Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριλου εισαι προτυπο!!!!

Τι είδες;;;;

υπερβάλλεις νομίζω :lol::lol:

είδα μια επιθεώρηση από τις Τσιριτσάντσουλες "Ραντεβού με την Ιστορία ή αλλιώς ο λάκκος με τα σκατά" :rolleyes: (ό,τι πρέπει για τη φάση με τις γαστρεντερίτιδες ε; :P ) Πολύ καλά τα κείμενα που έχουν γράψει, καυστικό και τολμηρό.

Γεια σας κοριτσάκια...

Βασουλάκι μου φιλάκι μεγάλο στο μπεμπονάκο σου που ταλαιπωρήθηκε, στο Στεφανάκι που ζορίζεται και κυρίως σε σένα που χάνεις τα μισά σου χρόνια με τα σκατούλια.

Περαστικά στο τσιρλιπιπιδόπαιδα και στους τσιρλιπιπιδογονείς.

Λενάκο τώρα που θα επιστρέψει ο Χαβιέ-Ζερόμ-Χοσέ κουερβο άλλαξέ του τον αδόξαστο, πήξε τον αλύπητα, χωρίς φόβο και πάθος!!!

Τζενάκο ακι με τις φόρμες θα είσαι μια πολύ σέξι γκαστρουλα!

Εχθες μετα τις κουνιες πήρα τα παιδια με τα πατίνια τις μπάλες και το καρότσι και πήγα σουπερ μάρκετ... όταν κατάφερα να φτάσω στο ταμείο ο νικόλας έβαζε και έβγαζε τις τσίχλες που υπάρχουν στα ράφια. Όταν πλήρωσα έβαλα τον ορυωμενο νικόλα στο καρότσι του σουπερμάρκετ μέχρι να φορτώσω τις σακουλες στο καρότσι. Αδειάζω το καρότσι σηκωνω τον νικόλα και πέφτουν κάτι πράγματα μία κοπέλα απ'το σουπερ μάρκετ που περνουσε απο δίπλα με ρωτάει αν είναι δικά μου τέσσερα πακετακια τσίχλες που είχαν πέσει, κατακόκκινη απαντάω όχι, πριν ο θοδωρης απαντήσει ναι περιχαρής και περίφανος για τον αδελφό του... το σκατό τα είχε χώσει μέσα στην μπλουζα του όταν έπαιζε γιαυτό δεν τα είχα δει πριν...

Αυτά...

Διαφημίσεις

Έλεν καλή φάση εεε???

Να τον χρησιμοποιήσουμε τον Νικόλα!

Πάντως κι εγώ μετά το ταμείο κάνω ένα τσεκ όλη τη Φίφη!

Αλλά ο Αλέκος είναι πιο αποτελεσματικός, ζητάει λεφτό από το ταμείο για να πάρει τις τσίχλες "γιατί η μαμά του δεν έχει..."

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

αχαχαχαχα καλα κι εμενα τρελη βουτηχτρω!!!! Εχει μια εφση στα παριζακια(ημαρτον που δεν αγοραζω ποτε) μια φορα πηρε και πατε χηνας!

Επισης ενα λαχανο ολοκληρο, , σφουγγαρια μανταλακια και καθε ειδους! Οταν ειναι στο καροτσι τα παιρνει και επειδη ειναι χαμηλα δεν την βλεπω

Οταν καθεται στο καροτσι του σουπερμαρκετ, παλι ολο και κατι παιρνει...μια φορα οντως δεν την ειδα ειχε παρει ενα μαξιλαρι -ζωακια και ειχε ξαπλωσει πανω, ειχε βαλει και το μπουφαν της και το ειδαμε σπιτι....

Δε βαριεσαι μας εκανε ενα δωρακι ο σκλαβενιτης! ντροπηηηηηηηηη

Μυρτω και λοιπες, με τις γαστρεντεριτιδες και τις πανες που θα γεμιζουν μου εχει κοπει καθε ιδες για υφασματινες πανες, που σκεφτομουν για το καλοκαιρι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

αχαχαχαχα καλα κι εμενα τρελη βουτηχτρω!!!! Εχει μια εφση στα παριζακια(ημαρτον που δεν αγοραζω ποτε) μια φορα πηρε και πατε χηνας!

Επισης ενα λαχανο ολοκληρο, , σφουγγαρια μανταλακια και καθε ειδους! Οταν ειναι στο καροτσι τα παιρνει και επειδη ειναι χαμηλα δεν την βλεπω

Οταν καθεται στο καροτσι του σουπερμαρκετ, παλι ολο και κατι παιρνει...μια φορα οντως δεν την ειδα ειχε παρει ενα μαξιλαρι -ζωακια και ειχε ξαπλωσει πανω, ειχε βαλει και το μπουφαν της και το ειδαμε σπιτι....

Δε βαριεσαι μας εκανε ενα δωρακι ο σκλαβενιτης! ντροπηηηηηηηηη

Μυρτω και λοιπες, με τις γαστρεντεριτιδες και τις πανες που θα γεμιζουν μου εχει κοπει καθε ιδες για υφασματινες πανες, που σκεφτομουν για το καλοκαιρι χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τρελή θα είσαι Αθηνά μου φαίνεται να πάρεις υφασμάτινες πάνες...

