Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Αναστασάκι η Λευκαδα ειναι πολυ ομορφη, εχει θεικες παραλίες. Στο δυτικό της κομματι, όμως. Η Βασιλικη ειναι μια περιοχη με πολλους τουριστες, δεν ειναι γραφική αλλα βρισκεις τα παντα. Και βατη καλή θαλασσα για τα παιδια. Εννοειται οτι θα εχεις αμαξι να πηγαινεις στις γνωστες παραλιες. Καποιες ειναι σχετικα ευκολα προσβασιμες καποιες αλλες δυσκολες, ειδικα με τα πιτσιρικια. Πχ οι Εγκρεμνοι (φοβερη παραλια) εχει τα απειρα σκαλοπατια, Ο Μύλος, που περπατας σε σχετικα ευκολο μονοπατι αλλα για κανα μισάωρο απο Αγιο Νικητα. Και εχει και σημασια τι εποχη θα πας.... Αυγουστο το νησι βουλιαζει, εμεις μια χρονια ειχαμε παει τελος ιουνιου και ημασταν μονοι μας σε τεραστιες παραλίες. Εχει και το καλο οτι δεν θες καραβι για να πας... ΕΙναι νησι που εγω θελω πολυ να ξαναπάω, δεν θα ξεχασω ποτε το πως μου κοπηκε η αναπνοη οταν πρωτοαντίκρυσα το Πορτο-Κατσίκι, αλλα δε ξερω για την φαση που ειστε τωρα, γιατι θα χασετε εκ των πραγματων καποιες παραλίες. Εκτος να εχετε σκοπο να ξαναπάτε αργοτερα, που θα κινουνται άνετα τα πιτσιρίκια. Α, επισης εχει πολυ ζεστη η περιοχη, και αμα πιασει κυμα, δεν κανεις μπανιο. Αλλα αν το πετυχεις απάνεμο, παθαινεις τρελλη πλακα με το γαλαζιο του Ιονιου... Σε μπέρδεψα,ε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα αφροδιτη θελουμε ενα καλο ξενοδοχειο διπλα σε ρηχη θαλασσα για να μπορουμε ανα πασα στιγμη να πηγαινουμε τα παιδια να παιζουν στην παραλια και να κανουμε το μπανακι μας....τωρα το αν θα γυρισουμε σε αλλες παραλιες θα εξαρτηθει απο τα παιδια... επειδη ειναι η πρωτη φορα που παμε με τρια παιδια διακοπες ειμαστε επιφυλακτικοι....επισης θελουμε να αξιοποιησουμε και τα εισητηρια κοινωνικου τουρισμου... αν εχετε καμια προταση δεκτη.... αυτο με το θεμα του αερα παντως με προβληματιζει.. πολλα σερφιγκ ειδα στην σελιδα του ξενοδοχειου....

tqj2p3.png vvtJp3.png

Kalhmera egv pernav mia poly dyskoli εβδομάδα καθως ο μικρούλης μου εβγαλε 2 τεραστιες αφθες, και ειναι να τον κλαινε η ρεγγες να ουρλιαζει ολο το βραδυ απο τον πονο , να μην τρωειο ουτε να θηλαζει, να χτυπαει 8ωρα νηστικός και ολη τη μερα με ανοιχτο στομα να τρεχουν τα σαλια(για να μην καταπινει ο πονηρουλης)

μια ομορφια!

φφφφφφφφφ σημερα λιγο καλυτερα ειναι, και δεν υπαρχει και τιποτα να του δωσω....

Και μεσα σε ολα.... εκανα κι ενα τεστακι ....θετικο.

Θα το επιβεβαιωσω με τη γυναικολογο βεβαια πρωτα αλλα μ εβλεπω το δεκεμβρη με 3 κουτσουβελα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

αθηνα μπας και ειναι πρωταπριλιατικο μωρη αισχρη ????αντε και πηγα να πνιγω με ενα μπισκοτο οταν το διαβασα

Κι εμένα μου στράβωσε λίγο το στόμα :shock::shock::shock: Αθηνά μην τα κάνεις αυτά γιατί έχουμε και ευαίσθητη κράση χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλο μηνα καθυστερημένα !

Αθηναααααα , καλα αμασητο το χαψα (λε λες ???) !!!

Σαβ/κο ξερω οτι δεν λειτουργει το καφενεδακι αλλα αφηνω ανακοινωση να δειτε απο Δευτερα !

Συνάντηση Παρκο Ψυχικου στις 16/4 , απο νωρις το πρωι ως αργα το βραδυ με ταπεράκι και λοιπο εξοπλισμο , τι λετε ?????

