Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μικρές μου τυρόπιτες... παρασκευούλα σήμερα εε; Επιτέλους γιατί αυτή η εβδομάδα ήταν εξουθενωτική.

Λενουλάκο τι να πεις κι εσύ...

Τατιάνα πάλι αρρωστήσατε βρε γμτ;;; μα τώρα σαββατοκύριακο; Καλά μη λέω πολλά γιατί κι εμείς δύο προηγουμενα σκ καραντίνα είμασταν! Μέχρι να ξημερώσει σαββατο δεν μιλάω καθόλου...

Στα ελληνικά όμως εεε?

Τι εννοείς μικρό μου πόνι; Έφτιαξα με ένα ματζαφλάρι τα χρώματα στην οθόνη για να τα βλέπω σωστά.

Αναστασάκο μου φιλάκι...

Μαριλένα τελικά οι δυο μας βγήκαμε οι μεγαλύτερες και είχα χαρεί στην αρχή γμτ:cool:

Πόσες ώρες είναι η Βολιβία???

πολύ λίγες μπροστά στην απόλαυση που σε περιμένει εκεί :tongue::tongue::tongue:

εδώ είμαι ορέ συντρόφια, δε πήγα πουθενά ακόμα, η λίμπιντό μου έχει πολλά κέφια, οπότε η μετακόμιση αναβάλλεται επ'αορίστου :tongue::tongue::tongue:

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Καλημέρα!

Αντε να μας φτιαξω λιγο μιας και ειναι Παρασκευη!!!

http://www.youtube.com/watch?v=PXXdcxQK7dU

Σματς σμουτς

Μπράβο ρε Αφροδιτάκο υπέροχο κομμάτι!!! Και τι ωραία ταινία απ'το vengo δεν είναι;

Διαφημίσεις

Ετσι, ετσι να ακούω ανεβασμενες λίμπιτο!

Εγω θελω να πεσω σε χειμερια ναρκη! Νομιζω οτι ειμαι στα ορια υπερκοπωσης, και αν σωματικα λέω οτι αντεχω ακομα, πνευματικα τα εχω παιξει...

Ενταξει γκρινιαξα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Τι κάνετε? εγώ χθες λίγο ήρθα στα όρια μου το βράδυ μια και δεν βγήκαμε το απόγευμα και αφού έριξε η Ιφιγένεια το φαί και το γάλα στο πάτωμα και μετά από μερικές κρίσεις, έκατσα στη γωνία, πήρα βαθιές ανάσες και συνέχισα...

ουφ!

Το πρόγραμμα έχουμε για σκ???

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

καλημερα!

τι κανετε?

κι εμεις το προηγουμενο σκ με πυρετο η ιωαννα... ολοι τωρα ειναι παλι με βηχα και συναχι,....τα συνηθισμενα δηλαδη...

καλε που θα παμε φετος το καλοκαιρι διακοπες? ψηνεστε για καμια λευκαδα? εχει παει καμια να μας πει εντυπωσεις? βρηκα αυτο το ξενοδοχειο... http://www.grandnefeli.com/

ειναι διπλα στην θαλασσα και φαινεται καλο...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Εδώ αναστασάκι μου... εμείς φετος θα χτυπησουμε κάμπινγκ και γιατί μας βγαίνει πιο καλά αλλά γιατί δεν μας βγαίνει το ξενοδοχείο :-)

Κι εγώ τρομπόνισα τρελά αυτή τη βδομάδα γιατί τα δεκάωρα του κολέτσου ήταν δωδεκάωρα και βάλε. Ευτυχως που πλέον πηγαίνει ο νικόλας παιδικό και τη δουλεια και το διάβασμα το κάνω κυριως τις πρωινές ώρες και δεν έχω τα μεταμεσονύχτια του προηγούμενου διαστήματος. Και πάλι καλά που τις περισσότερες μέρες είχε καλό καιρο και με παιδική χαρά και σουπερ μάρκετ περναγε εξουθενωτηκα αλλά εύκολα η ώρα. Ελένη πάντως όποτε τα έπαιζα σε σκεφτόμουν και παρηγοριόμουν:tongue:

Εντομεταξύ ο νικόλας τα πάει σουπερ στον παιδικο, απλά φρικάρει αν δει κλειστή πόρτα, όπως καταλαβαίνετε κόβει βόλτες από τάξη σε τάξη το σκατό.

Σαββατοκύριακο έχει εκδηλώσεις και στο παρκάκι στη ναυαρίνου γιατί κλείνει ένα χρόνο και θα έχει πολλές εκδηλώσεις για πιτσιρίκια. Αν βρω πρόγραμμα θα το βάλω. Μέσα για ότι κανονιστεί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...