Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι πεζή, ρεαλίστρια, εγώ σας το είπα το οικονομικό μου έχει φέρει κατάθλιψη. Τα λεφτά δεν κάνουν την ευτυχία, είπαμε, αλλά μια καλή απομίμηση την κάνουν τα άτιμα!

Αφροδιτάκο μου η αλήθεια είναι αυτό που περιγράφεις είναι ο απόλυτος παράδεισος και καλύτερα δνε υπάρχει αλλά θα βρεις μια κοπέλα για κανα βραδινό και θα είστε μια χαρούλα... και αν σε πιάνει απελπισία με το σπίτι μια βόλτα απο εδώ ή από μυρτώ και θα πέρνεις τα πάνω σου (βέβαια πρέπει να σου κάνουμε λοβοτομη για να μη θυμάσαι πως ήταν με την νέλα)

Τι πεζή, ρεαλίστρια, εγώ σας το είπα το οικονομικό μου έχει φέρει κατάθλιψη. Τα λεφτά δεν κάνουν την ευτυχία, είπαμε, αλλά μια καλή απομίμηση την κάνουν τα άτιμα!

Σκέψου όμως ότι έτσι θα έχεις την εκπληκτική ευκαιρία να περάσεις αξέχαστο πάσχα στην αθήνα μαζί μας!!! Τι να χέσουν τα κύθηρα μπροστά σε τέτοια ευτυχία:tongue:

Χιλιαρικάκι αύξηση εεεε?

Καλάααα... Τα νέα λένε ότι μάλλον θα μπούμε κι εμείς στο ενιαίο μισθολόγιο...

Και τότε ετοιμάσου για το αντίθετο...

Αλλά μπορούμε να κάνουμε κολλεκτίβα!

Να μένουμε όλοι σε ένα σπίτι! Και να έχουμε 1 κοπέλα!

Τ μλκες λέω σταματήστε με!

Μυρτώ τί έγινε με τα Κύθηρα? Πήγανε υπερ πατρίδος?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

και αν σε πιάνει απελπισία με το σπίτι μια βόλτα απο εδώ ή από μυρτώ και θα πέρνεις τα πάνω σου (βέβαια πρέπει να σου κάνουμε λοβοτομη για να μη θυμάσαι πως ήταν με την νέλα)

μπα, μαλλον εσεις θα χρειαζεται να κάνετε βολτα απο το δικο μου σπιτι, αμα σας πιανει απελπισια... Ουτε να το σκεφτομαι....

Εμενα μπορει να μου πει κανεις τι να κανω ?? να παμε Γιαννενα ή να μεινουμε Αθηνα .......βοηθηστεεεεεε ,δεν αντεχω την αναποφασιστικοτητα μας ......ολα ειναι τοσο φλου στη ζωη μας ,με εχει κουραση αυτο .

...φατε τη σκονη μου αυτο ειναι ρεκορ γκρινιας χαχαχ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Βασούλα να πάτε με τα χίλια! Κι εγώ πια το σκέφτομαι πολύ ζεστά, ο μόνος λόγος που κολλάω είναι για το ότι ο Χ. θα είναι άνεργος! Αλλά σιγά το πράγμα, έτσι κι αλλιώς σε λίγο όλοι θα δουλεύουμε από χόμπι, εεε ας βρει κάτι άλλο να περνάει το χρόνο του.:tongue:

Να πάτε πάντως, αν μπορείτε να πάτε, θα είναι πολύ καλύτερα για σας και ακόμα καλύτερα για τα παιδιά μεγαλώνοντας!

Πετάχτηκα σαν τη τ.....ου κι εγώ, αλλά συνήθως δε σας προλαβαίνω, οπότε ό,τι θυμάμαι χαίρομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

αχ δεν ξερω αν θαναι οντως καλυτερα ,δεν ειναι και η ιδανικη πολη,με προβληματιζει πολυ ο καιρος ,βροχη ,κρυο ,υγρασια και με φοβιζει που δεν την εχω ζησει να ξερω τι με περιμενει ,σκεφτομαι και αν παω και δεν μου αρεσει αντε να τα μαζευουμε παλι

απο φιλους εγω εχω την κολλητη μου ,πηγε πριν 4 χρονια εκει ,ο δημ εχει φιλους αλλα σιγουρα θα κανουμε και νεους ,οι κοινωνικες σχεσεις στην επαρχια ειναι πιο ευκολες γιατι εχεις περισσοτερο χρονο και ειναι μικρες οι αποστασεις οχι οπως εδω, θα εχουμε κοντα και τους συγγενεις (αυτο βεβαια δεν ξερω αν ειναι θετικο ή αρνητικο :lol:)

εδω ο δημ περναει καλα ,δεν θελει να φυγει ,δεν τον νοιαζει δηλ μονο για τα παιδια και για μενα , εγω παλι πληττω,με εχει κουρασει η αθηνα ,οι αποστασεις της βασικα ,μπορει να φταιει και που τα 3 τελευταια χρονια κλειστηκα πολυ και αποτομα ,αν με ρωτουσατε πριν δεν το συζητουσα ,δεν ηθελα να φυγω με τπτ απτην αθηνα ,αν ξεπεταχτουν τα παιδια και αλλαξουν οι ρυθμοι ισως να μην θελω να φυγω ,,δεν ξερω ..μπερδεμα πολυ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα καλημερα...

Βασουλάκο εμένα αυτό που με κολλάει απ'το να φύγουμε (εκτός ότι δεν θα έχουμε δουλεια) είναι τα φιλαράκια... δεν την παλεύω να πάω κάπου χωρίς να έχω τα φιλαράκια μου. Άρα αφού έχεις την κολητή σου εκεί και ο δημ φίλους είναι πολύ σημαντικό!

(αλλά εγώ δίπλα από τη λίμνη βράδυ δεν περνάω, με τραβάει μέσα βρε παιδί μου αυτή η λίμνη μπρρρρρρ!:shock::shock::shock:)

Γεια σου κυρα Φρωσύνη:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...