγαλε το μπουφάν της και περίμενε να της δείξει τί να κάνει...

Πήγε στην κουζίνα, πήρε ψωμί να φάει, είπε ευχαριστώ και φύγαμε!

Μπας και πρέπει να τη στείλω και αυτήν σχολείο???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Eλα ρε, σωστη η Φιφη! Εγω παλι με τον Αγγελο σκεφτομαι μηπως καi να τον σταματησω... Το εχει παρει λιγο βαρεως συνεχειa ξυπναει την νυxτα και φωναζει "δε πα παει βουλειά μαμα" και μολις του λεω "εδω ειμαι" με παιρνει αγκαλιτσα και κοιμαται... Και μιλησα σημερα με την δασκάλα του και μου την εσπασε πολυ με το υφος της και τις απόψεις της.... Απο Δευετρα θα παω απο κει να μιλησω...

Λενιτο, θες να το κανονισουμε αλλη μερα το ποτακι να μπορεις και συ?

Eλα ρε, σωστη η Φιφη! Εγω παλι με τον Αγγελο σκεφτομαι μηπως ακια να τον σταματησω... Το εχει παρει λιγο βαρεως συνεχεις ξυπναει την νυστα και φωναζει "δε πα παει βουλεια η μαμα" και μολις του λεω "εδψ ειμαι" με παιρνει αγκαλιτσα και κοιμαται... Και μιλησα σημερα με την δασκάλα του και μου την εσπασε πολυ με το υφος της και τις απόψεις της.... Απο Δευετρα θα παω απο κει να μιλησω...

Λενιτο, θες να το κανονισουμε αλλη μερα το ποτακι να μπορεις και συ?

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Τί έγινε με τον Άγγελο? Ε καλά μην το δένετε με τη Φίφη... Η πρώτη αντίδραση ήταν...

Τί σου είπε δηλαδή? Ό,τι πρέπει να επιμείνεις και ότι πρέπει να είμαστε σκληροί και τέτοια?

Μου σηκώνεται η τρίχα!

Να ρωτήξω, το Σάββατο θα μασουλήσουμε τίποτα? Να ετοιμαστούμε για φαγοπότια? Να φέρουμε τα γαλλικά κρασιά που έφερε ο Ζερόμ?

Είναι και στο Ψυχικό και θα μας κοιτάνε καλά καλά οι κιουρίες!!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

στο πάρκο του ψυχικού θα κάνουμε πικνικι, αν όλα μας κάτσουν καλά..

και νερό μη ξεχάσουμε, μη ξεδιψάμε με κρασιά :D:D

Λοιπόν, κορίτσια αν βρέχει, έχουμε εναλλακτική το σπίτι μου! Θα κάνουμε μια τελευταία ενημέρωση το Σάββατο κατά τις 9 το πρωί ανάλογα με τον καιρό για το πού θα γίνει τελικά η συνάντηση, οπότε μείνετε συντονισμένες!

Στέλνω με πμ τη διεύθυνση, όσες ενδιαφέρεστε να έρθετε και δεν πάρετε πμ στείλτε μου να μου ζητήσετε!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...