Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα ! Τι κανετε αγαπημένες ?

Δεν σας βλεπω ζεστες για τη συναντηση και ανησυχω ...

Καλέ τι ανησυχείς? έτσι είναι εδώ στο καφέ τα κορίτσια, χαλαρουΐτες! μην ανησυχείς και από δω θα υπάρχει πλήρης συμμετοχή!;)

Ωτοασπιδες , αυτα τα μικρα αφρολεξ που εχουν τα ακουστικά κλπ τα εβρισκα απευθειας στα κακα και ελεγα "α εδω ειναι αυτο και το ψαχναμε"!

αχαχαχαχα τέλεια είσαι Λαμπρούκα μου!!!:D

Βασούλα καλά στα λέει η Λαμπρινή, μην αγχώνεσαι μια χαρά είναι ο μπέμπης!

Αλλά καλά το πούπουλο που πήγε και το βρήκε ο μπαγάσας?

Rozalita το kindervital του έδινα http://www.otc.gr/product_info.php?products_id=85 10μλ την ημέρα. (περ. μια κουταλιά της σούπας)

Α και το σίδηρο όταν έπαιρνε το χεμαφερ του έδινα 2 φορές την ημέρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Βάσουλι, ταπ-ταπ-ταπ!!! Υπομονή κοριτσάρα, θα έρθουν καλύτερες μέρες!!! :)

Λαμπρινήηηηηηη, καλέ τι λες, θα έρθουμε οπωσδήποτε, μην στεναχωριέσαι! Είπαμε, όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη, και εμείς εδώ εκτός από χαλαρουίτες (καλόοοοοοο!) είμαστε και Βασιλικούλες σεσημασμένες!!!!

Καλημερα κοπελιες τι κανετε?

Βασουλα do not panic!!! Θες να σου θυμισω τι εχει φαει ο Μητσος μεχρι τωρα που δεν επρεπε ? Ο Θοδωρης επισης? Μην αγχωνεσαι μια χαρα ειναι ο μπεμπουλης. Ασε που παιζει να μην εχει φαει κ τιποτα κ απλα να εχει ερεθιστει ο λαιμος του επειδη ζοριστηκε.

Οσο για την απιστευτη μιρλα της Στεφανιας μαλλον ειναι ο αναδρομος ερμης γιατι κ εμενα Μητσος μολις ξυπναει κλαιει για καμποση ωρα χωρις λογο. Βεβαια εμας ειναι συχνο φαινομενο καθημερινο το κλαμα/γκρινια/υστερια/παραλογισμος/ταλιμπανισμος αλλα τι να πω. Χτες ειδε λεει στιν υπνο του οτι του ειχα φερει παγωτινια φραουλα κ του τα εφαγε ενα παιδακι απο τον σταθμο. Προχτες παλι εκλαιγε γιατι τον χτυπησε ο χαλις ( το χαλι) κοκ ..... δεν υπαρχει λογικη. Το ξερω πως γφτανεις στα ορια σου κ εγω τις περισσοτερες φορες δεν αντεχω αλλα πρπ να χαλαρωσουμε λιγο κ να μην περνουμε πολλα πραγματα στα σοβαρα γιατι θα σαλταρουμε στο τελος. Κ εγω μην νομιζεις πως ειμαι καλυτερα κλεισμενη απο το Φλεβαρη σπιτι χωρις να μπορω να κανω βασικα πραγματα, χωρις βοηθεια, με τασο να δουλευει βαρδιες που σημαινει ανα δευτερη βδομαδα ειμαι ολη μερα μονη με Μητσο αστα να πανε ειμαι.Ψυχολογικα κυριως.

Σημερα αποφασισα να παω συνοδεια αντρος στο mall μπας κ αξιωθω να παρω κανα ρουχο να φορεσω κ οπως πηγα ηρθα. Απορω ποιος φοραει αυτη την εποχη τιραντακια οεο? Κ τι θα κανω μεχρι να μπορω να φοραω καλοκαιρινα με πυτζαμες κ φορμα θα την βγαλω το Πασχα? Κ στα εγκυμοσυνης που κοιταξα κ εκει καλοκαιρινα εχουνε. Τι ρουχα θα φοραω οεο?

