Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Καλά, σας ζηλευω που αντεχετε να καθεστε μεχρι αυτη την ωρα ξυπνιες... Ρε γμτ εγω 10 η ωρα δεν βλεπω μπροστα μου... Ισως που ειναι οτι εχουμε μπει σε διαδικασια υπνου απο νωρις, αλλα μονο σε μενα ερχεται νύστα. Α, και στον Σάκη που κοιμαται με το που αρχιζει η διαδικασια. Τα παιδια μου ακμαιότατα! Και οσο σκεφτομαι οτι θα πρεπει κ ο Αγγελος να ξυπναει 6,30 σε λιγες μέρες, αγχωνομαι... Και αντε τωρα που μεγαλωνει και η μερα να τα πεισεις να κοιμηθουν νωρις.... Τα πρωινα, τη Δαναη την βαζω κοιμησμένη στο σχολικο!

ΕΠισης σας ζηλευω που πατε στις κουνιες. Ουτε για αυτο δεν εχω κουραγιο. Πολυ κουραση βρε παιδι μου, τι εχω παθει?

Ευη πως ειναι η δουλεια? Οι μετακινησεις? Τα πιτσιρικια τι λενε?

Θελω και γω να δω λουκουμαριο αλλα και μυρτωοικογενεια ολοκληρη. Που εισαι μαρη κουμπάρα και δεν σηκωνεις κανεναν τηλεφωνο? Θα κανω ταμα να καταφερουμε εστω να μιλήσουμε!

Γεια σου βρε Βασσουλα ντρίβερ! Ειμαι σιγουρη οτι εισαι αψογη!

Καλημερααααααααααααα !!!! Τι κανετε ???

Περασε ο πονος απο το χεράκι του Νικολα ? Τρελεγκω μου λατρευω τις περιγραφες σου !!!!

Και γω θα συμφωνήσω για αγορια-κοριτσια!!! Σε σκανταλια, κινητικότητα φαντασια και ταχύτητα, επιθετικότητα δεν πιανονται τα αγοράκια! Σε ξεροκεφαλια, υστερια μαλαγανιά και γκρίνια εχουν άλλες τα πρωτεια! Δε ξερω τι προτιμω απο τα δυο, αλλα σιγουρα με βγαζουν οφ οταν παίζουν ταυτοχρονα!

Το χουμε ολο το πακετάκι σε μονη συσκευασία :rolleyes:

Λοιπον λεω και φωνάζω ξανά !!! Σάββατο 19/4 ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ???

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε?

Εμείς καλά είμαστε. Ο μικρός κοιμάται στο καροτσάκι του και κάθε 10 λεπτά κλαψουρίζει και θέλει το κουνηματάκι του... είναι που μερικοί γονείς, συνήθως πριν γίνουν γονείς, είναι εναντίον του κουνήματος... ή κουνημα θα κάνεις ή αγκαλιά, οπότε προτιμώ το κούνημα γιατί σε 2 λεπτά ξανακοιμάται! Και μετά έχεις ελεύθερα τα χέρια σου!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Τί κάνετε τσούπρες μου! Τί βροχή και κεραυνός τη νύχτα εεε?

Θα φτιάξει από αύριο ο καιρός όμως...

Αφροδιτάκη αφού ξυπνάτε από τα άγρια χαράματα, πώς να αντέξεις μετά τις 10?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Τι κάνετε?

Εμείς καλά είμαστε. Ο μικρός κοιμάται στο καροτσάκι του και κάθε 10 λεπτά κλαψουρίζει και θέλει το κουνηματάκι του... είναι που μερικοί γονείς, συνήθως πριν γίνουν γονείς, είναι εναντίον του κουνήματος... ή κουνημα θα κάνεις ή αγκαλιά, οπότε προτιμώ το κούνημα γιατί σε 2 λεπτά ξανακοιμάται! Και μετά έχεις ελεύθερα τα χέρια σου!

Καλά Ρόζι αυτά είναι θεωρίες...

Εμείς μέχρι και πριν λίγο καιρό είχαμε το καρότσι... Και τελικά το σταματήσαμε όμορφα και ωραία... Ε δεν χωρούσε πια...

