Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Δανάη περαστικά σου!! τι σου'λαχε και σένα...

κι ο Ιάσονας ξανά μανά με ιωσούλα, μπόλικη μύξα και βήχα...

περαστικά και στον Μάριο.

Ελένη δεν γιόρταζε η Ευτυχία, νομίζω το καλοκαίρι είναι η γιορτή της.

Στον Αγησίλαγο θέλουμε να πάμε κι εμείς... του άρεσε του Αλέκου; καθόταν και παρακολουθούσε;

Λεγκ πως πήγε η δουλειά; έστυψες καμιά ιδέα;;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχχχ ξεχάσαμε να πούμε Χρόνια Πολλά στην Ευτυχία???

Σοφούκα δεν γιόρταζε την προηγούμενη βδομάδα????

Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

Γιόρταζε η Ευτυχια;;;

Χρόνια της πολλά!!! Να την χαίρεσαι Σοφία!!:D

age.png

Eυχαριστώ, ευχαριστώ, αλλά δεν γιόρταζε! Υπάρχουν 3 γιορτές, Απρίλιο, Μάιο και Αύγουστο! Εμείς γιορτάζουμε 28 Μαΐου!

Ντάνσεμ, περαστικά και κουράγιο! Δεν θα σταματήσεις καθόλου;

Τζενάκι, σούπερ τα νέα!

Τι άλλα;

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Καλημερααααα

Τζενάκο μου πλακώσου στις βόλτες τώρα! Τέλεια νέα...

Δανάη πρέπει να βέλαξες, εδώ έχω στραμπουλήξει απλά το μικρό και ήθελα να ρίξω με βαριοπουλα τον τοιχο του κοπάνησα, απ'τον πόνο και τα νεύρα...

Λεγκ πως πήγε η δουλειά; έστυψες καμιά ιδέα;;)

Κάτι έγινε αλλά ευχαρίστως θα έστυβα και την τυπισσα!!!

Διαφημίσεις

Είναι ο ίδιος της Eurovision???

Γιατί εγώ μόνο 2 πόδια είδα στο βίντεο....

Λίγο ξενερουά μου φαίνεται...

Λοιπόν χθες το βράδυ η Φίφη έπεσε πάλι από την καρέκλα της! Με το πίσω μέρος του κεφαλιού αυτή τη φορά!

Ευτυχώς που δεν έχουμε πλακάκι στο πάτωμα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Δε μου λέτε, γιατί αυτή η τσ@#$#α η Χιονάτη έχει ολόκληρη στρατιά από σκιουράκια, ελαφάκια και πουλάκια που της κάνουν τις δουλειές και εγώ έχω μόνο δύο τεμπέλικα ψωρόγατα;;;;;

oY3aljAO7qU&feature=related

Υ.Γ. Και έχει και 7 άντρες που την έχουνε θεά...Εντάξει είναι λίγο κοντοί, αλλά είδαμε προκοπή και με τους ψηλούς!

Ε όχι και ξενέρωτο το μωρό!!!

Δε μου λέτε, γιατί αυτή η τσ@#$#α η Χιονάτη έχει ολόκληρη στρατιά από σκιουράκια, ελαφάκια και πουλάκια που της κάνουν τις δουλειές και εγώ έχω μόνο δύο τεμπέλικα ψωρόγατα;;;;;

oY3aljAO7qU&feature=related

Υ.Γ. Και έχει και 7 άντρες που την έχουνε θεά...Εντάξει είναι λίγο κοντοί, αλλά είδαμε προκοπή και με τους ψηλούς!

χαχαχα Ναι όμως εσύ δεν έχεις κακια μητρια να θέλει να σε ξεπαστρέψει και να φοβάσαι να φας μήλα.

Υ.Γ. λίγα με τους κοντους:tongue:

Ο σουρεαλισμός με τα πλατανόφυλλα συνεχίζεται... δεν είναι πολύ ευγενικό να της πω που να τα τοποθετήσει εε;

Διαφημίσεις

Και έχω και άλλο επιχείρημα για την χιονάτη... φαντάσου να έχιες εφτα κοντούς μέσα στο σπίτι να πετάνε από δω κι από κει σώβρακα και βρώμικες κάλτσες, να κατουράνε το καπάκι της τουαλέτας και να μπερδευουνε τα πλημένα με τα άπλυτα... ούτε ολο το ζωικό βασίλειο δεν θα σε έσωσε...

Και δεν συζητάω για το τι της έλαχε μετα

5D6tC0UwaPg

A, ξεχασα! Δανάη περαστικα κοριτσακι, θα περάσει συντομα! Και γω το ειχα σπασει ενα δαχτυλάκι στα νειατα μου και τις πρωτες μερες ηταν δραμα. Ποσο μαλλον αμα εχεις και κοιλούμπα! Φιλια πολλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...