Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!

Ενα μεγαλο φιλι στον γλυκα-Μήτσο!

Ο Μάνος είχε χτες δεκατάκια. Έμεινε σπίτι σήμερα. Με τα αιματολογικά του ακόμα να στρώσουμε... παίρνει 6 μήνες σίδηρο (χεμαφερ) και ο αιματοκρίτης πήγε από 25 στο 34, αλλά η φεριτίνη από κάτω του 2 με το ζόρι έφτασε στο 5... Για αυτό μου είπε ο γιατρος (ο Καμπουράκης, Αφροδίτη) να του δώσω για ένα μήνα διπλή δόση και να πάμε πάλι σε ένα μήνα για εξετάσεις.... το σκέφτομαι όμως...τόσο σίδηρο..τίγκα στα παραμπεν...

μαγιερ εχετε κάνει??? Παλι την ιδια μαρκα σιδηρου να παρει σας ειπε? Δε κανεις μια αποπειρα κ με ομοιοπαθητικό σιδηρο, αμα δε βρεις ακρη απο κει... τη Δαναη την ειχε βοηθησει λιγο. τωρα θελω να της ξανακανω καμια εξεταση να δω τι γινεται!

Μαριλου, θελω κ γω σπα! Εστω για μια μερα!

Εμεις χτες, ξικινησαμε, ευχαριστω κοριτασια για τις ευχες! Εμεινε 1+ ωρα, κ ουρλιζε ασταματητα! Μολις με ειδε του περασαν ολα, κ μετα απο λιγο που του εφυγαν κ οι λυγμοι, ηταν μες στη τρελλα κ υποσχοταν οτι δεν θα ξαναεκλαιγε! Σημερα τα ιδια, για 1μιση ωρα κλαμμα, ουτε να τον πλησιασουν δεν αφηνε τις δασκαλες κ εκει που αποφασισαμε με τις δασκαλες να τον παρω-ειχα παθει κ γω την καταθλιψή μου, τσουπ σταματησε κ εμεινε μεχρι τις 12.30 κυριος! Εφαγε, τους ειπε τα παντα κ φυγαμε με φιλακια στη δασκαλα! Για να δουμε αυριο... Εγω περα απο το σκασιμο, σκυλοβαρεθηκα 4 ωρες στο μαρουσι χωρις να μπορω να κανω τπτ...

Μυρτω, εγω περισυ το εμαθα αυτο το εθιμο με τις σακκες, δεν το εχουμε στο χωριο μου:tongue: . τωρα ομως αν εσυ επιμενεις, μπορεις να παρεις σε μενα μια τσαντουλα, καλοκαιρινη κατα προτιμηση!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσια!

ελπιζω να ειστε ολες καλα κ τα ζουζουνια σας επισης!:)

θα ηθελα να σας ρωτησω αν ξερετε καποια κοπελα για να μας κραταει την Ερατω, μιλησα ηδη με την Αφροδιτη για την κοπελα που κρατουσε τον Αγγελο, αλλα δυστυχως δεν την εξυπηρετει......θελουμε για 3 πενταωρα την εβδομαδα , πρωινα και μετα απο συνεννοηση +1 ωρα πιο νωρις/πιο αργα....μενουμε κεντρο.....αν γνωριζετε σας παρακαλω πολυ στειλτε μου πμ!!!!!ειναι επειγον.......ευχαριστω πολυ πολυ!!!!!!:-)

μικρό Νταφίδιον έτσι κάνουν στο χωριό σου? μπαίνουν φουριόζικα-φουριόζικα πετάνε ένα ξερό "γειά σας" και μην τον είδατε?:P Τι κάνει η Τερατούλα?

να της δώσεις φιλάκια στα μαγουλάκια! :)

δυστυχώς εγώ δεν γνωρίζω καμία κοπέλα...

