Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Alo alo,

Τι κανετε κοπελιες? Μαριλενακι μην νομιζεις δεν ζηλευουμε καθολου, χαλια πρπ να ητανε μωρε σιγα το πραγμα ασε που δεν νομιζω να χρειαζεται σε καμια μας ειμαστε ολες τοσο ξεκουραστες φρεσκαδουρα σου λεω. Εγω το ζωον πριν 2 χρονια ειχα κερδισει ενα μασαζ σε κοπη πιτας κ δεν πηγα να το κανω ακομα χτυπαω το κεφαλι μου...

Αθηνακο πως παει ο μπεμπακος? Συνηλθε καθολου ?

Καλη αρχη στον Αγγελο στον παιδικο σουπερ θα τα παει.

Να γινω κ εγω λιγο κουκουβαγια. Το ΣΚ που περασε ηταν απο τα πιο καμενα εβερ κ χτες το βραδυ ειχα τρελα νευρα κ απαλεψιες γενικοτερα. Ηρθε το σκατουλακι μου με πηρε αγκαλια κ μου λεει" μανουλα σε ευχαριστω πολυ για την ζωη μου" με πηρε αγκαλια κ με φιλησε. Με εστειλε τα ξεχασα ολα... απορω πως τα λενε ολα αυτα ομως ...

Κατα τα αλλα σημερα ειχα ολημερις τρρεχαματα σε ΙΚΑ αλλα παλι καλα εβγαλα ακρη .

Ασχετο , αλλα αν δεν το γραφατε κ εγω ειχα την εντυπωση παρολοο που η Λαμπρινουλα εχει βαλει ημερομηνια πως ειναι αυτο το Σαββατο μου ειχε κολλησει. Ασχετο Ν2 το παρκο Ψυχικου που ειναι η συναντηση που ειναι ?Επισης μου ειχε κολησει πως η συναντηση ειναι Πικιωνη ....

Thanks Αθηνουλα! Να εισαι καλα! Να σου πω ειναι αυτο ψηλα στην Κηφησιασ προς Κηφισια δηλαδη μετα την Microsoft η παλι τα μπερδεψα? Τεσπα δεν αγχωνομαι εχουμε μερες ακομα.

Καλημερα ειπα δεν ειπα. Τι κανετε κοπελιες? Εγω δεν μπορω να κοιμηθω τι αναποδος ανθρωπος ειμαι ! Σε λιγο καιρο θα λεω αμαν για μιση ωριτσα υπνο!

Καλημέρα κοριτσούδια μου!

Τζενάκι, το πάρκο είναι πίσω από το Μωραίτη! Το ύψος που μπαίνεις είναι στο φάρο Ψυχικού.

Μην αγχώνεσαι με τον ύπνο, με το δεύτερο μωρό είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση της αυπνίας!

Πάντως είναι τρομερό το πόσο μεγαλώνουν και ωριμάζουν! Τώρα πώς τα σκέφτονται αυτά δεν ξερω!

Είναι μαμούνια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

απο που να πάω για να πάρω τα βουνα;;; έχω καταλήξει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη μαμακια απ'το να γεννηθείς γυναίκα!

Τί έπαθες γλυκειά μου? Είδες που μου έλεγες να είμαι φεμινίστρια??? Καλά τα έλεγα εγώ στην Ιφιγένεια!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας! Εμείς καλά. Ο μικρός μαμ κακά και νάνι τώρα το πρωί... βέβαια πάνω από ώρα δεν κοιμάται, αλλά τέλος πάντων...ε, πως αλλιώς θα πατούσε τα 4 κιλά, ακόμα δεν κλείσαμε μήνα...

Ο Μάνος είχε χτες δεκατάκια. Έμεινε σπίτι σήμερα. Με τα αιματολογικά του ακόμα να στρώσουμε... παίρνει 6 μήνες σίδηρο (χεμαφερ) και ο αιματοκρίτης πήγε από 25 στο 34, αλλά η φεριτίνη από κάτω του 2 με το ζόρι έφτασε στο 5... Για αυτό μου είπε ο γιατρος (ο Καμπουράκης, Αφροδίτη) να του δώσω για ένα μήνα διπλή δόση και να πάμε πάλι σε ένα μήνα για εξετάσεις.... το σκέφτομαι όμως...τόσο σίδηρο..τίγκα στα παραμπεν...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέρα! Γειά σου μάνα με τους τρεις σου γιούς!

Κάποιος είχε βρει σίδηρο άνευ παραμπεν ή κάνω λάθος; Η Μαριλένα, η Χλόη;;;

Μμμμμ, μ'αρέσει που γκρινιάζαμε για την Δευτέρα, ορίστε ήρθε και η Τρίτη, δεν σας βρίσκω ακριβώς ακμαίες! Για την ακρίβεια, δε σας βρίσκω, τελεία!

Ροζακι πακετο παμε με το Μανωλιο σου! Κ εγω παιρνω το χεμαφερ το πρωι τουλαχιστον μια ωρα πριν φαω κ πιω οτιδηποτε κ σημερα πηρα τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις μου κ εχω αιματοκριτη 34. Με βλεπω να μου τα κανει διπλα απο Πεμπτη που θα παω να με δει. Κ η φεριτινη μου ειναι χαμηλη 12. Δεν ειμαι κ πολυ του κοκκινου κρεατος βρε κοριτσια αντε να φαω κανα μπιφτεκι μια φορα την βδομαδα η καμια μπριζολα κ αυτα επειδη πρπ να τρωω για το σιδηρο. Λετε να πρεπει να αυξησω τις φορες που τα τρωω? Βασικα υπαρχουν κ φορες που μπορει να μην εχω φαει κρεας κοκκινο μεσα στην βδομαδα κ δεν το εχω παρει χαμπαρι.

Παντος καλου κακου Ροζακι παρτε κ δευτερη γνωμη απο αλλο γιατρο να ειστε σιγουροι, σιγουρα θα υπαρχει κατι πιο φυσικο. Τουρμπο ο μπομπιρας ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...