Λαμπρινουλα τι ειναι αυτα που λες βρε? Ολες εκει θα ειμαστε δεν χανουμε τετοιες ευκαιριες ( εγω γιατρου επιτρεποντος λεω να ερθω Πεμπτη θα μου πει τα χαλια μου ) .

Αφροδιτη μια χαρα θα τα παει ο Αγγελος μην ανησυχεις! Μια βδομαδα υποθεση ειναι μετα θα το ζηταει απο μονος του!

εδω το σπιτι της γαστρεντεριτιδας στοπ. και τωρα το 4ο μέλος της οικογένιας έπεσε ξερο (δλδ εγω)...

σας φιλω

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα!

Καλή προσαρμογή στον Αγγελούκο!

Περαστικά στα μωράκια και μαμάδες με γαστρεντερίτιδα!

Κι ένα τραγουδάκι για να σας ανεβάσει (μπορεί να το έχω ξαναβάλει, αλλά είναι από τα πολύ αγαπημένα μου!)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Βάλτε και τη μικρή μου στο club της γαστρεντερίτιδας! 2η φορά μέσα στο μήνα, η 1η ήταν καραβαρβάτη με πάνω από 10 μέρες καθημερινούς 4+ εμετούς. Τώρα είμαστε με πυρετό και διάρροια, καλύτερα δηλαδή...Τι λέω η μάνα! Τέλειωσε και το δικό μου ιατρικό δελτίο!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημέρα!

Πως ειστε κοριτσούδια μου? Εγω καλα, με την αδεια που εχω αυτη τη βδομαδα, ειμαι αλλος ανθρωπος! Μεγαλο πραμα να μη δουλευεις τελικα! Δε λεω, καλο το ξαλαμπικάρισμα απο τα μουλάκ, καλη η συναναστροφή με αλλο κοσμο, αλλα αυτο τα καθημερινο, να τρως τη μιση σου μερα με τρεξιμο κ αγχος κ πιεση βαραει στα νευρα! ολη αυτη τη βδομαδα, δεν υψωσα τη φωνη μου στα παιδια ουτε μια φορα, παιζω ολη μερα μαζι τους, βλεπω και καμια ταινουλα το βραδυ! ανρώπινα δλδ!!!

ο αγγελουκος, ξεκινησε σχολειο, τη δευτερα πηγε μια ωρα την οποια εκλαιγε συνεχεια, τη Τριτη εκλαιγε επι μιαμιση ωρα, και εκει που ειπαμε να τον παρω, σταματησε και εμεινε αλλες δυο ωρεςηρεμος, χτες εκλαιγε την πρωτη μιση ωρα, αλλατελικα εμεις μεχρι το μεσημερι και τον εφερε σπιτι το σχολικο μια χαρα και σημερα το πρωι τον πηρε το σχολικο. Βεβαια με το που ανοιξε τα ματια του το πρωι, λεει "δε πα παω κολειο" Κουτσα στραβα τον εβαλα στο σχολικο, μου ειπαν εκλαψε λιγο στην αρχη και μετα ολα οκ μεχρι τωρα! Για να δουμε! Η Δαναη χαιρεται πολυ που παει κ ο μικρος σχολειο, χτες απο το αγχος της που ηταν κ ο αγγελος στο σχολικο, δεν κοιμηθηκε καθολου (ενω συνηθως κοιμαται στην επιστροφη, μιας κ ειναι μακρια) και τον κοιτουσε λεει ολη την ωρα! Κουκουβα!

Αφου λοιπον ο Αγγελος λειπει απο το σπιτι η Νελα ολη μερα καθαριζει Σημερα που ειμαι κ γω εδω, απο το πρωι ξεκινησαμε πατζουρια κουρτινες, καγκελα! ηδη πονεσε η μεση μου, αλλα ας δουμε το σπιτι καθαρο τωρα γιατι δεν ξερω ποτε θα το ξαναδουμε!