Πάντως για τον ύπνο νομίζω ότι η καλύτερη θεωρία είναι ότι φέρνει περισσότερο ύπνο στην οικογένεια αυτό πρέπει να κάνουμε!

Έχω να σας πω ότι νιώθω τρομερή ευτυχία κάθε πρωί που ξυπνάω και με τους 2 αγκαλιά μου... και αρχίζουν για κάποια δευτερόλεπτα τις γλύκες... Μετά αρχίζουν οι γκρίνιες...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Έχω να σας πω ότι νιώθω τρομερή ευτυχία κάθε πρωί που ξυπνάω και με τους 2 αγκαλιά μου... και αρχίζουν για κάποια δευτερόλεπτα τις γλύκες...

Μπράβο ρε αστέρι είπες την πιο όμορφη καλημέρα! Καλημέρα λοιπόν κι από μένα...

Εχθες ήρθαν φίλοι και αράξαμε στον κήπο άρα επισήμως εμείς στο βύρωνα μπήκαμε στην άνοιξη τι κι αν ρίχνει καρέκλες τώρα :tongue:

Μαρή Άφρο αφού ξυπνάτε στις 6 παρα πως να την παλέψεις πλάκα μας κάνεις;;; Βάλε και τα άπειρα ξυπνήματα στο ενδιάμεσο και πάλι καλά κρατάς!

Σε σχέση με τις κουνιες εγώ νοιώθω εντελώς κουρασμένη να κάτσω σπίτι με δύο αφηνιασμένα παιδια, εδώ το χειμώνα που δεν έπαιζαν οι κουνιες σχεδόν κάθε μέρα είχα άλλα παιδάκια στο σπίτι, πρώτον για να την παλέψουν τα τέκνα μου και δεύτερον για να μιλήσω κι εγώ με ενήλικες! Πόσα να πω με ένα τρίχρονο και ένα χρονιάρικο (είμαι λίγο αντιμάνα εε;:cool:);

Λαμπρινάκο εσύ έρχεσαι άρα ρίξε στο τραπέζι τι γουσταρίζεις; Θες πάρκο στυλ τατόι ή τρίτση; Θες κουνιες στυλ πικιώνη; Θες βουνο στυλ υμηττό;

Ααα ροζάκι συμφωνω με την προλαλήσασα στο θέμα του ύπνου...

Ευη πως ειναι η δουλεια? Οι μετακινησεις? Τα πιτσιρικια τι λενε?

Το γραφείο είναι σε πλήρη αποδιοργάνωση...

Έχω ένα παλαιολιθικό pc αλλά δεν τρέχει το πρόγραμμα

και πέρνω και το laptop να τραβάω καμιά γραμμή...

Οι μετακινήσεις άρχισαν το προηγούμενο ΣΚ που ανεβήκαμε εμείς Θεσ/νίκη.

Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι καταργήσανε τις κλινάμαξες...

και ταξιδεύουμε σε θεσούλα και τα 3 μας...

ευτυχώς κοιμούνται γιατί ταξιδεύουμε με το βραδυνό...

ο Γιώργος σα το σίγμα το τελικό και η Ναταλία επάνω μου...

Τα παιδιά το έχουν πάρει καλά, σαν παιχνίδι το βρίσκουν...

Νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό έχει να κάνει με το πως το βλέπουμε εμείς (εγώ και ο Βασίλης)

Λαμπρινούλααα, εγώ στις 16 Απριλίου θα είμαι Θεσ/νίκη. Κρίμα!!

Ελένη, αυτό το συναίσθημα να ξυπνάς και με τα δύο και να κάνεις πρωινές γλύκες νομίζω είναι ότι πιοόμορφο μπορεί να ζήσει κανείς...

Καλημέραααα!

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

καλημερα !

Οντως τι ομορφο πραγμα το πρωι που ειμαστε και οι 3 στο κρεβατι ,τελειο !

