Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!!!!!

στην κυριολεξια, δε σας προλαβαινω......

πολυ γραψιμμο επεσε σημερα.....;):tongue:;):tongue:

Σημερα εχει γεννεθλια κ η Φρυνη ε ? Χρονια πολλα πολυχρομη κ ευτυχισμενη!

xronia polla!!!!!!!στη φρυνη!!!!!:D:D:D

Όσο για τα ..άντα αρκετά πιά. Εξάλλου μιλούσα με τη μαμά μου προχθές και μου έλεγε ότι εκεί γύρω στα ΣΑΡΑΝΤΑ ένιωθε πολύ ωραία, όμορφη και σέξιιιι!!!!

Άρα τα καλύτερα έρχονται! Άσε που η μόδα λέει να έχεις ήδη 2 παιδιά και να είσαι χωρισμένη για να ξαναπαντρευτείς εκεί γύρω στα 40!!! να κάνεις και άλλο ένα μωρό να ξανανιώσεις....

συμφωνω - συμφωνω αν και ανηλικο ακομα συμφωνω με αυτη τη θεωρια.....

η μανουλα μου λεει να μου κανει ενα αδερφακι οσο προλαβαινει ακομα!!!!;):D

καλτσα ???γιατι καλε φανταρος θα παει?

γιατι εμενα που θα παει φανταρος πρεπει να του πλεξω καλτσες?????:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

OMG doo θελω ιδιαιτερα μαθηματα.......;););)

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πεινώωωωωωωω

Σήμερα ξεκίνησα τη δίαιταααα!!!!!

Σταματάω να τρώω γαλακτοκομικά, ντομάτα, πορτοκάλια, ξηρούς καρπούς και σοκολάτα λόγω πιθανής αλλεργίας της μικρής και ζάχαρη και γλυκά λόγω πιθανής καναντίασης στο στήθος !!!!!! Τί να φάω ρε γαμώτο????

εχεις απειρες επιλογες, ασε που κανεις πολυ καλο στον εαυτο σου!

σαλατες:λαχανα, γουλια, μαρουλια, καροτα, πατατες, πατζαρια, μανιταρια κτλ κτλ

ψαρια, κοτοπουλα κ αλλα κρεατικα,

φρουτα (αβοκαντο, μηλα μπανανες, αχλαδια, χυμο σταφυλι, μηλου κτλ κτλ

αντι για γαλακτοκομικα φυτικα γαλατα κ παραγωγα τους (γαλα βρωμης, σογιας ) κρεμα σογιας σε φαγητο η στη φρουτοσαλατα

αντι για ζαχαρη χυμους

ψωμια, κριτσινια ολικης (το σουσαμι δεν απαγορευεται ετσι;) ρυζογκοφρετες....

ελαιολαδο παντου..α ξεχασα!!!!!!!!!!ταχινι με μπανανα λιωμενη αντι για μελι!

αχ αυτα νομιζω....:rolleyes: μια χαρα δεν ειναι;

α ξεχασα, χαρουπαλευρο αντι για κακαο και

πονεμενη ιστορια και για μας.......αστα.....

ακομα ντιεσ;;;γιατι ρε παιδι μου;:eek: εγω πηρα ομοιοπαθητικο (ναι υπαρχει ΚΑΙ γι'αυτο χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!)και εδω κ ενα μηνα .....ενταξει....καλα παμε!!!!!!!!:tongue:;)

κοιμηθηκε η μικρη κ ειπα να μπω αλλα δεν καθομαι πολυ, φευγω σε λιγο!εχω κ μαθημα μετα ουφφφφφφφφφφ

Διαφημίσεις

ακομα ντιεσ;;;γιατι ρε παιδι μου;:eek: εγω πηρα ομοιοπαθητικο (ναι υπαρχει ΚΑΙ γι'αυτο χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!)και εδω κ ενα μηνα .....ενταξει....καλα παμε!!!!!!!!:tongue:;)

κοιμηθηκε η μικρη κ ειπα να μπω αλλα δεν καθομαι πολυ, φευγω σε λιγο!εχω κ μαθημα μετα ουφφφφφφφφφφ

καλυτερα λιγο ειναι αλλα οχι και τελεια......

για πες για τα ομοιοπ και εγω θελω, δεν παιζει ομως να παρω τον ομοιπ να του πω τετοιο πραγμα ντρεπομαι:oops::oops::oops::oops::oops:

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Τουλάχιστον η δικιά μου έχει τώρα 3 μέρες και έχει φτιάξει πάλι τον ύπνο της - σερί όλη τη νύχτα από 10 εώς 7 και κανένα 3ωρο συμπλήρωμα μετά!!!!! Νια νια νια νια νια :P:p:p

δεν τα λενε αυτα δυνατα!!!!!