Βασσουλα, πως ειναι ο μπεμπης? οσο για την στεφανια, κουραγιο, ειναι η πιο δυσκολη φαση αυτη και για την ηλικια της Στεφ, αλλα και του μικρού. Να δεις σε λιγους μηνες θα στρωσουν τα πραματα (και το λεω εγω η αρχιγκρινιαρα)!

Τι παθατε ολοι καλε με τις γαστρεντεριτιδες? Περαστικα σας! Κεφαλια μεσα τωρα να προλαβουμε γιατι εχω και κομμωτηριο μετα! Μεγαλεια σας λέω!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλά πρέπει να έχουμε την πιο βρωμοκολλητική γαστρεντερίτιδα 'εβερ! Όπου πλησιάζουμε σκορπίζουμε αρρωστια!

Μπράβο στον Άγγελουκο, μια χαρά και στην μαμά για την ανανέωση!

Χτες δεν σχολίασα το χαλαρουΐτες! τέλειο!

Βασω μια διαδικτυακή αγκαλιά!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες.

Χάθηκα για αρκετό καιρό αλλά έλειπα σε ταξιδάκι...(πριν σαλτάρω εντελώς). Φυσικά ήταν το πρώτο μεγάλο ταξίδι της μικρής η οποία το καταχάρηκε περισσότερο απ όλους μας. Τώρα πια όμως πίσω στη ρουτίνα

Διαβάζω τι τραβάτε όλες εσείς που έχετε πάνω από ένα παιδί και σκέφτομαι ότι ειμαι πολύ αχάριστη και γκρινιάρα που θεωρώ ότι με εξαντλεί το δικό μου ειδικά όταν γυρίζω πτώμα από τη δουλειά.:shock:.

Καλό κουράγιο σε όλες λοιπόν! :D

age.png

Καλημέρα!

Περαστικά στις γαστρεντερίτιδες! Να σου πω ίσως χρειαζόμουν μία για να χάσω κανένα κιλό...

Αφροδίτη μεγαλεία όντως! Δεν πας και για το σπα που χάσαμε την άλλη φορά? Ωραίος ο Άγγελος! Είδες μια χαρά θα τα πάει! Και η μεγάλη αδερφή πρώτη!!!!! προστασία!

Ευκαρία είναι!

Εγώ πάλι τρέχω και δεν φτάνω.... Γιατί να μην έχει η μέρα 48 ώρες???

Αύριο βράδυ βέβαια έρχεται ο Χαβιέ που έχει γίνει Ζερόμ τις τελευταίες 2 βδομάδες!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Πω, πω, Ελένη, πέρασαν κιόλας οι μέρες;;;

Πως περνάνε οι άτιμες οι βδομάδες!

Φιλάκια σε όλες, εδώ έχουν πάρει φωτιά τα πλυντήρια, εμετοί,διάρροιες και άλλα γραφικά!!!

Αφροδίτη, αν καθόσουν κανένα μήνα, νομίζω πως θα'θελες να ξαναγυρίσεις τρέχοντας στη δουλειά, ή όχι; Εγώ πάντως όταν τρέχω νοσταλγώ οικογενειακές στιγμές, όταν τις έχω πάλι πήζω! Συνεχεια ανικανοποίητη!!!

Άσε Μυρτώ περνάνε οι άτιμες οι μέρες νεράκι!!

τι έγινε με τις γαστρεντερίτιδες καλέ? περαστικά σε παιδιά και μαμάδες!

Χτες βγήκα κι εγώ η γυναίκα και πήγα και είδα κάτι φίλους μου στο θέατρο, γύρισα όμως 1.30 το βράδυ και το πρωί δεν πήγα τον μικρό σχολείο...

σηκώθηκα κι ήμουν πτώμα, πάει γέρασα...

Ο Ιάσονας περνάει τρελή φάση μαμακίασης τον τελευταίο δίμηνο και δεν με αφήνει να βγω από το σπίτι... χτες για να πάω θέατρο του υποσχεθήκαμε βόλτα με το μετρό ως το Κορωπί και το Αεροδρόμιο :rolleyes: τρελή ανταλλαγή έτσι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...