Ρόζι μου κι ο Ιάσονας έπαιρνε το Hemafer για πάρα πολύ καιρό 6-8 μήνες. Τώρα έχω βρει ένα φυτικό το οποίο παίρνω εγώ (στο'χω πει κιόλας). Όσο για την ομοιοπαθητική επειδή με τις συνεχείς ιώσεις έβλεπα τον Ιάσονα λίγο χλωμό συμβουλεύτηκα τη γιατρό η οποία μου είπε πως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ολικά και σφαιρικά το θέμα και να τροφοδοτήσουμε τον οργανισμό και με βιταμίνες και άλλα ιχνοστοιχεία και του είχα δώσει ένα συμπλήρωμα που τον βοήθησε πάρα πολύ.

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑ...... που ειναι ο Ηρωδης ?

Μεσα σε λιγα λεπτα γυρισε το συμπαν αναποδα ,το απογευμα η στεφανια νυσταζε και εκλαιγε κλασικα χωρις λογο ,ηθελε να σχοληθω μονο μαζι της,να της φταινε ολα, πως κρατηθηκα δεν ξερω ,εχει 2 μερες που ξυπναει με κλαμα και συνεχιζει ολη την μερα την μιρλα ,να κλαιει και ο μπεμπης ,με επιασε φρικτος πονοκεφαλος ,για μια στιγμη τον αφησα να παιζει με ενα πλαστικο χαρτι απο μπισκοτα για να ντυσω 20068 φορες την στεφ γιατι ΟΛΕΣ οι μπλουζες κατι ειχαν και την ενοχλουσαν ,γυρνοντας τον βλεπω σαν να πνιγεται ,σαν κατι να χει στο στομα εψαχνα δεν εβρισκα τπτ ,λεω στο λαιμο του χει καθισει χαρτι , συνεχιζε για πολυ ωρα ,αρχιζα να τα παιζω ,εβριζα τον δημ στο τηλ που λειπει ολη μερα ...ενας τρελος χαμος

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Ρόζι μου κι ο Ιάσονας έπαιρνε το Hemafer για πάρα πολύ καιρό 6-8 μήνες. Τώρα έχω βρει ένα φυτικό το οποίο παίρνω εγώ (στο'χω πει κιόλας). Όσο για την ομοιοπαθητική επειδή με τις συνεχείς ιώσεις έβλεπα τον Ιάσονα λίγο χλωμό συμβουλεύτηκα τη γιατρό η οποία μου είπε πως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ολικά και σφαιρικά το θέμα και να τροφοδοτήσουμε τον οργανισμό και με βιταμίνες και άλλα ιχνοστοιχεία και του είχα δώσει ένα συμπλήρωμα που τον βοήθησε πάρα πολύ.

Ναι, τον έχω σημειώσει τον σίδηρο που μου είπες. Τον αγόρασα κιόλας, αλλά θα συνεχίσουμε για ένα μήνα ακόμα τον χεμαφέρ και μετά θα πάμε σε αυτόν.. αν και του τον δοκίμασα και δεν του άρεσε καθόλου... να πω την αλήθεια και μένα χάλια μου φάνηκε αλλά τέλος πάντων!

Τι συμπλήρωμα είχες δώσει? Με διάφορες βιταμίνες?

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

για να μην σας εχω στην αγωνια ,μολις γυρισαμε δε φανηκε τπτ μεχρι τον φαρυγγα ,μας ελεγε να μεινουμε για να τον δει αυριο ο επιμελητης και αν εκεινος εκρινε να καναν βυθοσκοπηση , μαλλον δεν θα εχει τπτ και τελικα υπογραψαμε και φυγαμε