Εγώ εδώ τώρα δεν προλαβαίνω τα πλυντήρια μόνο με ρούχα και που η Φίφη τα λέει τα κακά της τις περισσότερες φορές...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

η δικιά μου δε σουφρώνει, αλλά έρχεται και με ρωτάει "μαμά να το πάρουμε αυτό?", δείχνοντάς μου ένα λουράκι σκύλου, οπότε και λαμβάνει πληρωμένη απάντηση "μόνο αν μου βρεις στο ράφι και τον σκύλο, να του το φορέσουμε".

Χαλαρά όμως μια ενημέρωση για την *αναγκαιότητα* του κάθε κλεψιμαιϊκου επιβάλλεται :tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

αντε φασκελωστε με ..εγω την εκανα την μλκ πηρα υφασματινες πανες :lol:

ενταξει θα τις φοραω οταν εχει δυσκοιλιοτητα χαχα...το προβλημα μου δεν ειναι πως θα τις πλενω αλλα πως θα του τις φοραω που δεν στεκεται

βρε το νικολακη αρχισε το σουφρωμα και η στεφανια εχει σουφρωσει ενα αυτοκινητακι και καλτσες ...στις καλτσες χτυπησε το μπιμπ και εγινα κατακοκκινη απτη ντροπη

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

αντε φασκελωστε με ..εγω την εκανα την μλκ πηρα υφασματινες πανες :lol:

Εγώ δεν θα σε φασκελώσω αλλά ένα αυτόγραφο στάνταρ θα σου ζητήσω πολυαγαπημένη μου! Κι εμένα η οικολογική μου συνείδηση όσον αφορά τις πάνες έχει πάει περίπατο απ'την αρχή...

Γεια σας αγαπημένες μου!

Αυλα καλώς μας ξανάρθες! Μια χαρά το ταξιδάκι!

Οι υπόλοιπες... πώς συντονιστήκατε έτσι;:shock: Περαστικά!

Λέγκω, κουράγιο μάνα, θα σου φέρνουμε τσιγάρα στη φυλακή!:-P:razz:

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Πω, πω, Ελένη, πέρασαν κιόλας οι μέρες;;;

Πως περνάνε οι άτιμες οι βδομάδες!

Φιλάκια σε όλες, εδώ έχουν πάρει φωτιά τα πλυντήρια, εμετοί,διάρροιες και άλλα γραφικά!!!

Αφροδίτη, αν καθόσουν κανένα μήνα, νομίζω πως θα'θελες να ξαναγυρίσεις τρέχοντας στη δουλειά, ή όχι; Εγώ πάντως όταν τρέχω νοσταλγώ οικογενειακές στιγμές, όταν τις έχω πάλι πήζω! Συνεχεια ανικανοποίητη!!!

Ε, κανα μηνα θα τον "άντεχα"...Αλλα εννοειται οτι πάλι θα γκρίνιαζα! Στο γραφειο παιζει μια καθημερινη πιεση που μαλλον δεν την ειχα παρει χαμπαρι και ειδα τη διαφορα τωρα που καθισα! Βεβαια σε αυτο συνεβαλε περισσότερο το γεγονος οτι ειχα ελευθερο χρονο χωρις τα παιδια!!! Πέρασαν μηνες απο την τελευταια φορα που ειχε συμβει αυτο. Ασε που κοιμοταν και σχετικα νωρις το βράδυ και ήμασταν ανθρωποι! Και δεν θα πω για το κομμωτηριο, μανικιουρ και τα ψωνια που εκανα χτες, ένιωσα μεγαλοκυρία! Ασυμφορο βεβαια οικονομικα, γιαυτο ξαναγυρισα στη δουλειά:tongue::tongue:.

Α, Λαμπρουκο, ξερεις τι βασιλω ειμαι εγω ετσι? Βασιλομήτωρ θα έλεγα (μπρρρρρ)!!!

Α, και μεις απο το σουπερ μαρκετ γυρναμε με αρκετα πακετακια τσιχλες! Δυστυχως ομως τις πληρωνουμε!

Καλημερα καλέ δεν ειπα!!! Ολόκληρο μαγαζι ανοιξα!

Καλημέρα κόρες... ευτυχώς έχω αρκετή δουλεια και το χω ρίξει στην εργασιοθεραπεία... Εγώ πάλι και η ίδια και το σπίτι έχουμε μια εσσανς εγκατάληψης... Απ'τα χριστουγεννα έχω πάρει μια καραμπογια για να βάψω το μαλλι μπας και ανανεωθω και ακόμα να κάτσω να το κάνω... η αλήθεια είναι οτι προσπαθω να βρω καναν άλλον να μου το κάνει γιατί την τελευταία φορά που το κανα ήμουν για μια βδομάδα με κόκκινο μέτωπο και δάχτυλα και ριγε μαλλι και θα προτιμουσα να μην γινόταν πάλι γιατί θα ήταν το τελειώτικο χτύπημα στην αυτοπεποιθησή μου και στην αισιοδοξία μου που πνεει τα λοίσθια

AQ9zeDd0mpg&feature=feedrec_grec_index

φιλώ σας μικρές μου τυροπιτες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...