Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο σόζω τι ώρες που είμαι μόνη μου είναι άλλος άνθρωπος και όταν έρχεται το βράδυ ο γιώργος είναι μέσα στην μαύρη αντίδραση!

Αχ δεν το πιστευω...κι εμενα ακριβως ετσι... ειναι αγγελουδι μαζι μου και μ ολις γυρναει ο Βαγγελης παθαιενι μια υπερενταση, αντιδραση στο φουλ κλπκλπ

Και τον κουραζει που ειναι ηδη κουρασμενος και χανει την υπομονη του ευκολα και ολο ειναι φαυλος κυκλος...

αυτό θα κάνω.. Θα πηγαίνω να ψωνίζω για να μη στερήσω τη χαρά του καταναλωτισμού (και στον Αλέκο τη χαρά της χαζομαρίτσας του) και θα τους λέω να μου τα φέρουν...

Σοφούκα για δώσε και καμιά ιδέα πώς τους βγάζεις από το μπάνιο???

Εγώ βγάζω πρώτη τη Φίφη αλλά μέχρι να την ντύσω ο Αλέκος έχει κολυμπήσει όλη τη μπανιέρα και πολλές φορές έχει παγώσει...

Εγω δεν τα κανω μαζι, βεβαια δεν ανηκω στην ιδια ηλικιακη ομαδα, κανω πρωτα τον μικρο και μετα η Ειρηνη τρελενεται να κανει στην"πισινα του μπεμπη" τον ντυνω τον ετοιμαζω τον βαζω καθιστο να παιζει και μετα κανω την Ειρηνη.... χανεις χρονο ομως ετσι, αλλα το μπεμπης δεν αργει....

Ηρθε η μπουπμπουλινα απο βολτα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αφροδιτάκι μου! Θες να έρθεις να μείνεις σπίτι???

i do!

ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελάτε για πυτζάμα πάρτυ!!!!!

Πληζζζζ!!!!!!!

Ελατε τωρα μη μου το κάνετε αυτο..... Αμ θα ειμαι με τα γλυκα πεθερικά μου, αμ θα ξερω οτι εχετε πιτζάμα παρτυ χωρις εμένα.... Θα κανω σκασιαχρείο!

Εγω απο το μπανιο βγαζω πρωτα τη δαναη που επειδη κρυωνει, την πειθω με τη μια. Την ντυνω, παω της φτιαχνω γαλα, τη βαζω για υπνο, διαβαζουμε κανα βιβλίο και μετα παω να παρω τον μπλε Αγγελο! Δεν θελει με τπτ, του ριχνω λιγο χλιαρο νερακι, αποκταει παλι μπες χρωματακι, ξαναφευγω. Ετοιμαζω τη πετσετα του, τις πιτζαμες του το κρεβατι του, του μαγειρευω κατι, ξαναπαω, παλι δε θελει να βγει, παλι ειναι μπλε, του ξαναρινω λιγο χλιαρο νερακι κοκ. Μεχρι που τελειωνει πλεον το χλιαρο νερακι απο το θερμοσιφωνο, ο μπλε Αγγελος παλι δε θελει να βγει και τον παιρνω με το ζορι οποτε ουρλιαζει. Μετα αρχισει η μαχη του ντυσίματος...

Eλένη, μπορείς να τα βγάζεις και μαζί! Βγάζεις τον Αλέκο, τον στέλνεις τυλιγμένο με το μπουρνούζι στο δωμάτιο (σκουπίζεις καλά τα πόδια μη γλιστρήσει) και μετά παίρνεις αγκαλιά τη μικρή και πας κι εσύ! Ντύνεις πρώτο όποιο αντέχει πιο πολύ στο κρύο μουχαχα!

Άπαιχτος ο μπλε Άγγελος! Η Ευτυχία τώρα θέλει να κάνει μόνη της, κάθεται κάμποση ώρα μετά και κάνει με το ντουζ και τραγουδάει κι όλας και βάζει και αφρόλουτρο και το ξεβγάζει, έχει πολλή πλάκα! (εντωμεταξύ αυτό το κορίτσι ό,τι νερό είναι λίγο πιο ζεστό απ' το παγάκι λέει ότι την καίει! Με κρύο νερό κάνει μπάνιο!)

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Αφρο εννοείται πως θα κάνεις σκασιαρχείο!!!

Καλα κι ο σόζω κι ο νικόλας περνάνε άπειρες ώρες στην μπανιέρα, βγαίνουν σαγρέ. Ευτυχώς όμως όταν είμαι μόνη μου ο σόζω είναι πολύ συνεργάσιμος και βγαίνει όταν βγαζω και τον νικόλα γιατί αλλιώς ο σπόρος παθαίνει θρομβώσεις που βγάζω εκείνον και ο σόζω παραμένει.

Σοφούκα πότε θα μάθουμε τι ειναι το πλάσμα; Αγορι θα είναι!

Διαφημίσεις

Η Ευτυχία πάντως είναι σίγουρη ότι θα είναι κορίτσι, του έχει ετοιμάσει και προίκα, ό,τι δεν της κάνει λέει πως θα το δώσει στο μωρό!

Αγοράκι με τα ροζουλια της ευτυχίας... χμμμ... δεν νομίζω να είσαι ομοφοβική εε;:tongue:

Και για ενημέρωση http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1966974&posted=1#post1966974 Μιλάμε για πόλεμο έτσι...

:(:(:( Όντως γίνεται πραγματικός πόλεμος στην Κερατέα...

απορώ γιατί δεν σταματάει αυτός ο κλεφτοπόλεμος...

οι άνθρωποι είναι για τα μπάζα τελείως... Οι ΧΥΤΑ έχουν κριθεί ακατάλληλοι και σε δύο χρόνια θα φάμε πρόστιμο κι αυτοί θέλουν να κάνουν ΧΥΤΑ στην Κερατέα...

εντωμεταξύ υπάρχουν τόσα ΜΑΤ εκεί πέρα που είναι να απορείς:?::?::?::mad::x:x

ΓΙΑΤΙ?:twisted:

Καλησπέραααα,

Λεγκώπουλο, σήμερα είδα εγώ τις φωτό και είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ

Καλά για το Νικόλα δεν έχω λόγια!!!

Ο Μάριος είναι σούπερμαν και στο μαλλί??? Φοβερός!!!

Η Φίφη είναι για ζούλιγμα

και ο Άγγελος Τεράστιος!!! (ή απλώς αυτή την εντύπωση μου δίνει από τις φωτό??)

Εγώ έχω αρχίσει δουλειά και η σύνδεση είναι πολύ χάλια στο γραφείο

αλλά πολύ χάλια!!!

οπότε δεν προλαβαίνω να σας πολυ διαβάσω...

899667.png226174.png

Διαφημίσεις

Σημερα ειδαμε τον Μαριο στις κουνιες και ειναι οντως λουκουμαριος !!καλα Μυρτω τι παιδι ειναι αυτο, για φαγωμα ,πολυ χαμογελαστο και ξετρελαθηκα με το σγουρο μαλλακι .Παντως ειναι ιδιος ο σουπερμαν !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

τι πηγα να σε πατησω και σενα μηπως ??:lol:

το παιρνω σχεδον καθε μερα και κανω βολτες ,περιμετρικα του μοσχατου παντα , καλλιθεα-ποσειδωνος -πειραιως ,παραπερα δεν ξεμυτιζω :lol:

Ναι το ΣΚ αν εχει καλο καιρο να παμε σε κανενα παρκο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...