Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Απ'τα χριστουγεννα έχω πάρει μια καραμπογια για να βάψω το μαλλι μπας και ανανεωθω και ακόμα να κάτσω να το κάνω... η αλήθεια είναι οτι προσπαθω να βρω καναν άλλον να μου το κάνει γιατί την τελευταία φορά που το κανα ήμουν για μια βδομάδα με κόκκινο μέτωπο και δάχτυλα και ριγε μαλλι και θα προτιμουσα να μην γινόταν πάλι γιατί θα ήταν το τελειώτικο χτύπημα στην αυτοπεποιθησή μου και στην αισιοδοξία μου που πνεει τα λοίσθια

ΕΓΩ, εγω, εχω πειρα και στο βαψιμο μαλλιου. θα σε κανω κουκλα, οχι οτι δεν εισαι, απλα να λάμψεις βρε παιδί μου!!! Πες πότε θες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΓΩ, εγω, εχω πειρα και στο βαψιμο μαλλιου. θα σε κανω κουκλα, οχι οτι δεν εισαι, απλα να λάμψεις βρε παιδί μου!!! Πες πότε θες!

Μα τι μεγαλοκυρία είσαι εσύ??? ΄

Εγώ δεν μπορώ να προσφερθώ γιατί θα βγεις χειρότερη Ελενίτσα από αυτό που περιγράφεις...

Χθες πήγαμε στο Χαλάνδρι για να ψωνιστεί ο Αλέκος από το Νονό! Πήραμε παπούτσια και μετά ήθελε και κάτι χοτ γουιλς! Οπότε πήραμε 2 ζευγάρια! Πάει πια έχουν και άποψη για το τί θα ψωνίσουμε!

Πήγαμε μετά για καφέ και γυρνούσε όλα τα τραπέζια, έδειχνε τα παπούτσια του και έπαιρνε ότι του προσ΄φερανε, λουκανικάκια, πατατάκια, ελίτσες! Και μετά πήγαινε και ζήταγε και για τη Φίφη!

Αυτό είναι για να μην ξοδευόμαστε κιόλας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

Βλέπω το έχετε πιάσει το νόημα για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης! Η μία βάζει τα παιδιά να ξαφρίζουν το σούπερμάρκετ, η άλλη να ζητιανεύουν στις καφετέριες! Μια χαρά!:tongue::tongue::tongue:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Πωπω πρέπει να τους έλειψε τρελά! Λοιπόν σε θέλω αμειλικτη... σήμερα το βράδυ έχεις έξοδο

Νομίζω ότι θα το καταλάβουν μόλις έρθει πόσο τους έλειψε!

Γυρνάει στη 1 το βράδυ! Εϊστε για άφτερ σήμερα???

Αλλά μήπως ψήνεστε για αύριο? Να πάμε στο μπαράκι που λέγαμε για ψάρια???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καιρό δεν έχουμε να καταναλώσουμε?

Μου άρεσαν τα τελευταία!!!!!!!!!

Μια και μιλάμε για πετικιουρ!

http://www.footshopping.com/betula-thongs/wgID_440.html?MI=10

Νατα μας πάλι... πίσω μου σ'εχω καταναλωτικό όργιο:D (ωραιότατες πάντως)

Διαφημίσεις

καιρό δεν έχουμε να καταναλώσουμε?

Μου άρεσαν τα τελευταία!!!!!!!!!

Μια και μιλάμε για πετικιουρ!

http://www.footshopping.com/betula-thongs/wgID_440.html?MI=10

ναι, ναι σαγιονάρες κόριαν!!!

Αθηνούλα ευχαριστώ!

Καλησπέρα !!!

Αντε λε Βασιλοχαλαρουίτες μου και με αγχωσατε !!! Αντε να ξεμπερδευουμε αυτη τη βδομαδα με γαστρεντρεροιωσεις να μαστε μια χαρα το επόμενο Σ/Κ !!!

Αφροδιτάκι μπράβο για ολα !!! Τι καλα που χαλάρωσες λιγο και τα παιδακια σου τα πανε τελεια με τον παιδικο ! Αντε σε βλέπω να βγαινεις γρηγορα απο το κλαμπ της γκρινιας . Εγω πότε αραγε ???

Φελινιο περαστικά !!!

Μυρτουλι επισης !!!

Ελενακι μπράβο λε , μονη με 2 παιδιά και το ηθικο ακμαιοτατο παντα !!! Αξια!!!

Καλησπέρα κόρες! Λοιπόν εγώ εφημερεύω και στο σπίτι ο Μικελε έχει γίνει ένα με την τουαλέτα! Μου μέτρησε 16 φορές το έρμο το ζωντανό (για λίγο ακόμα)... Αν θέτε καμιά δραστική δίαιτα κοπιάστε στο φελινόσπιτο! Και εκτός από τον Μάριο, μετράμε άλλα 2 θύματα, τον γείτονα μας τον Ιασονάκο και τον μπαμπά μου... Εγώ έχω αγχωθεί για το τσουνάμι που με περιμένει στο σπίτι αύριο το πρωί χμουι χμουι χμουι... εντωμεταξύ τα τέκνα είναι μέσα στην τρελή χαρά! έτσι περάσανε, σκορπίσανε το θανατικό και συνεχίζουν ακάθεκτα!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...