πριν φυγουμε απτο σπιτι εκανε σαν εμετο και εβγαλε κατι υγρα -σαλια και διπλα ειδαμε ενα μικρο πουπουλο απο περιστερι ,δεν θυμαμαι να ηταν στο πατωμα πριν ,ισως να ειχε αυτο και οχι χαρτι δεν ξερω ,δοκιμασα τωρα να κοψω το χαρτι με τα δοντια μου και δεν μπορουσα ,δεν ξερω πως να το καταφερε ο μπεμπης που μολις τα εβγαλε. και τωρα θυμηθηκα που καποια στιγμη ειχε παρει ενα αλλο χαρτι ,του το πηρα βεβαια αλλα ισως να προλαβε να κοψει τπτ απο κει ,νιωθω τυψεις που δεν τον προσεξα οσο επρεπε με τα κ#λοχαρτα ...δεν σας κρυβω ποσο τρεμω μην το ξανακανει το πνιξιμο, που σημαινει οτι το χει ακομα ,πρεπει να τον παρακολουθω την νυχτα και τις επομενες μερες ,εντωμεταξυ η ψυχολογια μου ειναι τελειως χαλια ,η απαλεψια εχει χτυπησει κοκκινο αυτες τις μερες

καλημερα

βασω ευχομαι να μην ηταν τπτ...

ροζι εμενα οι μικρες παιρναν το φερουμ χαουσμαν το σιροπι για 6 μηνες... τους 4 μηνες κανονικη δοση αναλογα με το βαρος τους και τους αλλους δυο την μιση δοση για διατηρηση... αλλα πριν απο αυτο μου ειχε πει ή να πινουν χυμο πορτοκαλι ή να τους δωσω βιταμινες... τελικα πηραμε το μιναντεξ τονικ που εχει και αυτο σιδηρο μεσα και πιστευω οτι αυτο βοηθησε πιο πολυ στην απορροφηση του... επισης πρεπει να του το δινεις μακρυα απο το γαλα... εγω συνηθως τους το εδινα κατα τις 10 μαζι με την φρουτοκρεμα....αυτα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα ! Τι κανετε αγαπημένες ?

Δεν σας βλεπω ζεστες για τη συναντηση και ανησυχω ...

Βασουλι μου μην αγχωνεσαι ! Μπορει να μην καταπιε κατι αλλα να το εβαλε τοσο βαθια που του ηρθε να κανει εμμετο . Αν τραυμάτισε και λιγο (επειδη ειπες ήταν σκληρο) την περιοχη εκει , μπορει να κανει παλι αυτο το χαρακτηριστικο του εμμετου απλα γιατι τον ενοχλει . Αφου τον εξέτασαν και ειδαν οτι δεν εχει κατι στο φαρυγγα μην στεναχωριεσαι . Αν φυγει απο κει δεν μας ενοχλει στο στομάχι , θα βγει με τα κακακια .

Τι τυψεις λε και χαζά , εγω ενα εχω και σ΄εκεινη την ηλικια δεν την προλαβαινα με τιποτα . Βεβαια οπως λεει και ο ερως ήμουν και λιγο ανασθαιτη σ΄αυτά , κανα δυο φορες που εφαγε χαρτί και κατι αλλο που δεν θυμαμαι , μερικες τα εβγαζε μονη της με βηχα και καποιες αλλες τις τα τραβηξα εγω γιατι ειχαν σκαλώσει !!! χαχα

Ωτοασπιδες , αυτα τα μικρα αφρολεξ που εχουν τα ακουστικά κλπ τα εβρισκα απευθειας στα κακα και ελεγα "α εδω ειναι αυτο και το ψαχναμε"!

καλημερα!

Λαμπρινη μακαρι να ημουν και γω ετσι ψυχραιμη ,ευτυχως ειναι ο δημ πολυ ψυχραιμος και με συνεφερει ,φοβηθηκα μην παει στους πνευμονες,αυτο μου ειπαν και εκει καλυτερα να εβλεπαν κατι να το τραβουσαν ,με εχει πιασει τρελα ,τον κοιταζω συνεχεια ,καθε τι που κανει με τη γλωσσα ,στομα τρεμω

Άντε Βασούλα πέρασε!

Τίποτα δεν είναι μην ανησυχεις....

Προετοιμάσου όμως γιατί καλός ταλιμπάν φαίνεται και αυτός ακόμα δεν μισοχρόνισε....

Η Λέγκω παρακαλώ να παραδώσει ιδιαίτερα μαθήματα!

Έχω πολύ νύστα σήμερα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...