Καλο Σαβ/κο , να περασετε υπεροχα και να ξεκουραστειτε !!! Πολλα φιλιαααααα

χιχι Ασκηση ετοιμοτητος τέλος.

Γιατί αν πραγματικά μου συνεβαινε θα ειχα κυρηξει κατάσταση εκτακτης αναγκης!

Δεν το χαψατε(ολες) αλλα ο Βαγγος εχαψε ωραιοτατα οτι μας ηρθε κλιση 350 ευρω για παραβιαση φτεινου σηματοδότη! (λες να ειχε περασει με κοκκινο πουθενα????)

Εμεις συνεχιζουμε το αγριο σεχ πρωι βραδυ και παρακαλαμε να περασει η παλιο στοματιτιδα...

φιλια και καλο σκ Λαμπρουκω εμει θα ειμαστε εκει καιρου επιτρεποντος!

χχχ

eNeap2.pngTSzHp3.png

να' μαι παλι.... λοιπον, ο μικρος ειναι 50 ημερων κ σημερα μου ηρθε περιοδος κ εμεινα καπως ετσι :shock::shock::shock::shock::shock::shock:!!!!!!!!!!!! ειχα την εντυπωση οτι δεν ερχεται περιοδος οσο θηλαζουμε..... πηρα τηλ την γυναικολογο μου κ μου ειπε οτι μπορει να συμβει αυτο αν πεσουν τα επιπεδα της προλακτινης.. η ερωτηση κ η αγωνια μου ειναι η εξης::: τι μπορει να σημαινει αυτο για το θηλασμο;; υπαρχει περιπτωση να σημαινει οτι μειωνεται η ποσοτητα του γαλακτος ή να χαλαει η ποιοτητα του;; θα συνεχισουμε να τα πηγαινουμε το ιδιο καλα απο εδω κ περα;; βοηθηστε βρε κοριτσια, γιατι ανησυχω... δεν θελω να σταματησω τον θηλασμο.... γιατι μου ηρθε περιοδος τοοοοοσο νωρις;;;:-(:-(:-(:-(:-(

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

katarxhn na mhn eisai sigoyrh oti soy hreu h periodos mexri την επομενη φορα. Μπορει να ειναι αναλαμπη των επιλογχειων, τα οποια κρατανε και 2 μηνες. Ετσι κι εμενα αφου σαραντισα ειχα ξανα αιμα σαν περιοδο αλλα τελικα δεν ηταν.

Αν ακομα ειναι περιοδος και εσυ προσφερεις ανεμποδιστα στο μωρο(γιατι αλλιως αν δεν δινεις οποτε ζηταει και του βαζεις προγραμμα πχ μπορει οντως να χανει γευματα και αρα να ερθει περιοδος) ειανι απλα θεμα οργανισμου και κανενα προβλημα δεν θα εχεις στον θηλασμο.

ΠΟλλες κοπελες απο εδω ειχαν περιοδο στους 2 μηνες.

Απλα ισως βλεπεις λιγο μειωμενη παραγωγη μιγες μερες πριν και κατα τη διαρεκςι της περιοδου, κατι που το μωρο θα φροντισει να αναπληρωσει μην φοβασαι.

Επισης οπως ηρθε μπορει και να....μην ξαναρθει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!

Μαριαδι, μια χαρα τα λεει η γαλατουλα, μπορει να μην ειναι περιοδος. Αλλα κ να ειναι, ενα θα σου πω! Και τα δυο μου παιδια δεν εχασα καμια περιοδο! κανα μηνα μετα που μου τελειωσαν τα λοχεια μου ηρθε κανονικότατα! Περα απο την εξτρα κουραση που ενιωθα εγω, δεν επηρρεασε σε τπτ αλλο! Και τα παιδια μου τουλαχιστον δεν περναν χαμπαρι, δεν εδειχναν κατι διαφορετικο! Και για την ιστορια την μεγαλη την θηλαζα αποκλειστικα μεχρι κ μετα τον χρονο και ηταν ζκαι ζουμπουρλουκα, και μαζι με στερεες ως 20 σχεδον μηνων (βεβαια ημουν εγκυος μετα, οποτε δεν ειχα περιοδο). Τον Αγγελο τον θηλαζω ακομα, κ πλεον εχω περιοδο καθε 24 μερες περιπου. Και πιστεψε μες θηλαζει πολλες φορε ςμες ση μερα!

Αντε απο το μεσημερι κ μετα παλι θα εμαι φριι! Τι κανουμε?

Το αλλο ΣΚ ειναι η Λαμπρινουλα μας?

σματς σμουτς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...