ακόμα δεν κλείσατε τους 6 μήνες:tongue:

Ρε κορίτσια πάντως, ο Κωστής που θήλασε μόνο 6 μήνες, δεν άρχισε μετά να ξυπνάει το βράδυ:rolleyes: Τώρα άρχισε με την έλευση της Σοφίας και τον παιδικό...:-(

DPYUp2.png EYukp3.png

πριν το καφε ειχαμε ρημαξει ολα τα τοπικ τα βγαζαμε οφ

εκεινο το ερμο "θηλασμος και περιοδος " θυμαμαι συζητηση μεταξυ λεγκω,φελια ,γαλατ και να πεφτουμε κατω απο τα γελια

καλά ε΄γω γιατί δεν το θυμάμαι? πρεπει να το βρω να γελάσουμε λίγο...

:lol:καλα και τα ελληνοχωριατικα να δεις οταν το μεγαλωνει γιαγια

ελεγε στο ανηψακι μου η μανα μου

"αντε τραβα παιδι μου" (μτφ. αντε πηγαινε)

και ελεγε το καημενο"τι να τραβηξω γιαγια?"

τωρα ανησυχω που η στεφανια λεει το πολυ "πουλι"

και το παμε "παμι"

Καλά συτό δεν είναι τίποτα....μην σου αρχίζει να σου χωρεύει δημοτικά μόνο..ο γιός μου μόλις ξεκινα η πεθερά το "όλα τα πουλάκια..." σηκώνεται να χωρέψει και συμπληρώνει την γιαγιά του στο τέλος ¨ζυγά-ζυγά"

χαχαχαχαχαχαχα συμπασχω....τον βάτραχο η Ειρηνη τον εμαθε μπάκακα! ναι ναι ετσι ειναι στα καρδιτσιώτικα μάλλον απο το μπακ -ακ, μπακ-ακ ??? χαχαχαχ :tongue:

Επίσης ξερεις τι ειναι να μπανεις σπιτι και να βρισκεις το παιδι να λεει γιουρια γιούρια ώπαλαααααααα και να σηκωνει τα χερια ψηλα??? μια χαρα σου λεω ειχα ριξει τρελα γελια....

ντου σε βρισκω πολύ προχώ με την ποδια!!! πολυ γελιο εριξα !!!! Καλέ τι ρέντα ηταν αυτη? Ξεχαστηκα εδώ και η μικρή διαμαρτύρεται...(δηλαδη εδώ παίζει δίπλα μου αλλα εριξε και τη μιση βιβλιοθηκη κατω)

θυμαμαι παλιες εποχές του καφέ που διάβαζα τη δευτερα στη δουλειά 30 σελίδες κακουργες!!!!!!

Α! και Φρυνη χρόνια πολλα

Επίσης Χλόη, Λαμπρινη, γιατί δεν μας παίζετε????:tongue:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης ξερεις τι ειναι να μπανεις σπιτι και να βρισκεις το παιδι να λεει γιουρια γιούρια ώπαλαααααααα και να σηκωνει τα χερια ψηλα??? μια χαρα σου λεω ειχα ριξει τρελα γελια....

25 Μαρτίου εεε;;;οοχι ..ε τότε το παιδί τιμά τις ρίζες!!!

Η γιαγία μας τραγουδά οτιδήποτε ήταν must πριν τους Βαλκανικους Πολέμους...άντε να το εντάξω το παιδί στην κοινωνία μετά απ όλα αυτά...με τα τσαρούχια θα μου βγει το καημένο.

line_m121_beg_40_time_1214452800_text_cf20c3e9fef1e3eff220eceff520e5dfede1e9.gif

eNortjK1UjIzNrIwVLIGXDASsgKg26.png

εχεις απειρες επιλογες, ασε που κανεις πολυ καλο στον εαυτο σου!

σαλατες:λαχανα, γουλια, μαρουλια, καροτα, πατατες, πατζαρια, μανιταρια κτλ κτλ

ψαρια, κοτοπουλα κ αλλα κρεατικα,

φρουτα (αβοκαντο, μηλα μπανανες, αχλαδια, χυμο σταφυλι, μηλου κτλ κτλ

αντι για γαλακτοκομικα φυτικα γαλατα κ παραγωγα τους (γαλα βρωμης, σογιας ) κρεμα σογιας σε φαγητο η στη φρουτοσαλατα

αντι για ζαχαρη χυμους

ψωμια, κριτσινια ολικης (το σουσαμι δεν απαγορευεται ετσι;) ρυζογκοφρετες....

ελαιολαδο παντου..α ξεχασα!!!!!!!!!!ταχινι με μπανανα λιωμενη αντι για μελι!

αχ αυτα νομιζω....:rolleyes: μια χαρα δεν ειναι;

α ξεχασα, χαρουπαλευρο αντι για κακαο και

ΟΥΑΟΥ

μου άνοιξες την όρεξη :D.

Thanks ;)

IxBZp3.png

δεν τα λενε αυτα δυνατα!!!!!

ακόμα δεν κλείσατε τους 6 μήνες:tongue:

Ρε κορίτσια πάντως, ο Κωστής που θήλασε μόνο 6 μήνες, δεν άρχισε μετά να ξυπνάει το βράδυ:rolleyes: Τώρα άρχισε με την έλευση της Σοφίας και τον παιδικό...:-(

Κακομοίρα μου έτσι και κλείσουμε τους 6 μήνες και αλλάξει κάτι..... βρες μέρος να κρυφτείς :twisted::tongue:

IxBZp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...