Αφρο και γω αν δουλευα δεν ξερω αν θα χα κουραγια για κουνιες ,τωρα ειμαι ολη μερα σπιτι και οπως λεει και η Λεγκ πιο κουραστικο ειναι το μεσα ανα 24ωρο ,ξεσκαμε και εμεις και αυτα

Ροζι και ο μπεμπης θελει κουνημα να κοιμηθει γιαυτο ή τον βαζω στο καροτσι ,που τελευταια δεν το θελει απτην αρχη ,ή στο μαρσιππο γιατι δεν αντεχει η μεση μου και κατεληξα στο συμπερασμα οτι τα παιδια μας οδηγουν στο πως θα τα κοιμιζουμε γιατι καθε παιδι θελει τον δικο του τροπο , η στεφανια ηθελε στηθος ,ο μπεμπης παλι εκνευριζεται στο στηθος και θελει αγκαλια και ορθια απο νεογεννητο ..σπανια κοιμαται στο στηθος

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα!!!!

Ρε Αφροδιτούλι κι εγώ τα ίδια θα σου έγραφα! Αφού εγώ ξυπνάω στις οχτώ, έχει μια διαφορά! Επίσης είχα και δουλειά χθες γιαυτό ήμουν στον υπολογιστή...υπό φυσιολογικές συνθήκες θέλω να την πέσω από τις 11!!!

Λαμπρινή, όπου θες θα πάμε, ντοντ γουόρι!!!

Η Τατιάνα που είναι;;;;;;;

Τραγουδάκι :

4VvLA1X1zLA

Αι λαααααβ Καροτονε!

Λοιπόν ένα σας λέω έκανα τεστακι και μου έβγαλε βιολογική ηλικία 19 και προσδόκιμο ηλικίας 98 χαχαχαχαχα αυτά είναι http://paroutsas.jmc.gr/different/realage.htm

Καλημερααααααααααααα !!!! Τι κανετε ???

Περασε ο πονος απο το χεράκι του Νικολα ? Τρελεγκω μου λατρευω τις περιγραφες σου !!!!

Το χουμε ολο το πακετάκι σε μονη συσκευασία :rolleyes:

Λοιπον λεω και φωνάζω ξανά !!! Σάββατο 19/4 ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ???

Καλημερα καλημερα!

Κ ο μητσος επισης τα εχει ολα μαζι 2 σε 1 που λεμε να μην εχουμε παραπονο μπορει κορη να μην εχουμε αλλα τα ζαβα της τα εχουμε! Δεν γκρινιαζω μωρε απλα ωρες ωρες απελπιζομαι ησυχασμο δεν εχει αυτο το παιδι ..... ειλικρινα ομως ειναι στιγμες ειδικα οταν ξυπναει που κλαιει κ γκρινιαζει ετσι χωρις λογο απλα για να κλαψει που δεν μπορω να τον σταματησω με τιποτα κ αισθανομαι πολυ ασχημα.. Πραγματικα προτιμω τονταλιμπανισμο του παρα αυτο τον παραλογισμο κλαιει κλαιει γκρινιαζει ποση ωρα κ στο τελος σου πεταει ενα "το φως με γρατσουνισε" η " ο ελεφαντας με χτυπησε στο μαγουλο" κ αρχισει το "παρτυ". Δεν βαριεσαι θα την βρουμε την ακρη ...

Εγω με τα ψωνια τα αφηνω στο πορτ παγκαζ κ παιρνω μονο οσα θελουν ψυγειο κ τα φερνει μετα ο Τασος οτανβ ερχεται σπιτι γιατι εγκυος με Μητσο χωρις ασανσερ δεν παλευεται. Αλλιως αν ειναι λιγα σχετικα τα βαζω μεσα στην εισοδο κ τα ανεβαζω λιγα λιγα δινω κ στο Μητσο μια τσαντα με πχ χαρτοπετσετες κ τελος. Η λυση να στα φερνουν σπιτι ειναι πολυ καλη επισης εμας εδω στην γειτονια το εχει εφαρμοσει κ ο χασαπης εχει κανει ντελιβερου την γυναικα του. Μοιραζει καρτουλες παιρνεις τηλεφωνο κ στα φερνει σπιτι.

Αφροδιτη καλη αρχη στο Αγγελο στο σταθμο ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις! Κ υπομονη με τα πεθερικς!

Λαμπρινη ελα εσυ κ οπου θες παμε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...